Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ενοχλητικό "σκουπίδι" για τη Bilderberg η Άμεση Δημοκρατία



Ο G.Soros προτείνει τη χρεοκοπία της Ελλάδας, της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας, επίσης την έξοδο τους από την Ευρωζώνη, σαν τη μοναδική λύση για το ευρώ. Τι να επιδιώκει αλήθεια το εξέχων μέλος του κλάμπ;...



Η σχετικά πρόσφατη απόφαση της κεντρικής τράπεζας της Ελβετίας, σύμφωνα με την οποία συνδέθηκε το φράγκο με το ευρώ, σημαίνει πιθανότατα το τέλος της εθνικής ανεξαρτησίας της μοναδικής χώρας που λειτουργεί σήμερα ολοκληρωμένα η άμεση δημοκρατία: το πολίτευμα της αποκεντρωμένης δημόσιας διοίκησης, στην οποία συμμετέχουν ενεργά όλοι οι πολίτες, ψηφίζοντας 4-5 φορές το χρόνο τους νόμους τους.



Άλλωστε, για την παγκόσμια ελίτ και ειδικά για τη «σκοτεινή» λέσχη Bilderberg, το ελβετικό πολίτευμα της άμεσης δημοκρατίας, η οποία απαιτεί τη συμμετοχή των πολιτών στην ψήφιση των νόμων, στον έλεγχο της λειτουργίας των δημοσίων οργανισμών και στις αποφάσεις του κράτους, ήταν ανέκαθεν ένα ενοχλητικό «σκουπίδι» στο δρόμο της κατάκτησης της απόλυτης εξουσίας στον πλανήτη.

Αυτό που θέλει να επιβάλλει η λέσχη Bilderberg είναι η κεντρική διοίκηση από μία μικρή ελίτ στο παρασκήνιο, χωρίς κανένα δημοκρατικό ή άλλου τύπου έλεγχο, έτσι ώστε να εκμεταλλεύεται ανενόχλητη τους απροστάτευτους ανόητους των χωρών που έχει καταπατήσει. Πιθανόν η δημιουργία μίας γερμανοκεντρικής ομοσπονδίας, με την ονομασία Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης (των Τραπεζών θα συμπληρώναμε), να είναι ο ιδανικός χώρος για την επικράτηση των συμφερόντων του κλαμπ των ισχυρών.

Είναι μάλλον καθαρό το ότι, σε πάρα πολλές χώρες δεν αντιπροσωπεύουν πλέον τα Κοινοβούλια τους Πολίτες αλλά, αντίθετα, τα συμφέροντα του χρηματοπιστωτικού καρτέλ (δεν πρέπει να «μπερδεύουμε» καθόλου το καρτέλ αυτό με τις χρηματαγορές, οι οποίες είναι ουσιαστικά τα δικά μας χρήματα από τα συνταξιοδοτικά ταμεία, από τις αποταμιεύσεις μας κλπ.). Επίσης, τα κοινοβούλια εκπροσωπούν τα συμφέροντα του καρτέλ των μονοπωλιακών πολυεθνικών θηρίων, τα οποία δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τις επιχειρήσεις της ελεύθερης αγοράς (έτσι όπως τη γνωρίζαμε στο παρελθόν, πριν από την επικράτηση της νεοφιλελεύθερης σχολής της ελίτ).

Το χρηματοπιστωτικό Καρτέλ, το οποίο μαζί με την κεντρική τράπεζα της Ευρώπης κατάφερε να μονοπωλήσει την παραγωγή χρήματος, είναι ουσιαστικά αυτό που επέβαλλε στις κυβερνήσεις να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα των φορολογουμένων πολιτών τους, για τη διάσωση των τραπεζών! Διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να διασωθούν οι υπερχρεωμένες τράπεζες, όπως για παράδειγμα η Commerzbank της Γερμανίας, η οποία έχει εκδώσει ομόλογα ύψους 860 δισ. €!

Δηλαδή, μία μόνο τράπεζα χρωστάει σχεδόν το 30% του ΑΕΠ της Γερμανίας (2,5 φορές περίπου το δημόσιο χρέος της Ελλάδας). Εάν τελικά υποχρεωθεί η Γερμανία να διασώσει μόνο αυτήν την τράπεζα (υπάρχουν πολλές άλλες), θα αυξήσει το δημόσιο χρέος της σχεδόν κατά 30% (στα 110% του ΑΕΠ της). Πιθανότατα λοιπόν για το λόγο αυτό η κυρία Μέρκελ εξανίσταται, όταν ακούει για τα προβλήματα της Ελλάδας, αφού φοβάται ότι έτσι μάλλον θα ανακαλυφτούν τελικά και τα δικά της, της Γερμανίας δηλαδή (το ίδιο συμβαίνει και στη Γαλλία του κ. Sarkozy).

Στο θέμα μας ξανά, μελλοντικά θα αποφασίζει για κάθε είδους «διασώσεις» (με τα χρήματα των Ευρωπαίων φορολογουμένων και εκτός κάθε δημοκρατικού ή νομικού ελέγχου), το κυβερνητικό συμβούλιο του ευρωπαϊκού μηχανισμού σταθερότητας (ESM). Για πολλούς, οι «σαδιστές» τότε θα είναι οι παράγοντες του καρτέλ, οι «σαδομαζοχιστές» οι κυβερνώντες, ενώ οι «μαζοχιστές» όλοι οι κυβερνώμενοι, αφού επιτρέπουν να γίνονται όλα αυτά χωρίς την παραμικρή αντίδραση εκ μέρους τους.

Οι «αστείες αντιδράσεις» των «διαμαρτυρομένων» πολιτών, αυτών δηλαδή που συγκεντρώνονται στις πλατείες της Ευρώπης χωρίς καν να γνωρίζουν τι θέλουν (κάποτε αυτοί που διαδήλωναν ήταν τουλάχιστον πολιτικοποιημένοι, δεν εννοούμε βέβαια «κομματικο-κρατούμενοι»), δεν πρόκειται φυσικά να εμποδίσουν τις κυβερνήσεις να αποφασίζουν όπως αυτές θέλουν, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της χρηματοπιστωτικής μαφίας.

Στην Ελβετία τώρα, η κεντρική τράπεζα αποφάσισε να συνδέσει το νόμισμα της με το ευρώ, παρά το ότι πρέπει να διαθέσει εκατοντάδες δισεκατομμύρια φράγκων για τη διατήρηση της σταθερής ισοτιμίας του, με τεράστιο κόστος. Ταυτόχρονα, οι πολυεθνικές υπερτράπεζες θα μπορούν να δανείζονται σε ελβετικά φράγκα με ελάχιστο κόστος (τα επιτόκια είναι σχεδόν μηδενικά), χωρίς κανέναν συναλλαγματικό κίνδυνο, επενδύοντας τα δανεικά χρήματα σε κρατικά ή άλλα ομόλογα υψηλών αποδόσεων.

Πολλά κερδοσκοπικά Hedge funds λοιπόν ετοιμάζονται για επίθεση, με δανεικά χρήματα από την ίδια την Ελβετία, πιστεύοντας πως είναι φύσει αδύνατον να αντέξει η χώρα και πως θα αποτύχει παταγωδώς η παράλογη αυτή «κατασκευή», όπως απέτυχε και το σύστημα των σταθερών συναλλαγματικών ισοτιμιών, πριν από την εισαγωγή του ευρώ. Σύμφωνα δε με διάφορους οικονομικούς αναλυτές, ο δισεκατομμυριούχος G.Soros, στέλεχος φυσικά της λέσχης Bilderberg, ήδη τρίβει τα χέρια του, αφού προβλέπει να κερδίσει από το ελβετικό φράγκο (από τον ελβετικό λαό ουσιαστικά), όσα κέρδισε κάποτε από την επίθεση του εναντίον της βρετανικής στερλίνας.

Είναι αυτονόητο δε ότι η κεντρική τράπεζα της Ελβετίας θα συγκεντρώσει πολλά δισεκατομμύρια ευρώ στα βιβλία της, αφού μόνο έτσι θα διατηρήσει την ισοτιμία του φράγκου σταθερή οπότε, όταν το ευρώ καταστραφεί (γεγονός μάλλον αναπόφευκτο), θα καταστραφεί και η Ελβετία. Ακριβώς για το λόγο αυτό, τα hedge funds στοιχηματίζουν με χρήματα που δανείζονται από την ίδια την Ελβετία, αφ’ ενός μεν στην άνοδο του φράγκου (την οποία τα ίδια θα προκαλέσουν), αφ’ ετέρου στην πτώση του ευρώ (την οποία τα ίδια θα φροντίσουν). Ένα διπλό στοίχημα λοιπόν, με τεράστιες πιθανότητες επιτυχίας και εγγραφής διπλών κερδών.

Το 2011 η λέσχη Bilderberg συνεδρίασε στο St.Moritz της Ελβετίας. Πριν από την κρίση της Ελλάδας και της Ισπανίας, η περιβόητη ελιτίστικη λέσχη είχε συνεδριάσει εκεί, κάτι που φυσικά μπορεί να θεωρηθεί σύμπτωση. Ανήκει μάλλον στις θεωρίες συνωμοσίας η πεποίθηση ότι, στις ετήσιες κλειστές συνεδριάσεις της Bilderberg, σε αυτές δηλαδή που δεν παρευρίσκονται οι εκάστοτε προσκεκλημένοι, ειδικά αυτοί των χωρών που τις φιλοξενούν, τα μέλη της λέσχης αποφασίζουν σε ποια χώρα θα εισβάλλουν, με στόχο τη λεηλασία του πλούτου της.

Όμως, εάν απλά σκεφθεί κανείς τι συνέβη στην Ελλάδα και στην Ισπανία, λίγο μετά τις συγκεντρώσεις της λέσχης, δεν χρειάζεται να προβληματιστεί ιδιαίτερα για να καταλάβει που αρχίζει και που τελειώνει μία πραγματική θεωρία συνωμοσίας. Εάν δε πιστεύει κανείς ότι η σημερινή κρίση της Ελλάδας και της Ευρωζώνης γενικότερα πρόκειται σύντομα να λυθεί από τους πολιτικούς, είναι πολύ εύπιστος, αφού η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπεί, αλλά θα στέκεται «σταθερά» στην άκρη του γκρεμού, για όσο χρονικό διάστημα (μπορεί μέρες, μπορεί μήνες ή και χρόνια) χρειάζεται η ελίτ για να πετύχει τους στόχους της. Πάντως, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η επιλογή της χώρας για τη συνεδρίαση του 2012, η οποία πιθανόν δεν θα είναι η Γαλλία ή η Γερμανία, αλλά κάποια άλλη.

Εάν αντιδράσουν βέβαια οι πολίτες ή εάν αποδεχτούν παθητικά τη μοίρα τους, είναι κάτι που μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν. Εάν συνεχίσουν όμως να πιστεύουν ότι αυτοί φταίνε για όλα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα τους, η δική τους σπατάλη δηλαδή και η τεμπελιά τους, είναι μάλλον άξιοι της μοίρας τους και πολύ καλά κάνουν όλοι αυτοί που τους εκμεταλλεύονται ασύστολα.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Νταλάρα: "βρίσκεται σε κίνδυνο, όχι μόνο το μέλλον του Ευρώ, αλλά και της Ευρώπης"



Ως την πιο σημαντική από την ίδρυση της ΕΕ χαρακτήρισε την επικειμενη Σύνοδο Κορυφής, ο γενικός διευθυντής του του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου.

Ο Τσαρλς Νταλάρα, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit, προειδοποίησε μάλιστα ότι "βρίσκεται σε κίνδυνο, όχι μόνο το μέλλον του Ευρώ, αλλά και της Ευρώπης".

Η τραπεζική ένωση και ο φόρος στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, στην αποψινή συνάντηση, στο Παρίσι, του Φρανσουά Ολάντ με την Άγκελα Μέρκελ.

Στο μεταξύ, ανήσυχος για το ιδιαίτερα υψηλό κόστος δανεισμού της Ισπανίας εμφανίστηκε σήμερα ο πρωθυπουργός της χώρας, Μαριάνο Ραχόι.

Την ίδια ώρα, η Κεντρική Τράπεζα της χώρας διαπιστώνει ότι η οικονομική δραστηριότητα στην Ισπανία επιβραδύνθηκε με ταχύτερο ρυθμό. Ως εκ τούτου, προβλέπει για το δεύτερο τρίμηνο μείωση του ισπανικού ΑΕΠ άνω του 0,3% που είχε καταγραφεί το πρώτο τρίμηνο, τη στιγμή που η κυβέρνηση προβλέπει ύφεση 1,7% για το σύνολο του έτους.

Στη θέση του επικεφαλής του Eurogroup θα παραμείνει πιθανότατα και μετά τη λήξη της θητείας του ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σύμφωνα με αξιωματούχους της ευρωζώνης τπου επικαλείται το Reuters.

Γιατί η GREENPEACE παραμένει σιωπηλή στα CHEMTRAILS, HAARP κλπ;;; Μήπως αποτελεί κι αυτή ένα πιόνι του συστήματος;;;




Oι προβληματισμένοι πολίτες ζητάνε δράση από την GreenpeaceΌταν ο Wer­ner Alt­ni­ckel παρουσίασε τα θέματα «χημικές ουρές» και “HAARP” στην Green­peace, υποβάλλοντας πολυάριθμα ντοκουμέντα για περαιτέρω έρευνα, του ειπώθηκε το 2005 ότι «αυτά τα ζητήματα δεν είναι συμβατά με τους σκοπούς της Greenpeace.”

Προβάλοντας ένα πανό 16 τετραγωνικών μέτρων με την επιγραφή “Γιατί η Green­peace δεν κάνει τίποτα για τις οβίδες και τις βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου, για το HAARP, για τις χημικές ουρές; Κάλεσμα για δράση” με πλακάτ και άλλα συνθήματα, (βλέπε φωτογραφία) ο βετεράνος ακτιβιστής chem­trails Wer­ner Alt­ni­ckel, μαζί με στρατευμένους συναγωνιστές από την πρωτοβουλία πολιτών “Sau­be­rer Him­mel” (Καθαρός Ουρανός) (www.sau­be­rer-him­mel.de) έστησαν διαδήλωση έξω από τα γραφεία αυτής της οικολογικής οργάνωσης στο Αμβούργο, ζητώντας δραση από την Greenpeace.

Το παλαιότερο γερμανικό σύνθημα της Green­peace “Taten statt War­ten” (δράση αντί για αναμονή) δείχνει στην περίπτωση αυτή να έχει μετατραπεί σε “War­ten statt Taten” (αναμονή αντί για δράση). Η Green­peace έχει αποσυρθεί σε θέσεις παθητικές, εκδηλώνοντας τυφλή εμπιστοσύνη σε κρατικούς και ιδιωτικούς θεσμούς, μην αναλαμβάνοντας η ίδια καμία σχετική έρευνα.
Το «λεωφορείο ατμοσφαιρικής μέτρησης» “air mea­su­re­ment bus” έχει πουληθεί, για παράδειγμα. Γιατί; Σημαίνει ότι η ατμοσφαιρική μόλυνση ανήκει στο παρελθόν; ΄Η απλώς υπάρχει πρόβλημα πιθανής αμηχανίας μήπως τυχόν βρεθεί κάτι στην ατμόσφαιρα εκτός από — ας πούμε — αέρα εξάτμισης ντήζελ;

O Wer­ner Alt­ni­ckel ισχυρίζεται επίσης ότι η λέξη “Peace” στο τίτλο της Green­peace έχασε χρόνια πριν το νόημα της και θα έπρεπε να αφαιρεθεί, αφού η Green­peace έπαψε προ πολλού να αντιτίθεται στους πολέμους που ξεκίνησε το ΝATO, π.χ. στο Αφγανιστάν, Ιράκ, Σερβία και πιο πρόσφατα στη Λιβύη. Εκατοντάδες χιλιάδες θύματα από τον άμαχο πληθυσμό και τεράστιες εκτάσεις κατεστραμένης γης δείχνουν να μην έχουν καμία σημασία πια για την Green­peace. Από την Green­peace, ο Wer­ner Altnickel και οι συνεργατές του ζητούν ανεξάρτητη έρευνα και κινητοποίηση χωρίς ταμπού γύρω από τα εξής θέματα:
Πολεμοφόδια απεμπλουτισμένου ουρανίου
Είναι εντελώς ακατανόητο το ότι η Green­peace παρέμεινε σιωπηλή για τη μακροχρόνια γενοκτονική εφαρμογή (μέχρι τώρα) 2.500 τόννων απεμπλουτισμένου ουρανίου από περίπου ένα εκατομμύριο βλήματα των στρατευμάτων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Η μικροσκοπική νανόσκονη προκαλεί ένα σωρό ασθένειες από τον καρκίνο μέχρι και γεννητικά ελαττώματα στα παιδιά των πληθυσμών που δέχονται την επίθεση, αφού οι ραδιενεργές ουσίες συνεχίζουν να ακτινοβολούν επί εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. (Βλέπε την ταινία «Θανάσιμη Σκόνη» του Frie­der Wag­ner). Σύμφωνα με μία βρετανική μελέτη, γράφει η Sunday Times της 19ης Φεβρουαρίου 2006, ένα ποσοστό αυτής της σκόνης εξαπλώνεται από θύελλες, σε μεγάλες εκτάσεις, φτάνοντας τελικά στη Μεγάλη Βρετανία. Η Green­peace όμως τερματίζει την καμπάνια της για «Θάλασσες ελεύθερες από Πυρηνικά». Η κριτική του στρατιωτικού κατεστημένου δείχνει να έχει γίνει ταμπού για την Greenpeace.

HAARP 


Άλλο ένα θέμα ταμπού για την Green­peace είναι τα όπλα ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας όπως, για παράδειγμα, οι εγκαταστάσεις εκπομπών του αμερικανικού HAARP στη Gakona της Αλάσκας, για τις οποίες η Ευρωπαϊκή Ένωση μόλις το 1999 πρότεινε απαγόρευση, δυστυχώς χωρίς αντίκρυσμα. Το κείμενο της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποκαλεί το HAARP «ένα οπλικό σύστημα που ταράζει το κλίμα”, χειραγωγόντας π.χ. τα καιρικά συστήματα του πλανήτη. 

Χαρακτηρίζει ως «απαράδεκτη» την χειραγώγηση των καιρικών συστημάτων του πλανήτη και το γάζωμα της ιονόσφαιρας με τρύπες, μια πολιτική που παραβιάζει τη Συνθήκη για την Αρκτική. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επίσης έκανε κριτική για την «ανάπτυξη όπλων για τη χειραγώγηση του ανθρώπινου εγκεφάλου» απαιτόντας την απαγόρευσή τους. Μόλις το 1994 ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός προειδοποιούσε για τους ενδεχομένους κινδύνους που παρουσίασαν οι εγκαταστάσεις HAARP στην ανθρώπινη υγεία όπως και στις δυνατότητές τους να επηρεάσουν τη λειτουργία του μυαλού.

Τον Απρίλη του 1997 ο τότε Υπουργός ΄Αμυνας των ΗΠΑ Wil­liam Cohen σε ομιλία του σε αντιτρομοκρατικό συνέδριο στην Τζώρτζια είπε, ανάμεσα σε άλλα: “άλλοι ασχολούνται με μια μορφή οικολογικής τρομοκρατίας στην οποία μπορούν να αλλάζουν το κλίμα, να προκαλούν σεισμούς και υφαιστιακές εκρήξεις από απόσταση χρησιμοποιόντας ηλεκτρομαγνητικά κύματα.”

Η διακεκριμένη επιστήμονας και εναλλακτική Νομπελίστρια Dr. Rosa­lie Ber­tell στο βιβλίο της “Πλανήτης Γη – το πιο πρόσφατο πολεμικό όπλο” ονόμασε όλα τα γεωφυσικά οπλικά συστήματα και τις δοκιμές που είχαν πραγματοποιηθεί μέχρι εκείνη την εποχή. Είπε: “Ηλεκτρομαγνητικά όπλα έχουν τη δυνατότητα να προκαλούν σε διηπειρωτικές αποστάσεις και σε επίλεκτους στόχους οπουδήποτε στη Γη, με δύναμη ίδια με εκείνη μεγάλων πυρηνικών εκρήξεων, φαινόμενα όπως σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις.” Επιβεβαίωσε ότι οι στρατιωτικοί επιστήμονες των ΗΠΑ αναπτύσσουν τη χρήση καιρικών συστημάτων ως όπλων. “Οι μέθοδοι συμπεριλαμβάνουν την εντατικοποίηση των καταιγίδων και την εκτροπή ρευμάτων αέρα στην ατμόσφαιρα της Γής προκειμένου να παράγουν στοχευμένες ξηρασίες ή πλημμύρες.” Η Αδελφή Bertell τοποθετείται σθεναρά εναντίον της διεξαγωγής περιβαλλοντικού πολέμου, χαρακτηρίζοντας ρητά την παραγωγή σεισμών ως εν ενεργεία πολεμικό όπλο.

Το 2005 η «Καθημερινή της Ινδίας» (India Daily) έγραψε ότι και άλλα κράτη κατέχουν παρόμοιες εγκαταστάσεις για τεκτονικό και μετεωρολογικό πόλεμο και ότι όλο και πιο πολλά κράτη αναλαμβάνουν την ανίχνευση της χειραγωγίας και την επινόηση αντιμέτρων.

Χημικές ουρές (chemtrails) / Γεωμηχανική
Η διασκόρπιση πάνω από μεγάλες εκτάσεις της επιφάνειας της Γης πολυμερών ουσιών και μεταλλικών ή θειούχων σωματιδίων παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην χειραγώγηση του καιρού, η οποία χαρακτηρίζεται επισήμως ως «γεωμηχανική». Η Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή, το «Συμβούλιο Καιρού» του πλανήτη μας, ήδη το 2001 τοποθετείτο υπέρ της διασκόρπισης μεταλλικών σωματιδίων για να αντανακλώνται πίσω στο διάστημα οι ακτίνες του ηλίου, ακόμα κι αν αυτό θα δημιουργούσε «άσπρο ουρανό» (IPCC 2001-S.333–334).

Υπερασπίζοντας την ατμόσφαιρα στο Κογκρέσσο των ΗΠΑ ο κάποιες φορές υποψήφιος για την Προεδρία των ΗΠΑ Den­nis Kuci­nich ανάφερε το Νόμο για την Συντήρηση του Διαστήματος (Space Pre­ser­va­tion Act) με νύξεις προς τις χημικές ουρές, τα τεκτονικά οπλικά συστήματα και τον έλεγχο του εγκεφάλου.

Στις 12 Ιανουαρίου 2011 ο πρώην επικεφαλής του FBI στο Los Ange­les ο Ted Gunderson πήρε θέση ενάντια στις χημικές ουρές, ισχυριζόμενος ανάμεσα σε άλλα: «Οι ρίψεις του θανάτου, γνωστές και ως ‘chem­trails’ – ‘Χημικές Ουρές’, ψεκάζονται και πέφτουν΄σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ καθώς και στην Αγγλία, τη Σκωτία, την Ιρλανδία και την Βόρεια Ευρώπη.

Τα έχω δει, προσωπικά, όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και στο Μεξικό και στον Καναδά. Τα πτηνά πεθαίνουν σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα ψάρια πεθαίνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι γενοκτονία. Αυτό είναι δηλητήριο. Αυτό είναι δολοφονία από τα Ηνωμένα Έθνη. Όποιο στοιχείο μέσα στην κοινωνία μας το κάνει αυτό πρέπει να σταματήσει. Τυχαίνει να γνωρίζω δύο από τους τόπους όπου τα αεροπλάνα αδειάζουν αυτές τις ακαθαρσίες σε εμάς. Τέσσερα από τα αεροπλάνα προέρχονται από το Air Natio­nal Guard (Εθνική Φρουρά Αέρα) στο Λίνκολν, της Νεμπράσκα. Τα άλλα αεροπλάνα προέρχονται από το Fort Sill της Οκλαχόμα. Προσωπικά, έχω παρατηρήσει τα αεροπλάνα που ήταν ακόμη στη Νεμπράσκα, Λίνκολν Νεμπράσκα, στο Air Natio­nal Guard.

Δεν έχουν διακριτικά πάνω τους. Πρόκειται για τεράστια, σαν βομβαρδιστικά, χωρίς όμως επιγραφές. Αυτό είναι έγκλημα: έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, έγκλημα κατά της Αμερικής, έγκλημα εις βάρος των πολιτών αυτής της μεγάλης χώρας. Πρέπει να σταματήσει. Τι πρόβλημα έχει το Κογκρέσο; Αυτό επηρεάζει τον πληθυσμό της χώρας τους, και τους ανθρώπους τους, και τους φίλους τους, και τους συγγενείς τους, και τους ίδιους. Τι συμβαίνει με αυτούς; Τι συμβαίνει με τους πιλότους οι οποίοι ελέγχουν αυτά τα αεροπλάνα και διοχετεύουν αυτήν την βρωμιά, αυτό το δηλητήριο, στις δικές τους οικογένειες; Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι γι’αυτό. Κάποιος στο Κογκρέσο θα πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να το σταματήσει τώρα. Σας ευχαριστώ. Είμαι ο Ted Gunderson».

Η προαναφερόμενη εναλλακτική Νομπελίστρια Dr. Rosa­lie Ber­tell στις 3 Μαϊου 2005 είπε: «Νομίζω ότι οι χημικές ουρές επίσης αποτελούν φορέα και για άλλες μορφές βιολογικού και χημικού πολέμου.»
Η Green­peace δεν θέλει να ξέρει τίποτα για όλα αυτά;Όταν ο Wer­ner Alt­ni­ckel παρουσίασε τα θέματα «χημικές ουρές» και “HAARP” στην Green­peace, υποβάλλοντας πολυάριθμα ντοκουμέντα για περαιτέρω έρευνα, του ειπώθηκε το 2005 ότι «αυτά τα ζητήματα δεν είναι συμβατά με τους σκοπούς της Greenpeace.”Είναι ακατανόητο μια παγκόσμια οικολογική οργάνωση όπως η Greenpeace να παραμένει σιωπηλή σε τέτοια θέματα, που αποτελούν απειλή όχι μόνο για τους ανθρώπους άλλα και για ολόκληρο το ζωντανό περιβάλλον του πλανήτη.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Μια καταπληκτική έρευνα μας δείχνει τα οικοσημα, τα φλάμπουρα και τις σημαίες των Ελλήνων Βυζαντινών προγόνων μας.




 
Τα Βασιλικά Φλάμουλα (royal byzantine flags)Τα βασιλικά φλάμουλα είναι οι σημαίες του αυτοκράτορα των Ρωμαίων.

 

Δώδεκα στον αριθμό (έξι ζεύγη ανά δύο ομοίων) εμφανίζονταν στις επίσημες τελετές, ενώ κατά τις εκστρατείες λαμβάνονταν από το στράτευμα σε αριθμό ανάλογο με το μέγεθος του βασιλικού εκστρατευτικού σώματος (συνήθως ένα ή δύο κατά την ύστερη περίοδο[1]).

 

Σε αυτές θα πρέπει να προστεθεί το Διβέλλιον, προσωπική σημαία του αυτοκράτορα. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα φλάμουλα ήταν μονό, προηγείτο των υπολοίπων και το έφερε ο σκουτέριος μαζί με το βασιλικό σκουτάριο (ασπίδα).[2]

Παλαιότερα, όπως μας πληροφορεί ο Κωδινός [3], πίσω από κάθε φλάμουλο παρατάσσονταν 500 άνδρες, καθώς οι "βασιλική σύνταξις" έφτανε τους 6.000 στρατιώτες σε αριθμό. Θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι η "βασιλική σύνταξις" του Κωδινού, δεν είναι άλλη από τα περίφημα "Τάγματα", τον επίλεκτο επαγγελματικό στρατό της Κωνσταντινούπολης.
Στα τέσσερα αρχικά Τάγματα (Σχολαί, Βίγλας, Εξκουβιτόρων, Νούμερων) προστέθηκαν αργότερα οι Ικανάτοι (810) [4] και οι Αθάνατοι (π.970), ενώ στη συνέχεια και άλλα σώματα. Ίσως λοιπόν, τα 6 διαφορετικά Βασιλικά Φλάμουλα να καθιερώθηκαν όταν τα Τάγματα ήταν 6 και η δύναμή τους 6.000 και κατά συνέπεια κάθε ένα άνηκε σε ξεχωριστό σώμα. Θα ήταν όμως παρακινδυνευμένο να επιχειρούσαμε οποιαδήποτε περαιτέρω ταύτιση συμβόλου-στρατιωτικής μονάδας.
(Πράγματι, ο John Haldon υπολογίζει τη δύναμη κάθε Τάγματος σε 1.000-1.500 άνδρες [5], ενώ ο Treadgold και άλλοι παλαιότερα ανέβαζαν αυτόν τον αριθμό σε 4.000 [6])


Τα σχέδια που ακολουθούν βασίζονται στην περιγραφή που μας παραθέτει ο Γεώργιος Κωδινός (Ψευδο-Κωδινός) στο έργο του "Τακτικόν περί των οφφικίων του Παλατίου Kωνσταντινουπόλεως και των οφφικίων της Μεγάλης Εκκλησίας" (De Officiis)
Το κείμενο γράφθηκε στα μέσα του 14ου αιώνα (μεταξύ 1347-1368) και μας δίνει μια λεπτομερή εικόνα της ρωμαϊκής αυλής κατά την ύστερη βυζαντινή περίοδο.





Αρχιστράτηγος (1)
Οφείλει την ονομασία του στην "υπέρμαχο στρατηγό"


Οκταπόδιον (2)
Απεικονίζει διάφορους ιεράρχες-ονομάζεται έτσι λόγω των 8 γλωσσών


Σταυρός (3)
Άγιοι Προκόπιος, Δημήτριος, Θεόδωροι


Αγίου Γεωργίου (4)
Απεικονίζεται ο άγιος έφιππος. Ο κόκκινος σταυρός του Αγίου Γεωργίου σε λευκό φόντο εμφανίζεται ως τμήμα της επίσημης Ρωμαϊκής σημαίας της "Αυτοκρατορίας της Κωνσταντινούπολης" στο "Βιβλίο της γνώσης όλων των Βασιλείων", (Καστίλλη,1350)

Δρακόντειο (5)
Ίσως αποτελούσε φλάμουλο των Εξκουβιτόρων, καθώς οι διοικητές των υπομονάδων τους ονομάζονταν δρακονάριοι σαν τους αρχαίους ρωμαίους σημαιοφόρους, αντί για κόμητες όπως στα άλλα Τάγματα


Στήλη (6)
αυτοκράτωρ έφιππος, στήλη του Αυγουσταίου με άγαλμα του αυτοκράτορα Ιουστινιανού που φορά την "τούφα" (στέμμα από φτερά παγωνιού) στο κεφάλι, κρατά σφαίρα με σταυρό στο ένα χέρι, ενώ έχει το άλλο υψωμένο.


*
Το Διβέλλιον
Το διβέλλιον αποτελούσε προσωπικό φλάμουλο του αυτοκράτορα και πιθανότατα ετυμολογείται ως "διπλή σημαία" ( δύο+vellum (βήλλον) ). Με βάση την ετυμολογία του και τον κλασικό σταυρό με τα 4 πυρεκβόλα, σύμβολο του βασιλιά και κατ'επέκταση της αυτοκρατορίας, κατασκευάσθηκε η ανωτέρω εικόνα)


*
ΠΗΓΕΣ-αναφορές κειμένου:[1] Ψευδο-Κωδινός, "περί των οφφικίων του Παλατίου Κωνσταντινουπόλεως και των οφικκίων της Μεγάλης Εκκλησίας" ,(De Officiis) , Immanuel Bekker, 1889, VI, p.48,82
[2] Ψευδο-Κωδινός, "περί των οφφικίων...", Immanuel Bekker, 1889, VI, p.48,76
[3] Ψευδο-Κωδινός,"περί των οφφικίων...", Immanuel Bekker, 1889, VI, p.48,79
[4] Βury, 1911, p.48
[5] Haldon, 1999, p. 103
[6] Treadgold, 1980, pp. 78, 273–277
 
Πηγές για τις απεικονίσεις:Ψευδο-Κωδινός, "περί οφφικίων..", κεφ ΣΤ'1.ψηφιδωτό, Αγία Σοφία Κων/πολης 9ος αι.2.,4.σύγχρονες αγιογραφίες Αγίου Γεωργίου, τριών Ιεραρχών, Αναλήψεως3.τοιχογραφίες Νέρεζι, Πρωτάτο 14ος αι.5.χειρόγραφο Εμ.Τζυκανδύλη 14ος αι.6.σχέδιο Cornelius Gurlitt,1912, βασισμένο σε σχέδιο Νυμφήριου, 1430

πηγή Protostrator



 
Η Βυζαντινή Σημαία - Δικέφαλος ή σταυρός; (the byzantine flag)
 

 
Αν ρωτήσει κανείς δέκα τυχαίους ανθρώπους, πώς είναι η βυζαντινή σημαία, οι 9 από τους 10 που θα δώσουν μια απάντηση -αν όχι και οι δέκα- θα απαντήσουν η κίτρινη με το δικέφαλο αετό.
Είναι η σημαία που κυριαρχεί έξω από όλες σχεδόν της εκκλησίες και τα μοναστήρια της χώρας και έχει υιοθετηθεί ως σύμβολο από την εκκλησία της Ελλάδος.

Ποια έιναι όμως η αλήθεια;
Ήταν η σημαία με το δικέφαλο το επίσημο σύμβολο αυτοκρατορίας;
Τα σύμβολα της Αυτοκρατορίας ως το 1204
Aφήνοντας την αναλυτική εξέταση των εμβλημάτων της αυτοκρατορίας διαχρονικά σε μια μελλοντική ανάρτηση, θα αναφερθούμε επιγραμματικά στη χρήση τους.
 
Ως πρώτο σύμβολο μπορεί δικαίως να θεωρηθεί το λάβαρο που κατασκεύασε ο Κωνσταντίνος πριν από τη μάχη στη Μουλβία γέφυρα- Σταυρός με την επιγραφή "ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ".
 
Εγκαινιάζεται έτσι η χριστιανική περίοδος του κράτους και ουσιαστικά η σταδιακή μεταστροφή της "Ρωμαϊκής" σε "Βυζαντινή" αυτοκρατορία.
Παρ'ότι δεν καταγράφεται συγκεκριμένη σημαία της αυτοκρατορίας (με τη σύγχρονη έννοια), ο σταυρός σε διάφορες παραλλαγές και κυρίως σε συνδυασμό με το ΧΡ έχει βρεθεί σε πλήθος ευρημάτων (ψηφιδωτά, γλυπτά, τοιχογραφίες). Παράλληλα δεν εγκαταλείφθηκε και ο κλασσικός ρωμαϊκός αυτοκρατορικός αετός η χρήση του οποίου φαίνεται να γνωρίζει κάποια αναβίωση κατά τη Μακεδονική δυναστεία (867-1054

Μονόγραμμα ΧΡ, 5ος αι. μ.Χ, Μουσείο Πίο Κριστιάνο, Βατικανό
Αυτοκρατορικός αετός, 10ος αι.μ.Χ, ύφασμα,Οσέρ

Ο δικέφαλος αετός

Ο δικέφαλος αετός πρωτοχρησιμοποιήθηκε από τους Σουμέριους, ως σύμβολο του φτερωτού θεού Νινουρτά. Στη συνέχεια πέρασε στους Χετταίους, από τον πολιτισμό των οποίων έχουν σωθεί πέτρινα ανάγλυφα που απεικονίζουν δικέφαλους αετούς.
Το μυθικό πλάσμα συνέχισε να αποτελεί τόσο διακοσμητικό μοτίβο, όσο και μέρος διηγήσεων και παραδόσεων σε διάφορες περιοχές της Μέσης Ανατολής- από το Ιράν και την Αρμενία ως τη Μικρά Ασία.
Στην Παφλαγονία συγκεκριμένα επιβίωσε ο μύθος του χάγκα, τεράστιου δικέφαλου αετού τιμωρού της αδικίας.
Επηρεασμένος από αυτήν την παράδοση ίσως ο Ισαάκ Κομνηνός (1057-1059) τον υιοθέτησε ως προσωπικό του σύμβολο.
Η χρήση του δικέφαλου όμως δε γενικεύτηκε πριν το 1204, όταν τον χρησιμοποίησαν οι Λάσκαρεις και αργότερα οι Παλαιολόγοι, μετά την τέταρτη Σταυροφορία και την επαφή με την πλούσια εραλδική παράδοση της Δύσης. 
Aποτέλεσε τόσο οικόσημο των Παλαιολόγων (αλλά και του Καντακουζηνού, των Λασκέρεων και άλλων επιφανών οικογενειών), όσο και διακοσμητικό μοτίβο σε επίσημα ενδύματα και ταπεινά πιάτα.
Ήταν όμως ο αετός αυτός το σύμβολο του Κράτους, προσωπικό έμβλημα ή κάτι άλλο;

Δικέφαλος αετός, 15ος αι.,Άγιος Δημήτριος Μυστράς
*
οικόσημο Παλαιολόγων

Η σημαία της Αυτοκρατορίας σε πηγές και χειρόγραφα (1204-1453)

Στις πηγές συναντούμε σποραδικές αναφορές, που αν και αποσπασματικές μας οδηγούν στην επίσημη σημαία της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας κατά την τελευταία της περίοδο.

  • To "Βιβλίο όλων των Βασιλείων", που γράφθηκε στα 1350 και εξιστορεί τα ταξίδια ενός μοναχού από την Καστίλλη, είναι εικονογραφημένο με 130 σημαίες. Οι σημαίες 94,96,97,98 είναι όμοιες -χρυσός σταυρός και 4 πυρέκβολα σε κόκκινο φόντο- και σύμφωνα με το βιβλίο ανήκουν στους "βασιλείς" της Θεσσαλονίκης,της Ελλάδας ("της αληθινής Ελλάδας και της αυτοκρατορίας των Ελλήνων" / "la vera Grecia e el imperio de los Griegos"), του "Lodomago" (ή "Recrea" σε άλλη έκδοση, πιθανόν η Ηράκλεια του πόντου) και του "Castelle". Επίσης ως σύμβολο του "βασιλιά της Κωνσταντινούπολης" παρουσιάζεται παρόμοια σημαία που περιλαμβάνει και το σταυρό του Αγίου Γεωργίου.
  • O "Kαταλανικός Άτλας", αποδίδεται στον Cresques Abraham, έναν από τους καλύτερους χαρτογράφους της εποχής, σχεδιάστηκε το 1375 και είναι ένας λεπτομερής χάρτης στον οποίο απεικονίζονται εκτός των άλλων οι σημαίες των κρατών. Στην Κωνσταντινούπολη, τη Θεσσαλονίκη και την Ηράκλεια του Πόντου εμφανίζεται να κυματίζει η τετραγράμματη σημαία με το σταυρό.
  • Στο "Περί Οφφικίων του Παλατίου Κωνσταντινουπόλεως και των Οφφικίων της Μεγάλης Εκκλησίας" του Γεώργιου Κωδινού αναφέρεται σχετικά με το φλάμουλο του Μεγάλου Δουκός (ναυάρχου) : "και οι μεν εις τα έτερα (πλοία) ευρισκόμενοι άρχοντες ως κεφαλαί ιστώσι το σύνηθες βασιλικόν φλάμουλον ήτοι τον σταυρόν μετά πυρεκβόλων' ούτος δε ο μέγας δουξ την του βασιλέως στήλην ίστησιν έφιππον". Με άλλα λόγια σε όλα τα πλοία εκτός του πλοίου του ναυάρχου κυμάτιζε το "σύνηθες βασιλικό φλάμουλο" που δεν ήταν άλλο από την πορφυρή σημαία με το χρυσό σταυρό και τα 4 Β.
Στηριζόμενοι λοιπόν στις πηγές μπορούμε να συνάγουμε το συμπέρασμα πως επίσημη σημαία της Αυτοκρατορίας κατά την ύστερη περίοδο, ή απλά η "βυζαντινή σημαία" δεν ήταν η κίτρινη με το δικέφαλο αετό...αλλά η κόκκινη/πορφυρή με το χρυσό ισοσκελή ελληνικό σταυρό και τα 4 Β (πυρέκβολα ή βήτα / Βασιλεύς Βασιλέων Βασιλεύων Βασιλευόντων
"Καταλανικός Χάρτης", λεπτομέρεια. 1375
Ανάγλυφο από το κάστρο των Γκατιλούζι, 14ος αι., Χώρα Σαμοθράκης. Διακρίνονται τα οικόσημα των Παλαιολόγων και των βασσάλων τους, Γκατιλούζι
"Η κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης", Γοδεφρείδου Βιλλεαρδουίνου, χειρ. του 1330



σημαία του "βασιλιά της Κωνσταντινούπολης",Conoscimento de todos los reinos,1350
*
η "κλασική βυζαντινή σημαία", μαύρος δικέφαλος σε κίτρινο φόντο
Μαρμάρινο ανάγλυφο, σταυρός με πυρέκβολα, από τα θαλάσσια τείχη της ΚωνσταντινούποληςΑνδρονίκου Β' (1282-1328), αρχ/κό μουσείο Κων/πολης
ο στρατός του Αλεξάνδρου με λάβαρο με το σταυρό και τα πυρέκβολα, Ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, 13ος αι.

ΠΗΓΕΣ:

  • Γεώργιου Κωδινού, "Περί Οφφικίων του Παλατίου Κωνσταντινουπόλεως και των Οφφικίων της Μεγάλης Εκκλησίας", publ. Immanuel Bekker,1889
  • N.Zapheiriou,the greek flag from antiquity till present,athens 1947
  • crwflags.com



Η επίσημη σημαία της Αυτοκρατορίας
...η βυζαντινή σημαία
πηγή Protostrator
Παρακάτω σας παραθέτω οικόσημα των μεγάλων Βυζαντινών οικογενειών και δυναστειών. Μπορείτε να δείτε συγκεκριμένα σε ποιους ανήκουν στο ιστολόγιο Εκτακτο Παράρτημα
Από το οποίο ξεκίνησε και η συγκέκριμένη μας ανάρτηση.



ΠΗΓΗ : http://koukfamily.blogspot.gr/2012/04/blog-post_17.html

ΜΠΑΡΜΠΙ: Η ΚΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


Η Μπάρμπι είναι η πιο διάσημη κούκλα,το αγαπημένο παιχνίδι για εκατομμύρια κοριτσάκια στον κόσμο.Έχετε σκεφτεί τι μπορεί να κρύβεται από πίσω;Πόσα οφέλη έχει το σύστημα από αυτήν την "κούκλα";




"Η Μπάρμπι είναι ξανθιά με τέλειες αναλογίες. Στέκεται με ζηλευτή άνεση, όσο ψηλά κι αν είναι τα τακούνια της.Ξέρει να μαγειρεύει, αλλά και να πιλοτάρει. Ονειρεύεται τον πρίγκιπα, όταν όμως τον βρει, δεν διστάζει να τον χωρίσει. Έχει κοινωνικές ευαισθησίες, αλλά λατρεύει και το shopping.
 Συχνά αναρωτιέται: «Άραγε θα βαρεθώ ποτέ να αγοράζω ρούχα;».Γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1959 και όμως δεν μοιάζει να έχει περάσει μέρα πάνω από το πλαστικής τελειότητας πρόσωπό της."


Η Μπάρμπι δεν είναι μια απλή κούκλα. Χάρη στο σχεδιασμένο μάρκετινγκ από την εταιρεία Mattel η οποία την εισήγαγε σε μια αγορά που δεν είχε δει άλλη όμοιά της στο παρελθόν, έχει καταλήξει να συγκεντρώνει όλα τα στερεότυπα της τέλειας γυναίκας.


Τα μικρά κορίτσια από πολύ μικρά παιδιά βλέπουν τον ιδανικό τους κόσμο,στην ζωή της κούκλας Μπάρμπι.Μεγαλώνουν με τα ιδανικά της και ονειρεύονται όταν μεγαλώσουν να γίνουν σαν και αυτή.Δηλαδή,μια τέλεια γυναίκα που θα φοράει τα τέλεια ρούχα και κάποια στιγμή θα έρθει ο πρίγκηπας να την πάρει στην αγκαλιά του.


'Ετσι έχει καταφέρει το σύστημα και έχει ελέγξει τον γυναικείο πληθυσμό και τον έχει κατευθύνει εκεί που θέλει.Αφού μεγαλώνοντας οι γυναίκες ψωνίζουν ρούχα,τσάντες,φοράνε κραγιόν,φοράνε μεικ απ,φτιάχνουν τα μαλλιά τους και κάνουν πλαστικές για να γίνουν "Μπάρμπι"



Αυτό βέβαια μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αφού πάνω στο μοντέλο Μπάρμπι έχει στηριχθεί μια ολόκληρη βιομηχανία σίγουρης κερδοφορίας,δίνοντας στις γυναίκες την αυταπάτη της ευτυχίας.Την ευτυχία της ψεύτικης ομορφιάς και το κυνήγι του άπιαστου στόχου,αυτού της τελειότητας!


Για να καταλάβετε που έχουμε φτάσει,σας συμβουλεύω να πάτε σε έναν εμπορικό δρόμο και απλά να παρατηρήσετε τις γυναίκες που πάνε για ψώνια.Αυτό που θα συναντήσετε,είναι η ατελείωτη ανασφάλεια των γυναικών,που με πανικό ψάχνουν αυτό που υποτίθεται θα τους καλύψει την ανάγκη και θα τους φέρει την ευτυχία.Μια ευτυχία εφήμερη που στην πραγματικότητα δεν τους καλύπτει καμία ανάγκη αλλά αντιθέτως τους καλύπτει απόλυτα αυτό που το σύστημα τους έκανε να αισθάνονται αναγκαίο.


Ένα ακόμα πολύ σημαντικό πρόσωπο στην ιστορία της Μπάρμπι είναι ο σύντροφός της Κεν

Ο Κεν είναι ο τέλειος άντρας.Έχει τέλεια χαρακτηριστικά προσώπου,γυμνασμένο σώμα και το κυριότερο είναι πλούσιος.Με αυτόν τον τρόπο οι γυναίκες αναζητάνε για σύντροφό τους έναν άντρα σαν τον Κεν.Οποιος άντρας βρεθεί στο πλευρό τους και δεν θα καλύπτει όλα τα στάνταρ του Κεν,θα είναι για αυτές ένας σύντροφος που δεν θα καλύπτει τις ανάγκες τους και θα συνεχίσουν να κοιτάνε αλλού.


Έτσι και με αυτόν τον τρόπο οι άντρες προσπαθούσαν να γίνουν "ΚΕΝ" αφού για να κερδίσουν την αγαπημένη τους και να έχουν την ασφάλεια της απόλυτης προσοχής της,άρχιζαν και συντηρούσαν με την σειρά τους την βιομηχανία ομορφιάς και σκοπό ζωής κάνανε την αγορά ενός ωραίου αυτοκινήτου που θα κέρδιζε την προσοχή .Άρχιζαν να αγοράζουν ρούχα,να φτιάχνουν τα μαλλιά τους,να πηγαίνουν γυμναστήριο(για να αποκτήσουν ένα σώμα ανάλογο του Κεν),να αγοράζουν καλλυντικά περιποίησης,να κάνουν πλαστικές,να φτάνουν σε σημείο που ξεπερνούσε την αντρική αξιοπρέπεια όπως το να κάνουν χαλάουα και να φοράνε ανδρικές γόβες(!!).Όλα αυτά για να κατακτήσουν την καρδιά της "Μπάρμπι"


Βέβαια για να τα κάνει όλα αυτά ο άντρας έπρεπε να έχει χρήματα.Και για να έχεις χρήματα πρέπει να δουλέψεις.

ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΑΛΑΚΑ

Αν κάποιος το πάει πιο μακριά θα εντοπίσει ο,τι όλα που έχω αναλύσει είναι και οι λόγοι που υπάρχει στον κόσμο η απόλυτη δυστυχία.Όταν προσπαθείς να κατακτήσεις κάτι που είναι άπιαστο δεν θα είσαι ποτέ γεμάτος,θα έχεις πάντα το κενό από αυτό που σε κάνανε να πιστεύεις ο,τι είναι μετριότητα 

Το πραγματικό κενό όμως είναι η έλλειψη του πραγματικού έρωτα και η έλλειψη της πραγματικής ευτυχίας

Ο έρωτας είναι το πιο ωραίο συναίσθημα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος αλλά ταυτόχρονα και το πιο αδύναμο σημείο του.Όλοι μας έχουμε την ανάγκη να ερωτευθούμε,να παθιαστούμε,να αγαπήσουμε και το σύστημα αυτό το ξέρει.Γι' αυτό και πάνω σε αυτό το συναίσθημα στήθηκε η μεγαλύτερη παγίδα.Το σύστημα κατάφερε και μετέτρεψε την πραγματική ευτυχία σε εμπορικό συμφέρον.Πέτυχε τον αποπροσανατολισμό από την πραγματική και ουσιαστική ένωση των δύο φύλλων που αυτή είναι ψυχική και την έκανε επιφανειακή και κενή.

Ο έρωτας από μία αγνή ψυχική ένωση έγινε συμφέρον και εκμετάλλευση

Η κούκλα Μπάρμπι έπαιξε τον πρώτο ρόλο και συντέλεσε στα μέγιστα σε αυτόν τον αποπροσανατολισμό αφού έδωσε στα παιδιά λάθος ιδανικά,λάθος πρότυπα και τα κατεύθυνε εκεί που ήθελε το σύστημα.


Νομίζεις πως είσαι μια κυρία
Μα δεν έχεις μέσα σου καρδιά
Πάψε να το παίζεις ιστορία
Δεν σε βγάζει πουθενά

Φάε κραγιόν Φάε make up
Πιες μανικιούρ Κι όλα τα καλλυντικά
Παρ τα όλα και μην νοιάζεσαι
Ίσως ομορφύνεις κι εσωτερικά

Η ομορφιά δεν έχει σημασία
Αν δεν είσαι αληθινή
Αυτό που μετράει στην ουσία
Να χεις μέσα σου ψυχή

Φάε κραγιόν Φάε make up
Πιες μανικιούρ Κι όλα τα καλλυντικά
Παρ τα όλα και μην νοιάζεσαι
Ίσως ομορφύνεις κι εσωτερικά

X.T.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Πανικός στην Ευρώπη από την προειδοποίηση Σόρος



Στο κόκκινο τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια μετά την προειδοποίηση του μεγάλου επενδυτή Τζορτζ Σόρος ότι ενδεχόμενη αποτυχία των Ευρωπαίων ηγετών να αποφασίσουν δραστικά μέτρα στη σύνοδο κορυφής την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή θα μπορούσε να σημάνει τη διάλυση του ευρώ.
"Το διακύβευμα είναι μεγάλο. Υπάρχουν πολύ μεγάλοι κίνδυνοι στο σύστημα, τα κόστη ...δανεισμού αυξάνονται, υπάρχουν πιέσεις σε κατηγορίες επενδύσεων και η ανάπτυξη μειώνεται πολύ γρήγορα. Πρέπει (οι Ευρωπαίοι ηγέτες) να αντιμετωπίσουν όλους αυτούς τους κινδύνους. Θα είναι πολύ δύσκολο", δήλωσε οικονομολόγος της βρετανικής τράπεζας Standard Chartered στο Λονδίνο, ενώ δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Financial Times αναφέρει ότι οι επενδυτές δεν έχουν μεγάλες προσδοκίες από τη σύνοδο κορυφής. Η Γερμανία θα αντιμετωπίσει στη σύνοδο κορυφής ένα όλο και περισσότερο ενιαίο μέτωπο άλλων χωρών της Ευρωζώνης, το οποίο ζητά πιο φιλόδοξες πολιτικές για να σωθεί η Ευρωζώνη αυτή την εβδομάδα. Οι ηγέτες της Ευρωζώνης θα έχουν συναντήσεις πριν από τη σύνοδο κορυφής, καθώς επιδιώκουν να περιορίσουν τις διαφορές απόψεων τους.

 
Ο κ. Σόρος κάλεσε τους Ευρωπαίους ηγέτες - με άρθρο του στην εφημερίδα Financial Times - να συστήσουν μία Ευρωπαϊκή Δημοσιονομική Αρχή (European Fiscal Authority), η οποία θα δημιουργήσει ένα ταμείο μείωσης του χρέους (Debt Reduction Fund). Το ταμείο αυτό, σύμφωνα με τον Σόρος, θα αγοράζει τα ισπανικά και ιταλικά ομόλογα, με αντάλλαγμα την προώθηση συγκεκριμένων μεταρρυθμίσεων από τις δύο χώρες. "Υπάρχει μία διαφωνία όσον αφορά τη δημοσιονομική πλευρά. Αν δεν επιλυθεί στις επόμενες τρεις ημέρες, φοβάμαι ότι η σύνοδος κορυφής μπορεί να αποδειχθεί φιάσκο. Αυτό θα μπορούσε να είναι πράγματι μοιραίο", αναφέρει στο άρθρο ο κ. Σόρος.

 
Η Γαλλία και η Ιταλία ζητούν επίσης από τη Γερμανία να αναλάβει αποφασιστική δράση για να τελειώσει η κρίση χρέους που διαρκεί επί 2,5 χρόνια, καθώς η απόδοση των 10ετών ισπανικών ομολόγων αυξήθηκε πάνω από το 7% την περασμένη εβδομάδα, ένα επίπεδο που δεν θεωρείται διατηρήσιμο. Η απόδοση των 10ετών ισπανικών τίτλων, η οποία μειώθηκε τις τελευταίες ημέρες, αυξήθηκε σήμερα κατά 10 μονάδες βάσης και έφθασε στο 6,48%, ενώ άνοδο κατά 5 μ.β. στο 5,85% σημείωσε και η απόδοση των αντίστοιχων ιταλικών τίτλων.

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Μέσα σε 10 χρόνια οι Έλληνες μειώθηκαν κατά 1 εκατομμύριο!


0

Δραματικά είναι τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού που δόθηκαν στην δημοσιότητα και δείχνουν μία Ελλάδα που όχι απλώς γερνάει, αλλά που έχασε μέσα σε, μόλις, 10 χρόνια περισσότερο από 1.000.000 Έλληνες, στη χειρότερη δεκαετία από την δεκαετία του '40.

Ακόμα και στη δεκαετία του '40, δεν είχε υπάρξει τόσο μεγάλη αναλογικά πληθυσμιακή απώλεια, καθώς ούτε οι περίπου 350.000 νεκροί από τον πόλεμο και την πείνα, ούτε οι 100.000 νεκροί του Εμφυλίου, ούτε η φυγή των ηττημένων κομμουνιστών στις χώρες του ανατολικού μπλοκ, έφεραν πληθυσμιακή απώλεια ενός εκατομμυρίου Ελλήνων μέσα σε δέκα χρόνια.

Και τώρα, από την μία πλευρά η κρίση και από την άλλη η άρνηση των Ελλήνων να κάνουν παιδιά, μας φέρνουν σε πληθυσμιακά επίπεδα προ εικοσαετίας.

Στο σύνολο της χώρας απεγράφησαν 10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι, εκ των οποίων 5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%), όπως αναφέρουν τα πρώτα προσωρινά στοιχεία της επίσημης απογραφής που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Οι πέντε Δήμοι της χώρας με τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή πυκνότητα (μόνιμοι κάτοικοι ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο), είναι οι Δήμοι Καλλιθέας (21.067,6), Ν. Σμύρνης (20.740,6), Αθηναίων (16.830,4), Θεσσαλονίκης (16.703,3) και Νέας Ιωνίας (15.109,7).

Οι πέντε Δήμοι με τη μικρότερη πληθυσμιακή πυκνότητα, είναι οι Δήμοι Πρεσπών (3,05), Ζαγορίου (3,78), Παρανεστίου (3,85), Σφακίων (4,11) και Νεστορίου (4,27).

Με τον υπάρχοντα ρυθμό μείωσης του πληθυσμού που έχει ενταθεί κατακόρυφα την τελευταία διετία, υπολογίζεται ότι στα τέλη της δεκαετίας θα έχουμε φτάσει στα επίπεδα του 1970, δηλαδή σε μία Ελλάδα των 8 εκατομμυρίων κατοίκων!

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

New York Times: "Η CIA συμμάχησε με την Αλ Κάϊντα στην Συρία"!


Συνεργασία της CIA με την Αλ Κάϊντα στην Συρία αποκάλυψαν οι Νew York Times, καθώς η εφημερίδα φιλοξενεί δήλωση αξιωματούχου της CIA ότι έχει δημιουργηθεί ειδική ομάδα στην υπηρεσία η οποία έχει αναλάβει τον εφοδιασμό με όπλα της αντιπολίτευσης στην Συρία και στο πλαίσιο αυτό συνεργάζονται ακόμα και με πυρήνες της Αλ Κάϊντα στην χώρα, δήλωση που δεν διαψεύστηκε ούτε από το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ, ούτε από το Πεντάγωνο!
Η CIA εφαρμόζει στην Συρία αυτό που εφάρμοζε κατά την διάρκεια του "ψυχρού πολέμου" όταν προσπαθούσε να ρίξει φιοσοβιετικά καθεστώτα: Τρίτες συμμαχικές χώρες με "χαλαρούς" ελέγχους σε ότι αφορά την διάθεση των κονδυλίων πληρώνουν τα όπλα και οι ίδιοι αναλαμβάνουν την επιμελητειακή υποστήριξη και οργάνωση των αποστολών.  

Οι χώρες αυτές εν προκειμένω είναι η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, που καταβάλουν ποσά για την αγορά αντιαρματικών πυραύλων, εκρηκτικων, φορητού οπλισμού, συστημώτων επικοινωνιών, επιτήρησης πεδίου μάχης κλπ, τα οποία όπλα και συστήματα μεταφέρονται μέσω της Τουρκίας και με τη διαμεσολάβηση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας της Συρίας,  προς τους διαφωνούντες.

Σε ότι αφορά την συνεργασία με την Αλ ΚάΪντα, αναφέρεται ότι πράκτορες της CIA έχουν έρθει σε επαφή με πυρήνες της οργάνωσης, καθώς και με άλλες ριζοσπαστικές ισλαμικές ομάδες,  προκειμένου να φθάσουν τα όπλα στα χέρια των αγωνιστών από τη νότιο Τουρκία και την Ιορδανία.

Στις αποστολές χρησιμοποιουνται τόσο εν ενεργεία Αμερικανοί αξιωματούχοι, αλλά και απόστρατοι υπάλληλοι της CIA που έχουν διοικητικές θέσεις στο Λευκό Οίκο, οι οποίοι παρακολουθούν τις κινήσεις του συριακού Στρατού  και των αντιφρονούντων παρέχοντας λεπτομερείς πληροφορίες, όπως π.χ δορυφορικές εικόνες που καταδεικνύουν τις απειλές που διατρέχουν οι "contras" και αμέσως ενημερώνουν τους συνδέσμους στην Συρία οι οποίοι ειδοποιούν τις ομάδες των ανταρτών να αποφύγουν ενέδρες, παγιδεύσεις, περικυκλώσεις κλπ. την «επιπλέον βοήθεια» που σχεδιάζεται να παραδοθεί στους αντάρτες.

Ωστόσο ο Λευκός Οίκος, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και η CIA, αρνήθηκαν να σχολιάσουν  τη δράση των μυστικών υπηρεσιών για την υποστήριξη των ανταρτών.

Μέχρι στιγμής, εκείνο το οποίο έχει ανακοινωθεί από την αμερικανική διπλωματία  είναι ότι για την  κυβέρνηση των ΗΠΑ προέχει η ενίσχυση της ανθρωπιστικής βοήθειας προς  το λαό της Συρίας.


ΠΗΓΗ:  http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=45544&Itemid=139

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ G-20



Μια από τις μεγαλύτερες μαζικές διαδηλώσεις στην ιστορία της ανθρωπότητας κατά των g20 στο Μέξικο.........και τα δικά μας δοσιλογικά ΜΜΕ συνηθισμένα στη μούγκα,ούτε λέξη....

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.Η συνωμοσία πίσω από τις πλάτες του λαού


Ύπουλος σαν αυτόν της Χρυσής Αυγής.Και αν αυτοί παγίδευαν,για λογαριασμό του συστήματος,τους Εθνικιστές,ο ΣΥΡΙΖΑ παγίδευσε όλους τους αγωνιστές που πάλευαν από την πρώτη στιγμή στους δρόμους αλλά και ολόκληρου του Ελληνικού λαού που το πίστεψε(Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΤΑΙΕΙ)και το ανέδειξε ως πρώτο αντιμνημονιακό κόμμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση με τους πρεβευτές του G-20

Σχέδιο εκτόνωση


Εκατομμύρια συμπολίτες μας κατέβηκαν στους δρόμους και αντιστάθηκαν,αντέδρασαν και απόρριψαν τις πολιτικές των μνημονίων και την νέα κατοχή.


Το σύστημα γνωρίζοντας ο,τι κάτω από αυτές τις συνθήκες θα ήταν δύσκολο έως απίθανο να περάσει τα νέα μέτρα εξόντωσης,όπως και την συνέχιση της ατζέντας που ήθελε την πλήρη υποδούλωση της Ελλάδας,έπρεπε να κάνει αυτό που έκανε πάντα με απόλυτη επιτυχία.Να δώσει δηλαδή στον λαό την ψευδαίσθηση της συμμετοχής στα κοινά με την διεξαγωγή εκλογών.


Ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ πολύ σημαντικός.Πάνω σε αυτό στήθηκε με απόλυτη επιτυχία,το σχέδιο εκτόνωσης του λαού.Αυτό επιλέχθηκε να είναι το κόμμα που την κατάλληλη στιγμή θα γκρέμιζε την οποιαδήποτε ελπίδα θα είχε δημιουργήσει η πιθανότητα να αναλάβει την εξουσία ένα αντιμνημονιακό κόμμα

Το σενάριο ακολουθήθηκε κατά γράμμα και την χαριστική βολή την έδωσε την στιγμή που έπρεπε


Στις πρώτες εκλογές τα κανάλια φώναζαν.Να μην ψηφίσουμε με την οργή μας αλλά με "σοφία".Αυτή η προπαγάνδα των ΜΜΕ μόνο τυχαία δεν ήταν.


Ήξεραν ο,τι το σύνολο του Ελληνικού λαού ήταν κατά των μνημονίων και θα ανέβαζαν τα αντιμνημονιακά κόμματα.Ήξεραν(υπάρχουν και οι μυστικές δημοσκοπήσεις) ο,τι στις πρώτες εκλογές δεν υπήρχε περίπτωση να βγει αυτοδυναμία αλλά ούτε σε περίπτωση συγκυβέρνησης ο απαιτούμενος αριθμός εδρών που θα τους εξασφάλιζε να περνάνε με άνεση τα νέα αντιλαϊκά μέτρα.


Δηλαδή ήξεραν από την αρχή ο,τι θα χρειαστεί και δεύτερη εκλογική μάχη για να πετύχουν τους σκοπούς τους.Αυτό το φανερώνει και η μη στήριξη του ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ και δήθεν Αριστερού Κουβέλη.


Μετά από τις "άκαρπες"(για τα μάτια του κόσμου) προσπάθειες για την δημιουργία συγκυβέρνησης,όρισαν νέες εκλογές μετά από έναν μήνα.


Σε αυτόν τον μήνα τα ΜΜΕ κάνανε ότι περνούσε από το χέρι τους για να ενισχύσουν τον δικομματισμό.Από την μία υπήρχε η ΝΔ και από την άλλη το "αντιμνημονιακό" ΣΥΡΙΖΑ.


Ο κόσμος καλούνταν να επιλέξει το "Ευρώπη" ή το "μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ".


Αποτέλεσμα από αυτήν την έξυπνη κατά τα άλλα κίνηση ήταν να ενισχυθούν τα ποσοστά και των δύο κομμάτων. Η ΝΔ από 18,85% και 108 έδρες να φτάσει στο 30,45% και 131 έδρες και ο ΣΥΡΙΖΑ από 16,78% και 52 έδρες να φτάσει στο 26,04% και 69 έδρες.Αποδυνάμωσαν σημαντικά τα μικρά κόμματα και έκαναν την ΝΔ να ήταν αρκετά ενισχυμένη ώστε με συνδυασμό με τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ.ΑΡ. να κάνουν μια κυβέρνηση συνεργασίας που θα έπιανε τις επιθυμητές έδρες.


Ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ φανερώθηκε την τελευταία στιγμή και πως συμμετείχε σε αυτό το παιχνίδι.


Έτρεξε να συγχαρεί τον Αντώνη Σαμαρά χωρίς να ελέγξει τις σοβαρές ενδείξεις που υπήρχαν για νοθεία στο εκλογικό αποτέλεσμα όπως το περιστατικό στην Λαμία που δεν ξέρουμε εάν ήταν μεμονωμένο περιστατικό ή οργανωμένο σχέδιο όπως και την υιοθέτηση της αποτροπής του Συντάγματος και συγκεριμένα του Άρθρου 54, παράγραφος 2 που λέει:

«Ο αριθμός των βουλευτών κάθε εκλογικής περιφέρειας ορίζεται με προεδρικό διάταγμα, με βάση το νόμιμο πληθυσμό της περιφέρειας που προκύπτει, σύμφωνα με την τελευταία απογραφή, από τους εγγεγραμμένους στα οικεία δημοτολόγια, όπως νόμος ορίζει. Τα αποτελέσματα της απογραφής θεωρείται ότι έχουν δημοσιευθεί με βάση τα στοιχεία της αρμόδιας υπηρεσίας μετά την πάροδο ενός έτους από την τελευταία ημέρα διεξαγωγής της.»


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ!!



Ήξερε από πριν το αποτέλεσμα,ήξερε από πριν το ΣΤΗΣΙΜΟ στον Ελληνικό λαό γι' αυτό και γιόρτασε για τα αποτελέσματα που έφερε.Για αυτό και τα χαμόγελά του πάνω στην πίκρα και την απογοήτευση του λαού.Τι κι αν η πιο έγκυρη εταιρεία δημοσκοπήσεων το έβγαζε πρώτο κόμμα με 6 ποσοστιαίες μονάδες,σε δείγμα λίγων ημερών πριν τις εκλογές.Αυτός συνέχισε να χαμογελάει...


Χ.Τ.

Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ


Στο άρθρο μου ΈΛΕΘΕΡΙΑ Ή ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ανέλυα την μοναδική ευκαιρία που είχαμε σαν λαός να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας,να γίνουμε ένα ανεξάρτητο Έθνος κράτος.Να απαλλαγούμε μια για πάντα από την Σιωνιστική υποδούλωση μας.Επίσης θα γινόμασταν η χώρα που θα σταμάταγε την κυριαρχία της ΝΤΠ και θα γινόμασταν παράδειγμα για τους άλλους λαούς που με την σειρά τους θα βάζανε τέλος στη παγκόσμια σκλαβιά...


Θα ασχοληθώ με τις εκλογές και την Χρυσή Αυγή(γνωρίζοντας για τις αντιδράσεις) και θα σας μεταφέρω τις σκέψεις μου βάσει τα γεγονότα που συνέβησαν μέχρι τις εκλογές και το ίδιο το αποτέλεσμα.



Το σύστημα δεν θα άφηνε ποτέ και σε καμία περίπτωση την πιθανότητα να χάσει έναν τόσο καλό "πελάτη" του όπως είναι η Ελλάδα.Έτσι για να το κρατήσει στην κυριαρχία του χρησιμοποίησε όλα του τα μέσα για να μην μείνει καμία ελπίδα στον λαό να πιστέψει ο,τι μπορεί να κερδίσει την ελευθερία του.


Μέχρι την διεξαγωγή των εκλογών ο λαός είχε να αντιμετωπίσει δύο πολύ σοβαρά μέτωπα.Την τρομοκρατία των ΜΜΕ αλλά και την παραπλάνηση που του κάνανε εντέχνως οι παρακρατικοί μηχανισμοί.


Η δημιουργία του φόβου στις μάζες,είναι το μεγαλύτερο όπλο που έχουν οι εξουσιαστές απέναντι στους λαούς και το χρησιμοποιούν με απόλυτη επιτυχία.


Σε επίσημο επίπεδο τον τρομοκρατούσαν με την υποτιθέμενη καταστροφή της χώρας μας με την επιστροφή της στην δραχμή και σε παρασκηνιακό επίπεδο τα σενάρια ξεκίναγαν με πλανήτες που θα πέσουν στα κεφάλια μας,έκρηξη ηφαιστείων και κατέληγαν σε πολέμους με την Τουρκία και διεξαγωγή εμφυλίου.


Όλα τα σενάρια που υπήρξαν,υπήρξαν μόνο για ένα λόγο.Για τον ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ!!! Ξεχάσαμε τις συνέπειες από τις  πολιτικές της εξόντωσης και ασχολούμασταν με αποπροσανατολιστικά σενάρια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.


Για να καταλάβετε σε τι σημείο μας φτάσανε θα σας μεταφέρω κάτι που μου συνέβη το βράδυ που είχε κλειδώσει το αποτέλεσμα των εκλογών.

Μέσα στην θλίψη μου,την απογοήτευσή μου και τις σκέψεις για το πως θα αντεπεξέλθουμε σε αυτά που έρχονται άκουσα το απίστευτο.Φίλος μου,γύρισε και μου είπε σε συζήτηση που είχαμε για να οργανωθούμε ο,τι δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με αριστερούς αφού κάποια στιγμή θα υπάρξει πόλεμος μεταξύ Αναρχικών και Μουσουλμάνων με Εθνικιστές.Πραγματικά δεν ήξερα πως να αντιδράσω,να γελάσω ή να κλάψω αφού αυτό που ζούσα ήταν η απόλυτη ΠΑΡΑΝΟΙΑ.Δεν τον πείραζε για την συνέχιση των μνημονίων,δεν τον πείραζε η συνέχιση της εξόντωσης μας αλλά τον ένοιαζε ένας υποτιθέμενος φανταστικός πόλεμος που γέννησε μες στις συνειδήσεις των ανθρώπων το παρακράτος.

Όταν οι λαοί θέλουν ΜΠΟΡΟΥΝ!!!Χριστιανοί κάνουν αλυσίδα προστασίας σε μουσουλμάνους

Το παρακράτος έχει τόση δύναμη που δεν μπορεί να την αναλογιστεί κανένας.Κύρια φωνή του στον πατριωτικό χώρο είναι το κόμμα της ΧΑ.Που στον αρχικό του ρόλου παγίδευε τους ανθρώπους με πιο πατριωτική συνείδηση και τους κατεύθυνε εκεί που ήθελε και σε δεύτερη φάση έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο του στην πιο κρίσιμη στιγμή για το Ελληνικό έθνος.Έγινε το ανάχωμα των εξουσιαστών για να διασπάσει το μνημονιακό μέτωπο και να εξασφαλίσουν τα κεκτημένα τους.



Πως το κατάφερε αυτό;Χρησιμοποιώντας με απόλυτη επιτυχία την υποτιθέμενη αντιμνημονιακή τους ταυτότητα και το κυνήγι κατά των μεταναστών

Η αλήθεια είναι ο,τι η βιτρίνα του ήταν πολύ ελκυστική για τους υπερπατριώτες,ακόμα και για τα άτομα που είχαν εντοπίσει τα κακώς κείμενα του συγκεκριμένου χώρου στρέφοντάς τους στον να την επιλέξουν με την ψήφο τους.Όμως η βιτρίνα είναι βιτρίνα,το πραγματικό "εμπόρευμα" βρίσκεται στα ενδότερα.



Θα τα πάρω τα πράγματα από την αρχή και το πως κατάφερε η ΧΑ και έγινε ο τρίτος αντιμνημονιακός πόλος με την βοήθεια των ΜΜΕ.


Πριν τις πρώτες εκλογές του Μάιου άρχισε να μπαίνει στην ατζέντα της καθημερινότητάς μας το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.Προβλήματα που όλα τα χρόνια είχαν "ξεχαστεί" από τα ΜΜΕ και "ξαφνικά" τα θυμήθηκαν ένα μήνα πριν την διεξαγωγή των εκλογών.Βέβαια πάντα τα συστημικά κανάλια καλλιεργούσαν τον φόβο δείχνοντας μονόπλευρα την αρνητική πλευρά των μεταναστών δημιουργώντας το μίσος προς αυτούς από τον λαό.


Έτσι αναπόφευκτα μια μεγάλη μερίδα πολιτών έστρεψε το βλέμμα του στους "Μετρ" του είδους Χρυσαυγίτες.Στους μπράβους των νυχτερινών μαγαζιών που θα "καθάριζαν" τους μετανάστες και θα λύνανε τα προβλήματα των πολιτών.Στην συνείδηση του κόσμου υπήρχε και η "κάθαρση" του Αγ.Παντελεήμοναπου οι Χρυσαυγίτες δεν άργησαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση προς όφελός τους και να ηρωποιηθούν στα μάτια του κόσμου.



Η αλήθεια για την μετανάστευση στην Ελλάδα : http://againstnewworldorder.blogspot.gr/2012/06/blog-post_6644.html


Παράλληλα ξεκίνησαν ένα αντιμνημονιακό μέτωπο(αφού ο λαός είναι κατά του μνημονίου,πρέπει να είμαστε και εμείς) με κομβικό σημείο το επεισόδιο με τον Πέτρο Ευθυμίου.Βέβαια το γεγονός ο,τι αυτό συνέβη με την συνοδεία 4 καμερών δεν απασχολούσε κανέναν.



Τον λαό τον έχουν κάνει έτσι που δεν μπορεί να σκεφτεί και να καταλάβει τον λόγο που γίνονται κάποια πράγματα,αλλά αυτό που βλέπει.


Αποτέλεσμα από αυτήν την στημένη επίθεση ήταν όλοι οι υπηρέτες του συστήματος να βγουν και να την καταδικάσουν...Όλοι αυτοί οι εχθροί και δυνάστες του λαού είχαν ξαφνικά έναν κοινό εχθρό,την Χρυσή Αυγή.


Ο κόσμος άρχισε να βλέπει στην ΧΑ τον εχθρό του συστήματος,τον κομματικό χώρο που το σύστημα θέλει να έχει στην απέξω


Το αποτέλεσμα των εκλογών έδειξε 7% την παρακρατική ΧΑ.Ο σκοπός σε πρώτη φάση είχε επιτευχθεί,από την μία το σύστημα είχε διασπάσει το αντιμνημονιακό μέτωπο και από την άλλη είχε κάνει όλο τον κόσμο να στρέψει την προσοχή του στην ΧΑ είτε για καλό είτε για κακό.Ο απόλυτος αποπροσανατολισμός!!!




Ταυτόχρονα σάιτ και μπλοκ προσκείμενα στην ΧΑ αναπαραγάγανε σενάρια φόβου όπως επιφυλακή του στρατού και πόλεμο με την Τουρκία,εμφύλιο μεταξύ των Ελλήνων,αιμοσταγείς δολοφόνους μετανάστες,σεισμούς και άλλα πολλά,που κάποιοι αφελείς χωρίς να κάνουν έστω την απόπειρα να τα εξακριβώσουν,τα υιοθετούσαν τυφλά.




Στον ένα μήνα που πέρασε μέχρι τις δεύτερες εκλογές τα ΜΜΕ βρήκαν το τέλειο πάτημα και να την προβάλουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.Σε ειδήσεις,εκπομπές,πρωινές ζώνες μέχρι και σε μεσημεριανά έβλεπες στελέχη και κατορθώματα της ΧΑ.Πάντα με καταδικαστική διάθεση.Με αυτόν τον τρόπο διατηρούσαν μια εμφυλιακή κατάσταση στους Έλληνες(με αποκορύφωμα το συμβάν με την Κανέλλη και τον Κασσιδιάρη),διασπούσαν την ομόνοια στο αντιμνημονιακό μέτωπο και οι μνημονιακές δυνάμεις είχαν όλο τον χρόνο να δράσουν ανενόχλητες.



Αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος που λειτουργεί το παρακράτος στην εποχή μας,στην εποχή της πληροφορίας.Μεταφέρω το ενδιαφέρον εκεί που θέλω και κάνω τον κόσμο να ξεχάσει ότι έχει ζήσει μέχρι σήμερα και στο τέλος να τον έχω κάνει να ασχολείται μόνο με σενάρια επιστημονικής φαντασίας.


Αποτέλεσμα και των δεύτερων εκλογών την ΧΑ πάλι στο 7%(πιστεύω ο,τι το πραγματικό ποσοστό που πήρε ήταν πολύ παραπάνω από το επίσημο νούμερο) και την σταθεροποίηση της στο πολιτικό γίγνεσθαι


Μετά το επιτυχημένο εκλογικό αποτέλεσμα για τους τραπεζίτες και την "νίκη" της ΝΔ ξαφνικά σταμάτησαν να παίζουν τα ΜΜΕ την ΧΑ,λες και αυτή δεν υπήρξε ποτέ..Η ΧΑ για το σύστημα,ξαφνικά,δεν ήταν κόμμα νεοναζί,ούτε φασίστες,ούτε κίνδυνος για την δημοκρατία που ένωνε όλους τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ μασόνους εξουσιαστές.


Η αλήθεια όμως ήταν ο,τι το σύστημα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την Χρυσή Αυγή και παγίδεψε τους ψηφοφόρους της προς όφελός του.Παγίδευσε τους Έλληνες Εθνικιστές και τους χρησιμοποίησε με τόσο έντεχνο και έξυπνο τρόπο ώστε αυτοί να εμποδίσουν εν' αγνοία τους αυτό που ήθελαν πιο πολύ απ' όλα,αυτό που αγαπούσαν πιο πολύ από όλα.Την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Ελλάδας.


Τους χρησιμοποίησε για να διασπάσουν την αντιμνημονιακή ομόνοια,για να τους κατευθύνει εκεί που ήθελε το σύστημα και στο τέλος  τους άφησε να μένουν μόνο με ψευδαίσθηση της χαράς μιας νίκης που στην ουσία ήταν η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ που θα μπορούσαν να υποστούν.


Βασικά δεν ξέρω εάν έχει μεγάλο νόημα αυτό το άρθρο την στιγμή που το γράφω,αφού οι εξελίξεις έχουν πάρει τον δρόμο τους,αλλά ίσως να βοηθήσει κάποιους αφελείς να καταλάβουν ο,τι την πραγματική ελπίδα την κρατάει ζωντανή μόνο η δύναμη του λαού,όταν αυτός είναι ενωμένος και μακριά από κομματικά και ιδεολογικά μαντριά....

ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΖΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Χ.Τ.