Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

Δευτέρα 11 Μαρτίου στην Αθήνα...Για άλλη μία φορά γίναμε αυτόπτες μάρτυρες άλλης μίας ακραίας επίθεσης με χημικά από τον ουρανό.

Μία μέρα που ξεκίνησε ηλιόλουστα κατέληξε να είναι πνιγμένη από τα Χημικά που αφήναν τα αεροπλάνα από τις 7 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.Βέβαια μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό αφού για ακόμα μία φορά αυτή η ακραία επίθεση έρχεται σε μια στιγμή που η κοινωνική αγανάκτηση μεγαλώνει και υπάρχουν επαναλαμβανόμενες συγκεντρώσεις για όλα τα θέματα που μας απασχολούν..

Μία μέρα πριν το μεγάλο συλλαλητήριο για τις Σκουριές και μετά από ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο από πορείες και συγκεντρώσεις.

Παρόμοια συχνότητα αεροψεκασμών είχαμε ξαναδεί πριν την ψήφιση των μνημονίων,πριν από τις πρώτες Βουλευτικές Εκλογές και πριν την επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα.

 Αυτό που δεν μας λένε είναι πως γίνεται αυτό το φαινόμενο να παρατηρείτε συγκεκριμένες μέρες και όχι συνέχεια...Πολύ απλά απάντηση δεν υπάρχει αφού ακόμα και αυτοί που προσπαθούν να μας βγάλουν γραφικούς και τρελούς λέγοντάς μας ο,τι αυτό που βλέπουμε είναι "παγάκια" δεν μπορούν να απαντήσουν στο απλό...Η "ψύξη των καυσίμων" γίνεται μόνο πριν από κάποιο σημαντικό γεγονός;;

Θεωρώ μάταιο να συνεχίσω να απαντάω σε ένα θέμα και σε ένα γεγονός που γίνεται τόσο απροκάλυπτα,όσο και αν πασχίζουν να μας βγάλουν τρελούς οι εγκάθετοι του συστήματος.Αυτό που θέλουμε είναι μια ξεκάθαρη θέση και επίσημες απαντήσεις και όσο αυτό δεν γίνεται τόσο εμείς θα εντείνουμε τον αγώνα μας..

Μια εικόνα χίλιες λέξεις...


Χ.Τ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου