Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΣΗΜΕΡΑ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΝΕΑ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ")


Η ολοκλήρωση της κατοχής έρχεται:
Μέχρι το επόμενο φθινόπωρο, η "Κάρτα του Πολίτη"..

Δύο ημέρες πριν τις κρισιμώτερες εκλογές της νεώτερης ιστορίας της Ελλάδας και εν μέσω μιας γιγαντιαίας τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον του Ελληνικού λαού , το υπηρεσιακό υπουργείο προστασίας του πολίτη , ανακοίνωσε ότι απο το επόμενο φθινόπωρο θα επιβληθεί τελικά η Κάρτα Του Πολίτη, μόνο που την ονόμασαν "νέα ταυτότητα"....

Έτσι λοιπόν και στα "μουλωχτά",
όπως συνηθίζεται να περνούν και τα μνημόνια, και δαιμόνια.., πριν απο λίγο, το υπουργείο "προστασίας" του πολίτη δημοσίευσε ένα λακωνικό δελτίο τύπου, με το οποίο μας ενημερώνει ότι: 

απο το επόμενο φθινόπωρο θα αρχίσει η αντικατάσταση των ταυτοτήτων μας με τις "νέου τύπου" ταυτότητες οι οποίες όπως χαρακτηριστικά αναφέρει θα έχουν "την μορφή πιστωτικής κάρτας".

Όλα οσα λέγαμε και μας θεωρούσαν μερικοί γραφικούς ή συνωμοσιολόγους, ιδού πως γίνονται πραγματικότητα.

Αυτή η "νέα ταυτότητα" δεν θα είναι παρά η πολυδιαφημισμένη απο τον εντολοδόχο και τέως κατοχικό πρωθυπουργό Παπανδρέου "Κάρτα Του Πολίτη".

Ετοιμαστείτε και οπλισθείτε με αγωνιστικό φρόνημα!

Διότι απο το επόμενο φθινόπωρο 
ή θα πρέπει να δεχτείτε το ηλεκτρονικό μαρκάρισμα και την ηλεκτρονική χειροπέδα 

ή θα πρέπει να αρνηθείτε την παραχώρηση του Θεόσδοτου δώρου της ελευθερίας 

που θα είναι το "αντίτιμο" για να πάρετε τη "νέα ταυτότητα".

Δείτε το Δελτίο τύπου, του υπουργείου: 14-6-2012: Δελτίο Τύπου σχετικά με τις διαδικασίες έκδοσης νέου τύπου δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου