Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Γιαλαντζί Αντινεοταξίτες: Ζουν ανάμεσά μας...


Σαν Χριστιανοί και Αντινεοταξίτες ο μόνος δρόμος που έχουμε να ακολουθήσουμε είναι αυτός της κατανόησης και της αγάπης.Χρέος μας είναι να αντισταθούμε στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και για να το καταφέρουμε αυτό θα πρέπει να παλέψουμε από κοινού με τους άλλους λαούς.
Από κοινή διαμαρτυρία Χριστιανών-Μουσουλμάνων στην Αίγυπτο

 ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ!!

 


Ο πόλεμος έχουμε ξαναπεί είναι στην ΨΥΧΗ μας και δεν θα τους κάνουμε την χάρη να τους την χαρίσουμε με το τεχνητό μίσος που προσπαθούν να δημιουργήσουν.


Ο πόλεμος είναι με τον εχθρό του ανθρώπου και του Ενός και Μοναδικού και Πραγματικού Θεού και είμαστε υποχρεωμένοι από την ίδια μας την μοίρα να τον αντιμετωπίσουμε.

Ο Χριστός μας,μας φωτίζει και μας δείχνει τον δρόμο
 
Κάποιοι που θεωρούν τους εαυτούς τους "Αντινεοταξίτες" αλλά στην ουσία είναι υπηρέτες της ΝΤΠ το μόνο που κάνουν είναι να ερμηνεύουν τα γεγονότα επιφανειακά και ποντάρουν σε αυτό για να προσελκύσουν κόσμο.Το γεγονός ο,τι ο κόσμος δέχεται σαν αλήθεια αυτό που βλέπει και αυτό που έντεχνα του έχει πασάρει το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ σαν αλήθεια,τους ευνοεί.



Βέβαια υπάρχει και άλλη μία παράμετρος για αυτούς τους τρομερούς επαναστάτες...Είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτοι!! Δεν τους συναντάμε στους δρόμους,ούτε σε δράσεις ούτε καν σε συναντήσεις Αντινεοταξιτών.Τους ξέρουμε μόνο από προφίλ στο fb χωρίς καν να γνωρίζουμε από που μας μιλάνε..

Κάπως έτσι και οι τιμητές της Χρυσής άφιξης του Αυγερινού(εωσφόρου) ανέβηκαν στο 8% μέσα σε 5 μήνες.Ενώ από εδώ φωνάζαμε για την παγίδα που έστησε το σύστημα στους Έλληνες Χριστιανούς Ορθόδοξους κάποιοι υποτίθεται αφυπνισμένοι επιμένουν να την προωθούν και να την αναδεικνύουν σαν την μοναδική πατριωτική δύναμη

Τα ίδια κέντρα είναι αυτά που τόσα χρόνια κρατούσανε στο σκοτάδι τους συνανθρώπους μας και τους οδηγούσαν σε λανθασμένες κατευθύνσεις όπως αυτές του μίσους,της μισαλλοδοξίας,της απληστίας και της απανθρωπιάς.



Βέβαια δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ο,τι οι ίδιοι είναι αυτοί που προκαλούν αυτό που υποτίθεται φοβούνται πως θα έρθει.Οι επιθέσεις από Μετανάστες σε Έλληνες και ανάποδα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Άποψή μου είναι ο,τι πρέπει επιτέλους να βγουν οι υγιείς άνθρωποι μπροστά και να εμποδίσουν κάθε απόπειρα διχόνοιας.Πρέπει η λογική να κυριαρχήσει της παράνοιας που επικρατεί και που είναι αποτέλεσμα της επιθυμίας των εξουσιαστών που θέλουν να δημιουργήσουν καταστάσεις Συρίας στην Ελλάδα.


Για τέλος θέλω να ενημερώσω κάτι αυτούς τους γιαλαντζί αντινεοταξίτες.Εμείς πολεμάμε κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που πιστεύουν.Πολεμάμε αυτόν τον Παγκόσμιο ηγέτη που στρώνουν χαλί...

Ένας κόσμος ενωμένος απέναντι στην Νέα Τάξη Πραγμάτων!!
Fuck New World Order




υ.γ. Μην πιστεύετε τίποτα,ερευνάτε και διασταυρώστε τα πάντα.Ενώστε τα κομμάτια του παζλ σωστά για να μην σας παραπλανήσει ποτέ ξανά κανένας.

υ.γ.2 Δεν μας ενδιαφέρει το να είμαστε αρεστοί.Το μόνο που μας νοιάζει είναι να ξέρουμε ο,τι είπαμε την αλήθεια

Χ.Τ.

1 σχόλιο:

  1. για ποια απο όλα είμαστε τόσο σίγουροι οτι ξέρουμε την αληθεια ??? γιατί κ οι θρησκείες παραείναι υπερτιμημένες...αυτές κ αν έχουν επιφέρει τη διχόνοια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή