Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Aντιδράσεις των Τεκτόνων της Αγγλίας στην κίνησή του Καρόλου να βαφτιστεί Ορθόδοξος Χριστιανός (;;;)




 '' Είναι Ορθόδοξος ο Κάρολος της Αγγλίας;

Κάθε Άνοιξη ο Κάρολος της Αγγλίας επισκέπτεται το Άγιο Όρος και συγκεκριμένα την Ιερά Μονή...Βατοπαιδίου!
Μαζί με δική του ομάδα από την Αγγλία καθαρίζουν τα πανέμορφα πυκνά από βλάστηση μονοπάτια, που οδηγούν από τη Μονή στα Βατοπαιδινά κελιά.

Πριν μερικά χρόνια ο ηγούμενος Πατέρας Εφραίμ βρέθηκε στο μάτι του μασονικού κυκλώνα εξαιτίας της βάπτισης του διαδόχου του βασιλικού θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου Καρόλου σε ορθόδοξο χριστιανό!
 
 
Η μασονική θύελλα αντιδράσεων, που ξέσπασε στην Βρετανία, ήταν ..τόσο σφοδρή και πρωτοφανής (από τα βοθροΜΜΕ), που τον απείλησαν με απομάκρυνση από τη διαδοχή του βρετανικού θρόνου μιας και ο βασιλιάς είναι ταυτόχρονα και αρχηγός της αγγλικανικής εκκλησίας.
 
 
Η μασονική νέα τάξη δεν συγχώρησε ποτέ τον πατέρα Εφραίμ, τον οποίο θεώρησε υπαίτιο της κατήχησης και του βαπτίσματος του Καρόλου.
Πατέρες από τα κελιά της περιοχής γύρω από τη Μονή Βατοπαιδίου, που γνώρισαν τον Κάρολο της Αγγλίας, έχουν μιλήσει για αυτόν με τα καλύτερα λόγια και τον έχουν περιγράψει ως έναν ευλαβή και θεοσεβούμενο άνθρωπο.

Αξίζει να αναφέρω, ότι ο Κάρολος έχει βοηθήσει και στηρίξει και το αγιορείτικο σερβικό μοναστήρι (Ι.Μ. Χιλανδαρίου) αδιαφορώντας για το μίσος της νέας τάξης για τη Σερβία.
Μπράβο του! Μακάρι να του μοιάζανε οι δικοί μας αρχηγοί κράτους. ''
πηγή: axortagos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου