Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ


Στο άρθρο μου ΈΛΕΘΕΡΙΑ Ή ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ανέλυα την μοναδική ευκαιρία που είχαμε σαν λαός να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας,να γίνουμε ένα ανεξάρτητο Έθνος κράτος.Να απαλλαγούμε μια για πάντα από την Σιωνιστική υποδούλωση μας.Επίσης θα γινόμασταν η χώρα που θα σταμάταγε την κυριαρχία της ΝΤΠ και θα γινόμασταν παράδειγμα για τους άλλους λαούς που με την σειρά τους θα βάζανε τέλος στη παγκόσμια σκλαβιά...


Θα ασχοληθώ με τις εκλογές και την Χρυσή Αυγή(γνωρίζοντας για τις αντιδράσεις) και θα σας μεταφέρω τις σκέψεις μου βάσει τα γεγονότα που συνέβησαν μέχρι τις εκλογές και το ίδιο το αποτέλεσμα.



Το σύστημα δεν θα άφηνε ποτέ και σε καμία περίπτωση την πιθανότητα να χάσει έναν τόσο καλό "πελάτη" του όπως είναι η Ελλάδα.Έτσι για να το κρατήσει στην κυριαρχία του χρησιμοποίησε όλα του τα μέσα για να μην μείνει καμία ελπίδα στον λαό να πιστέψει ο,τι μπορεί να κερδίσει την ελευθερία του.


Μέχρι την διεξαγωγή των εκλογών ο λαός είχε να αντιμετωπίσει δύο πολύ σοβαρά μέτωπα.Την τρομοκρατία των ΜΜΕ αλλά και την παραπλάνηση που του κάνανε εντέχνως οι παρακρατικοί μηχανισμοί.


Η δημιουργία του φόβου στις μάζες,είναι το μεγαλύτερο όπλο που έχουν οι εξουσιαστές απέναντι στους λαούς και το χρησιμοποιούν με απόλυτη επιτυχία.


Σε επίσημο επίπεδο τον τρομοκρατούσαν με την υποτιθέμενη καταστροφή της χώρας μας με την επιστροφή της στην δραχμή και σε παρασκηνιακό επίπεδο τα σενάρια ξεκίναγαν με πλανήτες που θα πέσουν στα κεφάλια μας,έκρηξη ηφαιστείων και κατέληγαν σε πολέμους με την Τουρκία και διεξαγωγή εμφυλίου.


Όλα τα σενάρια που υπήρξαν,υπήρξαν μόνο για ένα λόγο.Για τον ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ!!! Ξεχάσαμε τις συνέπειες από τις  πολιτικές της εξόντωσης και ασχολούμασταν με αποπροσανατολιστικά σενάρια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.


Για να καταλάβετε σε τι σημείο μας φτάσανε θα σας μεταφέρω κάτι που μου συνέβη το βράδυ που είχε κλειδώσει το αποτέλεσμα των εκλογών.

Μέσα στην θλίψη μου,την απογοήτευσή μου και τις σκέψεις για το πως θα αντεπεξέλθουμε σε αυτά που έρχονται άκουσα το απίστευτο.Φίλος μου,γύρισε και μου είπε σε συζήτηση που είχαμε για να οργανωθούμε ο,τι δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με αριστερούς αφού κάποια στιγμή θα υπάρξει πόλεμος μεταξύ Αναρχικών και Μουσουλμάνων με Εθνικιστές.Πραγματικά δεν ήξερα πως να αντιδράσω,να γελάσω ή να κλάψω αφού αυτό που ζούσα ήταν η απόλυτη ΠΑΡΑΝΟΙΑ.Δεν τον πείραζε για την συνέχιση των μνημονίων,δεν τον πείραζε η συνέχιση της εξόντωσης μας αλλά τον ένοιαζε ένας υποτιθέμενος φανταστικός πόλεμος που γέννησε μες στις συνειδήσεις των ανθρώπων το παρακράτος.

Όταν οι λαοί θέλουν ΜΠΟΡΟΥΝ!!!Χριστιανοί κάνουν αλυσίδα προστασίας σε μουσουλμάνους

Το παρακράτος έχει τόση δύναμη που δεν μπορεί να την αναλογιστεί κανένας.Κύρια φωνή του στον πατριωτικό χώρο είναι το κόμμα της ΧΑ.Που στον αρχικό του ρόλου παγίδευε τους ανθρώπους με πιο πατριωτική συνείδηση και τους κατεύθυνε εκεί που ήθελε και σε δεύτερη φάση έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο του στην πιο κρίσιμη στιγμή για το Ελληνικό έθνος.Έγινε το ανάχωμα των εξουσιαστών για να διασπάσει το μνημονιακό μέτωπο και να εξασφαλίσουν τα κεκτημένα τους.



Πως το κατάφερε αυτό;Χρησιμοποιώντας με απόλυτη επιτυχία την υποτιθέμενη αντιμνημονιακή τους ταυτότητα και το κυνήγι κατά των μεταναστών

Η αλήθεια είναι ο,τι η βιτρίνα του ήταν πολύ ελκυστική για τους υπερπατριώτες,ακόμα και για τα άτομα που είχαν εντοπίσει τα κακώς κείμενα του συγκεκριμένου χώρου στρέφοντάς τους στον να την επιλέξουν με την ψήφο τους.Όμως η βιτρίνα είναι βιτρίνα,το πραγματικό "εμπόρευμα" βρίσκεται στα ενδότερα.



Θα τα πάρω τα πράγματα από την αρχή και το πως κατάφερε η ΧΑ και έγινε ο τρίτος αντιμνημονιακός πόλος με την βοήθεια των ΜΜΕ.


Πριν τις πρώτες εκλογές του Μάιου άρχισε να μπαίνει στην ατζέντα της καθημερινότητάς μας το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.Προβλήματα που όλα τα χρόνια είχαν "ξεχαστεί" από τα ΜΜΕ και "ξαφνικά" τα θυμήθηκαν ένα μήνα πριν την διεξαγωγή των εκλογών.Βέβαια πάντα τα συστημικά κανάλια καλλιεργούσαν τον φόβο δείχνοντας μονόπλευρα την αρνητική πλευρά των μεταναστών δημιουργώντας το μίσος προς αυτούς από τον λαό.


Έτσι αναπόφευκτα μια μεγάλη μερίδα πολιτών έστρεψε το βλέμμα του στους "Μετρ" του είδους Χρυσαυγίτες.Στους μπράβους των νυχτερινών μαγαζιών που θα "καθάριζαν" τους μετανάστες και θα λύνανε τα προβλήματα των πολιτών.Στην συνείδηση του κόσμου υπήρχε και η "κάθαρση" του Αγ.Παντελεήμοναπου οι Χρυσαυγίτες δεν άργησαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση προς όφελός τους και να ηρωποιηθούν στα μάτια του κόσμου.



Η αλήθεια για την μετανάστευση στην Ελλάδα : http://againstnewworldorder.blogspot.gr/2012/06/blog-post_6644.html


Παράλληλα ξεκίνησαν ένα αντιμνημονιακό μέτωπο(αφού ο λαός είναι κατά του μνημονίου,πρέπει να είμαστε και εμείς) με κομβικό σημείο το επεισόδιο με τον Πέτρο Ευθυμίου.Βέβαια το γεγονός ο,τι αυτό συνέβη με την συνοδεία 4 καμερών δεν απασχολούσε κανέναν.



Τον λαό τον έχουν κάνει έτσι που δεν μπορεί να σκεφτεί και να καταλάβει τον λόγο που γίνονται κάποια πράγματα,αλλά αυτό που βλέπει.


Αποτέλεσμα από αυτήν την στημένη επίθεση ήταν όλοι οι υπηρέτες του συστήματος να βγουν και να την καταδικάσουν...Όλοι αυτοί οι εχθροί και δυνάστες του λαού είχαν ξαφνικά έναν κοινό εχθρό,την Χρυσή Αυγή.


Ο κόσμος άρχισε να βλέπει στην ΧΑ τον εχθρό του συστήματος,τον κομματικό χώρο που το σύστημα θέλει να έχει στην απέξω


Το αποτέλεσμα των εκλογών έδειξε 7% την παρακρατική ΧΑ.Ο σκοπός σε πρώτη φάση είχε επιτευχθεί,από την μία το σύστημα είχε διασπάσει το αντιμνημονιακό μέτωπο και από την άλλη είχε κάνει όλο τον κόσμο να στρέψει την προσοχή του στην ΧΑ είτε για καλό είτε για κακό.Ο απόλυτος αποπροσανατολισμός!!!




Ταυτόχρονα σάιτ και μπλοκ προσκείμενα στην ΧΑ αναπαραγάγανε σενάρια φόβου όπως επιφυλακή του στρατού και πόλεμο με την Τουρκία,εμφύλιο μεταξύ των Ελλήνων,αιμοσταγείς δολοφόνους μετανάστες,σεισμούς και άλλα πολλά,που κάποιοι αφελείς χωρίς να κάνουν έστω την απόπειρα να τα εξακριβώσουν,τα υιοθετούσαν τυφλά.




Στον ένα μήνα που πέρασε μέχρι τις δεύτερες εκλογές τα ΜΜΕ βρήκαν το τέλειο πάτημα και να την προβάλουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.Σε ειδήσεις,εκπομπές,πρωινές ζώνες μέχρι και σε μεσημεριανά έβλεπες στελέχη και κατορθώματα της ΧΑ.Πάντα με καταδικαστική διάθεση.Με αυτόν τον τρόπο διατηρούσαν μια εμφυλιακή κατάσταση στους Έλληνες(με αποκορύφωμα το συμβάν με την Κανέλλη και τον Κασσιδιάρη),διασπούσαν την ομόνοια στο αντιμνημονιακό μέτωπο και οι μνημονιακές δυνάμεις είχαν όλο τον χρόνο να δράσουν ανενόχλητες.



Αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος που λειτουργεί το παρακράτος στην εποχή μας,στην εποχή της πληροφορίας.Μεταφέρω το ενδιαφέρον εκεί που θέλω και κάνω τον κόσμο να ξεχάσει ότι έχει ζήσει μέχρι σήμερα και στο τέλος να τον έχω κάνει να ασχολείται μόνο με σενάρια επιστημονικής φαντασίας.


Αποτέλεσμα και των δεύτερων εκλογών την ΧΑ πάλι στο 7%(πιστεύω ο,τι το πραγματικό ποσοστό που πήρε ήταν πολύ παραπάνω από το επίσημο νούμερο) και την σταθεροποίηση της στο πολιτικό γίγνεσθαι


Μετά το επιτυχημένο εκλογικό αποτέλεσμα για τους τραπεζίτες και την "νίκη" της ΝΔ ξαφνικά σταμάτησαν να παίζουν τα ΜΜΕ την ΧΑ,λες και αυτή δεν υπήρξε ποτέ..Η ΧΑ για το σύστημα,ξαφνικά,δεν ήταν κόμμα νεοναζί,ούτε φασίστες,ούτε κίνδυνος για την δημοκρατία που ένωνε όλους τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ μασόνους εξουσιαστές.


Η αλήθεια όμως ήταν ο,τι το σύστημα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την Χρυσή Αυγή και παγίδεψε τους ψηφοφόρους της προς όφελός του.Παγίδευσε τους Έλληνες Εθνικιστές και τους χρησιμοποίησε με τόσο έντεχνο και έξυπνο τρόπο ώστε αυτοί να εμποδίσουν εν' αγνοία τους αυτό που ήθελαν πιο πολύ απ' όλα,αυτό που αγαπούσαν πιο πολύ από όλα.Την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Ελλάδας.


Τους χρησιμοποίησε για να διασπάσουν την αντιμνημονιακή ομόνοια,για να τους κατευθύνει εκεί που ήθελε το σύστημα και στο τέλος  τους άφησε να μένουν μόνο με ψευδαίσθηση της χαράς μιας νίκης που στην ουσία ήταν η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ που θα μπορούσαν να υποστούν.


Βασικά δεν ξέρω εάν έχει μεγάλο νόημα αυτό το άρθρο την στιγμή που το γράφω,αφού οι εξελίξεις έχουν πάρει τον δρόμο τους,αλλά ίσως να βοηθήσει κάποιους αφελείς να καταλάβουν ο,τι την πραγματική ελπίδα την κρατάει ζωντανή μόνο η δύναμη του λαού,όταν αυτός είναι ενωμένος και μακριά από κομματικά και ιδεολογικά μαντριά....

ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΖΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Χ.Τ.


1 σχόλιο:

  1. αν εχεις λιγο μυαλο τα βλεπεις ολα αυτα!βλεπεις ομως κ τον κινδυνο της λαθρομεταναστευσης!!το λογικο -για μενα-ειναι να χρησιμοποιεις εσυ το συστημα κ οχι αυτο εσενα!!!χρονια τωρα προσπαθουν να μας αφελληνισουν κ να μας αποχρηστιανοπιοισουν κ το βλεπουν ολοι σιγα σιγα κ οχι μονον οι "υπερπατριωτες"!?!δεν μου αρεσε ο ορος οπως κ το "λαικιζεις" ειναι αθλιοι!κ δεν φτανει ολο αυτο μας γεμιζουν οσο μπορουν κ περισσοτερους ξενους,λογικο επακολουθο?περισσοτερος αφελληνισμος!!χωρια οτι καποια στιγμη τα παιδια τους θα ψηφισουν ποσο μας συμφερει αυτο αραγε?κρινοντας οτι οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι απο χωρες που εχουν διαφορετικα συμφεροντα απο εμας???οταν τα παραβλεπεις αυτα με κανεις να σκεφτομαι πως ισως κ εσυ εισαι γιαλαντζη!?ακομα ενας διαχωρισμος μεταξυ ελληνων???...οχι δεν εχω την ψευδαισθηση οτι θα μας σωσουν η οτι πιστευουν ολα οσα λενε,οταν ομως σου δινεται η ευκαιρια να εκμεταλευτεις ενα οργανο την καταληλη στιγμη δεν το πετας!!!!!!λαος χθες,χ.α σημερα,ανελλ αυριο,300 παραμεθαυριο κ αν χρειαστει κκε του χρονου!αν αντι να πορονωμασται με αυτους απλα τους εκμεταλευομαστε εμεις αντι αυτοι εμεις θα βγουμε κερδισμενοι.ειχαμε χθες προβλημα με τα θρησκευτικα μας συμβολα?ψηφιζουμε 1 πιο χριστιανικο κομμα,σημερα με τους μεταναστες,εξωτερικη πολιτικη κμε τα ιστορικα βιβλια?1 πιο πατριωτικο,αυριο με την οικονομικη πολιτικη?1 πιο αριστερο!!!οχι ολοκληροτισμος,μην την παταμε!ας το παιζουν πιο πατριωτες,θρησκιοι,φιλολαικοι κτλ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.θα κανουν ομως αν εκλεγουν καπιοια απο αυτα που λεν για να ξαναβγουν.ετσι ψηφιζει ενας εξυπνος ανθρωπος,αναλογα με αυτο που τον καιει καθε φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή