Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.Η συνωμοσία πίσω από τις πλάτες του λαού


Ύπουλος σαν αυτόν της Χρυσής Αυγής.Και αν αυτοί παγίδευαν,για λογαριασμό του συστήματος,τους Εθνικιστές,ο ΣΥΡΙΖΑ παγίδευσε όλους τους αγωνιστές που πάλευαν από την πρώτη στιγμή στους δρόμους αλλά και ολόκληρου του Ελληνικού λαού που το πίστεψε(Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΤΑΙΕΙ)και το ανέδειξε ως πρώτο αντιμνημονιακό κόμμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση με τους πρεβευτές του G-20

Σχέδιο εκτόνωση


Εκατομμύρια συμπολίτες μας κατέβηκαν στους δρόμους και αντιστάθηκαν,αντέδρασαν και απόρριψαν τις πολιτικές των μνημονίων και την νέα κατοχή.


Το σύστημα γνωρίζοντας ο,τι κάτω από αυτές τις συνθήκες θα ήταν δύσκολο έως απίθανο να περάσει τα νέα μέτρα εξόντωσης,όπως και την συνέχιση της ατζέντας που ήθελε την πλήρη υποδούλωση της Ελλάδας,έπρεπε να κάνει αυτό που έκανε πάντα με απόλυτη επιτυχία.Να δώσει δηλαδή στον λαό την ψευδαίσθηση της συμμετοχής στα κοινά με την διεξαγωγή εκλογών.


Ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ πολύ σημαντικός.Πάνω σε αυτό στήθηκε με απόλυτη επιτυχία,το σχέδιο εκτόνωσης του λαού.Αυτό επιλέχθηκε να είναι το κόμμα που την κατάλληλη στιγμή θα γκρέμιζε την οποιαδήποτε ελπίδα θα είχε δημιουργήσει η πιθανότητα να αναλάβει την εξουσία ένα αντιμνημονιακό κόμμα

Το σενάριο ακολουθήθηκε κατά γράμμα και την χαριστική βολή την έδωσε την στιγμή που έπρεπε


Στις πρώτες εκλογές τα κανάλια φώναζαν.Να μην ψηφίσουμε με την οργή μας αλλά με "σοφία".Αυτή η προπαγάνδα των ΜΜΕ μόνο τυχαία δεν ήταν.


Ήξεραν ο,τι το σύνολο του Ελληνικού λαού ήταν κατά των μνημονίων και θα ανέβαζαν τα αντιμνημονιακά κόμματα.Ήξεραν(υπάρχουν και οι μυστικές δημοσκοπήσεις) ο,τι στις πρώτες εκλογές δεν υπήρχε περίπτωση να βγει αυτοδυναμία αλλά ούτε σε περίπτωση συγκυβέρνησης ο απαιτούμενος αριθμός εδρών που θα τους εξασφάλιζε να περνάνε με άνεση τα νέα αντιλαϊκά μέτρα.


Δηλαδή ήξεραν από την αρχή ο,τι θα χρειαστεί και δεύτερη εκλογική μάχη για να πετύχουν τους σκοπούς τους.Αυτό το φανερώνει και η μη στήριξη του ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ και δήθεν Αριστερού Κουβέλη.


Μετά από τις "άκαρπες"(για τα μάτια του κόσμου) προσπάθειες για την δημιουργία συγκυβέρνησης,όρισαν νέες εκλογές μετά από έναν μήνα.


Σε αυτόν τον μήνα τα ΜΜΕ κάνανε ότι περνούσε από το χέρι τους για να ενισχύσουν τον δικομματισμό.Από την μία υπήρχε η ΝΔ και από την άλλη το "αντιμνημονιακό" ΣΥΡΙΖΑ.


Ο κόσμος καλούνταν να επιλέξει το "Ευρώπη" ή το "μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ".


Αποτέλεσμα από αυτήν την έξυπνη κατά τα άλλα κίνηση ήταν να ενισχυθούν τα ποσοστά και των δύο κομμάτων. Η ΝΔ από 18,85% και 108 έδρες να φτάσει στο 30,45% και 131 έδρες και ο ΣΥΡΙΖΑ από 16,78% και 52 έδρες να φτάσει στο 26,04% και 69 έδρες.Αποδυνάμωσαν σημαντικά τα μικρά κόμματα και έκαναν την ΝΔ να ήταν αρκετά ενισχυμένη ώστε με συνδυασμό με τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ.ΑΡ. να κάνουν μια κυβέρνηση συνεργασίας που θα έπιανε τις επιθυμητές έδρες.


Ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ φανερώθηκε την τελευταία στιγμή και πως συμμετείχε σε αυτό το παιχνίδι.


Έτρεξε να συγχαρεί τον Αντώνη Σαμαρά χωρίς να ελέγξει τις σοβαρές ενδείξεις που υπήρχαν για νοθεία στο εκλογικό αποτέλεσμα όπως το περιστατικό στην Λαμία που δεν ξέρουμε εάν ήταν μεμονωμένο περιστατικό ή οργανωμένο σχέδιο όπως και την υιοθέτηση της αποτροπής του Συντάγματος και συγκεριμένα του Άρθρου 54, παράγραφος 2 που λέει:

«Ο αριθμός των βουλευτών κάθε εκλογικής περιφέρειας ορίζεται με προεδρικό διάταγμα, με βάση το νόμιμο πληθυσμό της περιφέρειας που προκύπτει, σύμφωνα με την τελευταία απογραφή, από τους εγγεγραμμένους στα οικεία δημοτολόγια, όπως νόμος ορίζει. Τα αποτελέσματα της απογραφής θεωρείται ότι έχουν δημοσιευθεί με βάση τα στοιχεία της αρμόδιας υπηρεσίας μετά την πάροδο ενός έτους από την τελευταία ημέρα διεξαγωγής της.»


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ!!



Ήξερε από πριν το αποτέλεσμα,ήξερε από πριν το ΣΤΗΣΙΜΟ στον Ελληνικό λαό γι' αυτό και γιόρτασε για τα αποτελέσματα που έφερε.Για αυτό και τα χαμόγελά του πάνω στην πίκρα και την απογοήτευση του λαού.Τι κι αν η πιο έγκυρη εταιρεία δημοσκοπήσεων το έβγαζε πρώτο κόμμα με 6 ποσοστιαίες μονάδες,σε δείγμα λίγων ημερών πριν τις εκλογές.Αυτός συνέχισε να χαμογελάει...


Χ.Τ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου