Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Παγκοσμιοποίηση,Ελλάδα και μετανάστευση


Το μεταναστευτικό θέμα είναι από τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποι μας στην εποχή μας,αλλά κατά πόσο φταίνε τελικά οι μετανάστες για όλα όσα συμβαίνουν;Παρατηρώ το μίσος που που υπάρχει για όλους αυτούς τους ανθρώπους από τους συμπατριώτες μου και πραγματικά προβληματίζομαι για το πως καταφέραμε και φτάσαμε σε αυτό το σημείο.Θα προσπαθήσω να κάνω μία όσο το δυνατόν ποιο αντικειμενική ανάλυση μπορώ και θα θέσω τους προβληματισμούς μου σε μια εποχή που στην κυριολεξία επικρατεί το χάος.


Θα κάνω μια μικρή Ιστορική αναδρομή έτσι όπως την έζησα εγώ από το 1992 μέχρι σήμερα...


Οι Έλληνες εξ' ανέκαθεν ήταν φιλειρηνικός λαός που φημιζόντουσαν για την φιλοξενία τους,την συμπόνοια τους στους αδύνατους και την έμπρακτη αλληλεγγύη τους σε κράτη που υπόφεραν από τα δεινά που γεννούσαν οι πολιτικές της Δύσης και ο καπιταλισμός.Λαός που έχει ζήσει στο πετσί του την ξενιτιά και την προσφυγιά.Αυτό είναι μια αλήθεια που δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς..

Η απάντηση είναι ΝΑΙ.Το σύστημα φρόντισε και μας έκανε

Έτσι και με αυτά τα αισθήματα ο Ελληνικός λαός άνοιξε τις αγκαλιές του και υποδέχτηκε με αγάπη και συμπόνοια τα καραβάνια μεταναστών που ερχόντουσαν από την Αλβανία(που για πρώτη φορά συνέβαινε κάτι τέτοιο σε τέτοιον βαθμό στην χώρα μας).Για κάποιους που θα έχουν ενστάσεις σε αυτό,να τους θυμίσω ο,τι στην αρχή τους αγκαλιάσαμε και μετά κοιτάξαμε να τους εκμεταλλευτούμε.Οι μόνες εξαιρέσεις που μπορεί κάποιος να πει ο,τι υπήρχαν,ήταν από αυτούς τους γνωστούς τους "ανώτερους" παρακρατικούς Ελληναράδες,με το "Άριο" το αίμα,που τους χαλούσαν την αισθητική..


Μετά λοιπόν από αυτή την αθρόα είσοδο μεταναστών στην χώρα μας και το χωρίς κανένα έλεγχο άνοιγμα των συνόρων,εισήλθαν σε αυτήν χιλιάδες άνθρωποι που ήταν κυρίως εγκληματίες.Αφού αυτοί ήταν και οι πιο θαρραλέοι που θα μπορούσαν να κάνουν την αρχή.Αποτέλεσμα αυτού ήταν να ανέβει η εγκληματικότητα στην Ελλάδα με την αύξηση των ληστειών,των δολοφονιών,των βιασμών και την δημιουργία συμμοριών που τρομοκρατούσαν τον κόσμο.


Μετά από αυτά τα συμβάντα που συνέβαιναν στην επικράτεια,άρχισε μια μεταστροφή του κλίματος και τα αρχικά αισθήματα της συμπόνοιας και της αλληλεγγύης να μετατρέπονται αρχικά σε φόβο και στην συνέχεια σε μίσος προς αυτούς.Παίξανε βέβαια τον ρόλο τους τα ΜΜΕ και οι ανύπαρκτες πολιτικές που αντί να λύσουν το πρόβλημα το διαιώνιζαν και αυτή η συμβίωση γινόταν όλο και ποιο δύσκολη.Σε αυτό τι κλίμα βοηθούσε και η αντιμετώπιση των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου από την Αλβανία Ο φόβος κυριαρχούσε και η λογική αντιμετώπιση των πραγμάτων είχε πάει ταξίδι.


Ακραίας μορφής ρατσιστική ρητορεία

Για τους Αλβανούς υπηκόους η Ελλάδα ήταν ένα εχθρικό έδαφος που κινδύνευαν αναπάσα στιγμή και για τους Έλληνες όλοι οι Αλβανοί είχαν γίνει εγκληματίες και δολοφόνοι.


Η αλήθεια όμως δεν ήταν αυτή.Η αλήθεια ήταν και είναι ο,τι παντού υπήρχαν,υπάρχουν και θα υπάρχουν καλοί και κακοί.Και στην συντριπτική του πλειοψηφία ο Αλβανικός λαός ήρθε στην χώρα μας για να εργαστεί τίμια και να βγάλει το ψωμί του.Η αλήθεια είναι τα εγχώρια αφεντικά επωφελήθηκαν στο έπακρο από αυτούς αφού πλούτισαν πάνω στις πλάτες τους,δίνοντάς τους μισθούς πείνας.Και η αλήθεια είναι ο,τι δεν έφταιγαν οι Έλληνες για την εχθρική τους στάση απέναντι στους Αλβανούς αλλά οι ίδιοι οι συμπατριώτες τους που δεν τους σταμάτησε ή απομόνωσε κανένας(με το σημαντικότερο υπεύθυνο το Ελληνικό κράτος) και με αυτό τον τρόπο μπήκε "ταμπέλα" και στους υπόλοιπους.


Μετά από κάποια χρόνια οι σχέσεις άρχιζαν και εξομαλύνονταν και η συμβίωση άρχισε να γίνεται σχεδόν αρμονική.Σε αυτό συντέλεσαν οι αγνοί και καλοπροαίρετοι άνθρωποι και από τις δύο μεριές που βοήθησαν ώστε να επικρατήσει η λογική και να παραγραφούν στις συνειδήσεις των πολλών τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια.Οι ελληνοαλβανικές παρέες ξεπεταγόντουσαν στην καθημερινότητά μας όπως και οι γάμοι μεταξύ τους.Δείγμα του όταν οι λαοί θέλουν,μπορούν.Οι μόνοι που δεν "ήθελαν" να ξεχάσουν με τίποτα ήταν οι Αλβανοί εγκληματίες που χωρίς κανένα ίχνος σεβασμού στους ανθρώπους που τους φιλοξενούσαν αλλά και στους συμπατριώτες τους τορπίλιζαν το κλίμα και τις σχέσεις μεταξύ των δύο λαών,συνεχίζοντας ακάθεκτοι το έργο τους και οι γνωστοί παρακρατικοί Εθνικιστές που κοιτάγανε να εκμεταλλευτούν το γεγονός αυτό παίζοντας με επιτυχία το παιχνίδι που τους είχε εναποθέσει το σύστημα να παίξουν.


Εδώ θέλω να επισημάνω ο,τι το γεγονός ο,τι υπάρχουν και Έλληνες εγκληματίες δεν αθωώνει τα εγκλήματα των μεταναστών.Ειδικά την στιγμή που τους δείκτες εγκληματικότητας τους έχουν ανεβάσει κατακόρυφα,εμείς δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε και να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.Και δεν μπορούμε και δεν πρέπει να μην καταδικάζουμε τους εγκληματίες οποιαδήποτε εθνικότητας και αν είναι.


Το μόνο που κυριαρχούσε πάντα ήταν η εκμετάλλευση των ανθρώπων.Αφού τα αφεντικά δεν επηρεάζονται από τις γενικότερες εξελίξεις αλλά από την τσέπη τους(υπάρχουν και εξαιρέσεις).Όπως με τον ίδιο τρόπο οι Αμερικάνοι,οι Αυστραλοί,οι Γερμανοί εκμεταλλεύτηκαν τους Έλληνες εργάτες που έψαξαν για ένα καλύτερο μέλλον έτσι και οι Έλληνες εργοδότες εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο αυτή την κατάσταση.Συνέχισαν ακάθεκτοι να εκμεταλλεύονται τους μετανάστες προτιμώντας τους από τους "ακριβούς" Έλληνες.Αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος ήταν αρκετοί συμπατριώτες μας να μείνουν χωρίς δουλειές.


Εδώ δεν πρέπει να μας απασχολεί ο τρόπος εισόδου των μεταναστών στην χώρα μας και η διαφορά του τρόπου που μετανάστευσαν οι Έλληνες αλλά η κοινή αντιμετώπιση που είχαν και οι μεν και δε από τα αφεντικά.


Άλλοι συμπατριώτες μας πάλι βολεύτηκαν στην υποτιθέμενη μεγαλοζωία που κάνανε(των δανεικών από τις τράπεζες) και παίρνανε για ασήμαντες δουλειές που θα μπορούσαν να κάνουν και οι ίδιοι,μετανάστες.Βαριόταν η "Κυρία" να κάνει την νοικοκυρά,να πλύνει τα πιάτα,να καθαρίσει το σπίτι ή να πλύνει τα ρούχα;Ε έπαιρνε μία "φτηνή" γυναίκα από την Αλβανία ή κάποιας άλλης χώρας από το ανατολικό μπλοκ και πήγαινε στο κομμωτήριο με την ησυχία της να κουτσομπολέψει.Ήθελε η μαμά να βγει έξω αλλά δεν είχε που να αφήσει το παιδί;Ε έπαιρνε μια μετανάστρια "φτηνή" να της το κρατήσει.Ήθελε ο τοίχος σοβάτισμα ή ο κήπος κούρεμα;Κανένα πρόβλημα.Ο Ελληναράς δεν είναι άλλωστε για τέτοιες δουλειές.Παίρνουμε έναν Αλβανό που τα κάνει όλα με 20 ευρουλάκια και είμαστε κομπλέ.Εμείς άλλωστε έχουμε πολύ σημαντικότερα να κάνουμε.Έχουμε να τσακωθούμε για την Πανάθα και την Θρυλάρα αλλά να κάνουμε και τους γόηδες γαμιάδες σε καμία αφελή κοπελίτσα.Θέλαμε να οργώσουμε το χωράφι;Πάλι κανένα πρόβλημα αφού θα πάρουμε τον μετανάστη να μας το οργώσει και εμείς θα πάμε να φάμε όλη μας την επιδότηση στα καφενεία πίνοντας τσίπουρα.Είχε ο Ελληναράς ένα γιαπί που ονόμαζε σπίτι και το νοίκιαζε σε έναν μετανάστη με το "μαχαίρι" και τον ξεζούμιζε.


Μπορεί να φαίνομαι σκληρός με τους συμπατριώτες μου αλλά το κάνω για να σας δείξω ο,τι έχουμε και εμείς πολλές ευθύνες.Σίγουρα δεν ήμασταν όλοι έτσι όπως περιγράφω από πάνω αλλά δεν είμαστε και άμοιροι ευθυνών.Εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο την παρουσία των μεταναστών σε όλες τις εκδοχές της ζωής μας.Πέσαμε στην "γλυκιά" παγίδα που μας έστησε το σύστημα και ζούσαμε το δικό μας "Αμερικάνικο όνειρο" εις βάρος και των μεταναστών.


Μέσα στα χρόνια συνεχίστηκε η χωρίς έλεγχο είσοδος μεταναστών στην χώρα μας δημιουργώντας την ζωή και την συμβίωση ανυπόφορη.Ο Έλληνας άρχισε να χάνει το ψευτοαρχοντιλίκι του και πέρναγε στην ανεργία και την φτώχεια,αφού τα αφεντικά συνέχισαν να προτιμούν τους "φτηνούς" μετανάστες από τους ακριβούς ντόπιους.Οι μετανάστες πάλι με την σειρά τους αποδυναμώνανε την οικονομία της χώρας μας αφού το μεγαλύτερο μέρος από τα χρήματα που παίρνανε τα στέλνανε στις πατρίδες τους και συνέχισαν να κρατάνε την εγκληματικότητα στα ύψη.

Το αποτέλεσμα του απάνθρωπου έργου των Τούρκων δουλεμπόρων


Το αποτέλεσμα ήταν η Ελλάδα από μια ελεύθερη και δημοκρατική χώρα (που λέει ο λόγος) να γίνει μια μεγάλη φυλακή για όλους αυτούς τους ανθρώπους που ψάχνανε μία καλύτερη ζωή αλλά και για τους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν παράνομοι άνθρωποι αλλά υπάρχουν ΣΚΛΑΒΟΙ του καπιταλισμού


Για μένα τίποτα δεν είναι τυχαίο και τίποτα δεν γίνεται χωρίς να κρύβεται κάποιο συμφέρον από πίσω.Όλη μας η ζωή είναι μία συνωμοσία που εξελίσσεται πίσω από τις πλάτες μας και εις βάρος μας.


«Η μετανάστευση είναι το μέσο για τη διαιώνιση της σκλαβιάς…..Ο Σοσιαλισμός αντιπαθεί την ελεημοσύνη  για την ταπείνωση στην οποία υποβάλλουν τα άτομα που έχουν ανάγκη και γιατί ενσταλάζουνε μέσα τους το μίσος. Και επιπλέον, γιατί σε μια χώρα όπου υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη οι ελεημοσύνες είναι περιττές. Και όσοι αρέσκονται στο ρόλο του καλού Σαμαρείτη, ας μην ξεχνούν ότι δε θα υπήρχαν καλοί Σαμαρείτες, αν δεν υπήρχαν ληστές. Οι σωτήρες και οι ελευθερωτές ίσως είναι λαμπροί για μυθιστορήματα και αγιογραφίες, μια όμως που δεν είναι δυνατόν να υπάρχουνε χωρίς αμαρτωλούς και θύματα, είναι κακά κοινωνικά συμπτώματα…»
Καρλ Μαρξ

Αυτό που πρέπει να εξετάσουμε στην αρχή είναι το ποιος δημιουργεί την μετανάστευση και ποιος επωφελείται από αυτήν...


Θέτοντας το θέμα σε ταξική βάση,θα χρησιμοποιήσω τον λόγο του  Αντρέα Καργόπουλου, στέλεχος του ΚΚΕ

  • Είναι οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι, η ένταση της εκμετάλλευσης των χωρών των μεταναστών από τις πολυεθνικές και τα μονοπώλια. Είναι οι ίδιοι που υπέσκαπταν το σοσιαλισμό στην Ευρώπη και αλλού. Κανείς δε φεύγει από τον τόπο του για διακοπές, αλλά για να επιβιώσει.

  • Ποιος συντηρεί τη μετανάστευση; Οι αστικές κυβερνήσεις, η ΕΕ που με νόμους και συνθήκες - όπως το Δουβλίνο 2 - δε δίνουν νομιμοποιητικά έγγραφα στους μετανάστες, στήνουν φράχτες και κατασταλτικούς μηχανισμούς, δε φροντίζουν για τη σίτιση, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τη στέγαση αυτών των ανθρώπων.

  • Ποιος κερδίζει από τη μετανάστευση; Ο ίδιος ο καπιταλισμός μέσα από τα χαμηλά μεροκάματα, την ανασφάλιστη εργασία, την υπερεκμετάλλευση. Κερδίζει από τους μετανάστες τόσο σε συνθήκες ανάπτυξης όσο και σε συνθήκες κρίσης.

  • Ποιος χάνει από τη μετανάστευση; Η ίδια η εργατική τάξη. Πρώτα και κύρια οι μετανάστες που ξεκληρίζονται, κυνηγιούνται, γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης κυκλωμάτων εγκληματικότητας. Οι ντόπιοι εργάτες, επειδή οι καπιταλιστές χρησιμοποιούν τους μετανάστες εργάτες για να ρίξουν τα μεροκάματα.


Θέτοντας όμως το μεταναστευτικό θέμα σε επίπεδο παγκοσμιοποίησης ανακαλύπτουμε και άλλους σκοπούς που κρύβονται από πίσω


-Ενίσχυση της πολυπολιτισμικότητας μέσω της εξαγωγής κουλτούρας

-Παγκόσμιες μόδες και παγκόσμια μαζική κουλτούρα

-Δημιουργία παγκόσμιων αξιών

- Παγκόσμια σκλαβιά

-Οι απότομες βελτιώσεις και επιδεινώσεις της οικονομίας ανά τον κόσμο που συμβάλλουν στην ανισότητα και τη μη ομοιόμορφη κατανομή του νέου πλούτου που συμβάλλουν στην τεράστια ανάπτυξη των φτωχογειτονιών.


Ένα ακόμα σχέδιο που μπορεί κάποιος να παρατηρήσει ήταν η ανάπτυξη της εχθρότητας ανάμεσα στους Δυτικούς λαούς με τους μουσουλμάνους.Το ίδιο το σύστημα συντηρούσε την εχθρότητα ανάμεσα στους λαούς για να έχει εξασφαλισμένη την κυριαρχία του.

Το κόλπο ήταν απλό.Στρέφω τους Χριστιανούς απέναντι στους μουσουλμάνους και εγώ ο Σιωνιστής συνεχίζω ακάθεκτος τον σκοπό μου για την κυριαρχία της ανθρωπότητας χωρίς να έχω κανένα εμπόδιο



Τι ποιο εύκολο για τους εξουσιαστές από το να στρέψουν τα βλέμματα εκεί που ήθελαν;Πιόνια στην σκακιέρα τους είμαστε και μας κάνουν ότι θέλουν...


Όταν σου έχουν δημιουργήσει αυτές τις συνθήκες διαβίωσης χάνεις άμεσα και την δυνατότητα να δεις καθαρά αλλά και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις έτσι όπως θα έπρεπε κανονικά.Ο πρωτεύον τρόπος της σκέψης σου είναι τα βιώματά σου και όχι η σοφή αντιμετώπιση των πραγμάτων.Τους βλέπεις όλους εχθρούς και τους βάζεις όλους σε ένα καζάνι να βράζουν.Στην ουσία είναι σαν να βλέπεις το δέντρο και να χάνεις το δάσος.


Δηλαδή εσύ μπορεί να βλέπεις τον εχθρό σου στο πρόσωπο του μετανάστη(γιατί αυτό ήθελε και το σύστημα) αλλά η αλήθεια είναι ο,τι ο εχθρός σου δεν είναι στους δρόμους.Ο εχθρός σου δεν είναι κανένα ΘΥΜΑ της Νέας Τάξης Πραγμάτων!!!Τον εχθρό σου θα τον βρεις σε πολυτελής βίλες στην Εκάλη,στις τράπεζες,στα υπουργεία και στις μασονικές Στοές που συνωμοτούν εις βάρος της ανθρωπότητας και είναι κύριοι υπεύθυνοι για όλα τα δεινά των ανθρώπων.


Το σύστημα επεδίωξε και δημιούργησε αυτή την κατάσταση για να πετύχει τους σκοπούς του.
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ!!



Το σίγουρο είναι ο,τι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.


Δεν μπορούν να συνεχίζονται οι δολοφονίες,οι ληστείες σε ένα φτωχό λαό που πλέον τα έχει χάσει όλα.

Δεν μπορούν να συνεχίζονται τα πογκρόμ 50 φασιστών απέναντι σε έναν μετανάστη

Δεν μπορούν εν' έτη 2012 να υπάρχουν απάνθρωπα στρατόπεδα συγκέντρωσης

Δεν γίνεται αυτή η χώρα που λέγεται Ελλάδα να συνεχίσει να είναι μια τεράστια φυλακή 

Εικόνα που ξυπνάει μαύρες μνήμες
Κατά την άποψή μου την λύση στο πρόβλημα μπορεί να την δώσει μόνο ο λαός και κανένας άλλος.Αυτός μόνο μπορεί να βρει τον τρόπο και με σοφία να αντιμετωπίσει το νέο πρόβλημα που λέγεται μετανάστευση.Το σίγουρο είναι ο,τι αυτό δεν αντιμετωπίζεται με τον ρατσισμό,την μισανθρωπιά και τα πογκρόμ κατά των μεταναστών αλλά ούτε με λαϊκιστικές ψευτοανθρωπιστικές φανφάρες.Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί μόνο με τον ΣΕΒΑΣΜΟ και την ΑΓΑΠΗ προς τον άνθρωπο.Κανένας μας δεν θέλει την σκλαβιά των συνανθρώπων μας αλλά και εμάς των ίδιων και επιτέλους πρέπει να πολεμήσουμε αυτό το σύστημα που μας θέλει και μας έχει έτσι.

Όλοι μας καλούμαστε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να αναλογιστούμε τις ευθύνες που μας αναλογούν...


υ.γ. Θα παρακαλέσω όσους θα θέλουν να σχολιάσουν αυτό το άρθρο να κρατήσουν την τελευταία πρόταση.Επίσης όποια άποψη θα είναι προιόν του αποπροσανατολισμού που μας έχουν κάνει οι εξουσιαστές θα διαγραφεί.Εδώ ψάχνουμε λύση και δεν έχουμε σκοπό να παίξουμε το παιχνιδάκι τους.
υ.γ.2 Για τα αστεία σενάρια που κυκλοφορούν γενικά και μιλάνε για Ισλαμιστές τρομοκράτες δεν νομίζω ο,τι χρειάζεται να πάρω κάποια θέση αφού όλοι μας γνωρίζουμε ποιοί είναι οι πραγματικοί τρομοκράτες της ανθρωπότητας.
Χ.Τ.


9 σχόλια:

  1. Δεν φταινε οι μεταναστες που ηρθαν στην Ελλαδα,ομως δεν γινεται να μεινουν κι ολας,σε λιγο απο τους πολλους μουσουλμανους θα εξαφανηστει ο Χριστιανισμος και οι Ελληνες απο την χωρα,πρεπει να κλεισουν τα συνορα,να διωξουμε τους λαθρομεταναστες και να αλλαξουμε πολιτικη και πολιτικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν η μετανάστευση γίνεται σε καθεστώς Παγκοσμιοποίησης η μετακίνηση των φύλλων αποσκοπεί σε άλλου είδους σκοπούς και όχι στην υγιή συμβίωση των λαών.Από αυτή την άποψη συμφωνώ μαζί σου ο,τι ένας σκοπός μπορεί να είναι και η εξαφάνιση των ιδανικών του λαού.Το θέμα μας είναι ο τρόπος που θα αντιμετωπίσουμε αυτό το φαινόμενο...

      Διαγραφή
  2. Για όσο δεν απαιτούμε οι πολίτες την επίσημη αποδέσμευση μας απο τις Ευρωπαϊκές Συνθήκες που μας καθιστούν το "μεγάλο χωνευτήρι" της Ευρώπης, η κατάσταση απλά θα διογκώνεται, με θύματα όλων των εθνικοτήτων & όλων των αποχρώσεων (φυσικών και πολιτικών), εκτός φυσικά απ όσους τρέφονται ήδη απ αυτό το σάπιο "εταιρικό" σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κατσε ρε μεγαλε γιατι εγω αλλιως τα θυμαμαι.στην αρχη τους αγγαλιαζαμε κ αυτοι μας σφαζανε,μετα τους σηχαθηκαμε αλλα πλακωσαι η προπαγανδα απο ολα τα καναλια περι ρατσισμου κ το βουλωσαμε,στο τελος παραγινε με αποτελεσμα να μας πασαρει το συστημα ενα ακραιο κομμα για να υπερασπιστει το δικιο μας με αποτελεσμα οι περισσοτεροι να το βουλωσουν κ παλι!!!!!!ο καθε λαος εχει τα καλα του γνωρισματα κ τα κακα!!DNA...ειτε μας αρεσει ειτε οχι...ο ελληνας ειναι κουτοπονηρος κ ψαχνει την ευκολη λυση,ο γερμανος ειναι στοκος,ο αλβανος ειναι κακος!!!(ακομα κ απο αλλες χωρες δεν τους χωνευουν,τι να πουμε εμεις που εχουμε το 50% απο αυτους κ ξερουμε οτι σαν λαοι δεν χωνευομαστε!!!!ακομα κ οι ιδιοι το παραδεχοντε,σε κατιδειαν συζητησεις αλλα κ γενικα σαν χωρα επισημως!!)οι πακιστανοι κλπ μουσουλμανοι δεν εχουν σε τιποτα την ζωη κ δη την γυναικια(επισης γνωστο!!!)κ θες να τα παραβλεψουμε ολα αυτα κ να πουμε δε πειραζει ολοι ανθρωποι ειμαστε?οχι ρε μεγαλε θελω τα παιδια μου να ζησουν οπως εγω!αφοβα,ακινδυνα και ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,εξου κ ελλαδα(για την ωρα)ολοι ειχαμε στο σχολειο 3-5 ξενα παιδια που συνηθως ειταν κ δημοφιλοι οχι τα μισα που εχουν τωρα τα παιδια μου η τα περισσοτερα που σιγουρα θα εχουν τα παιδια τους!(κ βεβαια οχι απο αυτες τις χωρες!!!δεν πειραζει να ειναι φτωχα-λατινικη αμερικη,κινα-οχι ομως απο λαους που η ζωη δεν εχει αξια-αλβανια,πακισταν,αφρικη-ουτε απο χωρες που εχουν διαφορετικα συμφεροντα-αλβανια,σκοπια κτλ-.διαβασα τα πρωτα αρθρα σου κ μου αρεσαν,σε αυτο ομως κ το αλλο για γιαλαντζη μου τα χαλας!δε μπορεις να συμφωνεις σε ολα με καποιον σιγουρα,αλλα.....αυτα τα θεματα ειναι χοντρα!!!θελω να πιστευω πως δεν ειστε απο αυτους που φανερωνουν 5-10 πραγματα για να τους εμπιστευτει ο λαος λενε κ αλλα 10 σωστα κ μετα το γυρνανε στον απροσανατολισμο-εξωγηινοι,ελ,υποχθονιοι κτλ. ουτε απο αυτους που παραπληροφωρουν κ ξαφνικα σου βγαζουν σωστα αιτηματα λαθος οπως πολλα που πετυγχαινουν την διχονια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εννοουσα το<> κ οχι τους γιαλαντζη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εννοουσα το(ειρωνια κ το παιχνιδι του συστηματος με τους εθνικιστες)κ οχι το γιαλαντζη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΡΙΖΟ-ΚΚΕ ? Καταρχήν παίρνανε Ευρώ/δραχμές και στην χώρα τους είχαν την χ100 αξια. Τα μαζέψανε και πήγαν πίσω ευτυχισμένοι κ εκρδισμενοι βγήκανε, 2ο Οτι εχει ερθει εδω ειναι περισσότερο απο τις Φυλακές που ειχαν ανοίξει και εγκληματικά στοιχεία. 3ον Ποιος ρατσισμός? αν ειχαμε ρατσισμό στην Ελλαδά θα τους δίναμε δουλειές? θα ειχαμε 10000000 αλοδαπούς εκ των οποιον μονο οι 100 ειναι πολιτισμένοι κ εργάζονται νόμιμα? που ρατσισμός ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. '' Κάποτε ρώτησαν την καμήλα
    «Προτιμάς την ανηφόρα ή την κατηφόρα;»

    Και εκείνη απάντησε
    «Γιατί ρε παιδιά; Χάθηκε ο ίσιος δρόμος;»''

    Και ο νοών νοείτω, αν και πιστεύω πως σε αυτόν τον τόπο χάθηκε οριστικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή