Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!~ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!





1967
ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΑ LOBBIES ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ BLOCK(ΕΣΣΔ)ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!


( Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος την εποχή της παντοδυναμίας του με τους Σιωνιστές Λόβιγγερ και τον πρόεδρο της σιωνιστικής στοάς «Μπένε – Μπερίτ» )
Ως γνωστόν οι μασονικές στοές λειτουργούν ως παράρτημα των αγγλικών υπηρεσιών. Στην διάρκεια της 21ης Απριλίου οι μασονικές στοές όχι μόνο δεν έκλεισαν αλλά λειτουργούσαν κανονικά και μάλιστα ενισχύθηκαν αφού θεωρήθηκαν ως αναχώματα έναντι του κομμουνισμού. Κύριο ρόλο στην στήριξη των στοών έπαιξαν επιφανή μέλη της κυβέρνησης των Απριλιανών – κάποιοι υπήρξαν και μέλη στοών – και οι Ηνωμένες Πολιτείες.


Ακούμε πολλά για το πόσο ακίνδυνη είναι η μασονία και πόσο ωφέλησαν το έθνος μας οι μασονικές στοές... Δυστυχώς γι' αυτούς που πιστεύουνε τέτοια, τη χούντα της 21ης Απριλίου την επάνδρωσαν βασικά μασόνοι...
Ο σοβαρός δημοσιογράφος Κώστας Τσαρούχας ("Η Μασονία στην Ελλάδα") αναφέρει τα ονόματα των μασόνων αυτών...
Στην πρώτη "κυβέρνηση" Κόλλια 1) Κόλλιας Κων. Πρωθυπουργός, πρώην Εισαγγελέας Αρείου Πάγου2) Οικονόμου Π.- Γκούρας, υπουργός Εξωτερικών 22/4-3/11/1967 3) Ροζάκης Λέων., υπουργός Δικαιοσύνης, 22/4/-1/11/1967 4) Οικονομόπουλος Νικολ. υπουργός Βιομηχανίας, 22/4/-1/11/1967 5) Τσαρούχης Παν. υπουργός δημοσίων έργων 22/4-1/11/1967 6) Τοτόμης Παύλος, υπουργός Δημ. Τάξεως, 22/4-18/12/1967 7) Πουλαντζάς Ευστάθιος υπουργός Κοιν. Πρόνοιας 22/4/1967-20/6/1968 8.)Αθανασίου Αθαν., υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας 22/4/1967-20/6/1968 9) Τσαντήλας Ιωαν. υπουργός Συγκοινωνιών, 26/4-13/12/1967 10) Λέκκας Αλεξ., υπουργός Εργασίας 26/4-1/11/1967 11) Λιζάρδος Σπυρ, υφυπ. Οικονομικών 26/4/1967-20/6/1968 εν συνεχεία υπουργός Συγκοινωνιών. 12) Πιπινέλης Παν. υπουργός Εξωτερικών 20/11/1967-21/7/1970 13) Ματθαίου Αλεξ. 21/4/1967-22/6/1969 υπουργός Γεωργίας επίσης: Σπαντιδάκης Γ. Αντιπρόεδρος Κυβέρνησης 21/4-13/12/1967 Παπαδόπουλος Γεώργιος, υπουργός Προεδρίας 21/4-13/12/1967 Παττακός Στυλ. υπ. Εσωτερικών και αργότερα Αντιπρόεδρος Κυβέρνησης Πατίλης Δημ. υπουργός Βορ. Ελλάδος, αργότερα αντιπρόεδρος ΓΓ. υπουργείων και Τουρισμού και Αθλητισμού επίσης μασόνοι μερικά τρανταχτά ονόματα: Λαδάς Ιωάννης Δημ. Τάξεως (ουσιαστικά υπουργός), Μπαλόπουλος Μιχ., Ασλανίδης Κωνστ. Σκανδάλης Στ. Γκαντώνας Νικ. Στις επόμενες κυβερνήσεις οι Κυριακόπουλος Ηλίας, Αχής Χρήστος, Πατράς Λουκάς, Ματθαίου Α., Κυπραίος Κ., Ξανθόπουλος Χ-Παλαμάς, Αγαπητίδης Σ., Σιδεράτος Μ, Βελλιανίτης Σ, Πεζόπουλος Γ, Τσάκωνας Δ., Ανδρουτσόπουλος Α, Τσουκαλάς Α, Αγαθαγγέλου Ι, Γκαντώνας Ν, Τσούμπας Β, Μίχαλος Χ, Κωτσέλης Π, Ασλανίδης Κ, Μπαλόπουλος Μ, Δημόπουλος Α, Παναγιωτάκης Κ, Παπαδημητρίου Κ, Ράλλης Κ, Λατσούδης Ε, Γεωργιόπουλος Χ, Τριανταφύλλου Σ, Τσουμάκης Γ, Τζωρτζάκης Τ, Τενενές Σ, Δημακόπουλος Γ, Γεωργαλάς Γ, Σκανδάλης Σ, Εφέσιος Ν, Μπράβος Κ, Καρύδας Κ, Παναγιωτάκος Κ. Επίσης ο Ιωαννίδης Δ (με ισχυρούς δεσμούς και με τους Σιωνιστές), Ανδρουτσόπουλος Α (Μασόνος 33ου Βαθμού), Άννινος Φ. Ο αναγενώμενος



Φοίνιξ το πουλί της Χούντας ήταν έμβλημα μιας από τις πρώτες μασονικές στοές που ιδρύθηκαν στον Ελλαδικό χώρο της Στοάς "Φοίνιξ" αρ. 1 της Κέρκυρας το 1813-4 και είναι από το 1868 το έμβλημα της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας. Παλιότερα ήταν χαραγμένος πάνω στα επιστολόχαρτά της και τυπωμένος σαν έμβλημα σε μασονικά περιοδικά. Έκτοτε μέχρι σήμερα είναι στη σφραγίδα της Μεγάλης Στοάς."
1973
ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΑ LOBBIES ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ,ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ!

Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΗΓΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...

ΤΟΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

ΕΤΣΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ(ILLUMINATI,CIA,MOSAND) ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ(MAΣΟΝΟΥΣ),ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΧΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!

ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ,ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...!

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ,ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ ΞΕΣΗΚΩΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ C.I.A. ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ!

Ο Κ.ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!

ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΑ LOBBIES ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣΣ ΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ..

H MAΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΡΑΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ...

ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ DAYAN!
Ξένη γλώσσα δηλώνει τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ η εν λόγω κυρία…………………


O ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!

ΤΟ "ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ"ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΟΜΩΣ,ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΝΚΣ ΚΙΝΟΥΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΑΔΙΣ ΤΗΝ ΗΔΗ ΤΕΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΦΥΓΑΔΕΥΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ!

Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙ-ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΗΣ "ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ" ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ,ΕΝΑ ΦΕΡΕΦΩΝΟ, ΤΟΝ Δ.ΙΩΑΝΝΙΔΗ!

Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

Ο Δ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΖΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ

ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗ ΠΡΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΧΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ!

ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974 Η ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΙΑ ΟΙ ΗΠΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ!!!!

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΧΕ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ!

ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ STATE DEPARTMENT KAI OI ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΜΑΣΟΝΟΥ Η ΚΙSSINGER (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΑ 90%,OΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΝΤ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΩΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ,ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ)
ME TON BΡΕΤΑΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ,ΕΠΟΒΕΒΑΙΩΝΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΙΟΛΑΣ!

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΗΕ,ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ,ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ;!!!!

TI EΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ??

ΠΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙΜΕΓΑΛΟΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΤΑ?

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΛΑΔΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ,ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΓΕ ΣΤΙΣ ΕΞΩΘΕΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ,ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΜΙΣΘΟΦΟΡΑ ΟΡΓΑΝΑ ΞΕΝΩΝ LOBBIES ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!εγγραφο της αποκρυφιστικης και μασονικης λεσχης bildberg κατα τη περιοδο της χουνας..
δειτε τι εγγραφε:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ-ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΜΟ-ΣΤΟ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ "ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΟΚ"ΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ!
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΟ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΣΟΚ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΟΦΟΡΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ...
ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ...ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!...ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΥΠΟΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ,ΑΜΦΙΣΒΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ..."

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDEBERG,ΤΑ ΕΝΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ!
ΑΝΤΙΤΗΜΟ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ!

ΣΗΜΕΡΑ,ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ,ΠΑΤΗΣΑΝ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...(ΣΥΝΑΓΩΓΕΙΟ)Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
ΠΑΡΑΓΩΓΗ:ΑΜΕΡΙΚΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:IΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:ΔΑΜΑΝΑΚΗ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ:H BOYΛH META TO..1974 EΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!
ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ:Ο ΛΑΟΣ
AΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ
















ΠΗΓΗ:ΥΟUTUBE

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου