Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

"Αντινεοταξίτες" μας ζητάνε να κάνουμε συμφωνία με τον διάβολο



Κάποιοι μας κατηγορούν γιατί δεν προβάλαμε το θέμα για την κάρτα του πολίτη από την ΧΑ. Η απάντηση είναι πολύ απλή αλλά ταυτόχρονα δύσκολη να την καταλάβουν.

Καταρχάς για εμάς ο αγώνας για την κάρτα δεν είναι ευκαιρία να μαζέψουμε ψήφους και κατά δεύτερον θεωρούμε ο,τι αυτός ο αγώνας είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από ένα φακέλωμα,που η ΧΑ δεν μπορεί εκ φύσεως να το πολεμήσει αφού βρίσκεται απέναντι από εμάς.

Είναι αγώνας εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων!!



Ο αγώνας κατά την ΝΤΠ απαιτεί κάτι που είναι πολύ σημαντικό και οι ΧΑ με τις πρακτικές τους έχουν αποδείξει ο,τι δεν το έχουν.ΑΝΘΡΩΠΙΑ και σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά πάνω απ' όλα σεβασμό στην ίδια μας την πίστη και Στον Χριστό μας.Είναι υποκριτικό αλλά και ταυτόχρονα τραγικό αυτοί που έχουν γράψει ποιήματα για τον εωσφόρο και είχαν συγκροτήματα που φωτογραφίζονταν με ανάποδους σταυρούς και με τον Μπαφομέτ να μας μιλάνε για την "Κάρτα του Πολίτη"

Ενδεικτικά....



Σας αρέσει ή δεν σας αρέσει "Κύριοι" εμείς πολεμάμε κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που μπορεί να αισθανθεί η μολυσμένη σας ψυχή...

Εμείς είμαστε αυτοί που θα βάλουμε τέλος στην πολυπόθητη για κάποιους Χρυσή άφιξη του Αυγερινού ή εωσφόρου,δηλαδή

ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!
 
Είμαστε ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ!!Τα μόνα μας όπλα είναι η πίστη μας Στον Χριστό και η αλήθεια!!Αν δεν μπορείτε να την αντέξετε ας μείνετε στα συννεφάκια που έχετε φτιάξει και περιμένετε από τον διάβολο να σας σώσει...
 
Χ.Τ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου