Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

SKULL AND BONES:Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΣΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ (SKULL & BONES)Η πιο ισχυρή μυστική οργάνωση που απείλησε ποτέ την ανθρωπότητα.ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 3¨41 ΚΑΙ ΜΕΤΑ...
ΣΤΟ 4¨15 ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΗΘΕΙΑ...!!!Η πιο ισχυρή μυστική οργάνωση που απείλησε ποτέ την ανθρωπότητα.

Χρόνο με χρόνο 15 νέοι άνδρες επιλέγονται για να μυηθούν και να υπηρετήσουν πιστά τα συμφέροντα της πλέον επίλεκτης μυστικής οργάνωσης του κόσμου. Εδώ και 170 χρόνια τα μέλη της συνεδριάζουν μυστικά. Από τις τάξεις των μυημένων της αναδεικνύονται πρόεδροι, γερουσιαστές, δικαστές, μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγιστάνες των ΜΜΕ... Ο Τζόρτζ Ουόλκερ Μπους, Πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι αναμφισβήτητα μέλος αυτής της οργάνωσης, όπως και ο πατέρας του, Τζόρτζ Χέρμπερτ Oυόλκερ Μπους καθώς και ο παππούς του, Πρέσκοτ Μπους. Η «Αδελφότητα του Θανάτου» ή στ΄ με το αγγλικό της όνομα «Skull & Bones» (Νεκροκεφαλή και Oστά) κατά κύριο λόγο κυριαρχείται από ομοαίματους συγγενείς των πιο διάσημων οικογενειών των ΗΠΑ. Εκτός από την προαναφερθείσα οικογένεια Μπους, στα μητρώα της συναντάμε απαστράπτοντα ονόματα, όπως Ροκεκφέλλερ, Ταφτ και Χάριμαν. Κοινός σκοπός τους; Η παγκόσμια κυριαρχία! *
Ως έδρα τους τα μέλη της «Αδελφότητας του Θανάτου» έχουν επιλέξει ένα παράξενο κτήριο στο προαύλιο του κορυφαίου Πανεπιστήμιου Γέιλ, στο Νιου Χέιβεν, το οποίο ονομάζουν «Ο Τάφος». Εκεί μέσα χτυπά η μαύρη καρδιά μιας παγκόσμιας μυστικής κυβέρνησης. Εκεί γαλουχούνται οι νεοφώτιστοι της μυστικής αυτής Αδελφότητας μέσα από μαγικές ιεροτελεστίες. Επίσης εκεί μέσα φυλάσσονται και τα κειμήλιά της. Μεταξύ αυτών ασημικά του Αδόλφου Χίτλερ, η νεκροκεφαλή του περίφημου αρχηγού της φυλής των Απάτσι, Τζερόνιμο, καθώς και ένα ματωμένο τελετουργικό μαχαίρι, τοποθετημένο μέσα σε μια γυάλινη βιτρίνα κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να υπενθυμίζει σε κάθε μέλος της την μοίρα κάθε προδότη.
Μέσα σε αυτόν τον «Τάφο», οι «Οστάνθρωποι» η οργάνωση των οποίων αποκαλείται επίσης «Η Αδελφότητα του Θανάτου» επεξεργάζονται τα σχέδια μιας μυστικής συνωμοσίας, η οποία σε μια δεδομένη στιγμή σκοπεύει να υφαρπάξει την παγκόσμια εξουσία. Προσπαθώντας να εγκαθιδρύσουν μια «νέα τάξη πραγμάτων». Εδώ προφανώς πρέπει να γίνει αναφορά στο περίφημο δόγμα του πατέρα Μπους «New Deal» με ημερομηνία 11-09-1990! (Σ.τ.Μ), η οποία έχει σκοπό να συγκεντρώσει την υπέρτατη παγκόσμια εξουσία στα χέρια των δικών τους οικογενειών, οι «Οστάνθρωποι» έχουν παρεισδύσει σχεδόν σε κάθε ευρύτερο στρατηγικό, κρατικό και ιδιωτικό τομέα, που ανήκει στη σφαίρα της έρευνας, της πολιτικής, του χρηματοοικονομικού τομέα και φυσικά αυτά των ΜΜΕ. Πράγματι, οι «Οστάνθρωποι» ποδηγετούν εδώ και πολλά χρόνια την τύχη των ΗΠΑ και συγχρόνως αυτή του κόσμου.

http://www.truthison.com/skull-bones-t10861.html

ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΥΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΠΟΥΣ...ΔΗΛΑΔΗ...ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΦΕΡΕΤΡΟ!!
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ..:
ΠΡΕΠΕΙ Ο ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΕΡΕΤΡΟ ΓΥΜΝΟΣ..ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ...
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ...ENΩ ΤΤΑΥΤΟΧΡΩΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥ ΕΝΑ ΟΣΤΟ!!!
O EΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΧΑΡΟΣ ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟΣ,ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΤΙΛΕΤΟ..
ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΤΕΛΕΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ:
O ΔΗΜΙΟΣ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ..
Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ..
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου