Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Γ.Α.Δ.Α. + ΗΓΕΣΙΑ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" = L.F.E.




L.F.E.: LOVE FOR EVER (AND EVER...AND EVER)

Ηλίας Παναγιώταρος: Ο "σκληρός" της σέκτας. Ο πολύ σκληρός, ο ατσάλινος, ο τιτανομεγιστοτεράστιος, αυτός που κερδίζει τον Αχιλλέα, τον Σούπερμαν και τον Ψινάκη ταυτόχρονα με ένα χέρι.



Για να δούμε ορισμένα αποσπάσματα από τα γραφόμενα του μέχρι πρότινος "συναγωνιστή" Κουσουμβρή:

Οι Ζαφειρόπουλος και Παναγιώταρος, αναφέρει, "σπάνε" στην Ασφάλεια για τα μικρότερα πλημελήματα!!! Αυτός ο ατσάλινος "σπάει" και τα κελαηδάει όλα στην Ασφάλεια για το πιο απλό πλημέλημα!

20 Απριλίου 2000: Στο ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL καίγεται η τουρική σημαία. Συλλαμβάνονται οι Παναγιώταρος και Ζαφειρόπουλος και οδηγούνται στην Ασφάλεια. Στην Ασφάλεια διατηρούνε τα κινητά τους τηλέφωνα και επικοινωνούν!!!  Ο νεοκωλοτούμπας τσίρκο μεντράνο μιχαλολιάκος τηλεφωνεί στον Κουσουμβρή και του λέει: Ο Παναγιώταρος "έδωσε"!!! Οι Παναγιώταρος και Ζαφειρόπουλος οδηγούνται στον Εισαγγελέα στην Ευελπίδων και αφήνονται ελεύθεροι! Ενώ τους είχαν μαζέψει με την διαδικασία του αυτοφώρου! Δεν ασκείται δίωξη και όμως καλείται κατηγορούμενος μετά από τρία ολόκληρα χρόνια ο Κουσουμβρής. Καλό!


6 μήνες μετά κατά την απολογία των αδερφών του Κουσουμβρή στην Ασφάλεια, ασφαλίτης τους λέει: "αφού οι δικοί σας μίλησαν"! Και ενώ ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος, ο τετράγωνος φασίστας, έχει "δώσει" τον Παναγιώταρο ότι είναι ρουφιάνος της Ασφάλειας, τον διορίζει έπειτα υπεύθυνο γενικής κινητοποιήσεως κάτι που του δίνει την ευχέρεια(του Παναγιώταρου) να έχει πρόσβαση στις λίστες με τα στοιχεία όλων των μελών και πυρήνων της σέκτας!!! Δηλαδή, εν γνώσει του ο κ. Μιχαλολιάκος "δίνει" τα στοιχεία όλων των μελών, όλων των πυρήνων της Χρυσής Αυγής σε έναν αποδεδειγμένο συνεργάτη ρουφιάνο της Ασφάλειας(ας το έχουν στο νού τους οι νεόκοποι χρυσαυγίτες)! Εκτός των άλλων ο Κουσουμβρής βλέπει με τα ίδια του τα μάτια τον Παναγιώταρο να χαριεντίζεται χαχαχα χουχουχου με τον βασικό κατήγορο του κράτους στην υπόθεση ιντερκοντινένταλ!!!


Η κατάθεση του Παναγιώταρου... Δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν συμφωνεί με το κάψιμο της τουρκικής σημαίας διότι χάλασε την κινητοποίηση, την ίδια ώρα που ο ίδιος ο Παναγιώταρος πουλάει μπλούζες με την τουρκική σημαία σκισμένη πάνω!!! Δηλαδή, τί θα έπρεπε να την κάνουν την τουρκική σημαία Παναγιώταρε;;; Να την φιλήσουνε για να πάει καλά η κινητοποίηση;;; Βεβαίως στην κατάθεση του δίνει και κανα δυο τρία ονόματα... Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή!


Η κατάθεση του Ζαφειρόπουλου, και αυτός "δίνει" αλλά και καταδικάζει το κάψιμο της τουρκομογγολικής σινικής σημαίας!


Σε εκδήλωση για τα Ίμια, ο Μιχαλολιάκος την φέρνει στον Κουσουμβρή και ενώ ο Κουσουμβρής στην ομιλία του κατακεραυνώνει το μπατσαριό γι'αυτό που είναι, προαγωγοί, "προστάτες", τραμπούκοι κλπ. ο "αρχηγός" βγαίνει μετά και λέει ότι όποιος βρίζει την Ελ.Ασ. βρίζει την Χρυσή Αυγή!!!



Κατά την κατασκήνωση της ανωμαλίας της χρυσής αυγής συμβαίνουν μεγάλες ομορφιές!!! Ο Ζαφειρόπουλος εντοπίζεται μαζί με άλλους "επαναστάτες πατριώτες" να λικνίζονται στα τουρκοτσιφτετελομουζάκ άσματα των σκυλάδικων της Μεγαλόπολης. Να χαρώ να χαρώ να χαρώ.... το μωρό το μωρό το μωρό... Ω ρε αδερφές και παλουκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια!!! Προφανώς αυτό εννοούνε με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό;;; Ή μήπως εννοούσαν τον ασσυριακό αρχαίο πολιτισμό. Σκυλάδικα, πιάτα, λε-λούδια στην κυρία από τον χρυσαυγίτη και δώστου μουζάκ, και δώς του μπέλυ ντανς... Όξω πούστη απ'την παράγκα...


Για να ξεφορτωθούνε τον Κουσουμβρή, τον "στήνουν" σε υπόθεση μαχαιρώματος για την οποία καλείται να απολογηθεί και ο Παναγιώταρος... Όμως ο Παναγιώταρος επικαλείται ισχυρό άλλοθι. Και τί άλλοθι.... "Κεφάλι" της Αστυνομίας...  Ο Παναγιώταρος εν τω μεταξύ είναι προμηθευτής ενδύσεως των Σωμάτων Ασφαλείας!!! 1 και 1 κάνουν 2 λοιπόν.


Η ίδια η Χρυσή Αυγή σπεύδει να τονίσει εγγράφως ότι ο Παναγιώταρος κατά την (άγνωστη χρονικά) στιγμή του μαχαιρώματος, εβρισκόταν στην οικεία του όπου και του διενεργήθη λέει αστυνομικός έλεγχος!!! Πότε; Πρίν ή μετά; Άλλη γκάφα αυτή.



Χαρακτηριστικό της αξιοπρέπειας των ηγετικών στελεχών της χρυσής αυγής, η πρόταση του Κουσουμβρή: "Φαίνεται πως οι ασφαλίτες είχαν συνηθίσει στα εύκολα καρφώματα ορισμένων μελών της χρυσής αυγής και απογοητέυτηκαν που δεν μίλησα"!


Συνοδοιπόρος για αρκετά χρόνια του Μιχαλολιάκου, ο συν-ρουφιάνος Πλεύρης... όπως χαρακτηριστικά γράφεται: "συνειδητός χαφιές των Ελλήνων Πατριωτών στον Καρα αμαν αλί ώστε να τους εξοντώσουνε"! Τώρα καταλαβαίνουμε και εμείς τον σκοπό των λεχθέντων του γιού του ρουφιάνου Πλεύρη ότι η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ είναι ναζιστικό κόμμα! Μην κλείνουμε τις πόρτες έτσι γιε του χαφιέ;;;


Για να μην ξεχνιόμαστε....

Συνδέοντας τις πληροφορίες έχουμε και λέμε: Ο Παναγιώταρος ό οποίος περνάει το προφίλ του δυναμικού τύπου(όπου τον παίρνει πάντα, ήτοι απέναντι σε μισοριξιές καθηγητές πανεπιστημίου, στους φίλους του της ασφάλειας και των ΜΑΤ, σε κάτι εξαϋλωμένους σκούρους λαθρομετανάστες, διότι εμπρός από τα "αδέρφια" τους τους αλβανούς UCKάδες, βαράει προσοχές) εν τέλει είναι απλά ένας ΜΠΟΥΛΗΣ, ένας χαφιές του αισχίστου είδους, ένας  χαφιές που δίνει άνετα και με φιλικότητα τους "συναγωνιστές" του στην Ασφάλεια, η οποία ασφάλεια τον περιβάλλει με νουνού και προδέρμ, τον μπούλη μην κρυώσει! Και όχι μόνο αυτό αλλά με την ιδιότητα που έχει στην ηγεσία της σέκτας, έχει πρόσβαση στα στοιχεία όλων των "συναγωνιστών" του, στοιχεία που με πάσα βεβαιότητα βρίσκονται και στα αρχεία της Ασφάλειας στη ΓΑΔΑ! ¨Ενας ρουφιάνος και τίποτα άλλο, ένας ρουφιάνος όμως που τα "παίρνει" από την ΕΛ.ΑΣ. για να τους ντύνει, ακριβώς όπως όλα τα λαμόγια, τρώει και αυτός κρατικό χρήμα με το αζημίωτο βέβαια!(άλλοθι από μπάτσους στα μαχαιρώματα κλπ.). Όσο για τις δήθεν προσαγωγές στην Ασφάλεια, ή αυτά που τσαμπουνάνε ότι τους κυνηγάει η αστυνομία, παπαριές καμαρωτές είναι. Αυτά είναι κλασικά κόλπα της ΚΥΠ, να φτιάχνουνε προφίλ "επαναστάτη" "εχθρού του καθεστώτος" μέσω ψεύτικων προσαγωγών και ψεύτικων στημένων συμπλοκών με τους δικούς τους στην Ασφάλεια και στα ΜΑΤ. Αλλά προσοχή, ο Παναγιώταρος δεν το έχει σε τίποτα και να σε μαχαιρώσει ωσάν τους ασιάτες μαχαιροβγάλτες αρκεί να γίνει το θέλημα του "αρχηγού". Άλλωστε γνωρίζει ότι έχει προστασία από τους πάνω ορόφους της ΓΑΔΑ...
Αυτόν θέλετε να ψηφίσετε; Ψηφίστε τον, βάλτε τον στην πουτάνα τη Βουλή, εκεί είναι η θέση του. Μαζί με τους άλλους ρουφιάνους και τους άλλους χαφιέδες, μαζί με όλα τα πιόνια του συστήματος. Όπως του αρμόζει. Και ακριβώς όπως αρμόζει στους πανίβλακες που πήγανε και τον ψηφίσανε και θα τον ξαναψηφίσουνε. Αυτοί σας ταιριάζουνε! Οι χειρότεροι! Τα σκατά στα σκατά.
Άλλωστε, σας βλέπουμε στους δρόμους στους χώρους εργασίας σας... Σας γνωρίζουμε. Βλέπουμε π.χ. τον χαρακτηριστικό μπουμπούνα με το κοντοκουρεμένο ΣΥΡΙΖΑ κεφάλι και τον μαίανδρο tattoo στο μπράτσο να φουσκώνει σαν παγώνι με τα μούσκουλα του(ΚΔΟΑ-Κτηνώδης Δύναμη, Ογκώδης Άγνοια), περήφανο να φυλάει τους εβραίους κοσμηματοπώλες στην Βουκουρεστίου, ο "πατριώτης" να φυλάει τους εβραίους αιμοπότες και να κορδώνεται κιόλας! Γελάμε μαζί του για πολλούς λόγους. Ένας εξ'αυτών, τα κοντοκουρεμένα κεφάλια από το Θιβέτ και λόγω ψειρών! Απλά να τους θυμίσουμε ότι εμείς οι Έλληνες από παλιά, τα αφήνουμε τα μαλλιά μας μακριά, κάτι τύποι που δεν τους ξέρουνε όπως ο Λεωνίδας, ο Αλέξανδρος, ο Κολοκοτρώνης, ο Ανδρούτσος και λοιποί που δεν τους γνωρίζουνε, τα είχανε μακριά τα μαλλιά τους για να παίρνουνε πιο καλά στο κηνύγι κάτι ξυρισμένα γιουσουφάκια και κάτι ξυρισμένες περσικές αδερφές της Ανατολής.
 -----Λέγεται πως ο Λυκούργος επέβαλε μέσα από την Ρήτρα άπαντες οι πολίτες της Σπάρτης να τρέφουν μακριά (μαλλιά) κόμη, (σ. 133).-----
The Truth About Hair and Why Indians Would Keep Their Hair Long
Επίσης γελάμε διότι "για ένα κομμάτι ψωμί" τελικά τα κάνουνε όλα. Μπροστά σε αυτό, όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα. Όπως π.χ. η αρετή, η εντιμότητα, η ακεραιότητα. Ποιός τα χρειάζεται αυτά άλλωστε στην πολιτική; Το βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους μας. Το ρουσφέτι. Βλέπουμε π.χ. εκατοντάδες δημοτόμπατσους, δηλαδή παλιάτσους ντυμένους με αστυνομικά ρούχα(που τους προμηθεύει ο Παναγιώταρος), δηλαδή κλόουν wannabes αστυνομικούς, να περιφέρονται με τα φρέντο καπουτσίνο(ανδρικά πάντα) εις το πλακόστρωτο της Ερμού με ύφος Σταλλόνε στο Κόμπρα και πολλά βαρείς. Γνωρίζουμε άλλωστε ότι όλοι τους, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ είναι ρουσφέτια της πολιτικής, όλοι τους είναι χαραμοφάηδες που τρώνε άδικα τα λεφτά από παιδιά που είναι άνεργα και είναι φιλότιμα. Όπως επίσης παρατηρούμε τους ειδικούς φρουρούς στην πλατεία Μητροπόλεως, πίσω από το αιώνια επισκευαζόμενο χτίσμα της μητρόπολης του γιαχβέχα, να απολαμβάνουν στον ίσκιο, τον φρέντο τους και το σάουντιτς τους. Έχουμε μάτια και τα βλέπουμε.
Όπως επίσης, δεν ακούσαμε την ηγεσία της χρυσής αυγής να κάνει λόγο για τις χιλιάδες παράνομες κάμερες που μας ρουφιανεύουν κάθε μέρα στην ΚΥΠ και στους ξένους, δεν ακούσαμε τίποτα για τους εβραίους τραπεζίτες που ρουφάνε το αίμα του κοσμάκη, αντιθέτως ακούσαμε τον μιχαλολιάκο να δηλώνει φανατίλα Ε.Ε και τα μυαλά στα κάγκελα, και να μην καταρρεύσουν οι τράπεζες, και η θέση της Ελλάδος είναι στο ευρώ. Δεν ακούσαμε τίποτα για την έλλειψη υλικών στις Ε.Δ. από την ηγεσία τους, δεν ακούσαμε τίποτα για τους 400.000 UCKάδες με Καλάσνικοφ εντός Ελλάδος, διότι τους τουρκαλβανούς μογγόλους τους θεωρούνε αδέρφια τους, δεν ακούσαμε τίποτα για τους ξένους ΜΑΤατζήδες που βαράγανε τον κόσμο στο Σύνταγμα, δεν ακούσαμε τίποτα μα τίποτα για τους Κινέζους ή την COSCO, δεν ακούμε τίποτα για τους μαλάκες τους γερμανούς, τους ούννους, τους γότθους τους βάρβαρους, τους ορεσίβιους βελανιδάδες που μας το παίζουν έξυπνοι και αυτοκρατορία με ξένα κόλυβα.
Το βιβλίο του Κουσουμβρή μιας και δεν είναι και καμιά αριστοτέλεια διατριβή, απαιτεί από νοήμονες καμιά δυο ώρες διάβασμα. Εσείς πιστεύουμε ότι θα το έχετε διαβάσει μέχρι και τις 17 Ιουνίου, μπορεί...

Tο βιβλίο του Χ. Κουσουμβρή με τίτλο ΄΄Γκρεμίζοντας τον μύθο της Χρυσής Αυγής΄΄














ΥΓ.: Ο Παναγιώταρος ξέρει να κάνει τον σκληρό μόνο στα "στημένα". Π.χ. με τον Πέτρο Ευθυμίου του ΠΑΣΟΚ και τις επαγγελματικές κάμερες τηλεοπτικού σταθμού να τον ακολουθούνε, πήγε και πέταξε νεράκι στον Ευθυμίου ο οποίος μόνο ευχαριστώ δεν του είπε. Ή σε άλλο στιγμιότυπο όπου με τους κολλητούς του της ΕΛ.ΑΣ. βαράει ξένο αυτοκίνητο στην οροφή για μαγκιά! Μετά μάλιστα βγάλανε και δελτίο τύπου όπου αναφέρουνε ότι το αυτοκίνητο είναι μέλους της ΧΑ! Χα Χα! Ερωτούμε το ...μέλος, ο Παναγιώταρος σε αποζημίωσε; Ή σου έδωσε κανά μπλουζάκι για σκληρούς τύπους;



Μας φαίνεται απίστευτο το γεγονός ότι υπάρχουν τόσο "κολλημένοι" που να θέλουν να ηγείται επ'αυτών ο θίασος της Χρυσής Αυγής. Προφανώς είναι μαζοχιστές και πάσχουν από συμπλέγματα. Θέλουν κάποιο από πάνω τους μονίμως. Να τους υπενθυμίσουμε μόνο πως αυτή δεν είναι Ελλήνων συμπεριφορά. Ο Έλλην δεν προσκυνά και δεν άρχει υπό ουδενός. Δεν αναγνωρίζει αυτοανακυρηγμένους "ηγέτες" και "αρχηγούς", δεν αναγνωρίζει ουδεμία Αρχή φυτεμένη από το σύστημα, δεν υπακούει σε κατασκευασμένους νόμους. Συμπλέει μονάχα με τους συμπαντικούς νόμους και την συμπαντική αρμονία, είναι εκπολιτιστής και όχι μίμος, παπαγάλος των γερμανών, αυτός λέγει και οι άλλοι γράφουν και όχι το αντίθετο. Δεν είναι πίθηκος, δεν είναι μίμος, δεν είναι καρικατούρα, δεν είναι ζορμπάς και πανυγηρτζής, δεν είναι γερμανοτσολιάς και δεν ανέχεται κανενός είδους ζυγό. Ο Έλλην είναι Έναρχος(των συμπαντικών αρχών) Άναρχικός. Επαναστάτης(απέναντι στα χωμάτινα κατασκευάσματα). Και ο Έλλην βασικά έχει αλλεργίες. Πολλές αλλεργίες. Ειδικότερα τις εντονότερες αλλεργικές αντιδράσεις του τις προκαλούνε οι ρουφιάνοι, οι Εφιάλτες, οι χαφιέδες. Όπως επίσης και οι πραιτωριανοί, οι προστάτες του καθεστώτος, τα ανθρωπάκια, οι χαμερπείς του "για ένα κομμάτι ψωμί".

ΥΓ.2: Πώς εξηγεί η ηγεσία της χρυσής αυγής την διαρροή ενός 15% των ψηφοφόρων της προς το ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως εδώ ισχύει αυτό που επίσης αναφέρουν τόσο ο Κουσουμβρής όσο και ο Καλέντζης; (συνέντευξη Καλέντζη) Ότι τα παιδάκια που την ψωνίζουνε με την χρυσαυγή είναι κυρίως του "αναρχοαριστερού" χώρου; Του τάχα μου αναρχικού, του αναρχικού της πλάκας χώρου; ΔΙότι πώς στον κόρακα δηλώνεις αναρχικός και έχεις στο κεφάλι τον Μπακούνιν; Αν είσαι αναρχικός δεν αναγνωρίζεις καμία αρχή. Καμία!
Οπότε, εμείς ούτε ψευτοαναρχικοί είμεθα, ούτε γιαλαντζί πατριώτες είμεθα, είμεθα απλά Έλληνες. Για τα ιδεολογικά βοθρολύματα ψάχτε αλλού. Εδώ δεν έχει. Εμείς αναγνωρίζουμε ως Έλληνες, ανθρώπους όπως ο κύπριος αδερφός μας που αγνοώντας τα σκόπευτρα των τουρκαλάδων, πήγε και πήρε το μουνόπανο που έχουν για σημαία με το τσιγάρο στα χείλη όσο και αν αυτό δεν αρέσει στο γκρουπούσκουλο του σπυρόπουλου του μισογυνικού ανώμαλου πασυα, διότι όπως λένε τα ξυρισμένα γιουσουφάκια του, είναι "μόγγολος" ενώ για τους ποντίους αναφέρει τα ίδια. Αυτούς δεν θέλετε; Φάτε τους να τους χαρείτε. Φάτε τους και συμπορευτείτε επίσης και με τους μπανανιάνηδες μπατιανηδες με τα όπλα airsoft και τα καραγκιοζιλίκια τα αμερικάνικα τύπου εικονικός πόλεμος paintball. Τους μάγκες του πληκτρολογίου και του facebook. Αν αυτοί σας τρομάζουν με τις ασυναρτησίες τους στο facebook τότε καθήστε στα αυγά σας.
Εσείς λοιπόν καθήστε με αυτούς που ταυτίζουν τον Αλέξανδρο τον Μέγα με τον εβραίο νόθο γιο του Ροθτσιλδ, τον Χισσλερ, το φίδι, την αδερφάρα του ελέους, τον αβατάρ της μαλακίας της σελήνης και αφήστε μας εμάς στην τρέλα μας...
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου