Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Οι τρείς απάτες που θέλουν να αλλάξουν τον πλανήτη


Οι καιροί  αλλάζουν… το βλέπουμε, το νιώθουμε στο πετσί μας. Και σίγουρα όχι προς το καλύτερο. Η ανθρωπότητα βιώνει μια τεράστια επίθεση απ΄’ όλες τις πλευρές και κάποιοι αγωνίζονται ενάντια σ’ αυτούς που την προκαλούν: τα συμφέροντα της παγκόσμιας ελίτ που ελέγχουν τα πάντα και τους πάντες -από κυβερνήσεις μέχρι και τα ΜΜΕ, από υπερσύχρονα όπλα υψηλής τεχνολογίας μέχρι και τα διάφορα ινστιτούτα που τα υποστηρίζουν, ΜΚΟ, εταιρείες τροφίμων, επικοινωνίας και… και.. και…

Ο αγώνας είναι άνισος αλλά όχι και άσκοπος. Η χειραγώγηση και παραπληροφόρηση μέσω των ΜΜΕ, αλλά και διαφόρων θεωρητικών ή κινημάτων που παρουσιάζονται ως σωτήρες των προβλημάτων, έχουν σαν σκοπό να μας παραπλανήσουν και να μας κάνουν να δώσουμε τη συγκατάθεση μας στα σκοτεινά σχέδια τους, που βάλουν κατά της ανθρωπότητας και της ίδιας της Μάνας Γης. Χρειάζεται ψυχραιμία, σωστή ενημέρωση, πολύ κριτική σκέψη αλλά και πολύ μα πολύ ένστικτο!

Οι τρεις απάτες που θέλουν αλλάξουν τον κόσμο
1. Παγκόσμια οικονομική κρίση
2. Κλιματική αλαγή
3. Υπερπληθυσμός
Και τα τρία συνδέονται μεταξύ τους. Για το πρώτο… τι να πω; Και ποιος δεν το’χει καταλάβει στη χώρα μας το παιγνίδι που παίζεται; Κι όσοι ακόμα δεν το’χουν..θέμα χρονου είναι… Αλλά από αυτό το μπλογκ θα μιλήσω για το δεύτερο γιατί μας αφορά. 

Γιατί άφησαν να διαρρεύσει η πληροφορία ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι κρυφό σχέδιο Γεωμηχανικής;  Για την αντιμετώπιση της Υπερθέρμανσης του πλανήτη, του Φαινομένου του θερμοκηπίου και γενικότερα της κλιματικής αλλαγής (τ’ ονόμασαν έτσι γιατί στο σάκο αυτό χωράνε όλα -σεισμοί, λιμοί και καταποντισμοί). Γιατί απλά τους βόλευε αυτή η εξήγηση. Τους βόλευε γιατί παράλληλα δούλευαν με βήμα γοργό δυο ακόμα πράγματα: η προπαγάνδα και τρομοκρατία της κλιματικής αλλαγής και κάποιοι από μας που διέδιδαν με χαρά ότι ανακάλυψαν το λόγο των ψεκασμών που είναι η Γεωμηχανική!!! Κι αυτό το δεύτερο λέγεται μαύρη διαφήμιση…φωνάζεις ΟΧΙ για τη Γεωμηχανική αλλά εξηγείς ταυτόχρονα για ποιο λόγο γίνεται…την Κλιματική Αλλαγή!!!!

Τα ντιμπέιτ πήραν φωτιά! Από τη μια οι επιστήμονες των ιδρυμάτων Ρόκφελερ κι από την άλλη οι άλλοι που μιλούν για απάτη. Εκτός από τα ‘πράσινα’ τέλη και μέτρα που δικαιολογούνται μια χαρά μ’ αυτή την απειλή, χτίζουν σιγά σιγά και το άλλοθι για να μας ‘αποκαλύψουν’ κάποια στιγμή ότι χρειαζόμαστε ψέκασμα με χημικά και μάλιστα να ζητήσουν και τη συναίνεση μας. Και το HAARP κάνει τη δουλειά του τον τελευταίο καιρό για να αποδείξει πόσο κινδυνεύει ο πλανήτης μας… Εδώ ξηρασία, παραπέρα πλημμύρες, πάρτε κι ένα σεισμό, κι άλλον έναν πιο φονικό, 5-6 ηφαίστεια να βράζουν και το τσουνάμι να απειλεί λαούς! Κι εσύ τι θα πεις μετά; Μην με ψεκάζετε παρακαλώ;

 
Πόσο μακριά είμαστε από αυτό; Όχι πολύ. Πληθαίνουν ολοένα τα άρθρα και οι νύξεις για ‘δραστικά μέτρα’. Και μόνο το γεγονός ότι ο Ομπάμα έχει για δεξί του χέρι το διεστραμμένο J. Holdren τον οποίο αποκαλεί ‘Τσάρο της Επιστήμης’, τα πράγματα δείχνουν πως πλησιάζουμε στις αποκαλύψεις. Να ένα τελευταίο άρθρο που μόλις δημοσιεύτηκε.

Η γεωμηχανική του Holdren για την ανύπαρκτη υπερθέρμανση του πλανήτη.



«Σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων από το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων (CFR), η οργάνωση εκθείασε τη χρήση των βαρέων μετάλλων στην ατμόσφαιρα μας για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Αυτός ο συλλογισμός είναι αστείος, θεωρώντας ότι η ανθρωπογενής αλλαγή του κλίματος είναι ένα ψέμα που διαπράττεται στον πληθυσμό του κόσμου από την παγκόσμια ελίτ και την IPCC του ΟΗΕ. “

Ο επιστημονικός Σύμβουλος του Ομπάμα λέει πως οι Χημικοί Αεροψεκασμοί θα σώσουν τον πλανήτη.

Susanne Posel
Κατάληψη κορπορατισμού
30 του Απρίλη 2012

Ο John Holdren , επιστημονικός Σύμβουλος του Ομπάμα, πιστεύει ότι η γεωμηχανική θα βοηθήσει τον πλανήτη να σταθεροποιήσει το κλίμα, όσον αφορά την υπερθέρμανση του πλανήτη.
Ο Holdren βλέπει την γεωμηχανική ως έναν απολύτως βιώσιμο τρόπο για να μειώσει τη θερμοκρασία του πλανήτη. Υποστηρίζει πλήρως τη διαδικασία απελευθέρωσης σωματιδίων βαρίου, μαγνήσιου, αλουμινίου, νανο-ινών, μορίων αίματος βακίλου και άλλες χημικές ουσίες για να αντανακλούν το ηλιακό φως μακριά από τη Γη.

Σε ένα άρθρο που κυκλοφόρησε στην Εφημερίδα του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων από το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), η οργάνωση εκθείασε τη χρήση των βαρέων μετάλλων στην ατμόσφαιρα μας για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Αυτός ο συλλογισμός είναι αστείος, θεωρώντας ότι η ανθρωπογενής αλλαγή του κλίματος είναι ένα ψέμα που διαπράττεται στον πληθυσμό του κόσμου από την παγκόσμια ελίτ και την IPCC του ΟΗΕ. Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο έχουν συμπεράνει ότι ο ήλιος θερμαίνει τη Γη, όχι μόνο μας, αλλά και όλους τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος.

Το Εθνικό Υπουργείο Υγείας έδειξε ότι η γεωμηχανική είναι άμεσα υπεύθυνη για την συγκέντρωση νευροτοξινών στο ανθρώπινο αίμα, στους πνεύμονες, καθώς και για την πρόκληση μιας ολόκληρης σειρά νευροτοξικών ασθενειών, όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας.
Ο Holdren ανήκει στους κινδυνολόγους που υποστηρίζουν πως η κλιματική αλλαγή οφείλεται σε ανθρώπινο παράγοντα και εκφοβίζουν πως η υπερθέρμανση του πλανήτη δεν θα επιβραδυνθεί εγκαίρως, ούτως ώστε να αντιστραφεί στο υποτιθέμενο “κρίσιμο σημείο”.
Ένας από τους ισχυρισμούς είναι ότι ο πάγος θα λιώσει εντελώς στην Αρκτική, παρόλο που επιστημονικοί ερευνητές, δείχνουν ότι αυτό είναι ασυστόλως αναληθές.
Μια μελέτη του Πανεπιστημίου Syracuse διαπίστωσε ότι η κλιματική αλλαγή είναι φυσική και δεν προκαλείται από τον άνθρωπο.
Ερευνητές μελέτησαν τους κύκλους θερμότητας της Γης πάνω από 1.000 χρόνια στο παρελθόν μέχρι σήμερα. Βρήκαν:

Η Γη είναι στην πραγματικότητα σε ψύξη.
Οι πάγοι της Αρκτικής δεν λιώνουν.
Το CO2 δεν είναι η αιτία για τις ακραίες καιρικές αλλαγές που συνέβησαν πρόσφατα.
Ο Holdren κατηγορεί τις ανθρωπογενείς εκπομπές του CO2 ως υπεύθυνοες για την ξηρασία, την έλλειψη αποθήκευσης τροφίμων, καθώς και την άνοδος της στάθμης της θάλασσας, σε συνδυασμό με τα ακραία καιρικά φαινόμενα που είδαμε πρόσφατα.
Ο Holdren δεν είναι ο μόνος που διαπράττει αυτή την απάτη.
Η Αμερικανική Μετεωρολογική Εταιρεία αναπτύσσει μια πολιτική δηλώσεων που θα υποστηρίζουν αυτό το ψέμα λέγοντας ότι «είναι συνετό να εξετάσουν τις δυνατότητες της γεω-μηχανικής, να κατανοήσουν τα όρια της και να αποφευχθεί η ανεξέλεγκτη κλιμάκωση.”

Ο Robert Socolow, ένας επιστήμονας του Princeton, είπε στην Εθνική Ακαδημία ότι η γεω-μηχανική θα πρέπει να καταστεί μια άμεσα βιώσιμη επιλογή σε περίπτωση που επιδεινωθεί δραστικά το κλίμα.
Ενώ έγκυρα επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι το CO2 δεν είναι το πρόβλημα, αγνοούνται οι πραγματικές αιτίες. Η καθεαυτού γεω-μηχανική είναι υπερβολικά επιζήμια για την ατμόσφαιρα και έχει άμεση αιτιώδη συνάφεια με τις μεγάλες αλλαγές που έχουμε δει τις τελευταίες δεκαετίες.
Ο Holdren στηρίζει τους στόχος του Ομπάμα για μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου κατά 20% μέχρι το 2020 και 80% μέχρι το 2050.

Μέλη του Κογκρέσου δείχνουν σημάδια αντίθεσης στο νομοσχέδιο του Ομπάμα για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Η πρόσφατη δήλωση του Holdren είναι εμφανώς προπαγάνδα βασιζόμενη στον εκφοβισμό που έχει προσχεδιαστεί για να πειθαναγκάσει το Καπιτώλιο και τον Αμερικανικό λαό με «αλήθειες» που βασίζονται σε φανταστικά, μή επιστημονικά στοιχεία. (μετάφραση κειμένου: Τότα Σταθοπούλου)

πηγή : 
Holdren’s Geoengineering for Non-Existant Global Warming | Sovereign Independent UK

Για την απάτη αυτή θα πούμε πολλά ακόμα… Θα δωθούν κι άλλες αφορμές. Η Σειρήνες θα πληθύνουν, θα ενταθούν, θα προσπαθήσουν να πείσουν κόσμο να συναινέσει στους ψεκασμούς, θα τρομοκρατήσουν τους ανυποψίαστους. Όμως ο πλανήτης δεν κινδυνεύει από τον άνθρωπο, αλλά απ’ τον απάνθρωπο… αλλά ακόμα πιο πολύ, από τον αδιάφορο, που βλέπει ένα έγκλημα να συντελείται κι απλά αδιαφορεί….

The world is a dangerous place to live; not because of the people who are evil, but because of the people who don’t do anything about it.
 Albert Einstein.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου