Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ;


Δεν ξέρω εάν το έχουμε συνειδητοποιήσει αλλά ζούμε πραγματικά μια πολύ κρίσιμη και Ιστορική στιγμή.Ζούμε την στιγμή που διαπραγματευόμαστε την πραγματική ελευθερία της Ελλάδας μετά την πτώση της Κωνσταντινούπολης!!











Ελλάδα,μια χώρα χιλιοταλαιπωρημένη που είχε την ευλογία και την κατάρα ταυτόχρονα να βρίσκεται σε ένα σημείο πάνω στον χάρτη που είναι υψίστης στρατηγικής σημασίας για πολλούς λόγους αλλά και με μία αξιοζήλευτη ιστορία και πολιτισμό που εξαιτίας αυτών,άνθρωποι με σοβαρά συμπτώματα ανωτερότητας την μίσησαν και την μισούν παράφορα


Θέλω να επικεντρώσω στην επανάσταση του '21 και να αναφέρω περιληπτικά το τι έγινε εκεί...

Η Επανάσταση του '21 και οι αγώνες των Ελλήνων καπηλεύτηκαν και κατευθύνθηκαν από τις ξένες δυνάμεις για δύο πολύ σημαντικούς λόγους.

  • Ο πρώτος λόγος ήταν γιατί ήθελαν να εμποδίσουν την εξάπλωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στην υπόλοιπη Ευρώπη και για να το πετύχουν έπρεπε να την εμποδίσουν στην είσοδό της που ήταν η Ελλάδα.

  • Ο δεύτερος λόγος ήταν για να δημιουργήσουν ένα νέο Έθνος-Κράτος που θα είναι προτεκτοράτο τους, καταχρεώνοντας το από τότε με ασυμφώρητα δάνεια για την αγορά όπλων για την απελευθέρωσή του.

Αυτό το μαρτυράει η προέλευση αρκετών "ηρώων" του '21 που ήταν μυημένοι σε Μασονικές Στοές όπως ο Ρήγας Φεραίος,ο Αλ.Μαυροκορδάτος,ο Διονύσιος Σολωμός,η Φιλική Εταιρία που οργανώθηκε με βάση τις αρχές του τεκτονισμού κ.α.
http://argolikivivliothiki.gr/2009/10/07/%CF%84%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7/

Φιλική Εταιρία

Οι μόνοι που αντιδράσανε με τα γνωστά αποτελέσματα ήταν ο Καποδίστριας που τον σκοτώσανε,ο Κολοκοτρώνης που τον φυλακίσανε και ο Άγιος Εθνομάρτυρας Κυπριανός στην Κύπρο που τον έδωσαν στους Τούρκους.
 υ.γ.Θα υπήρχαν σίγουρα και άλλοι αλλά μέχρι τώρα δεν είναι γνωστοί.

Ιωάννης Καποδίστριας
Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ
http://freelakon.pblogs.gr/2009/09/o-apodistrias-iwkths-twn-asonikwn-etairiwn.html

Ο Άγιος Ιερομάρτυρας Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Κυπριανός
ΚΑΤΑ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ
http://www.markoseugenikos.gr/index.php?name=o.kata.masonon.aforismos.agiou.kyprianou




ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ


Κατά τη διάρκεια του δαπανηρού αλλά κυρίως αιματηρού αγώνα, ο Ελληνισμός είχε ως μόνη διέξοδό του, για να επιβιώσει και να συνεχίσει την εξέγερση, τον εσωτερικό δανεισμό. Οι μόνοι πρόθυμοι να δανείσουν τους 'Ελληνες ήταν οι τοκογλύφοι εβραίοι, θέτοντας φυσικά ως προϋπόθεση για τη σύναψη δανείων, όρους εξοντωτικούς.
 


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγγλοεβραίοι τραπεζίτες Ρικάρντο (Ιωσήφ και Σαμψών), εμφανίσθηκαν πρόθυμοι να δανειοδοτήσουν τους 'Ελληνες, υπό την προϋπόθεση όμως, ότι θα λάμβαναν ως υποθήκη ολόκληρη την Κορινθία και θα εισέπρατταν ως εξόφληση, τα διπλάσια χρήματα απ' όσα είχαν συγκεντρώσει ως φιλέλληνες από ολόκληρη την Ευρώπη. Ιδιαίτερα επαχθείς ήταν και οι όροι του εβραίου τραπεζίτη Ρότσιλντ. Το αποτέλεσμα ήταν, το Έθνος δανειοδοτούμενο κάτω από ληστρικές συνθήκες, να περιέλθει σε μία πιο ασφυκτική μορφή εξάρτησης, την οικονομική, από τους εβραίους...
 


Στο σημείο ακριβώς αυτό, γίνονται κατανοητοί οι υπερχρονικοί στίχοι του κατά πολύ μεταγενέστερου ποιητή Κ. Καρυωτάκη «Λευτεριά, Λευτεριά, θα σε αγοράσουν έμποροι και κονσόρτσια κι εβραίοι...».
 


Τελικά το πρώτο δάνειο του Αγώνα συνάφθηκε στην Αγγλία, το 1824. Οι Έλληνες απεσταλμένοι Ι. Ορλάνδος και Α. Λουριώτης, συνομολόγησαν με τον οίκο Λόφνουν στις 21 Φεβρουαρίου 1824, δάνειο ύψους 800.000 λιρών στερλινών, σε τιμή έκδοσης 59% και τόκο ετήσιο 5% επί της ονομαστικής αξίας. Για την απόσβεση του δανείου, καθοριζόταν διάστημα 36 ετών. Ως εγγύηση δε -παρακαταθήκη- για την αποπληρωμή του δανείου, είχε συμφωνηθεί να τελούν όλα τα «Εθνικά κτήματα». Από το ονομαστικό κεφάλαιο που αποτελούσε το ποσό του δανείου (800.000 λίρες), μόνο οι 298.700 δόθηκαν στους Έλληνες. Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού εξανεμίστηκε σε προμήθειες και... έξοδα από τους εβραίους. Το τελικό ποσό αποφασίσθηκε να κατεβεί στις τράπεζες του φιλοεβραίου Καίσαρα Λογοθέτη και του εβραίου Σαμουήλ Βαρφ, στη Ζάκυνθο. Ωστόσο, ακόμη και το εναπομείναν από τη λεηλασία ποσό, καθυστέρησε αρκετά να φθάσει στην Ελλάδα, στελνόταν δε με αγγλικά πλοία, υπό τη μορφή δόσεων, δυσχεραίνοντας σημαντικά την έκβαση του αγώνα.
 


Το δεύτερο αγγλικό δάνειο ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν οι εβραίοι αδελφοί Ρικάρντο, οι ληστρικές αξιώσεις των οποίων αναφέρθηκαν παραπάνω. Η συμφωνία για τη σύναψη του δανείου, τελικά υπογράφηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1825. Το ονομαστικό κεφάλαιο ανερχόταν στα 2.000.000 λίρες στερλίνες για έξοδα δε του... τραπεζικού οίκου, προμήθεια πληρωμής τόκου, προμήθεια για τα μεσιτικά έξοδα συνομολογήσεως καθώς και για όλες τις εβραϊκές «εκδουλεύσεις», το ύψος του ποσού το οποίο θα παρελάμβαναν οι Έλληνες κατήλθε στις 816.000 λίρες, ενώ η χρέωση λόγω του δανείου ίσχυσε για ολόκληρο το ποσό (2.000.000 λίρες).
 


Όμως ούτε και αυτό το ποσό τελικά ήταν στη διάθεση των Ελλήνων. Τέθηκε στη διάθεση της αγγλοεβραϊκής διαχειρίσεως με εκβιαστικούς όρους και αντί να σταλούν όπλα και χρήματα στην Ελλάδα, όπως είχε εκ των προτέρων συμφωνηθεί, παραγγέλθηκαν πλοία στην Αγγλία, φρεγάτες στις ΗΠΑ, μισθώθηκαν πανάκριβα αμειβόμενοι ξένοι στρατιωτικοί, οι οποίοι ήλθαν στην Ελλάδα όχι βέβαια για να συμβάλλουν στην διεξαγωγή του Αγώνα, αλλά για να θησαυρίσουν, εκμεταλλευόμενοι καιροσκοπικά, τις δυσμενείς για τον Ελληνισμό συγκυρίες, το δε εναπομείναν ποσό κατασπαταλήθηκε στο... χρηματιστήριο.


 Με λίγα λόγια αυτό που έγινε με την Επανάσταση του '21 ήταν να περάσει η Ελλάδα από την Οθωμανική κυριαρχία στον έλεγχο της Αγγλίας....Της Αγγλίας του ΣΙΩΝΙΣΤΗ Ρότσιλντ και των υποτελών του,μασόνων.

Συνεχίζοντας στην σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδας παρατηρούμε ο,τι σε όλα τα καίριες θέσεις τοποθετούνταν μόνο τέτοιοι...

Βασιλείς, πρίγκιπες, πρωθυπουργοί, πατριάρχες, αρχιεπίσκοποι, υπουργοί, στρατιωτικοί, καθηγητές, τραπεζίτες, βιομήχανοι, διπλωμάτες, ποιητές και πολλοί άλλοι επιφανείς άνθρωποι που διαμόρφωσαν με τη δράση τους την ιστορία της Νεότερης Ελλάδας ήταν ελευθεροτέκτονες (δηλαδή μασόνοι).
http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=172012

Οι σχέσεις του Ιωάννη Μεταξά με την Εβραική Ελληνική κοινότητα και την Μασωνία

http://againstnewworldorder.blogspot.gr/2012/06/blog-post_4295.html


Μασονικός(και όχι Ναζιστικός) χαιρετισμός στον θεό ήλιο από οπαδούς του Μεταξά

Συνεχίζοντας φτάνουμε στην Χούντα των Συνταγματαρχών.Η Χούντα, έγινε με έναν συγκεκριμένο στόχο. Ν' ανατραπεί το Παλάτι και να στηθεί η μεταχουντική εποχή αποκλειστικά με αμερικανόδουλους παράγοντες …Για να περάσει και η Ελλάδα με την σειρά της στον νέο κυρίαρχο της ανθρωπότητας  την Αμερική.Έγινε, για να πετύχουν οι Αμερικανοί τον "απογαλακτισμό" του κράτους από τους Βρετανούς …Για να προχωρήσουν στην πλήρη αμερικανοποίηση του. Οι Αμερικανοί, μέσω των μυστικών τους υπηρεσιών, δημιουργούσαν τους δικούς τους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες της μεταχουντικής εποχής. Δημιουργούσαν τους δικούς τους μεγιστάνες, ώστε να ελέγχουν το ελληνικό κράτος και την οικονομία του απόλυτα

Ο Παπαδόπουλος και ο Παττακός ποζάρουν με καμάρι με το σύμβολο των Μασόνων


Άλλος ένας λόγος για την δημιουργία της Χούντας ήταν για να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν το σχέδιό τους που ήταν η διχοτόμηση της Κύπρου.

Χάρτης διχοτομημένης Κύπρου αρκετά χρόνια πριν από την είσοδο του Αττίλα


Στην μεταπολίτευση την σκυτάλη παίρνει πρώτος ο Κώστας Καραμανλής


Και ακολουθεί ο Γεώργιος Ράλλης που προς τιμήν του και για το "έργο" που διατέλεσε δημιουργήθηκε και η Στοά Ράλλη...

Και ο Αντρέας Παπανδρέου...




Με λίγα λόγια και από τα ντοκουμέντα που υπάρχουν,καταλαβαίνουμε ο,τι η Σιωνιστική Ελίτ που στην αρχή εκφραζόταν από την Αγγλία και στην συνέχεια από την Αμερική,πάντα είχε υπό τον έλεγχό της την Ελλάδα και η πολιτική της εφαρμόζονταν βάσει τα συμφέροντα αυτής ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ των πολιτικών εξελίξεων

Θα προσπεράσω το όσα συνέβησαν για να φτάσουμε στο σήμερα και πως γκρέμισαν όλες μας τις αξίες ισοπεδώνοντας το οτιδήποτε θα μας έδινε την δύναμη να σηκώσουμε ανάστημα απέναντί τους,όπως το πως μέσα στα χρόνια κάνανε ότι περνούσε από το χέρι τους για να μας κρατάνε διχασμένους.Νομίζω αυτές οι κατευθυντήριες εντολές τα λένε ΌΛΑ!!!
http://kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html


Στο σήμερα λοιπόν και αφού κατάφεραν και υπερχρεώσαν όλο τον Ελληνικό λαό



η Ελλάδα για πρώτη φορά έχει την απόλυτη ευκαιρία να σταματήσει να είναι προτεκτοράτο.

ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ!!!



Έχει την ευκαιρία να σταθεί στα δικά της πόδια και να σταματήσει να πληρώνει όλους αυτούς που της πίνουν το αίμα τσακίζοντας διαχρονικά τον Ελληνικό λαό.

Για μένα η απόφαση είναι πολύ εύκολη όσο δύσκολη και να είναι,όσα εμπόδια και αν έχει,όση τρομοκρατία και αποπροσανατολισμό να μας κάνουν,όσο πόνο και αν μου προκαλέσει...


Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΛΕΓΕΤΑΙ...

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!

Χ.Τ.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ


ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΡΕΕΕΕ!!!!



Το Χαμόγελο του Παιδιού καθησυχάζει για τις αρπαγές παιδιών




Πανικό είχε προκαλέσει τις προηγούμενες μέρες η είδηση ότι στις περιοχές Καματερό, Ίλιον, Πετρούπολη και Καβάλα κυκλοφορούν οχήματα(μαύρα Audi) χωρίς πινακίδες και απαγάγουν παιδάκια με σκοπό να πάρουν τα όργανά τους.
Η είδηση αυτή όπως είναι αναμενόμενο, προκάλεσε την αναστάτωση των γονέων που πανικόβλητοι έπαιρναν τηλέφωνο το Χαμόγελο του Παιδιού.
Ο σύλλογος λοιπόν εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως πρόκειται για φημολογίες που αναπαράγονται χωρίς να έχει διασταυρωθεί η εγκυρότητα τους προκαλώντας αίσθημα πανικού και τρόμου στους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τις τελευταίες ημέρες στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή Για Τα Παιδιά SOS 1056» και στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» λαμβάνουμε εκατοντάδες κλήσεις από αναστατωμένους γονείς και ευαισθητοποιημένους πολίτες σχετικά με τις πληροφορίες που αναδημοσιεύονται διαρκώς στο διαδίκτυο και αφορούν σε αρπαγές ανηλίκων ακόμη και σε παιδιά που τους έχουν αφαιρέσει ζωτικά όργανα καθώς πρόκειται για κύκλωμα εμπορίου οργάνων.  
 
«Το Χαμόγελο Του Παιδιού» έχει επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές των περιοχών όπου αναφέρονται τα συγκεκριμένα περιστατικά (ενδεικτικά αναφέρουμε Ζάκυνθο, Βόλο, Αχαρναί, Ίλιον κ.α) και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ΔΕΝ επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που αναπαράγονται.
 
ΑΝΤΙΘΕΤΑ αναφέρουν ότι πρόκειται για φημολογίες που αναπαράγονται χωρίς να έχει διασταυρωθεί η εγκυρότητα τους προκαλώντας αίσθημα πανικού και τρόμου στους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες.
 
Θα θέλαμε επίσης να επισημάνουμε ότι «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» δεν έχει καταγράψει τις τελευταίες εβδομάδες καμία καταγγελία αρπαγής ανηλίκου παρά μόνο κλήσεις που λαμβάνουμε από πολίτες, οι οποίοι αναφέρουν πληροφορίες από φήμες ή από δημοσιεύματα μέσω διαδικτύου.
 
Παρόλα αυτά εάν οποιοσδήποτε πολίτης γνωρίζει συγκεκριμένες πληροφορίες και στοιχεία για τέτοιου είδους περιστατικά παρακαλείται να καλέσει ακόμη και ανώνυμα στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή Για Τα Παιδιά SOS-1056» ή στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»  (όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα) προκειμένου να συνομιλήσετε με Κοινωνικό Λειτουργό ή Ψυχολόγο και να κινήσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες μέσω των αρμόδιων αρχών.»

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Η ΤΑΙΝΙΑ "IMMORTAL" ΤΙΓΚΑ ΜΑΣΟΝΙΑ



Ο ΘΕΟΣ ΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΩΣΦΟΡΟΣ-ΗΛΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΑΤΑΝΑΣ!!!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΣΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΑΙΜΟΝΑ ΘΕΟ...
ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ..
ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ Ο ΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ!!!
ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ..ΩΡΟ!!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΝΕ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ...ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ...!!!


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ..ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ-ΚΥΒΩΤΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΩΡΟΥ ΠΟΥ ΔΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ...ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΠΤΤΑΜΕΝΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ..ΚΟΡΥΦΗ(ΟΠΩΣ Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ)

ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΕΧΕΙ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΙΕ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ..ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ..ΕΝΑΝ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟ ΗΜΙ-ΘΕΟ....

ΟΤΑΝΣ  ΕΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΘΕΟΣ ΩΡΟΣ ΣΑΝ ΔΑΝΙΣΤΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΗ,ΛΕΕΙ ΤΗ ΦΡΑΣΗ:O JESUS CHRIST,ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ,,,,Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΩΡΟΣ ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ...ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΥΕΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ???
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ...

ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΝΙΚΟΠΟΛ...
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΟΠΟΛΗ???

ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ...!!!!

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΩΡΟΥ,ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ...ΧΜΜ..ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ??? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ....



MΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ!ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΝ ΝΕΦΟΔΙΑΛΥΤΗ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ !!




Αντίο αεροψεκασμοί , πως να ξανακάνουμε τους ουρανούς γαλάζιους βήμα προς βήμα
Ορισμός ενός ίχνος αεροπλάνου:Το ίχνος που αφήνουν τα αεροπλάνα συμβαίνει όταν ένα αεροπλά που ταξιδεύει σε μεγάλο ύψος (περίπου 30,000 πόδια ή περισσότερο) συμπιέζει τον αέρα σε νερό
ή σε κρυστάλλους πάγου μέσω των μηχανών τζετ ή των πτερυγίων .

Το ίχνος αυτού του τύπου εξαφανίζεται γρήγορα , μέσα σε ένα δευτερόλεπτο έως 15 λεπτά , όταν εξατμιστεί το νερό.

Ορισμός των χημικών ψεκασμών (chemtrail) :
Τα chemtrail είναι πολύ διαφορετικά από τα κλασικά ίχνη που αφήνουν τα αεροπλάνα. Στην αρχή μπορεί να μοιάζει με αυτά . Μετά αντί να εξαφανιστεί όπως θα έπρεπε , αυτό ανοίγει και ανοίγει μέχρι να σχηματίσει ένα ας πούμε σύννεφο , αυτό που λέμε καταχνιά . Αυτά ταξιδεύουν στον ουρανό , απλώνονται και μένουν περίπου πέντε ή ακόμα και οχτώ ώρες ... (πέφτει η θερμοκρασία αρκετά , ανεβαίνει η υγρασία που σου τρυπάει το κόκαλο , βρέχει , σε πιάνει ατονία κ.α.) .




    Αυτά είναι υπεύθυνα για τη μετατροπή των γαλάζιων ουρανών σε αυτήν την γκρι θολούρα . (Σημ. Από το Νοεμ. του 2001 υπάρχουν ήδη πολλοί chembusters σε αρκετές χώρες , οπότε αν δείτε πως οι ψεκασμοί δεν κρατάνε πολύ , μπορεί να δουλεύει ήδη ένας κοντά σας.) (Και στην Αττική δουλεύει  τουλάχιστον ένας από 01-01-09) . Μια εκτίμηση λέει πως το υλικό των ψεκασμών αποτελείται τουλάχιστον από κάποια ένωση πετρελαιοειδούς, ερυθρά κύτταρα αίματος, αλουμίνιο , μυκόπλασμα , ιούς και άλλα άγνωστα βιολογικά συστατικά . Υπάρχουν πολλές αναφορές  για αυξημένα προβλήματα του αναπνευστικού και ιώσεις , στις περιοχές που ψεκάζουν .
    Συνήθως τα αεροπλάνα που ψεκάζουν είναι άσπρα
χωρίς διακριτικά . Πολλές φορές θα δείτε να περνάει
 ένα τέτοιο αεροπλάνο και να μην αφήνει καθόλου ίχνος ,
 και μετά το ίδιου είδους αεροπλάνο στην  ίδια περιοχή
 να αφήνει τις γνωστές χοντρές γραμμές των ψεκασμών.
 Άλλες φορές φαίνονται κενά ανάμεσα στις γραμμές ,
σαν να του τελείωσαν τα χημικά και να ξαναγέμισε .

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΧΗΜΙΚΟ ΨΕΚΑΣΜΑ

ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ
Chembusters και Οργονίτες



Αν εχετε αγανακτησει μετα απο 11 χρονια συστηματικου

ψεκασματος των ουρανων μας με χημικα και οχι μονον,
απο τα αθορυβα υπερηχητικα Boeing και απο τα Orbs ηλεκτρικης
 αντιβαρυτητος. Τοτε φτιαξτε ενα CB (ChemBuster).
Εχει ακτινα δρασεως 20 χλμ. και ενα ανα νομο ειναι το ελαχιστο.
Με τρια σε τριγωνο ανα νομο εχετε το τελειο αποτελεσμα.
Η πρωτευουσα του νομου να περικλειεται στο τριγωνο.
Χρειαζεται να ακουμπα στο χωμα. Επισης το στηριζετε
με τρια σχοινακια απο καπου για να μην πεσει απο τον αερα.
Το μονο που απαιτειται ειναι πολυ κεφι , μερακι και λιγα εργαλεια.
Οσο για το κοστος στοιχιζει οσο ενα καλο γευμα τεσσαρων ατομων σε καλο εστιατοριο,περιπου 150 ευρω...
Οι οδηγιες αφορουν ενα χαμηλου κοστους CB το οποιο θα
καθαρισει τα chemtrails και θα αποκαταστησει την υγεια
των ουρανων σας. Επισης θα αποκαταστησει την φυσιολογικη
βροχοπτωση στο μερος σας και το ηπιο φυσιολογικο κλιμα.
 Οι βροχοπτωσεις πλεον ειναι φυσιολογικες και οχι
καταρακτωδεις, οι οποιες παρασυρουν το χωμα.
Εξουδετερωνει την ραδιενεργεια σε μεγαλη αποσταση.
Εαν γινει πυρηνικη εκρηξη οπουδηποτε στον πλανητη
και ειστε κοντα, θα ακουσετε εναν πολυ ισχυρο ξερο κροτο.
Θα παρατηρησετε επισης την απιστευτη ευφορια που νοιωθουν
 τα ζωα κοντα του. Αυτα ισχυριζεται ο εφευρετης του. Σε σας εναποκειται να τα κρινετε.

Tο chembuster αποτελειται απο μικρους οργονιτες *** στο μεγεθος

 cookies τα οποια εξουδετερωνουν την κακη συνιστωσα της
ακτινοβολιας των κεραιων κινητης τηλεφωνιας, αρκει να
τοποθετηθουν στο εδαφος κοντα στις κεραιες, η ακομη και
100 μετρα μακρυα. Αυτο ισχυει για την εξοχη. Το καλυτερο ειναι
3 η 7 κοματια περιμετρικα.
Οι χαλκινοι σωληνες ειναι η κυρια επιλογη στην κατασκευη των CB
. Ομως η πειρα εδειξε οτι το αλουμινιο δουλευει εξ ισου καλα
 και ειναι σημαντικα φθηνοτερο.
Τεσσερα αλουμινενια CB στοιχιζουν οσο ενα χαλκινο.

Mπείτε στον αγώνα - Τώρα !



Οδηγίες κατασκευής νεφοδιαλυτή


Είναι στην ανθρώπινη φύση για κάποιον να νομίζει πως
 ένας άνθρωπος δεν μπορεί να  αλλάξει αυτά που γίνονται
 στον κόσμο και να μένει παρατηρητής . Αυτή όμως είναι
 η ευκαιρία που περιμένατε .Οι δικαιολογίες τελείωσαν .
 Με ένα μικρό σχετικά ποσό (σε σχέση με αυτά που χαλάμε
 καθημερινά για ανοησίες) και λίγη προσωπική δουλειά μπορεί
 ο ΚΑΘΕΝΑΣ από εμάς να κάνει τη διαφορά  .
    Ένας σωστά κατασκευασμένος CB μπορεί να μειώσει
δραματικά τα αποτελέσματα των ψεκασμών σε περίπου
 144 χλμ ακτίνα από τη μονάδα .Εάν χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό
 με τα εργαλεία του Slim Spurling και μερικούς ακόμα κρυστάλλους
 ή διάμετρος μπορεί να αυξηθεί περίπου στα 193 χλμ .
    Με αυτή τη κατασκευή μια χούφτα πολιτών
που νοιάζονται μπορούν να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ το πολλών
 δισ. δολαρίων-ευρώ πρόγραμμα των αεροψεκασμών .
 Ο chembuster δεν μπορεί να κάνει ζημιά .
Μπορεί μόνο να βοηθήσει και να γιατρέψει .
 Εξαρτάται από εσένα εάν θα κάνεις κάτι για να
βοηθήσεις τον πλανήτη.

Οδηγίες κατασκευής
Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε

 Βάλτε τις σωλήνες στην ξύλινη φόρμα του πάτου


ΥΛΙΚΑ

ΚΟΥΒΑΣ : Ένας πλαστικος κουβάς(με ψιλα ρινισματα αλουμινιου.

Εδω προσοχη, τα ρινισματα πρεπει να ειναι ψιλα και καθαρα.
Δηλαδη εαν περιεχουν σαπουνολαδο η νερο, πρεπει να τα
πλυνετε με υγρο πιατων σε ενα κουβα και να τα στεγνωσετε τελειως
. Αλλοιως θα εχετε προβλημα, γιατι θα δημιουργηθουν
φυσαλιδες και η κατασκευη θα αχρηστευθει.


Περιπου εξι η εφτα κιλα πολυεστερα και αντιστοιχο καταλυτη,

 για οσους εχουν ξαναδουλεψει πολυεστερα και ξερουν τι κανουν.
Επισης ο πολυεστερας απαιτει αριστο εξαερισμο και συνισταται
να γινει η κατασκευη στο υπαιθρο απο καποιον που γνωριζει.)
 με διάμετρο και ύψος γύρω στα 25 cm υψος και 20 εκατοστα διαμετρο.
ή όγκου περίπου 8 lt κάνει τη δουλειά .
(Αν κάνετε μια βόλτα στα σούπερ μάρκετ μπορείτε να βρείτε
κουβά από γιαούρτι ή κάτι παρεμφερές τσάμπα) .
Αφήστε το χερούλι , μιας και βολεύει στην μετακίνηση του .

ΕΞΙ ΧΑΛΚΙΝΕΣ ΤΑΠΕΣ (καλυματα) αλουμινιου ΚΑΙ

(ΕΞΙ ΧΑΛΚΙΝΕΣ ΜΟΥΦΕΣ εάν κάνετε την κατασκευή
με τις αποσπώμενες σωλήνες)

ΧΑΛΚΙΝΕΣ ΣΩΛΗΝΕΣ : Έξι χάλκινες η αλουμινενιες

 σωλήνες Φ28mm μιας ίντσας 2-3 μέτρων ύψους .
Για ευκολία στην μετακίνηση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε
 50cm για τα αρχικά κομμάτια , τα οποία θα συνδέονται
 μέσω των μούφων με το υπόλοιπο 1,5 μέτρο.
(μιας και οι σωλήνες βγαίνουν 3μετροι,βοηθάει να πάρετε
 3 σωλήνες και να τους κόψετε στη μέση και 1 ακόμα
 για τα κομμάτια , σύνολο 4 σωλήνες).Κάνετε και οικονομία
 με αυτό τον τρόπο .

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ : Έξι διπλοτερματισμένοι (με δυο άκρες)

κρύσταλλοι καθαρου χαλαζία περίπου έξι εκατοστά
μήκους αρκετα λεπτοι για να γλυστρανε μεσα στον
 σωληνα με ανεση .(Αυτοι οι κρυσταλλοι κανονικα πρεπει
να ειναι "διτερματικοι", δηλαδη με μυτη και απο τις δυο πλευρες.
 Αν ειναι διτερματικοι πρεπει η θετικη ενεργειακα ακρη να κοιταει
 προς τα πανω. Αυτο ομως απαιτει γνωσεις και εμπειρια.
Οποτε ειναι καλυτερο να χρησιμοποησετε "μονοτερματικους"
 δηλαδη με μια μυτη, καθοσον η μυτη τους ειναι παντοτε η
θετικη ενεργειακα ακρη. Αφηστε, που ειναι οι μονοι που θα
μπορεσετε να βρειτε στην χωρα μας. )Εννοουμε μεγιστο πλατος
στο φαρδυτερο σημειο τους περιπου 2 ποντους.
Αυτούς τους κολλάμε με μια καλή κόλλα σε ένα κομματάκι από λάστιχο
 ποτίσματος για να στέκονται , και πάλι τους κολλάμε στον πάτο της
 κάθε μιας από τις έξι τάπες . Βάζουμε την τάπα στον σωλήνα ,
 οπότε ο κρύσταλλος δείχνει προς τα πάνω αν κοιτάξουμε
μέσα στο σωλήνα . Μονώνουμε την ένωση της τάπας
και του σωλήνα με ταινία ή με κόλληση , για να μην μπει η ρητίνη
αργότερα και πάει στον κρύσταλλο. Σημ:
 Μια εναλλακτική είναι να προσθέσουμε ένα πετραδάκι κίτρινου
 χαλαζία σε κάθε σωλήνα πριν βάλουμε τον κρύσταλο,
καθώς αυτό ομαλοποιεί την ενέργεια του CB και βοηθάει
να μετατρέπονται οι αρνητικές ενέργειες .
 Πάντως η προσθήκη αυτή ,
δεν φαίνεται να κάνει την κατασκευή αποτελεσματικότερη
εναντίον των ψεκασμών .

ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ : Πάρτε μερικά κομματάκια μετάλλου

 από ένα μηχανουργείο, εργοστάσιο ανακύκλωσης ή κάποιο μέρος
 που δουλεύουν πολύ με το αλουμίνιο .
(μαγαζιά που φτιάχνουν επιγραφές).Χρησιμοποιώ αλουμίνιο
για να είναι ελαφρύτερη η κατασκευή , αλλά οποιοδήποτε μέταλλο
 μας κάνει (π.χ. μπορείτε να πάρετε ατσαλόμαλλο σε κουλούρες
 από τα χρωματοπωλεία και να το ψαλιδίσετε) .Πάρα πολύ μικρά
 κομματάκια μετάλλου όπως υπολείμματα από τα μηχανήματα
κατασκευής κλειδιών δεν είναι και τόσο καλά όπως αυτά με
διάσταση περίπου 1cm .

ΚΟΝΤΡΑΠΛΑΚΕ : θα χρειαστείτε τρεις φόρμες από κόντρα

 πλακέ με έξι τρύπες έτσι ώστε να ταιριάζουν και να περνάνε
 οι σωλήνες μέσα από αυτές . Αυτές εξαρτώνται από τις διαστάσεις
 του κουβά . Για να τα κατασκευάσετε μπορείτε πρώτα να
κάνετε τα σχέδια στο χαρτί και μετά να τα δώσετε σε κάποιο ξυλουργό .
(Δυο κομματια κοντρα πλακε θαλασσης περιπου 9 χιλιοστα
 παχος και διαστασεις 20 χ 20 εκατοστα.
Επισης 2 διαβητες για να μαρκαρετε τις τρυπες.
Ενα πριονι για ξυλο, ενα ηλεκρικο τρυπανι με το αντιστοιχο
πολυτρυπανο (καμπανα) που ανοιγει τρυπες σε ξυλο 28 χιλιοστων.
 Και αν βρειτε και ενα που να ανοιγει τρυπες 80 περιπου χιλιοστων,
 θα ηταν ευκολια. )
Φόρμα 1 : Πάει στον πάτο του κουβά ,έχει έξι τρύπες και
χρησιμοποιείται ως βάση που θα μπουν αρχικά οι σωλήνες.
Φόρμα 2 : Πρέπει να εφαρμόζει στο χείλος του κουβά .
 Μην ξεχάσετε να κόψετε ένα κομμάτι από την κάθε μεριά ,
ώστε να μπορούν να μπουν τα δάχτυλα σας και να το τραβήξετε
 όταν πετρώσει η ρητίνη , μιας και η φόρμα Νο2
 δεν αποτελεί κομμάτι του CB , αλλά είναι για να κρατήσει τις
 σωλήνες στην ίδια θέση που βρίσκονται και στη φόρμα Νο1
καθώς θα πετρώνει η ρητίνη .
Φόρμα 3 : Χρησιμοποιώ ένα κυκλικό κοντραπλακέ θαλάσσης
 για να κρατάει ακίνητες τις πάνω άκρες από τις σωλήνες .

ΡΗΤΙΝΗ : Χρησιμοποιώ πολυεστερική ρητίνη

 (θα το βρείτε σε μαγαζιά που σχετίζονται με την ιστιοπλοΐα),
αλλά και η εποξική ρητίνη δουλεύει το ίδιο καλά
 (θα τη βρείτε σε χρωματοπωλεία) .
Αν πρόκειται να κατασκευάσετε πολλά CB
προσπαθήστε να τη βρείτε σε οικονομική συσκευασία.



Επισης γυαλοχαρτο, σπαγγο, αλουμινοταινια,

μονωτικη ταινια καλης ποιοτητος, βαζελινη
η παρκετινη, ενα πλαστικο δοχειο η κουβαδακι με χωρητικοτητα
1,5 εως 2 λιτρων. Και ενα μικρο ξυλαρακι για να ανακατευετε την ρητινη.
Κοψτε τους σωληνες στα 2 μετρα μηκος απο το
αρχικο των 3 μετρων, γιατι ετσι πωλειται.
Για αυτο χρειαζεστε ενα φτηνο κοφτη σωληνων.
 Με το γυαλοχαρτο η με λιμα φατε οτι προεξεχει για να
 ειναι λειες οι ακρες.
Βαλτε τις ταπες στην μια πλευρα και στην ενωση
με τον σωληνα αρκετη αλουμινοταινια καλα τεντωμενη,
ωστε να μην υπαρχει περιπτωση να περασει
 η ρητινη μεσα. Η θερμοκρασια που αναπτυσει η ρητινη
 ειναι 110 -120 βαθμους Κελσιου.

Ας αρχίσουμε

    Σε μια επίπεδη επιφάνεια , ρίξτε ρητίνη περίπου 3
εκατοστά σε ύψος στον κουβά και ανακατέψτε μέσα
 μεταλλικά κομματάκια , μέχρι η επιφάνεια να γίνει ομοιόμορφη
και επίπεδη . ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι ατμοί της ρητίνης είναι
εύφλεκτοι . Πάντα να την χρησιμοποιείτε σε ευάερο μέρος .
    Η αναλογία που δουλεύει καλύτερα είναι ένα μέρος ρητίνη
 προς ένα μέρος μεταλλικά κομματάκια .
Τοποθετήστε τη ξύλινη φόρμα 1 πάνω στο υλικό πριν σκληρύνει,
 έτσι ώστε ίσα που να ακουμπάει την επιφάνεια και να μη βουλιάζει
πάρα πολύ . Βάλτε τις σωλήνες στις τρύπες του ξύλου και ρίξτε
 2 περίπου λίτρα ρητίνη . Ρίξτε μεταλλικά κομματάκια στην ίδια
 αναλογία όπως πριν . Σημειώστε πως τη φόρμα Νο1 δεν
 θα πρέπει να τη σπρώξετε προς τον πάτο του κουβά .
    Προσεκτικά μετακινήστε τη φόρμα Νο2 κατεβάζοντας τη ώστε
 να περνούν οι σωλήνες μέσα απ αυτή , στις ανάλογες τρύπες της Νο1.
Βάλτε και την τρίτη φόρμα από πάνω από τις σωλήνες και
μετακινήστε τις μέχρι οι σωλήνες να γίνουν παράλληλες .
Όταν η ρητίνη σκληρύνει βγάλτε τη φόρμα Νο2 και αφήστε στην άκρη .
 Χρησιμεύει μόνο για να βοηθήσει στην κατασκευή .
   Μπορείτε να ολοκληρώσετε την κατασκευή βάζοντας το μίγμα
ρητίνης/μετάλλου σε δυο ακόμα στρώσεις , μέχρι περίπου 2 εκατοστά
από το χείλος του κουβά . Αυτό ήταν ! Περιμένετε να πετρώσει μέχρι
να το μετακινήσετε . Θα χρειαστείτε περίπου 5 λίτρα ρητίνης και
 4 λίτρα μεταλλικά ξύσματα.


Προετοιμαστε τους δυο αποστατες απο κοντρα πλακε

 θαλασσης ως εξης :
Οπως στην εικονα 2 θα σημειωσετε τα κεντρα για τις
εξι τρυπες που κατοπιν θα τις ανοιξετε με τρυπανι και το
εργαλειο που αναφεραμε. Αφου ανοιξετε τις τρυπες, "φατε"
 τις για να περνανε καλα οι σωληνες.
Τον επανω αποστατη καντε τον οπως στην φωτογραφια 3.
Αυτος εχει σκοπο να κρατει τους σωληνες παραλληλους
 μεταξυ τους. Ο επανω αποστατης θα φαινεται οποτε προσεχετε
 περισοτερο το φινιρισμα του. Επισης τον περνατε ενα βερνικι
η μπογια εξωτερικου χωρου ωστε να αντεχει τα στοιχεια της φυσεως
καλυτερα.Κοψτε τον κατω αποστατη οπως φαινεται στη εικονα 4.

Ο κατω αποστατης συγκρατει τις βασεις των σωληνων ενω

δουλευετε με τον οργονιτη. Προσπαθηστε να κοψετε οσο
περισσοτερο κοντρα πλακε μπορειτε, χωρις να εξασθενησει.
Φυσικα θελει μια τρυπα 8 -9 εκατοστα στο κεντρο.
Δεν χρειαζεται τοσο καλο φινιρισμα γιατι θα γεμισει οργονιτη.
Φροντιζεται οι σωληνες να περασουν σφιχτα στους δυο αποστατες
 και οι κατω ακρες των σωληνων ειναι καλα σφραγισμενες
με τις ταπες και την αλουμινοταινια. Τοτε ειστε ετοιμοι να
 γεμισετε τον κουβα με οργονιτη.Πασαλειψτε το εσωτερικο
του κουβα με βαζελινη η παρκετινη, ωστε να μπορεσετε να τον
 βγαλετε οταν στεγνωσει η εποξικη ρητινη και τελειωσετε.

Τοποθετειστε τον κουβα σε επιπεδο εδαφος και φτιαξτε

 ενα στρωμα οργονιτη δυο εκετοστων. Οσοι χρησιμοποιησετε
 εποξικη ρητινη δυο συστατικων βαλτε την μιση ποσοτητα ρητινης
 περίπου 3 εκατοστά σε ύψος στον κουβά και ανακατέψτε μέσα
 μεταλλικά κομματάκια , μέχρι η επιφάνεια να γίνει ομοιόμορφη
 και επίπεδη και καταλυτη αντιστοιχα για αυτο το σταδιο.
Πρωτα ριχνετε λιγη ετοιμη ρητινη και κατοπιν ιση ποσοτητα
 ογκου ρινισματα, τα πατατε καλα με ενα ξυλαρακι
ωστε να γεμισει ολη η ρητινη. Επαναλαμβανετε το

ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι ατμοί της ρητίνης είναι εύφλεκτοι .

 Πάντα να την χρησιμοποιείτε σε ευάερο μέρος .


Η αναλογία που δουλεύει καλύτερα είναι ένα μέρος

ρητίνη προς ένα μέρος μεταλλικά κομματάκια .
Τοποθετήστε τη ξύλινη φόρμα 1 πάνω στο υλικό πριν σκληρύνει,
 έτσι ώστε ίσα που να ακουμπάει την επιφάνεια και να μη
βουλιάζει πάρα πολύ . Βάλτε τις σωλήνες στις τρύπες του ξύλου
και ρίξτε 2 περίπου λίτρα ρητίνη . Ρίξτε μεταλλικά κομματάκια
 στην ίδια αναλογία όπως πριν . Σημειώστε πως τη φόρμα
Νο1 δεν θα πρέπει να τη σπρώξετε προς τον πάτο του κουβά .
    Προσεκτικά μετακινήστε τη φόρμα Νο2 κατεβάζοντας τη
ώστε να περνούν οι σωλήνες μέσα απ αυτή , στις ανάλογες
τρύπες της Νο1.Βάλτε και την τρίτη φόρμα από πάνω από τις
 σωλήνες και μετακινήστε τις μέχρι οι σωλήνες να γίνουν
παράλληλες . Όταν η ρητίνη σκληρύνει βγάλτε τη φόρμα Νο2
 και αφήστε στην άκρη . Χρησιμεύει μόνο για να βοηθήσει
στην κατασκευή . ιδιο σε διαστημα 2 λεπτων πριν αρχισει να πηζει.

   Μπορείτε να ολοκληρώσετε την κατασκευή βάζοντας
το μίγμα ρητίνης/μετάλλου σε δυο ακόμα στρώσεις ,
μέχρι περίπου 2 εκατοστά από το χείλος του κουβά .
Αυτό ήταν ! Περιμένετε να πετρώσει μέχρι να το μετακινήσετε .
 Θα χρειαστείτε περίπου 5 λίτρα ρητίνης και 4 λίτρα μεταλλικά ξύσματα.

Σταθεροποιηστε ((εαν δεν εχετε τιποτα καλυτερο

χρησιμοποιειστε την πλατη μιας καρεκλας και δεστε
τους με χοντρους σπαγγους)) τους σωληνες με τους
αποστατες και τοποθετετηστε τα καθετα στο κεντρο του κουβα.
Φροντιστε οι σωληνες να ειναι καθετοι και παραλληλοι.
Οταν γινει αυτο ειστε ετοιμοι να βαλετε τον υπολοιπο οργονιτη
στον κουβα γυρω και αναμεσα στους σωληνες με τον τροπο
που περιγραψαμε νωριτερα. Λιγη λιγη την ρητινη και ενδιαμεσα
 το ρινισμα πατωντας το να καθησει καλα, χωρις κενα.
Προσοχη θα βαζετε ενα κιλο ρητινη και ρινισμα την ημερα
 η καθε 12 ωρες. Αν τα βαλετε ολα μαζι θα βρασει
 ολο το μιγμα και θα καταστραφει.
Επισης θα παραμορφωθει ο κουβας.

Τωρα οι κρυσταλλοι πρεπει να καθησουν στον πατο

 της σωληνας και καθετα. Θα πρεπει να κανετε για τον
καθενα ενα "φυσιγγι" (εικονα 5η), απο διαφανη πλαστικο
σωληνα η σκληρο αρμαφλεξ. Προσεξτε η μυτη του θα ειναι
επανω και μεχρι θα φτανει ο σωληνας.
Επισης τον πατο του πρεπει να το κανετε οντως σαν φυσιγγι.
Δηλαδη θα κολλησετε ενα κοματι κομενου πλαστικου
σωληνα η αρμαφλεξ.
Βεβαιωθειτε με δοκιμη οτι τα "φυσιγγια" με τους
 κρυσταλλους γλιστρουν ευκολα στους σωληνες.

Αφου εχει πηξει ο οργονιτης, ξαπλωστε οριζοντια το CB.

Βαλτε με προσοχη τους κρυσταλλους στους σωληνες.
Μετα σηκωστε σιγα - σιγα ωστε να γλιστρησουν μαλακα
 μεχρι τον πατο, εικονα 6.

Αυτη η μεθοδος σας επιτρεπει να αντικαταστησετε

τους κρυσταλλους στο μελλον, οταν "κουραστουν".
Επισης θα καλυψετε το πανω μερος των σωληνων
με πλαστικες ταπες και αν δεν βρειτε με διαφανες
 ναυλον και ταινια για να μην γεμιζει νερο.
Τωρα το CB σας ειναι ετοιμο για στησιμο.

ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ:

    Κόψτε έξι κομμάτια 50 εκατοστών και βάλτε τους
 κρυστάλλους-τάπες σε αυτά . Πάρτε έξι μούφες οι
οποίες χρησιμεύουν για να ενώνουν τους σωλήνες .
 Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε για την υπόλοιπη
 κατασκευή τρεις 3μετρους σωλήνες κομμένους στη μέση .
 Εν τέλει θα έχετε 2 μέτρα σωλήνες συνολικά στην ολοκληρωμένη
 κατασκευή .
    Όταν κεντράρετε τα μικρά κομμάτια για να ρίξετε
το δεύτερο στρώμα του μίγματος προσωρινά καλύψτε με ταινία
τις άκρες των 50ποντων σωλήνων , για να μη πάνε μέσα μεταλλικά
 κομμάτια κατά λάθος .
    Όταν ρίξετε το μίγμα , βγάλτε την ταινία και βάλτε τη δεύτερη φόρμα ,
 ώστε να εφαρμόζει στο χείλος του κουβά .
    Βάλτε τις μούφες , μετά τα 1,5μέτρου κομμάτια και τέλος το τρίτο
 κομμάτι κόντρα πλακέ στην άκρη των 1,5 μέτρων σωλήνων

Οι σωλήνες θα είναι κάπως στραβές το πιθανότερο , οπότε περιστρέψτε το 3ο κόντρα πλακέ μέχρι να γίνουν παράλληλες .

Πρέπει να το κάνετε αυτό γρήγορα σχετικά , πριν πετρώσει το ρετσίνι .
Πειραματιστήκαμε με επεκτάσεις 1,5 μέτρου στις σωλήνες , για να αυξήσουμε την εμβέλεια . Το αποτέλεσμα ήταν ότι υπήρξε ισχυρή επίδραση στο φεγγάρι και στην άνω ατμόσφαιρα του πλανήτη για εκατοντάδες μίλια .Επίσης κλείσαμε μια αρνητική τοποθεσία για τον καιρό με την ονομασία Homestead Air Force Base αφήνοντας τον επιμηκυμένο chembuster να σημαδεύει προς το νεκρό οργονικό πεδίο που υπήρχε από πάνω του για μια εβδομάδα .

Ανακαλύψαμε πως δεν είναι ανάγκη να δείχνει προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση για να καθαρίσει την ατμόσφαιρα από την κακή οργόνη , και όσο περισσότερο το αφήνουμε να δουλέψει δείχνοντας απλά προς τα πάνω , τόσο καλύτερα καθαρίζει και αυξάνει η ακτίνα δράσης του .Μια φορά εξαλείψαμε μια ζώνη καταχνιάς η οποία ήταν κοντά στην ακτή σημαδεύοντας τη για λίγα λεπτά , οπότε η κατεύθυνση παίζει ρόλο σε τέτοιες περιπτώσεις .



(Υπόλοιπες εικόνες που αφορούν το παραπάνω κείμενο)


εικ.3
εικ.4
εικ.5
εικ.6 
***
ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ.
Οι οργονίτες είναι η πιο πρόσφατη συνέχεια της έρευνας του Βίλχελμ Ράιχ (1897-1957), πουπειραματίστηκε για χρόνια με μια ενέργεια που ονόμασε οργόνη. Σύμφωνα λοιπόν με τον Ράιχ η οργόνη είναι η αρχέγονη κοσμική ενέργεια και έχει δύο μορφές, τη «θετική» OR ή POR και την «αρνητική» DOR, όπου η OR συνδέεται με τη ζωή, ενώ η DOR με την ερημωτικη εξελιξη και το θάνατο.
Τη «θετική» οργόνη (OR) τη συναντάμε και με τα ονόματα Ενέργεια της Ζωής, Chi ή Ki ή Qi, Πράνα, Αιθέρας, Βιοενέργεια, Πέμπτο Στοιχείο κ.λπ. Συνήθως όταν αναφερόμαστε στην οργόνη, εννοούμε τη «θετική» οργόνη (OR).

Ένας οργανισμός, ο οποίος λειτουργεί μέσα σε ένα θετικό πεδίο είναι πιο υγιής και έχει περισσότερες δυνατότητες εξέλιξης. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για ένα χώρο. Ένας θετικός χώρος μας ξεκουράζει, μας εμπνέει, μας ενεργοποιεί, ενώ αντίστοιχα ένας αρνητικός

μας εκνευρίζει, μας κουράζει, μας αρρωσταίνει, μας δημιουργεί νωθρότητα κ.λπ.

Οι οργονίτες είναι μια απλή λύση για να διορθώσετε τις ενέργειες του χώρου σας, του σώματός σας και εκτενέστερα του κόσμου σας. Η βασική τους λειτουργίαείναι να προσλαμβάνουν οποιουδήποτε τύπου αρνητική ενέργεια, η οποία μετατρέπεται σε χαώδη μορφή και αναδομείται ισόποσα

 σε θετική. Έτσι λοιπόν μπορούν άνετα να τοποθετηθούν σε αρνητικά σημεία ενός χώρου (όπως είναι τα πεδία Hartman και Curry) δηλαδη το ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ, όπου θα εξουδετερώσουν το αρνητικό πεδίο μετασχηματίζοντάς το σε θετικό, φέρνοντας έτσι εκ πρώτης μια ισορροπία στο χώρο. Αντίστοιχα βέβαια μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα θετικό σημείο για να το ενεργοποιήσουν ακόμη περισσότερο. Το σχήμα της κατασκευής δίνει μερική κατεύθυνση, ενώ η σπείρα όπου υπαρχει επαυξάνει την ένταση του πεδίου.

Στις μέρες μας παρατηρείται μια αύξηση κατασκευής τέτοιου τύπου συσκευών σε παγκόσμι επίπεδο με άμεσο κίνητρο την καταπολέμηση της ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης.


Οι οργονίτες κατασκευάζονται από ένα μίγμα ρητίνης και ρινίσματος μετάλλου και περιέχουν κρυστάλλους ή ημιπολύτιμους λίθους. Λόγω της χειροποίητης κατασκευήςτους είναι μοναδικοί, ενώ διατίθενται σε διάφορα μεγέθη καισχέδια, ανάλογα με τον τρόπο που θέλουμε να τους χρησιμοποιήσουμε (π.χ. για προσωπική χρήση, γιασυγκεκριμένο χώρο, για συγκεκριμένο πεδίο, για συγκεκριμένο αποτέλεσμα κ.λπ.).


Δεν χρειάζονται «καθάρισμα» όπως οι κρύσταλλοι, ενώ μπορείτε να «καθαρίσετε» έναν κρύσταλλο

τοποθετώντας τον πάνω ή δίπλα σ’ έναν οργονίτη.Δεν θεωρούνται θεραπευτικές συσκευές και δεν
αντικαθιστούν ή υποκαθιστούν τις ιατρικές συμβουλές ή τις φαρμακευτικές αγωγές.  .

Αν χρειαστεί να πιάσετε τις σωλήνες ενός ενεργού chembuster , καλό θα ήταν να  ακουμπήσετε ένα χοντρόχάλκινο καλώδιο σε κάθε μια από τις σωλήνες , με την άλλη άκρη του να ακουμπάει στη γη (για γείωση) , ή τουλάχιστον στο υλικό του κουβά αν δεν είστε κοντά στο έδαφος.



Ειδικά στις περιοχές της Ελλάδας που υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τη μόλυνση του περιβάλλοντος ,

όπως Αθήνα  , Θεσσαλονίκη και Κοζάνη (λόγω του σταθμού παραγωγής ενέργειας) θα πρέπει να λειτουργούν περισσότεροι απο ένας chembuster για να καθαρίσει η 

ατμόσφαιρα σε σημαντικό βαθμό

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ:  http://www.katohika.gr/2012/05/m.html

VIDEO. Έλληνας πιλότος μιλάει για τους ψεκασμούς. Σας ψεκάζουμε σα κατσαρίδες


Μια ενδιαφέρουσα, αποκαλυπτική συζήτηση για τους αεροψεκασμούς στο κανάλι Kontra . Μιλάει ο πιλότος Κασνέσης.



ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ




Ο πιο καλός ο μαθητής
ήμουν εγώ στην τάξη
γι αυτό με στρατολόγησαν
να φέρω Νέα Τάξη

Τον Γιώργο είχα συμμαθητή
τον γιόκα του Ανδρέα
πάντα μ@@@@@ς ήτανε
με περικεφαλαία

Τώρα που έρχονται εκλογές
πρέπει να με ψηφίσεις
και την Ελλάδα ως συνεργός
μαζί μου να πουλήσεις

Αλλιώς θα πέσει εκβιασμός
και μπόλικο το ψέμα
πως δε θα πάρεις σύνταξη
ή ο μισθός σου τέρμα

Μπορεί λεφτά να υπάρχουνε
δεν είναι όμως για όλους
εσύ θα γίνεις σκλάβος μας,
μάθε να γλείφεις κώλους

Ψήφισε Αντώνη Σαμαρά
και Νέα Δημοκρατία
Ή λες να το αλλάξουμε...
σε Νέα Δικτατορία;

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ;;;; Πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε.


Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που "τάχα" πάει για φούντο....
1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την ...
Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).
Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.
2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.
3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.
4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία.
5. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν κάθε είδος πλοίου .
6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.
7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά πλοία είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες -5οι στον κόσμο.
8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.
9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνα.
10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!
11. Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι - κρατηθείτε - 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΆΡΙΑ !) όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ.
Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
 

Συνελήφθη ο Ιωάννης Βουλτέψης -στέλεχος της ΝΔ(;)- από την Δ.Η.Ε.


Συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Ιωάννης Βούλτεψης, 34 ετών, κάτοικος Αθηνων, από το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την κατηγορία της εισβολής (hacking) και πλαστογραφιας.


Ο Ιωάννης Βούλτεψης κατηγορείται ότι το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαίου χάκαρε τη σελίδα http://www.facebook.com/oloienwmenoi , την μετονόμασε και άρχισε να ανεβάζει προκλητικά ποστ σχετικά με την γενοκτονία των Ποντίων.
Η αντίδραση των Ελλήνων χρηστών του facebook ήταν άμεση, καθώς έγιναν εκατοντάδες καταγγελίες στην Δ.Η.Ε.


Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη με την κατηγορία της προσβολής νεκρού (σύμφωνα με το άρθρο 363) και της πλαστογραφίας προσώπου, μιας και δήλωσε ότι ονομάζεται Μενέλαος Αγριμάκης και είναι υποστηρικτής της Δημοκρατικής Αριστεράς. Σύμφωνα με πηγές μέσα από τη ΔΗΜ.ΑΡ. ο Ιωάννης Βούλτεψης είναι εξέχων μέλος της Νέας Δημοκρατίας και, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα κάτι τέτοιο, όλο το περιστατικό συνέβη με σκοπό την αποδυνάμωση του κόμματος του κυρίου Κουβέλη εν όψει των επερχόμενων εκλογών.
Κ

ύκλοι της Λεωφόρου Συγγρού αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση με τον κύριο Βούλτεψη, αν και το κλίμα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ήταν ιδιαιτέρως βαρύ, μιας και όπως έλεγαν στελέχη του κόμματος 'ήταν μια αψυχολόγητη ενέργεια που μπορεί να κοστίσει ψηφους στις εκλογές του Ιουνίου'.
Ο κατηγορούμενος ζήτησε προθεσμία τριών ημερών για την απολογία του και αφέθηκε ελεύθερος.

ΠΗΓΗ:  http://www.zougla.gr/blog/article/540345#.T8UkRojAbxH.facebook

ΑΝΤΙ-Συγκέντρωση: "Μένουμε Ευρώπη!"


Στις 10 Ιουνίου στο Σύνταγμα γίνεται μια συγκέντρωση υπέρ του να μείνουμε στην ευρώπη.Μας θυμίζει έντονα εκείνες τις φασιστικές αντισυγκεντρώσεις που γινόταν στη δεκαετία του 60,με την οργάνωση καρφίτσα.Δολοφονία Λαμπράκη κ.λ.π...





 
 
Αυτό που έχουν κάνει ο Μάνος-Τζήμερος να σπείρουν την διχόνοια στον κόσμο με την δημιουργία αυτής της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα(!!!) που στο όνομα της "Δημοκρατίας" κάνουν συγκέντρωση ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ που το αποτέλεσμα θα είναι η δημιουργία εμφυλίου και βάζοντας ταυτόχρονα τα φερέφωνά τους να την υπερασπίζονται αποδεικνείει και τον πραγματικό τους ρόλο.Είναι τρομερά επικύνδυνοι και για τον λαό και για την χώρα.Δείχνουν σε όλους ποιός είναι ο πραγματικός τους ρόλος και ποιών τα συμφέροντα εκπροσωπούν.Κύριοι τα παραμύθια τελειώσαν όπως τελειώσατε και εσείς...Θα είστε οι ηθικοί αλλά και οι φυσικοί αυτουργοί για ότι συμβεί .
Το λινκ αυτής της συγκέντρωσης στο facebook είναι https://www.facebook.com/events/431770956842840/
Το πράγμα είναι φανερό.Ή συγκέντωση είναι υπέρ του μνημονίου και των κατοχικών δυνάμεων που το στηρίζουν.







Στην πλατεία αγώνων,στην πλατεία των μαχών στην πλατεία που το σύστημα σκότωσε 2 συνάνθρωπούς δεν έχει θέση κανένας μνημονιακός.Σε αυτήν την πλατεία τους αρέσει δεν τους αρέσει θα έχουν να ανιμετωπίσουν την οργή όλων αυτών που παλεύουν για την ελευθερία τους,για τα δικαιώματά τους,για την αξιοπρέπεια τους και για έναν καλύτερο κόσμο...

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
http://www.facebook.com/events/361284027268424/

Πάρτε μια γεύση απο τα άτομα που στηρίζουν την συγκέντρωση.Κάποιος απο αυτούς πήρε το μέρος της Λαγκάρντ εναντίον των Ελλήνων.


Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ


Αν και παλιά η πορεία έχει το νόημά της..

Με συνθήματα υπέρ της κατάργησης των μισθών για την αποφυγή της πτώχευσης και κατά των συλλογικών συμβάσεων που καταστρατηγούν τη διαφορετικότητα των ανθρώπων, δεκάδες Ειλικρινείς Βιομήχανοι διαδήλωσαν σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας
 
«Αν δεν πληρώσουν οι φτωχοί, πώς θα ζήσουν οι πλούσιοι;», «Ατομικές συμβάσεις για όλους: όλοι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί», «Για να μην πτωχεύσει η χώρα και πεινάσουμε, κατάργηση των μισθών τώρα!», «Τα λεφτά στους πλούσιους», «Τέρμα πια στις εκτονώσεις, ρίξτε κι άλλο ξύλο στις διαδηλώσεις», «Το μνημόνιο είναι εύλογία, δώστε μας λεφτά τα πάμε Ελβετία».


Αυτά ήταν μερικά από τα συνθήματα των δεκάδων Ειλικρινών Βιομηχάνων, που μετά τη συγκέντρωση και τις ομιλίες μπροστά από τη Βουλή, διαδήλωσαν από το Σύνταγμα και την οδό Ερμού ως τη Βαρβάκειο Αγορά και το Μοναστηράκι. Η πρωτοβουλία των Βιομηχάνων ήταν μια αναπάντεχη αντίδραση στη ραγδαία άνοδο του λαϊκισμού και την υστερία των απεργιακών διαδηλώσεων που αναμένεται αύριο να κορυφωθεί, με προφανείς συνέπειες την αφόρητη κίνηση στους δρόμους και την ανείπωτη ταλαιπωρία των έρμων των πολιτών.


Εκφράζοντας τη δυσφορία τους για τις πελατειακές νοοτροπίες που έχουν καθηλώσει την ανάπτυξη και έχουν διαλύσει το κράτος, οι Ειλικρινείς Βιομήχανοι μοίρασαν στους διερχόμενους πεζούς άρθρο του Πάσχου Μανδραβέλη στην Καθημερινή, αρθρώνοντας και με αυτόν τον τρόπο το δικό τους «Φτάνει Πια!» για την τριτοκοσμική καθυστέρηση σε κάθε επίπεδο, που εκθέτει ανεπανόρθωτα τη χώρα στο εξωτερικό και στα μάτια των πιστωτών της. Φήμες που θέλουν μερίδα διαδηλωτών να φωνάζουν «ένας Πινοσέτ θα μας σώσει», δεν επιεβεβαιώνονται -τουλάχιστον όχι από το ρεπορτάζ του RΝΒ. 

 

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Άρθρο-σοκ από Γερμανία:"Στο Βερολίνο συζητούν πραξικόπημα ακόμη και ένοπλη επέμβαση στην Ελλάδα'!


Το αποκαλυπτικό άρθρο προέρχεται από την ιστοσελίδα German Foreign Policy.Όπως αναφέρει ο συντάκτης-μεταφραστής στο εισαγωγικό του σημείωμα 
είναι μια ειδησεογραφική ιστοσελίδα η οποία με την συνεργασία Γερμανών προοδευτικών δημοσιογράφων και Ακαδημαϊκών αποτελεί,όπως λέει, ένα ¨Παρατηρητήριο –  Συστηματικής Παρακολούθησης των διαχρονικών αποικιοκρατικών – ιμπεριαλιστικών στόχων της Εξωτερικής Πολιτικής της Γερμανίας από το 1870 ( 2ο Ράιχ ) μέχρι σήμερα¨. 

"Από την πρώτη στιγμή το "G.F.P." κατήγγειλε την αποικιοκρατική πολιτική της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα με αφορμή την δρομολογούμενη οικονομική κρίση που ¨ξέσπασε ξαφνικά¨ το 2009",γράφουν.

Το άρθρο αναφέρεται στα μαύρα – Γερμανικά - σενάρια¨ για την Ελλάδα και εξηγεί γιατί  οι φήμες για πραξικόπημα που πάντα ακούγονται από το εξωτερικό δεν είναι και τόσο τυχαίες.Στο άρθρο γίνεται λόγος για πραγματικά εφιαλτικά σενάρια που έχουν να κάνουν ακόμη και με αποστολή ένοπλης επέμβασης στην Ελλάδα και γίνεται άμεση σύνδεση με τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης που έφερε το Χίτλερ στην εξουσία.Το περιεχόμενο του άρθρου είναι πραγματικά ανατριχιαστικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Αξία της Δημοκρατίας , Η Γερμανία συζητά για σενάρια βίας στην Ελλάδα 



ΑΘΗΝΑ – ΒΕΡΟΛΙΝΟ ( Αποκλειστικό ρεπορτάζ του "G.F.P." ) .

Μπροστά στην διεξαγωγή των νέων εκλογών στην Ελλάδα η άρχουσα τάξη της Γερμανίας (deutsche Eliten ) εξετάζει διάφορα σενάρια βίαιων παρεμβάσεων , ώστε να εξασφαλιστεί ο παραπέρα έλεγχος της Αθήνας.
Μεταξύ άλλων συζητιούνται η εγκαθίδρυση – δημιουργία ενός Προτεκτοράτου ( Αποικιακό καθεστώς προστασίας ) , όπως επίσης την πιθανότητα ενός Στρατιωτικού Πραξικόπημα ( Putsch ) και την αποστολή Στρατιωτικών ¨Ειρηνευτικών¨ Δυνάμεων (Schutztruppen ) σε αυτή την χώρα της Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης. ¨

Προτεκτοράτο/ Αποικία 

Η άρχουσα τάξη της Γερμανίας , εκείνες οι ηγετικές της   Ελίτ οι οποίες δεν θέλουν να λάβουν υπόψη τους τις προτεινόμενες αλλαγές από τον  P. Krugman και πολλούς άλλους ( εκτός Γερμανίας ) ειδικούς επί των οικονομικών ζητημάτων  , προχωρά ακάθεκτη στην συζήτηση και εξέταση ¨εναλλακτικών σεναρίων βίας¨ για τη λύση του ελληνικού προβλήματος.

Στις αρχές του  μήνα ο διευθυντής του γνωστού ¨Ινστιτούτου Παγκόσμιας Οικονομίας¨ του Αμβούργου , Thomas Straubhaar , δημοσίευσε άρθρο σε μια εφημερίδα με το οποίο ζητούσε να τεθεί η Ελλάδα υπό καθεστώς Κηδεμονίας ( Προτεκτοράτου ) και μάλιστα αυτό να γίνει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Σύμφωνα με αυτές τις δυνάμεις η Ελλάδα σαν χώρα είναι ένα ¨αποτυχημένο-ανίκανο κράτος¨ ( σημείωση συντάκτη μεταφραστή : "failed state" ,  , τό οποίο ¨δεν είναι σε θέση να κάνει από μόνο του μια νέα αρχή ¨ . Η Αθήνα χρειάζεται υποστήριξη για την δημιουργία αποτελεσματικών κρατικών δομών¨
Γι ΄αυτούς τους λόγους θα πρέπει να μετατραπεί το Ελληνικό "failed state" σε ένα ¨Ευρωπαϊκό Προτεκτοράτο¨ . ¨Απέναντι σε αυτό το καθήκον καλείται ν΄ανταποκριθεί η Ε.Ε.¨,  δηλώνει ο κ. Straubhaar .


Απόσπασμα :
¨ Η Ε.Ε. θα έπρεπε να υποστηρίξει την Ελλάδα στον εκσυγχρονισμό των κρατικών της δομών σε όλα τα επίπεδα , κυρίως να την ενισχύσει με υπαλλήλους στην δημόσια διοίκηση , εφοριακούς και διαχειριστές ταμειακών υπηρεσιών¨ .
Όμως , συνεχίζει , …  ¨οι ενέργειες αυτές θα πρέπει να γίνουν με περισσή ευαισθησία¨, ώστε να αποτραπεί η αίσθηση προσβολής της εθνικής υπερηφάνειας, αξιοπρέπειας και η αντίσταση συντεχνιακών ομάδων ¨ .
Και αυτές οι δηλώσεις αφορούν ένα ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος που είναι υποτίθεται σύμμαχο με την Γερμανία , την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ στην υπεράσπιση της δημοκρατίας.’


Το Πραξικόπημα 



Ήδη γίνονται συζητήσεις και για την πιθανότητα ενός πραξικοπήματος στην Αθήνα. ¨Η Ελλάδα απειλείται από μια ολική κατάρρευση¨ ( χάος ) , δηλώνει ο παλαιός σύντροφος του Γιόζεφ Φίσερ ( πρώην υπουργού εξωτερικών της Γερμανίας ) και βουλευτής στο Ευρωκοινοβούλιο του ¨ Les Verts¨ ( το Γαλλικό αντίστοιχο του Κόμματος των Πρασίνων της Γερμανίας ), ο Ντανιέλ Κόν-Μπεντίτ. 
Ο Κον Μπεντίτ θεωρεί πως είναι αναπόφευκτη μια εκτεταμένη ανάμειξη στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Απόσπασμα :
¨ Όσο αφήνουμε τους Έλληνες να προσπαθούν να βρουν λύσεις από μόνοι τους (durchwursteln , να ανακατεύονται ) , διακινδυνεύουμε την έκρηξη ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος¨

Γερμανοί πολιτικοί σχολιαστές συμπεραίνουν , βλέπουν ομοιότητες στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα , με αυτή που ίσχυε στην ¨Δημοκρατία της Βαϊμάρης¨ (Weimarer Republik  , η Γερμανία μετά τον 1ο Π.Π. , από 1919 μέχρι 1933 – όπου ανέβηκε ο Χίτλερ στην εξουσία ).

Απόσπασμα :

¨Η χειρότερη περίπτωση (Worst Case ) θα ήταν για την Ελλάδα η επιστροφή (Rückfall, παλινόρθωση η οπισθοδρόμιση ) σε μια Δικτατορία ,  προειδοποιεί ένας εγνωσμένου κύρους σχολιαστής.
Απόσπασμα :
¨ Η πιθανότητα του σεναρίου εκδήλωσης ενός δικτατορικού πραξικοπήματος αυξάνεται όσο παρατείνεται η πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα¨
Στο ίδιο σχόλιο λέγονται και τα παρακάτω, σχετικά με τον συσχετισμό μιας πιθανής δικτατορίας με το υπαγορευμένο στην Ελλάδα από το Βερολίνο σχέδιο λιτότητας :
Απόσπασμα :
¨ Όπως φαίνονται τα πράγματα , δεν υπάρχει άλλη λύση  για την επιβολή των μέτρων λιτότητας της Μέρκελ στους δρόμους της Αθήνας , εκτός από αυτή της ένοπλης καταστολής¨( mit Waffengewaltdurchsetzen )

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ
(Schutztruppen-¨Δυνάμεις Προστασίας¨
Πρόσφατα η  "Γενική Εφημερίδα της Φρανκφούρτης" (F.A.Z. , η εφημερίδα δηλαδή που ήδη είχε γράψει από τον Σεπτέμβρη του 2011 για ¨ένα πιθανό Χασάπη που θα χρειαστεί να κυβερνήσει την Ελλάδα , βλέπε πιο πάνω ) ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6η ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΘΕΣΕ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
Εάν η Ελλάδα , γράφουν , περάσει σε πτώχευση , τότε θα της ήταν ακόμα πιο αδύνατο σαν "failing state¨ ( αποτυχημένο κράτος ) να προστατέψει τα εξωτερικά της σύνορα από την είσοδο αλλοδαπών προσφύγων.

Τελευταία η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ( της Ε.Ε. ) ανακοίνωσε πως είναι υποχρεωμένη να διασφαλίσει την - μόνιμη παραμονή -  των δυνάμεων της "FRONTEX" στα Ελληνοτουρκικά Σύνορα. Διότι , εάν η Αθήνα δεν θα μπορεί στο μέλλον να πληρώνει τις συνοριακούς της φρουρούς ή θα πρέπει να τους μισθοδοτεί  με  ¨δραχμές¨ , τότε αναμένεται να προκύψουν ¨χαοτικές συνθήκες ¨
Και είναι πολύ πιθανό ¨  να προκληθούν αναταραχές στη χώρα ¨. Σε αυτή την περίπτωση η βοήθεια προς την Ελλάδα δεν θα αποτελείται πια από δάνεια , αλλά ένα είδος Ανθρωπιστικής Βοήθειας , συμπεραίνει το κύριο σχόλιο της εφημερίδας στην κεντρική της σελίδα.
Απόσπασμα :
¨ Ας ευχηθούμε , κλείνει το σχόλιο του M. Martens στην "Frankfurter  Allgemeine Zeitung",  πως… ¨ δεν θα πρέπει να σκεφτούμε την εγκατάσταση - Διεθνών Στρατιωτικών Δυνάμεων Προστασίας- , όπως συμβαίνει λίγο βορειότερα της Ελλάδας , με σκοπό την σταθεροποίηση κρατών που βρίσκονται σε αναταραχή…¨ ( 12, Griechenland Eine Schicksalswahl , " Ελλάδα - Οι καθοριστικές – εκλογές που θα κρίνουν την τύχη της",

Το υπαγορευμένο από την Γερμανία σχέδιο λιτότητας (deutsche Spardiktat ) που οδηγεί την Ελλάδα στην εξαθλίωση συναντά στον λαό μια ολοένα και μεγαλύτερη αντίσταση, η οποία όπως φαίνεται δεν μπορεί ν΄ ανασταλθεί η να κατασταλεί ( niederzuhalten) σε κανονικές δημοκρατικές συνθήκες ( aufdemokratische Wege ) .

Οι προσπάθειες του Βερολίνου να πετύχει την υποταγή της Αθήνας , με την απειλή πως θα της στερηθεί το Ευρώ , απέτυχαν , όπως επίσης και η απαίτηση της Γερμανικής κυβέρνησης ( Bundesregierung ) να συνδεθούν οι επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές με την παράλληλη διεξαγωγή ενός Δημοψηφίσματος για την παραμονή η όχι στην Ευρωζώνη.

Το Βερολίνο απορρίπτει με κατηγορηματικό τρόπο ,  να αποσύρει το υπαγορευμένο σχέδιο λιτότητας , όπως ζητούν σε παγκόσμιο επίπεδο γνωστοί οικονομολόγοι , και σε αντικατάσταση του να δεχτεί την εισαγωγή νέων προγραμμάτων για την επίτευξη οικονομικής ανάπτυξης , παρά το γεγονός ότι ένας πιθανός αποκλεισμός της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα καταβαράθρωνε όλο το νομισματικό σύστημα του Ευρώ.
Η τελευταία ευκαιρία
Στις νέες εκλογές που προκηρύχθηκαν , μετά την αποτυχία όλων των προσπαθειών για την συγκρότηση κυβέρνησης , για τις 17 Ιουνίου , διαφαίνεται πως θα πλειοψηφήσουν εκείνες οι πολιτικές δυνάμεις που απορρίπτουν αποφασιστικά ( dezidiert ) το υπαγορευμένο σχέδιο λιτότητας.  Και είναι γεγονός ότι δεν κατάφεραν να συγκροτήσουν κυβέρνηση , παρά την ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία τους , τα τρία κόμματα ( σ.σ. μεταφραστή : εννοεί προφανώς την Ν.Δ. , το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ ) που τάσσονται υπέρ της εφαρμογής ( Umsetzung ) των προγραμμάτων λιτότητας (Austeritätsprogramme).

Και οι νέες δημοσκοπήσεις προαναγγέλλουν ήδη την ήττα τους.  Το Βερολίνο και οι Βρυξέλλες βλέπουν την τελευταία ευκαιρία τους να πετύχουν μια στροφή στην υπάρχουσα βούληση  της κοινής γνώμης (Meinungsumschwung) στην εκμετάλλευση του γεγονότος ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων επιθυμεί την διατήρηση του Ευρώ. Ήδη πριν την προκήρυξη των νέων εκλογών ο υπουργός των οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είχε δηλώσει πως η Ευρωζώνη θα μπορούσε να αντέξει χωρίς προβλήματα την αποχώρηση της Ελλάδας. Πρόσφατα ο Επίτροπος Εμπορίου της Ε.Ε. , Karel De Gucht , επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προετοιμάζονται ήδη (παίρνουν μέτρα , bereiteten sich) για την ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελλάδας

Απόσπασμα :
¨Εάν  διεξήγαμε τώρα ένα μυστικό δημοψήφισμα για την παραμονή η όχι στην Ευρωπαϊκή Ζώνη , τότε η συντριπτική πλειοψηφία θα τασσόταν ενάντια στην αποχώρηση η για την διατήρηση του Ευρώ. Οι νέες εκλογές  αποτελούν την τελευταία ευκαιρία της Αθήνας. Εάν δεν επιτρέψουν , δεν έχουν αποτέλεσμα τον σχηματισμό μιας πλειοψηφίας υπέρ των υπαγορευμένων προγραμμάτων λιτότητας , τότε όλα έχουν τελειώσει…

Το Βερολίνο άσκησε συμπληρωματική πίεση στη Αθήνα , για να διεξάγει-συνδέσει τις εκλογές ταυτόχρονα μ' ένα δημοψήφισμα για την παραμονή στο Ευρώ , με σκοπό να μειώσει τις προοπτικές εκλογικής επιτυχίας των αντιπάλων της λιτότητας. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο κ. Σόιμπλε είχε θέσει την πιθανότητα αυτή ( σ.σ.μ.: του Δημοψηφίσματος ) στους Έλληνες συναδέλφους του , την Δευτέρα που μας πέρασε κατά την διάρκεια της σύσκεψης των υπουργών οικονομικών της Ευρωζώνης

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή η προτροπή ( σ.σ.μ. : του κ. Σόιμπλε για Δημοψήφισμα ) υποστηρίζεται και από τον  πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Χριστιανό-Δημοκρατικού/Χριστιανό- Κοινωνικού Κόμματος ( CDU/CSU ). Ο κύριος αυτός έχει γίνει γνωστός με τη  δήλωση του ¨Τώρα η Ευρώπη μιλά Γερμανικά¨

Όπως επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην Αθήνα , η Καγκελάριος Angela Merkel άσκησε πίεση στον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας , Κάρολο Παπούλια , ώστε να προχωρήσει στην υλοποίηση του γερμανικού σχεδίου δημοψηφίσματος.
Τον Νοέμβρη του 2011 το Βερολίνο απέρριψε με βάναυσο τρόπο τον τότε  πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, όταν εμφανίστηκε με την ίδια πρόταση στην κοινή γνώμη. Γεγονός που οδήγησε και στην αποπομπή ( πτώση του ).
Η ανοικτή ανάμειξη – επέμβαση της Γερμανικής κυβέρνησης στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις προκάλεσε στην Αθήνα οργισμένες διαμαρτυρίες.  Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συντηρητικού κόμματος της Ν.Δ. , Αντώνης Σαμαράς , ¨ Οι Έλληνες δικαιούνται να τους σέβονται ¨ .  ¨Το Βερολίνο συμπεριφέρε-ται απέναντι στην Ελλάδα – σαν να είναι Προτεκτοράτο¨ , είπε ο Αλέξης Τσίπρας , πρόεδρος του Σύριζα.
Η Δύση του Ευρώ

Το Βερολίνο αποκλείει κάθετα κάθε απόκλιση από το βάναυσο πρόγραμμα λιτότητας , παρά το γεγονός ότι με αυτή την στάση προσεγγίζεται όλο και περισσότερο η Κατάρρευση όλης της Ευρωζώνης. Τον κίνδυνο αυτής της εξέλιξης επεσήμανε πριν λίγες μέρες και ο οικονομολόγος  Paul Krugman ( βραβείο Νόμπελ ) και δεν ήταν ο πρώτος .
Σύντομα , ¨πολύ πιθανά τον επόμενο μήνα ¨ , η Ελλάδα θα ολοκληρώσει την έξοδο της από το Ευρώ , σύμφωνα με την κρίση του κ. Krugman. Αμέσως μετά αναμένεται να ακολουθήσει μια μεγάλη φυγή κεφαλαίων , τουλάχιστον από την Ισπανία και την Ιταλία λόγω επίσης του φόβου της οικονομικής κατάρρευσης ,  προς την Γερμανία.
Λόγω αυτής της εξέλιξης θα έπρεπε να παρθούν δραστικά μέτρα , όπως περιορισμοί στην εξαγωγή συναλλάγματος ή νέα μέτρα οικονομικής στήριξης των ισπανικών και ιταλικών τραπεζών. Προοπτικά δεν θα μπορέσει να αποφευχθεί η ενίσχυση με αναπτυξιακά – προγράμματα – οικονομικά πακέτα , κυρίως της ισπανικής οικονομίας. 


Τελικά αυτό θα οδηγήσει υποχρεωτικά στην αλλαγή της υπάρχουσας στρατηγικής καταπολέμησης της κρίσης , την οποία η Γερμανία προσπαθεί μέχρι τώρα να αποτρέψει με κάθε δύναμη.

Απόσπασμα :
¨Η Γερμανία έχει την επιλογή¨, δήλωσε ο Paul Krugman : ¨η θα αναγνωρίσει η κυβέρνηση της Γερμανίας την αλλαγή πορείας/στρατηγικής της, ή έφτασε το τέλος του Ευρώ¨ Σε ότι αφορά τα χρονικά περιθώρια για την ¨δύση του Ευρώ¨ ο κ. Krugman δήλωσε: ¨Μιλάμε για τους επόμενους μήνες, όχι χρόνια¨
 « Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε , τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε » Ζ.Π. Σαρτρ 
--------------------------------------------



Υ.Γ. Περαιτέρω πληροφορίες για το πλαίσιο , τα κίνητρα της Γερμανικής πολιτικής απέναντι στην Ελλάδα μπορείτε να διαβάσετε στις παρακάτω δημοσιεύσεις του "G.F.P." εδώ : 

1 ) Die Folgen des Spardiktats 05.10.2011 , Οι Συνέπειες της υπαγορευμένης πολιτικής λιτότητας , http://www.german-foreign-policy.com/de/fulltext/58165?PHPSESSID=mhoip5blrd695is0k27iuj2114
2) Ausgehöhlte Demokratie 04.11.2011 , Η Υπονομευμένη – αποδυναμωμένη Δημοκρατία , http://www.german-foreign-policy.com/de/fulltext/58193?PHPSESSID=mhoip5blrd695is0k27iuj2114
3) Wie im Protektorat 13.02.2012 , Όπως συμβαίνει σε μια Αποικία- Προτεκτοράτο ,http://www.german-foreign-policy.com/de/fulltext/58264
4) Europa: Am Rande des Abgrunds, aber deutsch (II) 24.02.2012 , Η Ευρώπη μπροστά στην κατάρρευση , αλλά όμως… Γερμανική , μέρος ΙΙ ,
http://www.german-foreign-policy.com/de/fulltext/58276
5) Nach dem Modell der Treuhand 17.04.2012 , Σύμφωνα με το Μοντέλο Αποκρατικοποιήσεων της ¨Τρόιχαντ¨ ,
http://www.german-foreign-policy.com/de/fulltext/58307
6) Verelendung made in Germany 23.04.2012 , Το Γερμανικό μοντέλο εξαθλίωσης ,
http://www.german-foreign-policy.com/de/fulltext/58311
7) Das Antlitz der Krise 07.05.2012 , Η ακτινοβολία της κρίσης , σχετικά με τα αποτελέσματα των ελληνικών εκλογών της 6ης Μαΐου ,
 http://www.german-foreign-policy.com/de/fulltext/58321
8) Der Berliner Todeswunsch 22.05.2012 , Η επιθυμία θανάτου του Βερολίνου , ΣΗΜΕΡΙΝΟ ( 22/5) άρθρο , το οποίο δεν είναι ακόμα ¨κλειδωμένο¨ για συνδρομητές και μπορεί να μεταφραστεί.

http://www.german-foreign-policy.com/de/fulltext/58333


ΠΗΓΗ:  http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=14832