Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Όλοι οι αμερικανοί πολίτες καλούνται να δεχθούν εμφύτευση μικροτσίπ


 

 

To νομοσχέδιο “υγειονομικής φροντίδας” προϋποθέτει εμφύτευση μικροτσίπ σε όλους τους αμερικανούς πολίτες!!!

Το Νομοσχέδιο σχετικά με την Υγειονομική Φροντίδα στην Αμερική, ή εν συντομία το νομοσχέδιο H.R. 3200, μόλις εγκρίθηκε στο Κογκρέσο και ως εσωτερική του προϋπόθεση περιλαμβάνει το τσιπάρισμα όλων των Αμερικανών πολιτών!!!

Τα σχέδια και οι ζυμώσεις για την «νομοθετική» και νομικά επικυρωμένη εμφύτευση μικροτσίπ στους αμερικανούς πολίτες είχαν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 2004.

Το κείμενο της Αρχής Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA (Food and Drug Administration) που χρονολογείται από τις 10 Δεκεμβρίου του 2004 ονομάζεται Αρχείο Ειδικής Κατεύθυνσης Τάξης Β’: Εμφυτεύσιμο Σύστημα Μεταφοράς Ραδιοσυχνοτήτων για την Αναγνώριση των Ασθενών και την Υγειονομική Πληροφόρηση (“Class II Special Guidance Document: Implantable Radiofrequency Transponder System for Patient Identification and Health Information).

Το δεκασέλιδο αυτό έγγραφο υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της Αρχής Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής και μπορείτε να το διαβάσετε εδώ!

Το συγκεκριμένο έγγραφο δεν είχε νομική δεσμευτικότητα, αλλά έθεσε τις βάσεις για το τωρινό νομοσχέδιο-έκτρωμα και παρείχε το πλαίσιο για την «ασφαλή» τοποθέτηση των μικροτσίπ στους ασθενείς σύμφωνα με επίσημα πρότυπα ασφάλειας και υγειονομικών προϋποθέσεων!!!

Πλέον η διατύπωση του Νομοσχεδίου για την Υγειονομική Φροντίδα στην Αμερική δείχνει τις σαφείς προθέσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων:

Στην σελίδα 1001 του νομοσχεδίου βρίσκουμε τον Υπότιτλο Γ – Εθνικό Αρχείο Ιατρικών Συσκευών (“Subtitle C – National Medical Device Registry”) ο οποίος αναφέρει ότι:

“Το Υπουργείο Υγείας θα καθιερώσει ένα εθνικό αρχείο ιατρικών συσκευών (σε αυτό το υποκεφάλαιο αναφερόμενο και ως το’αρχείο’) με στόχο να διευκολύνει την ανάλυση την ασφάλεια από την εμπορική του εκμετάλλευση καθώς και των αποτελεσμάτων των δεδομένων σε κάθε συσκευή….η οποία είχε χρησιμοποιεί μέσα ή σε έναν ασθενή…”

Με απλά λόγια, όποιος αμερικανός πολίτης τσιπαριστεί σύμφωνα με το Νομοσχέδιο περί Υγειονομικής Φροντίδας θα πρέπει να καταχωρηθεί στο Υπουργείο. Το Υπουργείο ορίζεται ως το Υπουργείο Υγείας και Ανθρώπινων Υπηρεσιών.

Η ημερομηνία κατά την οποία θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το αρχείο καταχωρήσεων (το απόλυτο φακέλωμα δηλαδή) περιέχεται στην σελίδα 1006 του νομοσχεδίου, δηλαδή 36 μήνες αφότου το Νομοσχέδιο περί Υγείας γίνει νόμος του αμερικανικού κράτους.

Έτσι, υπό τις ρυθμίσεις του Νομοσχεδίου σχετικά με την Υγειονομική Φροντίδα το οποίο εγκρίθηκε από το Κογκρέσο, το τσιπάρισμα των Αμερικανών πολιτών πρέπει να ξεκινήσει από το 2013…

 ΠΗΓΗ : http://1greek.wordpress.com/2012/06/09/%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου