Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

H πατριωτική αριστερά κι η δωσίλογη ακροδεξιά… μέσα από δύο ανακοινώσεις: ΚΚΕ & ΔΗΜΑΡ - Για να καταλάβεις ποιοι είναι υπάλληλοι τραπεζιτών και χανουμάκια των ιμπεριαλιστών!



ΔΗΜΑΡ
: «Επί δυόμιση χρόνια η Συρία ταλανίζεται στη δίνη ενός αιματηρού εμφυλίου πολέμου... Η πρόσφατη χρήση χημικών όπλων κορυφώνει τη φρίκη...  Η διεθνής κοινότητα πρέπει να δράσει άμεσα...
προς το συμφέρον του συριακού λαού που θέλει να ζει δημοκρατικά χωρίς την καταπίεση και την αυθαιρεσία του καθεστώτος Άσαντ»

ΚΚΕ
:  «Το ΚΚΕ καταδικάζει την εξωτερική επέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της Συρίας και των άλλων κρατών της περιοχής, καταδικάζει την προετοιμασία νέου ιμπεριαλιστικού πολέμου... οργανώνουν και αξιοποιούν προπαγανδιστική και παραπλανητική καμπάνια ενοχοποίησης της συριακής κυβέρνησης για τη χρήση χημικών όπλων, προκειμένου να δικαιολογήσουν στρατιωτική επίθεση κατά της Συρίας... επεμβαίνουν στις εσωτερικές υποθέσεις της Συρίας στο πλευρό των ενόπλων αντικαθεστωτικών, των κάθε λογής μισθοφόρων, τους οποίους τροφοδοτούν με οπλισμό για να προωθήσουν τα στρατηγικά τους σχέδια στην περιοχή...»

Τώρα κατάλαβες τι ρόλο "παίζει" και για λογαριασμό ποιων η ΔΗΜΑΡ;
* Η Συρία είναι γειτονιά μας... Μεσόγειος... ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει την ένοχη σιωπή του και θα συνεχίσει το τροπάρι της υπεκφυγής για τη Συρία με τις σιωνιστικές θέσεις της κυρίας Δούρου και του κυρίου Ήσυχου; Ή θα είναι και με τον χωροφύλακα, αλλά και με τον αστυφύλακα;

πηγή : http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/search/label/%CE%A3%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου