Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Οι μπάτσοι δεν είναι παιδιά των εργατών





Στα παιδικά μας χρόνια,στα χρόνια της πραγματικής αθωότητας έχουμε όλοι την αίσθηση ότι το "επάγγελμα" του αστυνομικού είναι κάτι διαφορετικό, κάτι ξεχωριστό,κάτι αξιοθαύμαστο,σ αυτήν την ηλικία βλέπουμε τους αστυνομικούς σαν ήρωες,βλέποντας τις πρώτες σου ταινίες θα παρατηρήσεις παντού τον καλό, τον τίμιο αστυνομικό που ρισκάρει την ζωή του υπέρ του πολίτη.Όσο μεγαλώνεις όμως καταλαβαίνεις πώς η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική!Θα προσπαθήσω παρακάτω να αναπτύξω να τεκμηριώσω και να προχωρήσω την άποψη μου μέσα από προσωπικές εμπειρίες,μαρτυρίες φίλων και περιστατικά που έτυχε να δουν το φως της δημοσιότητας!

ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Κυκλοφορώντας στους δρόμους της Αθήνας και άλλων πόλεων δεν υπάρχει περίπτωση να μην συναντήσεις τουλάχιστον ένα περιπολικό,ένα ασφαλήτικο,ομάδα ΔΙΑΣ έχοντας την ψευδαίσθηση ότι σε προστατεύουν,αν είσαι όμως από τους ανθρώπους που από μικρός σ άρεσε να τριγυρνάς ,να μην κλείνεσαι στο σπίτι σου μπροστά στην τηλεόραση,να κοινωνικοποίησε,να "αράζεις" σε πλατείες και να μην είσαι όπως σε θέλει το σύστημα τους,είσαι πρόβλημα για αυτούς και στο δείχνουν με συνεχείς προσωπικούς ελέγχους και εξακριβώσεις και μάλιστα σε μία πρόσφατη προσωπική εμπειρία,για να μπουν στον κόπο να οδηγήσουν στο τμήμα εμένα και την παρέα μου για έναν τυπικό έλεγχο κάποιοι κανονικοί εγκληματίες έκαναν ληστεία 2 στενά πιο κάτω,τι άλλο να πούμε γι αυτόφωρα για ένα τσιγάρο χόρτο ίσα ίσα για να λέμε ότι πατάσσεται το έγκλημα και να συντηρείται το δικαστικό σύστημα με τα 82 ευρώ παράβολο,για ξύλο σε κρατητήρια επειδή έκανες το λάθος να ζητήσεις δικηγόρο,είμαι σίγουρος ότι πολύ από εσάς τα έχετε βιώσει και δεν νιώθετε καθόλου προστατευμένοι!!!


ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ

Ακούω συνεχώς κόσμο να λέει ότι κάποια στιγμή θα πετάξουν τις στολές και θα ενωθούν μαζί μας,να παροτρύνει τα ΜΑΤ στις πορείες να γυρίσουν και να μπουν στην βουλή,αλλά αυτό είναι μόνο κρυφή ελπίδα μπορεί να είναι!
Ξεκινάμε λοιπόν από προληπτικές προσαγωγές διαδηλωτών με μόνο σκοπό να μην ασκήσουν το νόμιμο δικαίωμα τους να κατέβουν στην πορεία.
Αν όμως καταφέρεις να διαδηλώσεις πρέπει να έχεις μάτια και στην πλάτη για να γλιτώσεις από την στρατιά κουκουλοφόρων ασφαλιτών που μοναδικό σκοπό έχει να διαλύσει και να αμαυρώσει τον κόσμο που αγωνίζεται και μάχεται για το μέλλον όλων μας και βέβαια για να κάνει όσο μπορεί περισσότερες συλλήψεις!

                                           
  
Εάν καταφέρεις να γλιτώσεις και τους ασφαλίτες έχεις  να αντιμετωπίσεις  τον στρατό της εκάστοτε  κυβέρνησης,τα προσφιλή και αγαπημένα σε όλους μας ΜΑΤ,τα οποία θα κάνουν ό,τι χρειάζεται ώστε να περάσεις την μέρα σου με λίγα ράμματα,αναπνευστικά προβλήματα και αν είσαι και ο τυχερός της ημέρας να πας μέχρι εντατική,ρίχνοντας τόννους χημικών(συνήθως ληγμένων),ανελέητο ξύλο αδιακρίτως και χωρίς λόγο και αίτια,μόνο και μόνο επειδή είχαν απωθημένα από μικρά παιδιά,επειδή το πουλί τους μεγαλώνει όταν φοράνε την στολή !!!

Και βέβαια για να προστατεύσουν τα αφεντικά τους,και για να παίρνουν τον παχυλό μισθό τους!


ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Είναι να μην σου τύχει,η κακιά ώρα για κάποιους ή μοίρα για κάποιους άλλους για τα περιστατικά που θα αναφέρουν τώρα ήταν οι επικίνδυνες ορέξεις του κάθε καυλομπατσου!


ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑΣ

   Η εικόνα μιλάει απο μόνη της!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΤΕΖΑΣ

            Ο Μιχάλης Καλτεζάς (1970 - 17 Νοεμβρίου 1985) ήταν μαθητής που σκοτώθηκε κατά την διάρκεια διαδηλώσεων στην επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου το 1985. Ο αστυνομικός Αθανάσιος Μελίστας πυροβόλησε τον Μιχάλη Καλτεζά στο πίσω μέρος του κεφαλιού από απόσταση είκοσι μέτρων καθώς ο νεαρός έτρεχε μαζί με άλλους διαδηλωτές προς την πλατεία Εξαρχείων.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ

  Τον Δεκέμβριο του 2003 ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης πυροβολείται στο κεφάλι από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, γιατί το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με δυο άλλους νεαρούς δεν σταμάτησε για έλεγχο. Μ.Δ.

 Μαρίνο Χριστόπουλο  

 Τον Οκτώβριο του 2001 στο Ζεφύρι ο αστυφύλακας της Αμεσης Δράσης Γ. Τυλιανάκης πυροβόλησε στο κεφάλι τον αθίγγανο Μαρίνο Χριστόπουλο, 21 ετών, επειδή δεν σταμάτησε σε μπλόκο.

 Νικόλαος Λεωνίδης 

  Τον Μάρτιο του 2000 στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης ο 18χρονος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ Νικόλαος Λεωνίδης έπεσε νεκρός από τα πυρά του αστυνομικού Γιώργου Ατματζίδη, γιατί δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο.

Σωτήρης Κατσιώτης 

 Τον Φεβρουάριο του 2000 στη Λούτσα ο υπαστυνόμος Θοδωρής Χαλουλάκος πυροβολεί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νέοι, επειδή όπως είπε «τους θεώρησε ύποπτους για διακίνηση ναρκωτικών». Η σφαίρα καρφώθηκε στη σπονδυλική στήλη του 18χρονου μαθητή Σωτήρη Κατσιώτη και τον άφησε παράλυτο.

Μάρκο Μπουλάτοβιτς

 Τον Οκτώβριο του 1998 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο ανθυπαστυνόμος Κυριάκος Βαντούλης σκότωσε τον 17χρονο Γιουγκοσλάβο μαθητή Μάρκο Μπουλάτοβιτς, ο οποίος επισκεπτόταν με συμμαθητές του την Ελλάδα.

  Ηλίας Μέξης

 Τον Αύγουστο του 1998 στον Πειραιά ο ανθυπαστυνόμος Δημήτρης Τσαγκράκος πυροβόλησε και σκότωσε τον 26χρονο Ηλία Μέξη έξω από το τμήμα Μεταγωγών επειδή δεν σταμάτησε σε σήμα του για έλεγχο.

 Τάσος Μουράτης

Τον Νοέμβριο του 1996 σε «επιχείρηση» της Αστυνομίας έξω από τη Λιβαδειά για τον εντοπισμό φυγόδικου ο αστυφύλακας Δημήτρης Τρίμης πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και σκότωσε τον 45χρονο Τσιγγάνο Τάσο Μουράτη μπροστά στα μάτια ενός από τα τρία παιδιά του.

Φαντίλ Ναμπούζι

 Τον Ιούνιο του 1996 ο αγροφύλακας Αθ. Μάτος σκοτώνει τον 20χρονο Φαντίλ Ναμπούζι για δύο καρπούζια που πήγε ο τελευταίος να κλέψει.

 Θοδωρής Γιάκας

 Τον Ιανουάριο του 1994 ο αστυνομικός Ευάγγελος Λαγογιάννης σκοτώνει με 4 σφαίρες τον 28χρονο μουσικό Θοδωρή Γιάκα, επειδή αρνήθηκε να σταματήσει σε εξακρίβωση στοιχείων.

  Γιάννης Τζίτζης

 Τον Απρίλιο του 1993 ο αρχιφύλακας Ηλίας Σταματόπουλος σκότωσε εν ψυχρώ τον 25άχρονο σερβιτόρο Γιάννη Τζίτζη σε μπαρ.

Δημήτρης Κίκερης

 Τον Μάρτιο του 1990 στην Πρέβεζα ο αστυφύλακας Γρηγόρης Σπυράκος πυροβόλησε και σκότωσε τον 15χρονο μαθητή Δημήτρη Κίκερη. Το θύμα ήταν παγιδευμένο στην τουαλέτα «βιντεάδικου», που λίγο πριν είχε επιχειρήσει να διαρρήξει.

Μανώλης Κανδανολέων

 Τον Φεβρουάριο του 1986 ο 17χρονος Μανώλης Κανδανολέων, που επέβαινε σε κλεμμένο αυτοκίνητο, πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τρεις αστυνομικούς.

 Σταματίνα Κανελλοπούλου και Ιάκωβος Κουμής

  Τον Νοέμβριο του 1980 δολοφονούνται από αστυνομικούς των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου η νεαρή εργάτρια Σταματίνα Κανελλοπούλου και ο 26χρονος Ιάκωβος Κουμής. Απομονώνουν την πρώτη στη βιτρίνα, στη γωνία Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου, και την χτυπούν με κλομπ αλύπητα -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής. Με κλομπ συνέτριψαν το κρανίο του Κουμή.

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος

ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Είναι το κοινό μυστικό, αυτό που το ψιθυρίζουν όλοι και δεν το φωνάζει κανείς,ο,τι στους κύκλους της αστυνομίας υπάρχουν αυτοί που τα παίρνουν,που εκβιάζουν,που πουλάνε προστασία,που πουλάνε ναρκωτικά,σωματεμπορία κι ό,τι άλλο ποινικό αδίκημα βάζει ο ανθρώπινος νους ,άλλα το μεγαλύτερο ποσοστό όχι μόνο δεν θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη και μετέπειτα στην φυλακή,αλλά θα συνεχίσει την δουλειά του όπως ακριβώς την έκανε,άντε στην καλύτερη να πάρει μετάθεση για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του!

ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Κάθε χούντα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει πάντα να καταστείλει, να προσπαθήσει να φιμώσει κάθε ιδέα(όσο σωστή κι αν είναι) η οποία θα της δημιουργήσει πρόβλημα,κι επειδή ακόμα δεν έχουν ανοίξει τα ξερονήσια,η χούντα χρησιμοποιεί τους υποτακτικούς της για να μην υπάρχει αντίλογος!




 Βασανίζοντας αγωνιστές, κλείνοντας χώρους ιδεών,αλληλεγγύης,πολιτισμού και μάθησης!

ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ

Οι φίλτατοι μας αστυνομικοί δεν θα μπορούσαν να μην βοηθήσουν το χέρι που τους ταΐζει και κάνουν ότι μπορούν για τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων και καταστέλλουν την κάθε αντίθετη άποψη των υπόλοιπων πολιτών,που θα έπρεπε να προστατεύουν,άλλα μπροστά στο κεφάλαιο τύφλα να χουν οι προλετάριοι!

 



για όλα αυτά και άλλα ακόμα είναι ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΏΝ

Libertad


3 σχόλια:

  1. Αν νομίζετε "κύριοι" της 'Ακρας Παρακρατικής' εξωκοινωβουλευτικής αριστερούλας σας πως οι "μπάτσοι" θεωρούνται κατά τη δική σας ''λογική" ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ, τότε και τα ΛΑΘΡΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ προσφυγόπουλα του ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ 'ΙΣΛΑΜ', καθώς και του ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΑ Χότζα και Αλία τα ορφανά(ΑΛΒΑΝΟΙ) είναι κατά κανόνα και άνευ αμφιβολίας τα ΣΚΥΛΙΑ των ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ αποβρασμάτων, δηλαδή δικοί σας, τους οποίους εσείς κατευθύνετε αβέρτα και μάλιστα κατά συρροή στην άσκηση εγκληματικότητας εναντίον ΑΘΩΩΝ Ελλήνων πολιτών και αστυνομικών... Γι'αυτό λοιπόν "βουλώστε" το, διότι εσείς μειώνετε κατά αυτό τον τρόπο το "ηθικό" σας επίπεδο. Ειδεμή... θα γίνετε ΚΟΣΚΙΝΟ_.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοσκινο θα γινει ο κωλος σου. Ο δρομος μας ανηκει. Μαγκιες στο γραφειο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα Ναρκωτικα ποιοι τα υφαρπαζουν και τα πουλανε? Τις προστασιες ποιοι τις

    πουλανε? τις μαστρωπιες, τους βιασμους, τις απατες, τα εγκληματα ποιοι τα

    διαπραττουν?? Τα φιλοτιμοτυπα γλυψιματα αγοραζοντας προσωπικο εξοπλισμο που

    δεν προβλεπει η υπηρεσια ποιος τα κανει??? Τα παιδια τους ποιοι τα βολευουν

    σε θεσεις που οι ιδιοι προϋπηρξαν ως τσιφλικι τους??? ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ και τις

    μασονιες ποιοι τις στηριζουν? Τις "Φιλιππινεζες" για το σουπερμαρκετ των

    μπασταρδων πολιτικων ποιοι τις κανουν??? Τις διακρισεις περιοχων για ενοχληση

    ποιοι τις κανουν? Τις πινακιδες στα οχηματα τους με φυμε πλεξιγκλας ποιοι τις

    εχουν?? Τις απειλες και τα νταηλικια σε περιπτωση δικαιολογημενης παρατηρησης

    πολιτων ποιοι τις κανουν?? Τον κινεζο σε χαρτοπαικτικες λεσχες-"καφενεια",

    φρουτακια και "μασαζ" συναδελφων τους ποιοι τον κανουν??? Κουκουλοφοροι και

    καλα ποιοι ντυνονται??? Τους αναξιοπαθουντες συνταξιουχους ποιος τους

    δερνει??? Τα καρκινογονα χημικα ποιος τα ριχνει σε περαστικους η

    διαδηλωτες??? Τον κινεζο για τις παρανομες κεραιες κινητης ποιος τον κανει

    (ενω ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που μοιραζει εγκεφαλικα και

    λευχαιμιες) ??? !!! ΠΟΙΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ

    ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΕΝΩ ΤΗΡΟΥΝ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ

    ΠΑΚΤΩΛΟΥΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ??? ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ

    ΕΝΤΕΧΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ/ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ???

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ υφαρπαζουν και ναρκωτικα για να τα πουλανε οι ιδιοι! ουτε να

    πουλανε προστασιες! ουτε να διαπραττουν μαστρωπιες, βιασμους, απατες και

    εγκληματα! ουτε να κανουν φιλοτιμοτυπα γλυψιματα αγοραζοντας προσωπικο

    εξοπλισμο που δεν προβλεπει η υπηρεσια! ουτε να βολευουν τα παιδια τους σε

    θεσεις που οι ιδιοι προϋπηρξαν ως τσιφλικι τους! ουτε να στηριζουν ΤΣΙΠΑΚΙΑ

    ουτε μασονιες! ουτε να κανουν τις "Φιλιππινεζες" για το σουπερμαρκετ των

    μπασταρδων πολιτικων! ουτε να κανουν διακρισεις περιοχων για ενοχληση! ουτε

    να καλυπτουν τις πινακιδες στα οχηματα τους με φυμε πλεξιγκλας! ουτε απειλες

    και νταηλικια σε περιπτωση δικαιολογημενης παρατηρησης πολιτων! ουτε να

    κανουν τον κινεζο σε χαρτοπαικτικες λεσχες-"καφενεια", φρουτακια και "μασαζ"

    συναδελφων τους! ουτε να ντυνονται κουκουλοφοροι σε πορειες και διαμαρτυριες!

    ουτε να δερνουν τους αναξιοπαθουντες και τους συνταξιουχους! ουτε να ριχνουν

    καρκινογονα χημικα σε περαστικους η διαδηλωτες! ουτε να κανουν τον κινεζο

    για τις παρανομες κεραιες κινητης (ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που

    μοιραζει εγκεφαλικα και λευχαιμιες)!!! ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ

    ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΝΑ

    ΤΗΡΟΥΝ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΚΤΩΛΟΥΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ

    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΑ ΝΑ ΜΑΣ

    ΠΕΙΣΟΥΝ/ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή