Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

COMPASS ROSE ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΥΞΙΔΑΣ:Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΟΝ "ΘΕΟ" ΗΛΙΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ,ΤΗΝ CIA, ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ C.I.A. - CENTRAL INTELLIGENCE AGENCY.
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ] ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ "ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ"¨-" SUN AND CROSS" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ COMPASS, ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ ANEMO -ΠΥΞΙΔΑ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΞΙ ΑΚΤΙΝΕΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ "ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΑ" ΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΑΥΡΟ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ Ν.Α.Τ.Ο ΚΑΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑ Ή ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ANNAPOLIS CONFERENCE.
ΛΟΓΙΚΑ TO ΕΜΒΛΗΜΑ THΣ CIA ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΩΣ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ "ΠΥΞΙΔΑ" -COMPASS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ:

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ CIA ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ "ΠΥΞΙΔΑ" ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΟΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘ΄ ΟΜΟΙΩΣΙ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΟΜΒΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΤΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ.

 Η ΙΔΙΑ Η ΑΝΩΘΕΝ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ CIA ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ, ΗΔΗ Η ΑΝΩΘΕΝ ΕΚΔΟΧΗ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΤΟΝ "ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΗΛΙΟ" ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΥΠΕΠΙΔΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΠΛΩΣ ΤΗΣ C.I.A. ΟΥΤΕ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΕΚΦΑΝΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΚΟΜΒΟ.
 ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΙΡΙ ΡΕΪΣ

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ THΣ ΠΥΞΙΔΑΣ [COMPASS 'Η COMPASS ROSE] ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΚΩΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΩΝ ΤΩΝ "ΘΕΩΝ ΗΛΙΩΝ", ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΑΡΤΗΣ [ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΟΥ "ΕΩΣΦΟΡΟΥ"]

ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΚΤΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟΙ ΡΟΜΒΟΙ ΠΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ COMPAS ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ "ΟΜ" ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΕΣ ΡΟΜΒΟΕΙΔΕΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ 'ΜANTRAS' ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΩΝ COMPASS.

OLD COMPASS

ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΤΑΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ  ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ  ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΝ (ΣΥΜΒΟΛΙΚΩΣ) ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΣΕ ΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΠΕΙΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ Ή ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΗΔΗ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.
ΔΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΑΤΟΣ Ή ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ Ή ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΕΣ ΔΙΑΤΗΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΜΦΙΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ COMPASS ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΛΛΗΛΟΕΞΑΡΤΩΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ 'Η ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ Ή ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ Ή ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΣ" Ή "ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ" ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΟΚΤΑΡΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΧΟΙΝΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΣΥΜΒΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΟΚΤΑΚΤΙΝΟ ΗΛΙΟ" ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΔΙΣΜΟ KAI "ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ" Ή ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΞΙΔΑ (COMPASS) ΕΝΩ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΡΩΝ.
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΤΙΒΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ FLEUR DE LIS ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ (ΝΕΜΡΩΔ ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ ΤΑΜΜΟΥΣ)

The fleur-de-lis (or fleur-de-lys; plural: fleurs-de-lis; French pronunciation: [flœʁ də lis]) is a stylized lily (in French, fleur means flower, and lis means lily) or iris that is used as a decorative design or symbol. It may be "at one and the same time, political, dynastic, artistic, emblematic, and symbolic", especially in heraldry.[1] It is represented in Unicode at U+269C (⚜) in the Miscellaneous Symbols block.
ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ CΟMPASS ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΚΙΩΔΩΣ

ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ COMPASS ROSE ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΩΣ ΣΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΕΙΡΑ ΜΟΤΙΒΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΑΤΑ Ή ΑΝΑΠΤΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ COMPASS ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ "ΥΠΕΡΟΡΓΑΝΟ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ" ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ.
 

ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΥΠΟΥ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ" ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΕΑΝ ΑΝΑΛΥΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ COMPASS ΑΠΟ ΤΗΝ CIA KAI ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΕΡΣΚΕΛΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ Ή ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΙΣΗ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΕ ΑΜΙΓΗ ΤΟΜΕΑ.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ COMPASS ROSE ΑΠΟ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ.
BIBLE


ST PAUL'S CATHEDRAL


ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΡΟΖΕΤΑΣ_____________________________________________


Intelligence Community Agencies

The Office of Naval Intelligence (ONI) is one of 16 agencies that comprise the nation’s Intelligence Community (IC). The IC is a federation of executive branch agencies and organizations that work separately and together to conduct intelligence activities necessary for the conduct of foreign relations and the protection of the national security of the United States.

_____________________________________________

TMHMA ΕΝΟΣ ΤΥΠΙΚΟΥ COMPASS ROSE ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΗΤΟΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ "ΣΤΑΥΡΟΣ" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ COMPASS ΤΗΣ CIA ΕΝΩ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙKΑ.
ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ ΑΠΛΩΝ CΟMPASS.
ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟ COMPASS KAI ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ 'Η ΕΝΑ COMPASS ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΕΚΑΛΥΜΕΝΑ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΕΡΜΗΝΕΙΩΝ.
 
ΤΟ COMPASS ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΡΟΜΒΟΕΙΔΕΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ - ΣΗΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΩΣ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ COMPASS ROSE ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΕΞΩΜΟΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΚ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ME TA "MANTRAS", ΤΟΝ "ΤΡΟΧΟ", ΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΟ "ashoka chakra" 'Η ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ.
______________________________________________________
ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΚΤΙΝΟ COMPASS ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΝΑ ΟΚΤΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΡΟ Ή "ΗΛΙΟ" ΩΣ ΑΝΤΙΡΡΟΠΟ "Ε" ΜΟΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ", ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΑΚΤΙΝΟ ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΝΑΣ ΟΒΕΛΙΣΚΟΣ.
ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΜΕΣΣΑΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ "ΣΤΑΥΡΟ " ΤΟΥ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟΥ COMPASS ΤΗΣ C.I.A ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

SCIENTOLOGY
ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ CIA ΛΑΝΣΑΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΗΣ "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ" ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ KAI ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΚ DELTA KAI MK ULTRA ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙ Η CIA.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ERGENEKON.
ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΞΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΝΑ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΣΚΟΠΙΑ".

ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ KAI ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ "ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ" ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ ΤHN TEXNIKH TOY ΕΩΣΦΟΡΙΚΟY MARKETING ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΝΑΤΕΛΛΩΝ ΉΛΙΟΣ" Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ "ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΩΣ ΗΛΙΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΗΤΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΕΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ [1] [2] ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΟΠΩΣ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ [1] [2] [3] [4] ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΤΟ "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΛΑΙΤΑΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΦΩΣ" ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΑΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΦΡΥΓΙΚΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ.

Η ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "FLAG" ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ COMPASS + CROSS, ΑΠΟΡΡΕΟΥΣΑ ΕΚΦΑΝΣΗ ΕΝΟΣ ΟΚΤΑΚΤΙΝΟΥ ΗΛΙΟΥ CROSS + X Ή ΤΕΤΡΑΚΤΙΝΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ "X" ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΥΑΚΤΙΝΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ Η ΕΚΔΟΧΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ " NOHTA" ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΩΣ "ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΦΩΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΥΛΟ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΤΗ ΕΚΦΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΑΤΗΣ, ΤΗΣ ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ (ΚΟΛΟΜΠΑΣ), ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΜΙΘΡΑΣ ΖΩΡΟΑΣΤΡΗΣ -ΣΑΜΑΣ, ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΩΡΙΣΕ Ο ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.
____________________________________________
Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΠΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ, ΠΡΟΣΩΠΟ Ή ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΟ ΗΛΙΟΛΑΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΔΗΛΩΝΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΡΧΙΑ Ή ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΝΑΦΗ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΑΝΩΤΕΡΑ Ή ΚΑΤΩΤΕΡΑ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ Η ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΟΙΝΗ ΚΑΙ ΣΕ CIA, US NAVY (Ο.Ν.Ι) ΚAI NSA, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ UFO KAI USO. ΕΞΙΣΟΥ Η ΙΔΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΑΥΡΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΥΠΟΥ SETΙ KAI ΑΝΕΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΚΔΟΧΩΝ ΤΟΥ MAJESTIC 12 ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΡΟΠΟ "Ε", ΗΤΟΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΟΚΤΑΚΤΙΝΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΑΗΝΤΕΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ COMPASS ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
SCIENTOLOGY "FLAG" "E"
Ο ΟΚΤΑΚΤΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΤΕΛΛΩΝ ΗΛΙΟΣ, ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΣ ALL SEENG EYE, EINAI ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΕΝΩ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΚΤΑΚΤΙΝΟ ΗΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ Ή ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΛΑΜΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΜΕΣΑ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ FILTER ΤΥΠΟΥ STAR-4 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΝ ΛΑΜΠΕΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΗΛΙΟΛΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΡΩΝΤΑΣ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΥΘΥΠΟΒΟΛΗΣ.


ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

RISING SUN "THE DEMON CULT" SUN FRANCISCO RISING SUN SCIENTOLOGY
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ TΑ COMPASS ROSE EΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑI ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ. ΘΕΩΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΤΟΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ YEAR OF ARMAGEDDON ΤΟΥΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΩΣ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA.
Knights of Malta in Rome, Masters of the Pope's Unified International Intelligence Community and its Space Alien Deception, 2000
COIN VATICAN ΟΚΤΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΡΟ

1 σχόλιο: