Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Capital + Vision:Όταν ο Καπιταλισμός συναντάει τον αποκρυφισμό και τους Ναζί




Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, η Εφημερίδα «Κεφάλαιο», η πύλη Capital.gr διοργανώνει με "επιτυχία" το συνέδριο Capital Vision

Το Capital + Vision αποτελεί μια μεγάλη συγκέντρωση του επιχειρηματικού κόσμου όπου φορείς και επιχειρήσεις καλούν τους συνεργάτες και πελάτες τους σε εκδηλώσεις, ημερίδες, συζητήσεις, παρουσιάσεις, πάντα γύρω από τα θέματα της οικονομίας, των επενδύσεων, του περιβάλλοντος, της ενέργειας, της αειφορίας, της καινοτόμας τεχνολογίας, της εταιρικής ευθύνης, της κοινωνικής αλληλεγγύης και ό,τι άλλο μπορεί να ταιριάξει στο όραμα ενός καλύτερου αύριο.

 
Ας πάμε να το αναλύσουμε λίγο παραπάνω όλο αυτό...


Την στιγμή που χιλιάδες συνάνθρωποί μας ζούν μέσα στην εξαθλίωση,στην απόγνωση,την αβεβαιότητα και οδηγούνται στην αυτοκτονία,οι κεφαλαιοκράτες πραγματοποιούν αυτό το συνέδριο με σκοπό όπως λένε την εμπορική ανάπτυξη.

Η αλήθεια είναι ο,τι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα έλεος και για να βγάλουν περισσότερο χρήμα θα κάνουν ότι μπορέσουν για να το αποκτήσουν.Είναι οι ίδιοι που κάθε ανθρώπινη αξία και συναίσθημα τα παίρνουν και τα κάνουν εμπόριο.Βέβαια όταν τελειώνουν οι ιδέες επιστρατεύονται οι γνωστές και μη εξαιρετέες ΜΚΟ όπως και ο επιστημονικός χώρος για να τους δώσουν νέες κατευθύνσεις για να αποκτήσουν το πολυπόθητο για αυτούς χρήμα.

 
Το γεγονός ο,τι η Ελλάδα βρίσκεται υπό Τραπεζική κατοχή δεν τους ενδιαφέρει αφού έτσι κι'αλλιώς αυτοί την κρίση την ζούνε πίνοντας κοκτέιλ μέσα στις βίλες τους.


Το Capital + Vision δεν είναι μία απλή συγκένρωση επιχειρηματιών. Είναι στην πραγματικότητα η ψευδαίσθηση που θέλει να δημιουργήσει το σύστημα ο,τι μέσα από το Καπιταλιστικό σύστημα των "Ελεύθερων Αγορών" μπορεί να δημιουργηθούν οι ευκαιρίες για ανάπτυξη και ταυτόχρονα για πλουτισμό μέσα από αυτήν. Βέβαια το γεγονός ο,τι η Ελλάδα έχει ένα μνημόνιο και μία Τρόικα η οποία ορίζει την παραγωγή και το που πάει το χρήμα δεν απασχολεί κανέναν.

 
Κοινωνική ευαισθησία με σπόνσορες


Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ!! Αυτοί οι οποίοι μας ισοπεδώνουν και μας καταστρέφουν μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις θέλουν να μας δείξουν ο,τι μας νοιάζονται. Στην αρχή μας ξεζουμίζουν και μετά μας λένε "Νοιαζόμαστε για εσάς". Λέξεις όπως η αξιοπρέπεια και το ήθος είναι για αυτούς άγνωστες!!



Αξιοπρέπεια κι αρχές λείπουν ταξίδι και την καρδιά μας που διψά ποτίζουν ξίδι
Ματαιόδοξοι μασόνοι κυβερνάνε ρε μα οι μεγάλοι χορηγοί που πολύ μας αγαπάνε
Θα μας γλιτώσουν, είναι σπουδαίοι! Θα μας αφήσουν να ρημάξουμε στα βράχια τελευταίοι
Δημοκρατία κι αξιοκρατία πλέον πωλούνται σε πανέρια σε ευκαιρία!
Μα εμείς πονάμε αυτό τον τόπο, σφίγγουμε δόντια και λουριά για την Ελλάδα ρε γαμώτο
Νομίζουμε ποτέ δε θα μιλάμε, όμως τα πρόβατα τους λύκους θα τους φάνε!



Μεγάλος χορηγός του συνεδρίου είναι η Γερμανική Allianz 



Το σήμα της είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος "ΑΕΤΟΣ" ή αλλιώς ο Ώρος


Και χορηγός επικοινωνίας ο Σκάι και η Καθημερινή του Ομίλου Αλαφούζου μας θυμίζουν ότι οι Ελληνογερμανικές σχέσεις μένουν δυνατές μέσα στον χρόνο....





Όπως καταλαβαίνετε το θηρίο την στιγμή που πεθαίνει προσπαθεί να μας αποδείξει ο,τι είναι ακόμα ζωντανό.Μας θυμίζει το τι μας έχει κάνει μέσα στα χρόνια και πως μας έκανε από ανθρώπους σε καταναλωτές που το συντηρούσε..

Το θηρίο το πολέμησαν οι προγόνοι μας και το διώξανε με τα όπλα και αυτό ξαναγύρισε με την μάσκα του καλού και ανθρώπινου επιχειρηματία

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!!

Χ.Τ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου