Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

Η "ΦΑΡΣΑ" ΤΟΥ Β' Π.Π. ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.


ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΡΕΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ, ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ - ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΩΝ  ΟΠΟΙΩΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ JIM CONDIT, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ, ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

ΜΥΣΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡ, ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΡΩΣΣΙΑΣ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΧΕΔΙΩΝ, ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΑΚΟΦΣΚΙ, ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΗ ΤΟΥ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ... ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:


Jim Condit - The Final Solution to Adolf Hitler (Adolph Hitler)


ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΑΚΙΕΡΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ-ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ-ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΙΣΟΤΙΜΟΙ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου