Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Αίμα Τιμή...Άρης Σπίνος


  Ποιος είναι ο Δημοσιογράφος που έχει αναλάβει να κάνει εξ' ολοκλήρου προπαγάνδα για λογαριασμό της Χρυσής Αυγής στο EXTRA;

Ο αντιμνημονιακός,αντισυστημικός,αμερόληπτος και ειδικά μη κρατικοδίαιτος Άρης Σπίνος είναι από τους πιο γνήσιους δημοσιογράφους στην χώρα μας.Ένας αγνός και τίμιος λειτουργός της Δημοσιογραφίας που τα βάζει με όλους και με όλα χωρίς να έχει καμία εξάρτηση από το σύστημα κυνηγώντας και πολεμώντας την διαπλοκή σε όλες τις πτυχές.

Είναι τόσο μεγάλος πολέμιος της διαφθοράς και της διαπλοκής που δεν είχε κανένα πρόβλημα να τον διορίσει σε θέση Αντιπροέδρου του Γενικού Νοσοκομείου της Νίκαιας με υπουργική απόφαση ο Mr Μπίλντεμπεργκ Αβραμόπουλος.


Είναι τόσο κύριος και καθωσπρέπει που οι συνάδελφοί του καταγγέλλουν ο,τι ρουφιάνευε συναδέλφους του για να τους πάρει μετά αυτός την θέση http://anergoidimosiografoi.blogspot.gr/2009/03/blog-post_04.html

Τόσο κύριος που πάντα ακουμπούσε με σεβασμό στα προβλήματα του κόσμου, αφού δεν είχε κανένα πρόβλημα να τσεπώσει 20.000 ευρό για να καθαρίσει υπόθεση τηλεθεατή και επειδή ήταν και υπεράνω και πολύ κύριος,όταν ο τηλεθεατής του ζήτησε πίσω τα λεφτά του,τα επέστρεψε με μια ακάλυπτη επιταγή!!
Πιο αναλυτικά εδώ...http://alithiastofos.blogspot.gr/2013/03/blog-post_4171.html

Βέβαια πιο παλιά τον είχε ξαναδείξει αυτόν τον "σεβασμό" στους πολίτες αφού την 1η Απριλίου του 1996 είχε συλληφθεί για εκβιασμό επιχειρηματία - τοκοκλύφου


Πιο αναλυτικά εδώ...http://thessaly-press.blogspot.gr/2009/03/blog-post_4474.html

Αυτός τώρα ο άθλιος παρακρατικός και κρατικοδίαιτος "δημοσιογράφος" έχει αναλάβει να κάνει προπαγάνδα για να αναδεικνύει την ΧΑ στην εκπομπή του στο EXTRA με τίτλο "Στον ιστό της Αράχνης". Με ένα πάνελ που πραγματικά προσπαθείς να ξεχωρίσεις ποιος είναι πιο ακροδεξιός από τον άλλον και με στημένα τηλέφωνα έχει καταφέρει και έχει φτιάξει τον τέλειο μηχανισμό ανάδειξης των Νεοναζί.

Δεν είναι αργά πάντως να αλλάξεις την ονομασία της εκμπομπής και να το κάνεις "Η ώρα των Ναζί"

Χ.Τ.

14 σχόλια:

  1. Εισαι μπορεις να κανεις την εκπομπη "Η ωρα της παπαριας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στον ιστο της χρυσης αυγης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πιο σιχαμερο αρθρο δεν εχω διαβασει..δηλαδη απαγορευεται δημοσιογραφος να στηριζει χρυση αυγη, ετσι, παπαρολογε της δεκαρας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι αργά πάντως να αλλάξεις την ονομασία του άρθρου και να το κάνεις "Η ώρα της ανοησίας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπραβο σπινο συνεχισε ετσι...ο μονος αντικειμενικος δημοσιογραφος...για αυτο τον διωξανε απο το extra! ηταν σωστος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτος και ο Χιος αξιζουνε , ο τραγκας ηταν στην λιστα λαγκαρντ και τον ειχα για τιμιο αλλα βγηκε αρχιδι ! τεσπα , χρυση αυγη θα ψηφισουμε ολοι γιατι βαρεθηκαμε πια αυτο το συστημα και θελω να κυκλοφορω στο κεντρο χωρις φοβο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας τσούζει που η Χρυσή Αυγή έφτασε το 20% +...Άρη Σπίνο περιμένουμε την επάνοδό σου...ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ!!ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΕΙΣΤΕ!ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΣΑΣ,ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ.ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΣΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΟ.ΣΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΚΡΥΦΟΓΚΕΪ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ.AΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ ΟΠΩΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟΝ ΓΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

      Διαγραφή
  8. Εκβιαστης , διαπλεκομενος, ψευτοτσαμπουκας.
    Κλασικος χρυσαυγητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι ηλίθιος όποιος συνδέει την λέξη "ναζί/νεοναζί" με οτιδήποτε Ελληνικό. Εθνικιστής ναι, εθνικοσοσιαλιστής ναι, αλλά όχι και έτσι! Απορώ πως η λέξη "κομουνιστής" αναφέρεται ως κάτι όχι-κακό αφού η ιστορία έχει αποδείξει ότι ο κομουνισμός είναι επιζήμιος για την Ελλάδα και αφού είναι αποδεδειγμένοι ανθέλληνες. Γιατί έχω την εντύπωση ότι οι εβραίοι κινούν τα νήματα και μας βάζουν να τσακωνόμαστε μεταξύ μας;;; !!!ΕΝΩΘΕΊΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μια λεξη θα πω γιατι τα πολλα λογια ειναι φτωχια!!! ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μμμ....χωρίς παρεξήγηση ε?....Αυτές είναι τέσσερις λέξεις...

      Διαγραφή
  11. Ο ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ...........ΚΕΡΙΕΘ ΚΑΙ ΚΕΙΡΗΕΙΘ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή