Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

Οι στρατηγικές επιδιώξεις της Νέας Τάξης.Για να δούμε λοιπον επι ευκαιρία και της δημιουργίας των στρατοπέδων συγκεντρωσης των λαθρομεταναστών. Ποιοι οι στόχοι τους και εκτός απο αυτούς για ποιους άλλους τα προορίζουν..; Μαντεψτε...!!Αυτό που προωθείται στρατηγικά από τη Νέα Τάξη είναι: Η αναδιάταξη των συνόρων και των γεωπολιτικών ισορροπιών, η κατάτμηση των υφιστάμενων κρατών και η κατασκευή νέων κρατών προτεκτοράτων.

Η Γιουγκοσλαβία υπήρξε το πρώτο Θύμα. Το σχέδιο πιλότος. Αλλαγή συνόρων δεν ήταν η αναγνώριση της Σλοβενίας, της Κροατίας και της Βοσνίας; Αλλαγή συνόρων δεν ήταν η απόσχιση του Κοσόβου και του Μαυροβουνίου που επιβλήθηκε με το θηριώδη βομβαρδισμό της Σερβίας. Τώρα το θύμα είναι η Κύπρος. Αύριο το Αιγαίο (έχει ήδη διχοτομηθεί), η Μακεδονία, η Θράκη. Η ιμπεριαλιστική διαλεκτική της αλλαγής συνόρων διεισδύει και στην Ελλάδα.

Η θεωρία και η πράξη των «ανοικτών συνόρων» αποτελεί την πεμπτουσία της παγκοσμιοποίησης. Το ζήτημα της μετανάστευσης, της λαθρομετανάστευσης και του εποικισμού είναι ΚΟΜΒΙΚΟ. Αποτελεί τη στρατηγική συνιστώσα της Νέας Τάξης για την άλωση του έθνους κράτους. Οι στόχοι αυτής της στρατηγικής, πολύ συνοπτικά είναι:

ΠΡΩΤΟΝ. Η πτώση του βιοτικού επιπέδου, η εξαθλίωση και η αγελοποίηση των εργαζομένων. Πάντα ο καπιταλισμός χρησιμοποιούσε τη φτώχεια, την εξαθλίωση και τη δυστυχία που δημιουργεί ο ίδιος, ως όπλο εναντίον των εργαζομένων και των πληβειακών λαϊκών στρωμάτων, εξωραϊζοντας τη βρώμικη πολιτική του με «ανθρωπιστικά» προσχήματα. Θα μιλήσουμε παρακάτω γι αυτά.


ΔΕΥΤΕΡΟΝ. Ο ακρωτηριασμός της πολιτικής συνείδησης, η απονέκρωση των συνδικάτων και η διάλυση της εργατικής τάξης, ως οργανωμένης πολιτικής δύναμης.


ΤΡΙΤΟΝ. Η ακύρωση του εθνικού αστικού κοινοβουλίου, συνακόλουθα και της έννοιας της λαϊκής κυριαρχίας. Με τη νομιμοποίηση και παραχώρηση ψήφου σε εκατομμύρια αλλοδαπούς θα αποφασίζουν αυτοί για την Ελλάδα και τους Έλληνες! Θα αποφασίζουν λοιπόν για μας εισαγόμενοι πληθυσμοί με άλλο πολιτισμό, ιστορία και βιώματα. Και αυτοί τους οποίους θα έχουν επιλέξει οι ισχυροί του κόσμου.


ΤΕΤΑΡΤΟΝ. Η δημιουργία μειονοτήτων, που θα χρησιμοποιηθούν από το διεθνή ιμπεριαλισμό για τη διαίρεση του εθνικού κράτους, την πρόκληση εσωτερικών διχαστικών εντάσεων και συγκρούσεων. Ήδη οι αλβανικές διεκδικήσεις για τη μεγάλη Αλβανία, αλλά και οι μουσουλμανικές διεκδικήσεις είναι γνωστές. Όπως γνωστό είναι, σε όσους δεν φοράνε παρωπίδες, ότι το αλβανικό, αλλά και το μουσουλμανικό στοιχείο χρησιμοποιούνται από την πλανητική εξουσία για το διαμελισμό των Βαλκανίων και την άλωση του έθνους-κράτους.


ΠΕΜΠΤΟΝ. Η πολτοποίηση του πολιτισμού, το σβήσιμο της ιστορικής μνήμης των λαών και η ισοπέδωση της εθνικής ταυτότητας…».


ΣΗΜΕΡΑ που η καταστροφή της χώρας μας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα προτεκτοράτο-ΑΠΟΘΗΚΗ λαθρομεταναστευτικών «μολύνσεων» και εκρηκτικών υλών που απειλούν και αυτούς που δημιούργησαν, έθρεψαν και γιγάντωσαν το πρόβλημα, κατασκευάζονται και οι ανάλογοι σιδερένιοι κύκλοι: Τα ελληνικά Γκουαντανάμο, τα φασιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης!


Οι ίδιοι, λοιπόν, που έθρεψαν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και γιγάντωσαν τον λαθρομεταναστευτικό εφιάλτη, τώρα με άλλοθι αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ (το δικό τους ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ έγκλημα) προχωρούν στη συμπληρωματική ολοκλήρωση του εγκλήματός τους: Στην κατασκευή των στρατοπέδων συγκέντρωσης.


Η αντιμετώπιση της μίας φρίκης (η φρίκη της λαθρομετανάστευσης) επιχειρείται με μια άλλη αποτρόπαια ΦΡΙΚΗ: τα φασιστικά στρατόπεδα…


Στρατόπεδα-κολαστήρια τύπου Γκουαντανάμο!!!

 Στρατόπεδα Συγκέντρωσης: Η φασιστική διάσταση του λαθρομεταναστευτικού εφιάλτη 
Ανατριχιάζεις με το σχεδιασμό τους:

Κάθε κέντρο κράτησης θα έχει τριπλή περίφραξη τύπου ΝΑΤΟ και θα είναι ύψους 3 μέτρων.Η εξωτερική φύλαξη θα γίνεται από οπλισμένο αστυνομικό προσωπικό.Η εσωτερική φύλαξη του χώρου θα γίνεται από προσωπικό ιδιωτικών εταιρειών φύλαξης.Κάθε χώρος των «κέντρων φύλαξης» θα επιτηρείται από κλειστό κύκλωμα καμερών (κάμερες CCTV).Η εγκατάσταση θα είναι χωρισμένη σε 4 τομείς, χωρητικότητας 250 ατόμων.Ο κάθε τομέας θα χωρίζεται σε πέντε πτέρυγες, όπου θα κρατούνται από 50 άτομα.Επίσης, θα ιδρυθούν αστυνομικές υπηρεσίες (η κάθε μία θα διαθέτει 150 αστυνομικούς), ενώ κάθε στρατόπεδο θα φυλάσσεται από 300 φύλακες εταιρειών σεκιούριτι.Περιττό να πούμε ότι κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί με τέτοια στρατόπεδα, αντίθετα τα προβλήματα θα διογκωθούν και θα πυροδοτηθούν.

Καταρχάς, τα στρατόπεδα αυτά θα αποτελέσουν το «δοκιμαστήριο» για στρατόπεδα συγκέντρωσης του ίδιου του ελληνικού λαού που κοχλάζει από ΟΡΓΗ και αργά ή γρήγορα θα ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ.


Είναι μια πρόβα για να κλειστεί όλη η Ελλάδα σε στρατόπεδο συγκέντρωσης: Τα ορατά πλέον σχέδια των ανδρεικέλων της ευρω-χούντας…


Επίσης τα στρατόπεδα αυτά θα χρησιμοποιηθούν σαν οργανωμένες ΑΠΟΘΗΚΕΣ της μαύρης εργασίας. Σαν ένας εφεδρικός, άκρως εξαθλιωμένος, στρατός ο οποίος θα δουλεύει σχεδόν τσάμπα στην υπηρεσία των ασύδοτων ληστών της κερδοσκοπικής αναισχυντίας…


ΤΕΛΟΣ, τα στρατόπεδα αυτά θα αποτελέσουν και τα ΜΑΖΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ οργάνωσης, εκπαίδευσης και εξάπλωσης των μαφιών του εγκλήματος…


Ο εφιάλτης του οργανωμένου νεοταξικού, λαθρομεταναστευτικού εγκλήματος αποκτάει πλέον και τη φασιστική του διάσταση…


Ηράκλειτος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου