Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Χορεύοντας στους ρυθμούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων



Παρατηρώ τον τελευταίο καιρό το μένος που βγάζουν οι Έλληνες για τους Άγγλους με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων και το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μου είναι ο,τι το σχέδιο προχωράει μια χαρά.Αυτό το σχέδιο είναι τόσο καλά μελετημένο που για να μπορέσεις να λειτουργήσεις με καθαρό μυαλό και να αξιολογήσεις αντικειμενικά τα τεκταινόμενα,θα πρέπει να αψηφίσεις όλες σου τις ευαισθησίες,όλες σου τις αδυναμίες και να βάλεις τέλος σε κάθε σκέψη που θα είναι προϊόν αγανάκτησης.

Το κόλπο,στρέφω τον έναν λαό απέναντι στον άλλο,εκτελείτε με απόλυτη επιτυχία εδώ και  εκατονταετίες.Είναι από τα σημαντικότερα όπλα των εξουσιαστών για να αποπροσανατολίσουν τους λαούς και να στρέψουν την προσοχή εκεί που θέλουν.


Πετάει ας πούμε η Μέρκελ ένα "οι Έλληνες είναι τεμπέληδες" αρχίζουμε εμείς "κι οι Γερμανοί είναι έτσι, είναι αλλιώς"...Κάνει ένας Άγγλος μια παπαριά και αρχίζουμε εμείς "Οι έτσι,οι αλλιώς,που είναι έτσι και κάνουν εκείνο κλπ"Και αυτό το μένος των Ελλήνων κατά των Άγγλων μόνο ως προβοκάτσια στις σχέσεις των δύο λαών μπορεί να θεωρηθεί και αυτοί που αναπαραγάγουν όλο αυτό συφερτό μόνο ως βαλτοί ή αφελείς μπορεί να χαρακτηριστούν.

Καθίστε ρε αδέρφια σας είπε ποτέ κανένας Άγγλος ο,τι έχουν τον ίδιο πολιτισμό και την κουλτούρα με την Ελλάδα;Σας είπε κανείς Άγγλος ο,τι θα σας πάρει με το ζόρι να μείνετε στην Αγγλία;Σας επέβαλε κάποιος Άγγλος ντε και καλά να ακούτε την μουσική τους;Εμείς έχουμε τον δικό μας πολιτισμό,αξίες και κουλτούρα και αυτοί τον δικό τους...Αυτό είναι και το ωραίο ανάμεσα στους λαούς.Που μπορούμε(ακόμα) και αναγνωρίζουμε την διαφορετικότητα μέσα από τα πολιτιστικά στοιχεία του κάθε λαού και την κουλτούρα του.

Και δεν πρέπει να ξεχνάτε ποτέ ο,τι αυτά κοιτάνε να εξαλείψουν κάνοντας τους λαούς  άβουλα όντα χωρίς αξίες και ιδανικά που δεν θα έχουν κανένα πάτημα για να αντισταθούν απέναντι σε αυτούς.

Επίσης δεν μπορούμε να χρεώνουμε τους Άγγλους για το μασονικό τελετουργικό της Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.Είναι κάτι που δεν το ορίζει κανένας λαός παρά μόνο η Ελίτ.Επίσης ένα πολύ ενδιαφέρον που έμαθα πρόσφατα είναι το γεγονός ο,τι πολλά από τα αφυπνιστικά βίντεο που παρακολουθούμε στο διαδίκτυο,στην Αγγλία είναι λογοκριμένα και ο λαός δεν μπορεί να τα παρακολουθήσει.



Τα προβλήματα στους λαούς είναι κοινά.Άλλοι τα ζουν πιο έντονα(βλ. Ελλάδα) και άλλοι όχι.Αυτό όμως δεν αλλάζει το ο,τι όλοι οι λαοί πρέπει να πολεμήσουν μαζί τον κοινό εχθρό που έχουν σαν στόχο την εξόντωση της ανθρωπότητας


Ήμαρτον πια!!Ο εχθρός είναι ΚΟΙΝΟΣ και σταματήστε να είστε θύματα των Παγκοσμιοποιητών που θέλουν τους λαούς εχθρούς για να προχωράνε τα σχέδια τους χωρίς εμπόδια και προσπαθήστε να ενωθείτε απέναντι στον κοινό εχθρό!!




ΈΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!

Χ.Τ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου