Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Η θυσία της Παπαχρήστου στον βωμό του συστήματος



Προσπαθώ ότι γίνεται να το βλέπω και να το ερμηνεύω χωρίς να επηρεάζομαι από τις παγίδες που στήνει το σύστημα.Και μια τέτοια παγίδα ήταν σίγουρα και ο ντόρος που έγινε με την Βούλα Παπαχρήστου αφού το σύστημα κατάφερε και χώρισε για άλλη μία φορά στα 2 τους Έλληνες.


Η υποκρισία της εξουσίας των ΜΜΕ σε όλο της το μεγαλείο.Που για 4 μήνες έπαιζαν από το πρωί μέχρι το βράδυ την ΧΑ και γέμιζαν τα δελτία ειδήσεων με ειδήσεις από την κακή μεριά της μετανάστευσης και τώρα ξαφνικά "θίχτηκαν" για ένα σχόλιο που έκανε το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ....


Από την μία ο μνημονιακός Κουβέλης,ο υπηρέτης των πολιτικών της εξόντωσης και της εξαθλίωσης,ο υπηρέτης των πολιτικών του ξεπουλήματος και υπηρέτης της Παγκοσμιοποίησης και από την άλλη ο εκπρόσωπος του "Ολυμπιακού Ιδεώδους" Ισίδωρος Κούβελος,ο γνωστός και μη εξαιρετέος γαμπρός του Κων. Μητσοτάκη που έστελνε κάτι εκατομμύρια ευρό στο εξωτερικό χωρίς να τα δηλώνει..http://newpost.gr/post/id=110225  πρωτοστάτησαν απέναντι στην αθλήτρια




Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!


Πέρα από την υποκρισία των "ΤΑΓΩΝ" εξουσιαστών έχουμε και την διαπόμπευση αυτής της κοπέλας που έχει πέσει θύμα της φασιστοποίησης της κοινωνίας από το ίδιο το σύστημα.

Η συμπεριφορά αυτή του κόσμου θα την οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια ή στην ΧΑ ή σε κανά εξώφυλλο του PLAYBOY και ακόμα χειρότερα σε καμία ταινία του Σειρηνάκη..Απόδειξη ο,τι όλοι μας είμαστε ανεύθυνοι και κατώτεροι των περιστάσεων.Επίσης,ακόμα ένα δείγμα ο,τι το σύστημα μας παίζει στα δάχτυλα και όποια στιγμή θελήσει,μπορεί να "κάψει" μια 23χρονη κοπέλα ωστέ να πετύχει τους σκοπούς του.

Έτσι όπως κάποτε αποπροσανατόλιζαν τον κόσμο με την τσόντα της Τζούλιας Αλεξανδράτου έτσι και τώρα χρησιμοποίησαν το ηλίθιο ανέκδοτο με σαφή ρατσιστικό υπονοούμενο της Παπαχρήστου για να μεταφέρουν το ενδιαφέρον αλλού....



Ορίστε και ο λόγος που έπρεπε να χωριστούμε πάλι στα 2...


Kαταιγίδα νέων μέτρων



Mε το πρωινό ραντεβού του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με τους επικεφαλής της Τρόικας ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την οριστικοποίηση των νέων σκληρών μέτρων λιτότητας τα οποία θα τεθούν υπόψη των δανειστών προς έγκριση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Μετά από απανωτές συσκέψεις «κλείδωσε» το πλαίσιο κατευθύνσεων των περικοπών 11,6 δισ. ευρώ για την περίοδο 2013-2014 καθώς και τα μέτρα για το φετινό Προϋπολογισμό, ύψους 3 δισ. ευρώ.

Όπως όλα δείχνουν στο σχέδιο περιλαμβάνονται δραστικές περικοπές συντάξεων, κοινωνικών παροχών, νοσοκομειακών και φαρμακευτικών δαπανών, λειτουργικών δαπανών, αλλά παραμένουν ανοιχτά ζητήματα, όπως της εφεδρείας-απολύσεων από το Δημόσιο ή ευρύτερο δημόσιο τομέα, καθώς και μειώσεων αποδοχών υπαλλήλων.

Πρόκειται για σχέδιο περικοπών, με ποσοτικοποιημένες κατευθύνσεις, οι οποίες θα εξειδικευτούν εν καιρώ και μέσα από σκληρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα, η οποία επιμένει στη σκληρή γραμμή και στην de facto εφαρμογή των συμφωνηθέντων που αναγράφονται στο δεύτερο μνημόνιο.
Ταυτόχρονα, το σχέδιο των περικοπών, λόγω των σκληρών μέτρων που εμπεριέχει, θα δοκιμάσει την αντοχή της κυβέρνησης, η οποία πρέπει να σημειωθεί ότι δέχεται ισχυρές πιέσεις από το εξωτερικό, να εφαρμόσει το πρόγραμμα ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η Ελλάδα και η ευρωζώνη γενικότερα τους επόμενους μήνες. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και οι αιφνιδιαστικές επισκέψεις του προέδρου της Κομισιόν Ζ. Μανουέλ Μπαρόζο, αλλά και του Αμερικανού αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Τσαρλς Κόλινς.

Τα ραντεβού Σαμαρά με δανειστές, κυβερνητικούς εταίρους και… Μπαρόζο

Σήμερα στις 14.00 το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών και τους πολιτικούς αρχηγούς, Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη.

Επίσης θα έχει τετ-α-τετ με την ηγεσία της τρόικας, θα τους παραδώσει ένα πιο αναλυτικό σχέδιο των κρατικών περικοπών. Θα ακολουθήσουν κατόπιν διαβουλεύσεις, σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το πακέτο των μέτρων, στη διάρκεια του Αυγούστου και να είναι έτοιμο στις αρχές Σεπτεμβρίου όταν θα επιστρέψει η τρόικα, για τον τελικό έλεγχο.

Την ίδια ώρα εν μέσω αλλεπάλληλων αρνητικών μηνυμάτων και πιέσεων από την Ευρώπη, ο Μπαρόζο θα πραγματοποιήσει την πρώτη επίσκεψη στην Ελλάδα από τον Ιούνιο του 2009.

Στόχος της επίσκεψης, όπως ανέφερε από τις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θα είναι η εξέταση της οικονομικής κατάστασης στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Στη συνάντηση που θα έχει ο πρόεδρος της Κομισιόν με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στις 17.30 στο Μέγαρο Μαξίμου, θα εξεταστεί η πορεία της ελληνικής οικονομίας και θα συζητηθεί η υλοποίηση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής.

Μέτρα-φωτιά

Στη λίστα των μέτρων που βρίσκονται στο τραπέζι περιλαμβάνονται: περιορισμός της λίστας των δικαιούχων για προνοιακά επιδόματα, περικοπή στις δαπάνες των ασφαλιστικών ταμείων, περικοπή εφάπαξ, ψαλίδι στις συντάξεις, μείωση φαρμακευτικής δαπάνης, κλείσιμο - συγχωνεύσεις οργανισμών και νοσοκομείων, ισοδύναμα μέτρα για τις απολύσεις (1 πρόσληψη για κάθε 10 αποχωρήσεις, μη ανανέωση συμβάσεων), μείωση μισθών και επιδομάτων στις ΔΕΚΟ, ακόμη και επιβολή διδάκτρων στους «αιώνιους φοιτητές».
Στο πλαίσιο μελέτης του ΚΕΠΕ προτείνεται μεταξύ άλλων και το ενδεχόμενο να καταβάλλεται ο μισθός των κληρικών κατά 50% από το Κράτος και κατά 50% από την Εκκλησία. 

πηγή: http://www.zougla.gr/politiki/article/kategida-neon-metron  

Καλό Καλοκαίρι...Καλές διακοπές...

                                                                                                                                                            X.T.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου