Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ!

Η ΑΝΤΙ ΜΑΟΣΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΥΡΗΞΟΥΝ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ..ΦΥΣΙΚΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΝΕΚΡΑ...ΤΟΥΜΠΕΚΙ...!!!ΚΙΧ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!

Ποσό εύκολα Έλληνα ξεχνάς αυτούς που σου έσφαξαν τον πάππου σου την γιαγιά σου και σου στέρησαν τα πάντα με ένα πόλεμο . Ναι ξέρω τα τσιράκια θα τρέξετε να πείτε πάλι το άσπρο, μαύρο μα είναι πατριώτες . Ναι!! πατριώτες γερμανοί

Περιοδικά "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Μάι.-Ιούν. 2007 & Ιουλ. 2006].


Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιουλ. 1982]. Όλη η σελίδα, εδώ.

ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Μιά μικρή παρένθεση εδώ, μιας και το 2ο Κεφάλαιο ξεκινάει με τη λέξη "σβάστικα".
Από τότε που εμφανίστηκε ο νεοναζισμός στην Ελλάδα, ακούγεται συχνά το επιχείρημα ότι "η σβάστικα είναι ελληνικό σύμβολο"...
Η αλήθεια είναι, ότι η σβάστικα είναι τόσο ελληνικό σύμβολο, όσο ελληνικά σύμβολα είναι και ο κύκλος, το τετράγωνο, ο ρόμβος και ο σταυρός. Δηλαδή έχει εμφανιστεί σε αρχαιολογικά εύρηματα τόσων πολλών πολιτισμών, διάσπαρτων στα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, και ενίοτε αρχαιότερων του ελληνικού (βλ. π.χ. Ινδίες -εξ ου και η σανσκριτική ονομασία "σβάστικα"), που δεν μπορεί να διεκδικήσει καμιά απολύτως εθνικότητα, πόσω δε μάλλον ελληνικότητα.
Αυτοί λοιπόν που ισχυρίζονται ότι η σβάστικα είναι ένα ελληνικό σύμβολο, είναι κυρίως αυτοί που ψάχνουν άλλοθι για να χρησιμοποιήσουν το ναζιστικό σύμβολο του Χίτλερ, όπως ακριβώς θα έκανε δηλαδή και κάθε ορφανό του Αδόλφου που σέβεται τον εαυτό του.


Το 2ο Κεφάλαιο γράφεται με αφορμή την αποποιητική στάση που κρατάει τον τελευταίο καιρό η Χρυσή Αυγή απέναντι στον γερμανικό ναζισμό που πάντα αντιπροσώπευε και αντιπροσωπεύει. Τους λόγους για τους οποίους τονίζεται το "γερμανικό", θα βαρεθείτε να τους βλέπετε σε όλο το υπόλοιπο άρθρο.
Η απάντηση στο ερώτημα, γιατί η Χρυσή Αυγή αποποιείται τη λατρεία της για τον Χίτλερ και τους συν αυτώ, είναι ασφαλώς, επειδή δύσκολα κάποιος, όσο πατριωτάρας και να είναι, θα ψήφιζε συνειδητά ένα χιτλερικό κόμμα στη χώρα που υπέφερε τα πάνδεινα από τον ναζισμό.

Έτσι ακούμε συνέχεια, από διάφορους κλακαδόρους του Μιχαλολιάκου, αλλά και από τον ίδιο, το υπέροχο "η Χρυσή Αυγή είναι απλά ένα εθνικιστικό κόμμα". Ένα άλλο που διαβάζουμε σε διάφορες ναζιστικές φωλιές στο διαδίκτυο, είναι ότι ο φασισμός ήταν ο ιταλικός εθνικισμός, ο ναζισμός ήταν ο γερμανικός εθνικισμός και ότι αυτά τα δύο δεν έχουν καμία σχέση με τον εθνικισμό/εθνικοσοσιαλισμό της Χρυσής Αυγής.

Αυτούς, λοιπόν, που λένε ότι η Χρυσή Αυγή συμμετείχε σε συνέδρια/εκδηλώσεις φασιστικών και ναζιστικών κινημάτων στην Ευρώπη, ο Μιχαλολιάκος λέει πως τους υποτιμά, δεν τους σέβεται και ότι του ρίχνουν λάσπη.
Ας μας υποτιμήσει κι εμάς τότε για τη λάσπη που θα του ρίξουμε τώρα.

Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από ομιλία του Μιχαλολιάκου στο Μιλάνο, σε εκδήλωση του ιταλικού φασιστικού (έτσι αποκαλούνται και οι ίδιοι) κόμματος "Forza Nuova".

Μιλάνο, 26.05.2010, ομιλία σε εκδήλωση της Forza Nuova. Δείτε την ομιλία, εδώ

Φυσικά δεν έχει συμμετάσχει, αυτός και η συμμορία του, μόνο σε αυτή την ξένη φασιστική εκδήλωση. Οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές τις τελευταίες δεκαετίες και μία από αυτές ήταν και τον Μάιο του 2005, όπου η Χρυσή Αυγή έτρεξε στο Βερολίνο για να κλάψει παρέα με τα γερμανικά ναζιστικά και φυλετικά της πρότυπα, δηλαδή τα στελέχη του γερμανικού ναζιστικού κόμματος NPD, για την επέτειο της ήττας του Χίτλερ τον Μάιο του 1945.
Ξεκινάμε από το τότε πένθιμο εξώφυλλο του περιοδικού "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" (Ιούνιος-Ιούλιος 2005) και, μετά από μια σειρά θεάρεστων γερμανοτσολιάδικων άρθρων, θα καταλήξουμε στο περιοδικό της "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ", με το άρθρο της επίσκεψης της Χρυσής Αυγής στο μοιρολόι του Βερολίνου:
Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιούν.-Ιούλ. 2005] (κλικ για μεγέθυνση).

Ο οδυρμός και η συγκίνηση, για τις μαυροκόκκινες σημαίες που ανεμίζουν ξανά στο Βερολίνο, συνεχίζεται ασφαλώς και στα δακρύβρεχτα ενδότερα του περιοδικού, όπου οι wannabe άριοι Γερμανοί επίσης μας γνωστοποιούν ότι δεν έχουν φυσικά κανέναν λόγο να γιορτάζουν την επέτειο της ήττας του Χίτλερ.

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιούν.-Ιούλ. 2005]

Δεν γιορτάζουμε, γιατί ο κόσμος χωρίς τον Χίτλερ είναι απάνθρωπος. Ενώ με τον Χίτλερ θα έσφυζε από ανθρωπιά και καλοσύνη..

Περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" [Ιούν. 2005]. Όλο το άρθρο, εδώ.

Και τότε, τον Μάιο του 2005, που ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής εξέφραζε με συγκίνηση την τιμή του να βρίσκεται ανάμεσα στους αυθεντικούς απόγονους του Χίτλερ, περίπου ενάμιση μήνα αργότερα, στις 15 Ιουνίου 2005, οι Γερμανοί νεοναζί "συναγωνιστές" του, ξεκινούσαν στο Μόναχο αυτό το "μεγάλο εθνικό επαναστατικό κίνημα" δολοφονώντας με πυροβολισμό στο πρόσωπο έναν Έλληνα μετανάστη, μέσα στο μαγαζί του.
Τον 45χρονο μικροεπιχειρηματία (κλειδαρά) Θοδωρή Βουλγαρίδη.
Ο λόγος; Έκανε το λάθος να είναι αλλοδαπός και να βρίσκεται στη Γερμανία.

Συνεχίζουμε με ένα άρθρο λατρείας στην προικισμένη προσωπικότητα του Μεγάλου Ευρωπαίου Ηγέτη, του συμβόλου που «ζει» και ακτινοβολεί παγκοσμίως.
Γράφτηκε από τον Δρ. Ανδρέα Σταθόπουλο, διδάκτορα του πανεπιστημίου Άθηνων, ο οποίος θίχθηκε από κάποια συκοφαντικά άρθρα για τον Μεγάλο Άνδρα.
Εφημερίδα "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [8 Αυγ. 2007]. Όλο το άρθρο, εδώ.

ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΠ...ΣΤΑΡΔΟ ΣΑΣ,ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ.. Ο ΟΠΟΙΟΣ...ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥΣ(ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ SKULL AND BONES)KAI AΠO TON MΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΥΠΕΡΜΑΣΟΝΟ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΕΙΚΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ..ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΙΡΑΗΛ!!!!!!


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ...!!!

Στο παρακάτω βίντεο, αναλύεται η σχέση της Χρυσής Αυγής με την μασονικό Τάγμα της ερμητικής Χρυσής Αυγής, του προέδρου της Νίκου Μιχαλολιάκου με τη Μασονία και τον Εωσφορισμό, αλλά και την έμμεση σημασία της λατρείας και του θαυμασμού των μελών της, στο πρόσωπο του Αδόλφου Χίτλερ.




Δεξιά βλέπουμε έναν σαλπιγκτή της Νεολαίας του Χίτλερ (Hitlerjugend, το σύμβολό τους ήταν η σβάστικα μέσα σε λευκό ρόμβο).
Αριστερά ένας νεαρός των SS δείχνει προς τα πέρα, ίσως και προς τον διάολο, τον ..Εωσφόρο δηλαδή.

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιαν. 1987]. Όλο το άρθρο, εδώ.

Αυτό που έχει περισσότερο ενδιαφέρον στο αριστερό εξώφυλλο, και που αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ναζιστική γερμανική ψυχή της Χρυσής Αυγής, είναι το σύμβολο που χρησιμοποιούσε εκείνο τον καιρό - που θα δούμε και σε άλλο εξώφυλλο παρακάτω.
Πρόκειται για το ονομαζόμενο "Wolfsangel", ελληνιστί: αγκίστρι του λύκου.
Ως εργαλείο, ήταν ένα αγκίστρι με το οποίο οι Γερμανοί του Μεσαίωνα έπιαναν λύκους. Τα παλαιότερα ευρήματα (25 Wolfsangel), βρέθηκαν σε μια ανασκαφή στην πόλη Detmold, σε μια αποθήκη του 13ου αιώνα.
Ως σύμβολο χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται στους θυρεούς πολλών γερμανικών κρατιδίων. Στη ναζιστική Γερμανία, και εδώ οφείλεται και η χρήση του από τη Χρυσή Αυγή, ήταν το σύμβολο της μυστικής παραστρατιωτικής οργάνωσης "Werwolf", που έφτιαξε το 1944 ο γενικός αρχηγός των Ες Ες Heinrich Himmler. Στην Werwolf συμμετείχαν στρατιώτες των Ες Ες, της Νεολαίας Χίτλερ κ.α.. Σε γενικές γραμμές, σκοπός της Werwolf ήταν η πρόκληση σαμποτάζ στις συμμαχικές δυνάμεις που, λίγο πριν την ήττα των ναζί, είχαν καταλάβει γερμανικές περιοχές.

Το σύμβολο αυτό ξαναχρησιμοποιήθηκε από πολιτική οργάνωση, για πρώτη φορά μετά τον πόλεμο, από το Μέτωπο Νεολαίας (Junge Front) του γερμανικού ναζιστικού κόμματος VSBD/PdA* (ιδρ. 1971). Το 1982 το ναζιστικό αυτό κόμμα απαγορεύτηκε στη Γερμανία, το ίδιο και η νεολαία του, αλλά και η κάθε είδους πολιτική χρήση του συμβόλου που έφερε, δηλαδή του Wolfsangel.
*VSBD/PdA: Volkssozialistische Bewegung Deutschlands / Partei der Arbeit
(μεταφρ: Λαϊκή-σοσιαλιστική Κίνηση Γερμανίας / Κόμμα Εργασίας

Το τι δουλειά, λοιπόν, έχει αυτό το καθαρά γερμανικό σύμβολο να χρησιμοποιείται από ένα (δήθεν) ελληνικό κόμμα σαν την Χρυσή Αυγή, που υποτίθεται πως δεν την αφορά ο γερμανικός ναζισμός, αυτό μόνο ένας υπέρμαχος του παράδοξου της φυλετικής καθαρότητας του Μιχαλολιάκου μπορεί να το εξηγήσει.


Παραμένουμε στο ίδιο εξώφυλλο (επάνω αριστερά) και διαβάζουμε για τους Νέους Αγώνες που θέλει να δώσει η Χρυσή Αυγή για μια Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ως γνωστόν, όμως, η Χρυσή Αυγή διαλαλεί πως αντιτίθεται μαχητικά στη Νεαρά Τάξη.
Ή μήπως φαντασιώνεται μια άλλη Νέα Τάξη; Η απάντηση στο εσωτερικό του εξωφύλλου:


Στο 6ο τεύχος του περιοδικόυ "Χρυσή Αυγή", που εκδόθηκε για τους μήνες Αύγουστος-Σεπτέμβριος του 1982, βλέπουμε τον Μιχαλολιάκο να αναζητεί τον μυθολογικό τραγόμορφο Πάνα (αυτός κι αν είναι προϊόν φυλετικής καθαρότητας), ο οποίος μάλιστα δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει παρά να εμφανίζεται συνεχώς στους τσοπάνηδες της γενέτειράς του Αρκαδίας.

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Αυγ.-Σεπ. 1982]. Όλο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Να λοιπόν και η απάντηση στο ερώτημα "γιατί ο Μιχαλολιάκος δεν έχει πάει ως τώρα στο Άγιον Όρος". Επειδή ασφαλώς έψαχνε με τη γκλίτσα του στα βοσκοτόπια της Αρκαδίας τον Μέγα Πάνα.
Και αυτό διότι η αναγέννησις του Ελληνισμού σημαίνει επιστροφή στο 12θεο. Απλά και χριστιανικά.

Πάμε στο ίδιο τεύχος πάλι, σε ένα άρθρο-ωδή στον Παγανισμό, που δεν κολακεύει και τόσο τον Χριστιανισμό:
Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Αυγ.-Σεπ. 1982]. Όλο το άρθρο, εδώ.


Στο περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ", της νεολαίας της Χρυσής Αυγής, που εκδόθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 2000, στο άρθρο "Φωνή από το παρελθόν" υπενθυμίζονται τρεις ημερομηνίες παγανιστικών εορτών, ενώ παράλληλα λοιδορείται ο Χριστιανισμός.
Περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" [5 Ιαν. 2000]. Όλο το άρθρο, εδώ.

Ενώ σε ένα άλλο άρθρο, ονόματι "Η Νίκη του Ηλίου" μας πληροφορούν ότι, 2 ημέρες προ των Χριστουγέννων, εορτάζουν την έλευσιν του Υπερβορείου Απόλλωνος.
Περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" [5 Ιαν. 2000]. Όλο το άρθρο, εδώ.

Στο περιοδικό "Χρυσή Αυγή", του Οκτωβρίου 1988, το άρθρο "Ο Ιουδαιοχριστιανισμός και η θρησκεία της Ευρώπης" μας εξηγεί πως ο Ιουδαιοχριστιανισμός εμφύτευσε τον Εβραϊκό σκοταδισμό στην Ευρώπη και καταλήγει σε μια παντελώς αιρετική εικόνα για τη σημερινή Εκκλησία. Το σπουδαιότερο στο άρθρο αυτό είναι, ότι αποτελεί μέρος της "Διακήρυξης των Ιδεολογικών Αρχών" της Χρυσής Αυγής.
Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Οκτ. 1988]. Όλο το άρθρο, εδώ.

Και πάμε και στο τελευταίο, που είναι και το αποκορύφωμα.
Περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" (της νεολαίας της Χρυσής Αυγής), 5 Ιουνίου 2000.
Στο άρθρο "Ο Λευκός Εωσφόρος του 21ου αιώνα", υμνείται, και δη σε επίπεδο λατρείας, ο Εωσφόρος, που οι δούλοι και οι υποταγμένοι τον λένε Διάβολο και Σατανά και αυτός γελά (...)
Περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" [5 Ιαν. 2000]. Όλο το άρθρο, εδώ.
Δεν έχουμε βέβαια τίποτα εναντίον των θρησκευτικών πιστεύω των άλλων, γιατί αυτά, βάσει των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών, πρέπει να εξασκούνται ελεύθερα. Πράγμα που ασφαλώς οφείλουν να σεβαστούν και οι αλλόθρησκοι, δηλαδή οι χριστιανοί πατριώτες, οι ιερείς που ευλογούν τα εγκαίνια των γραφείων και οι πολλοί χρυσαυγίτες καλόγεροι του Αγίου Όρους που σκοπεύουν να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή στις εκλογές.
Στο κάτω-κάτω της Ιεράς Γραφής, παιδί του Θεού είναι και ο Εωσφόρος.

Όταν ο Μιχαλολιάκος έγραφε σε βιβλία για τον ερχομό του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ! Πώς ένας οπαδός του ΕΩΣΦΟΡΟΥ, παριστάνει τελευταία τον “Ελληνορθόδοξο” για να βγάζει λεφτά!


Στην αριστερή σελίδα διαβάζουμε για την έλευση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ:


Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΔΙΔΑΧΗ
ΤΟ ΜΗΛΟ ΠΑΛΙ ΔΩΣΜΟΥ!

Στην δεξιά σελίδα, κάτω κάτω βλέπουμε την υπογραφή. ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.

Παίρνουμε τώρα το βιβλίο του Μιχαλολιάκου “Η εξομολόγηση ενός εθνικού” , εκδόσεις “Ελεύθερη Σκέψη” και διαβάζουμε το εξής ποιήμα του Μιχαλολιάκου:

O ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ


Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος

Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία

Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,

Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.

Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει

Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι

οι ποιητές ξυπνούνε,

Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο

Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν

Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε

Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.

Και αυτός στην μέση του ναού,

Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,

Στο βάθρο του βωμού,

Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος

Την ώρα δοξάζει της θυσίας

Των ευγενών ενστίκτων και της βίας

Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν


Νίκος Μιχαλολιάκος

Το ποιήμα του Μιχαλολιάκου μεταξύ άλλων μιλάει για ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ στον ΣΑΤΑΝΑ, και ταυτίζεται με την απόλυτα ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ προσπάθεια κάποιων ΕΒΡΑΙΩΝ, να συκοφαντήσουν τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, έναν πολιτισμό του ΦΩΤΟΣ, ταυτίζοντας έναν θεό των βοσκών, Πάνα, που καμιά σχέση δεν είχε με όλα αυτά, με τον Σατανά των Εβραίων!


Ομως η αρχαία ελληνική θρησκεία, ήταν καθαρά Ηλιακή θρησκεία , θρησκεία του Φωτός και ήταν πολέμια της ΝΕΓΡΟΣΗΜΙΤΙΚΗΣ προέλευσης λατρείας του ΣΑΤΑΝΑ και των τελετουργικών της.

Είναι βέβαιο ότι ο Μιχαλολιάκος προσπάθησε από την μια πλευρά να προωθήσει την συκοφαντική προπαγάνδα Σιωνιστικών κύκλων που προσπάθησαν να εμφανίσουν τους Αρχαίους Έλληνες ως Σατανιστές και Σατανολάτρες , και από την άλλη να διαβάλλει τις ψυχές νέων παιδιών που πήγαιναν στην Χρυσή Αυγή και ήθελαν να μάθουν για την αρχαία ελληνική θρησκεία, παρουσιάζοντάς τους αυτή την θρησκεία με έναν τελείως ψεύτικο τρόπο και περιεχόμενο, ως Σατανισμό και προσπαθώντας έτσι να ΜΥΗΣΕΙ και να ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΕΙ ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ!

Σκεφτείτε τους αφελείς ανυποψίαστους γονείς που άφηναν τα παιδιά τους να πηγαίνουν στην Χρυσή Αυγή νομίζοντας ότι θα μάθουν για ΕΛΛΑΔΑ, Ελληνικό πολιτισμό ή για Ελληνορθοδοξία και εκεί ο Μιχαλολιάκος τα προσηλύτιζε στον ΝεγροΣημιτικό Σατανισμό!

Μάλιστα στην βρωμερή ιστοσελίδα μελών της Χρυσής Αυγής , www.webwar3.gr, εκτός από βίντεο με ζώα που τα καίνε ζωντανά δημοσιεύονταν συχνά και Σατανιστικά κείμενα, ενώ σε διάφορα φόρουμ προβοκάτσιας, στοχοποίησης εθνικιστών, συκοφάντησης και διαστρέβλωσης, εμφανίζεται συχνά αρθογράφος με το ψευδώνυμο “ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ”

Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο Μιχαλολιάκος βλέποντας ότι το πρότυπό του και παλιός φίλος του λαμόγιο ο Καρατζαφέρης (μάλιστα ο Μιχαλολιάκος διέταζε Χρυσαυγίτες να πηγαίνουν ως μπράβοι του Καρατζαφέρη σε διάφορες κομματικές εκδηλώσεις της ΝΔ, όταν ακόμα ο Καρατζαφέρης ήταν στην ΝΔ! Μετά από χρόνια ανεπιτυχών προσπαθειών του Μιχαλολιάκου να κατέβει βουλευτής με το ΛΑΟΣ και πλήρους σιγής της ΧΑ για το ρόλο του ΛΑΟΣ, μετά από κάποιο τηλέφωνο που έκανε στον Καρατζαφέρη, ο Μιχαλολιάκος έχασε κάθε του ελπίδα και ετσι μετά από μια νέα κωλοτούμπα βγήκε τότε το σύνθημα της ΧΑ “Εναντίον όλων” ), βγάζει λεφτά παριστάνοντας τον Ελληνορθόδοξο, παριστάνει τώρα και αυτός τον Ελληνορθόδοξο προσπαθώντας να εξαπατήσει παραπλανώντας το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών!

Πολλοί άσχετοι που δεν γνωρίζουν τίποτε για ότι συμβαίνει στην Χρυσή Αυγή, όμως νομίζουν ότι αυτά τα έκανε ο Μιχαλολιάκος μόνο στο παρελθόν και ότι τώρα πλέόν έχει σταματήσει να στηρίζει τον Σατανισμό.


Κάνουν λάθος…

Δείτε ποιον διόρισε ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος , με προσωπική του απόφαση , μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής , στο πρόσφατο 7ο συνέδριο:
Πρὀκειται για τον Γιώργο Γερμενή γνωστό με το ψευδώνυμο “Καιάδας”.
Τις παραπάνω φωτογραφίες του τις έχε δημοσιεύσει ο ίδιος στο διαδίκτυο από όπου και τις βρήκαμε. Άρα δεν υπάρχει πρόβλημα να αναδημοσιευτούν και εδώ.


Εφόσον ο Μιχαλολιάκος ήδη δημοσίεσε την εφημερίδα και στην ιστοσελίδα του το ονοματεπώνυμό του, όπως και όλων των άλλων της “κεντρικής επιτροπής” που διόρισε ο ίδιος για το μαγαζί του, δεν υπάρχει πρόβλημα να αναφερθεί το όνομά του και εδώ.

Ο Σάββας Χατζηπαρασκευάς , τι έχει να πει για όλα αυτά;
Έχει βάλει έμβλημα στν εφημερίδα του τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και λέει για Ελληνορθοδοξία. Πως είναι δυνατόν κάποιος που δηλώνει Xριστιανός Oρθόδοξος, να κουβαλάει εδώ και χρόνια πλήθος ελληνορθόδοξων εθνικιστών ως ακροατήριο σε εκδηλώσεις που στηρίζουν ένα κόμμα που στην κεντρική του επιτροπή υπάρχουν κύκλοι που προωθούν τον Σατανισμό και μολύνουν με αυτόν τις ψυχές της ελληνικής νεολαίας;

Πως είναι δυνατόν ο Σάββας Χατζηπαρασκευάς να δηλώνει Χριστιανός Ορθόδοξος αλλά ταυτόχρονα να στηρίζει την πέμπτη φάλαγγα του Σατανισμού μέσα στο εθνικιστικό κίνημα;

Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, αν ο Χατζηπαρασκευάς στηρίζει πράγματι την ελληνορθοδοξία, καλείται να βγει και να καταδικάσει τον διορισμό του Σατανιστή Γερμενή από τον Εωσφοριστή Μιχαλολιάκο στην Κεντρική επιτροπή της Χ.Α. που κλέβει ψήφους Ελληνορθόδοξων. Επίσης καθώς ο Γερμενής κατεβαίνει συνεχώς υποψήφιος με την Χ.Α. καλείται να καλέσει δημόσια τους Έλληνες εθνικιστές να μην τον ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές.

Εάν βγει και τα κάνει αυτά ο Σάββας, τὀτε θα αποδείξει ότι είναι πράγματι ειλικρινής και συνεπής με τις πολιτικές θέσεις του.
Αν όμως δεν τα κάνει αυτά και μάλιστα άμεσα, σημαίνει ότι ο Χατζηπαρασκευάς δεν είναι τελικά Ελληνορθόδοξος και τον παριστάνει και αυτός, όπως τόσοι άλλοι (π.χ. ο Καρατζαφέρης), για να στηρίζει το μαγαζάκι του τον Στόχο…
Αναμένουμε να δούμε τι απὀ τα δύο θα πράξει.






ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΥΡΗΞΕΙ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΥΡΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΑΥΤΗ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΠΟΚΡΥΦΗΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"...!!! ΕΛΛΗΝΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΕΚΣ ΣΤΟΕΣ,Η ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΠΟΥ ΣΑ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ,ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗ ΠΑΝΡΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ!!!! ΠΗΓΕΣ:
http://jungle-report.blogspot.com/2012/03/blog-post.html
http://greeksagainstnwo.wordpress.com/2011/08/28/ο-μιχαλιολακοσ-ο-προεδροσ-τησ-χρυσησ-α/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου