Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Μεγάλη Αεροψεκασμένη Παρασκευή

Σήμερα πάνω από τον ουρανό της Αθήνας πέσανε και οι τελευταίες μάσκες αφού μετά και την σημερινή μέρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να αιτιολογήσουν αυτό που συμβαίνει στον ουρανό..

Η ΕΜΥ μίλαγε για αραιές νεφώσεις αλλά η εικόνα που έχει ο ουρανός της Αθήνας,το μόνο σίγουρο είναι,οτι δεν έχει καμία σχέση με αυτόν της φωτογραφίας


Γι την ακρίβεια την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο ο ουρανός είναι κάπως έτσι...


Η θερμοκρασία στο έδαφος κυμαίνεται γύρω στους 32 βαθμούς Κελσίου και το ύψος που πετάνε τα αεροπλάνα δεν μπορεί να δικαιολογήσει για κανέναν λόγο την φυσική ψύξη των καυσαερίων..



Εμείς αυτό που περιμένουμε είναι να πάρετε επιτέλους επίσημα θέση για αυτό το γεγονός και όχι να βγάζετε το λιγότερο γελοίες ανακοινώσεις σαν αυτήν που το μόνο που κάνουν είναι να μας επιβεβαιώνουν τους φόβους και τις ανησυχίες μας...



Επίσης,θεωρούμε ανεύθυνο και προκλητικό να στέλνετε διάφορους "μεγαλοεπιστήμονες" να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα στα ΜΜΕ όπως και σε διάφορα blogs και forum.

Η σιωπή είναι συνενοχή και ειδικά όταν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ο,τι το φαινόμενο των Χημικών Αεροψεκασμών μπορεί να επιδράσει αρνητικά στην υγεία μας,τότε η σιωπή σας γίνεται ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ!!!

Χ.Τ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου