Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Προβοκάτσια των δήθεν χημικών βομβαρδισμών !!




Επέμβαση στη Συρία προαναγγέλλει ο Μπαράκ Ομπάμα 

Με πρόσχημα τη προβοκάτσια των δήθεν χημικών βομβαρδισμών 

Θυμηθείτε : όπως τότε στο Σεράγεβο με τη βόμβα προβοκάτσια στην αγορά 
και την εισβολή του ΝΑΤΟ που διέλυσε τη Σερβία.


Τα αραβόφωνα ειδησεογραφικά Λιβάνου και Συρίας, αιφνιδιάστηκαν από τις τελευταίες καταγγελίες της αντιπολίτευσης για ρίψη χημικών στα προάστεια της Δαμασκού. Τα περισσότερα καταλήγουν ότι 
υπάρχει πλαστογράφηση του οπτικού υλικού που παρουσιάζεται ως αποδεικτικό για την δολοφονική επίθεση.
To ειδησεογραφικό Sham Times θέτει τ’ αναπάντητα ερωτήματα που προκύπτουν σχετικά με την φερόμενη επίθεση με χημικά στα περίχωρα της Δαμασκού που καταγγέλει η... συριακή αντιπολίτευση :
• Πώς συναντήθηκαν όλα αυτά τα παιδιά σε μια περίοδο που δεν λειτουργούν τα σχολεία ούτε πραγματοποιούνται κάποιες συλλογικές δραστηριότητες; Και ιδίως που βρέθηκαν όλα αυτά τα παιδιά από κοινού συναθροισμένα σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως τομείς στρατιωτικών επιχειρήσεων;
• Που είναι οι γονείς ή οι συνοδοί τους να τα κλάψουν;Τα χημικά εισέβαλαν στα σπίτια και έπληξαν επιλεκτικά παιδιά ; 


• Η περιοχή που θεωρητικά δέχθηκε το χτύπημα απέχει μόλις 10΄από την έδρα διαμονής της Επιτροπής του ΟΗΕ. Μέχρι και ειδικός αναλυτής στο FRANCE 24 δήλωσε ότι μια τέτοια ενέργεια θα ισοδυναμούσε με πολιτική αυτοκτονία του Άσσαντ.Όχι μόνο δεν υπήρχε το έρισμα αλλά πολύ περισσότερο, υπήρχε το ισχυρό αντικίνητρο αυτό της παρουσίας του ΟΗΕ σχεδόν μέσα στην πληγείσα περιοχή.
• Σύμφωνα με τη Συριακή Μετεωρολογική υπηρεσία η ταχύτητα του ανέμου στη Δαμασκό τη δεδομένη ημερομηνία κυμάνθηκε μεταξύ 23 και 25 χλμ.την ώρα.Μ’αυτήν την ταχύτητα σε τέτοιες καιρικές συνθήκες η χρήση χημικών όπλων θα είχε προκαλέσει τον θάνατο σε πολλούς κατοίκους των γύρω περιοχών.Κανείς απ’αυτούς που ζουν σε μια απόσταση εκατοντάδων μέτρων από εκεί δεν ισχυρίσθηκε ότι προσβλήθηκε από τα δηλητηριώδη αέρια.
• Αυτή η εκστρατεία παραπληροφόρησης πέρασε σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ την ίδια ώρα που περέμεναν ερμητικά σιωπηλά για τη μεγαλύτερη θρησκευτικο-εθνοτική εκκαθάριση με εκατοντάδες θύματα στη Λαττάκεια.Τα θύματα έφεραν ακρωτηριασμό άκρων και ήταν αποκεφαλισμένα με γουαχαμπιτικό τρόπο.Οι νεώτερες πληροφορίες μιλούν για 300 νεκρούς.
• Είναι σαφές ότι αν σκοτώθηκαν κάποια παιδιά, αυτό συνέβη πριν την υποτιθέμενη ρίψη. Πότε , που ,και από ποιόν σκοτώθηκαν ; Αυτό είναι το καίριο ερώτημα που χρήζει απάντησης.
• Οι servers της εταιρείας YOUTUBE δημοσίευσαν και ανήρτησαν όλα τα επίμαχα βίντεο στις 20/08/13 δηλαδή μια ολόκληρη ημέρα πριν από την διάπραξη της υποτιθέμενης ρίψης των χημικών.Μάλιστα ορισμένα σχόλια δημοσιεύθηκαν 19 ώρες πριν την καταγγελία. Πως εμφανίζονται τα θύματα πριν να πληγούν ;
Αυτά είναι τα links που δίνει το SHAM NEWS, για τις ετεροχρονισμένες αναρτήσεις στο YOUTUBE, όπου η ανάρτηση φέρει ημερομηνία δημοσίευσης 20/08/13, μια ημέρα πριν τις επιθέσεις : 

http://youtu.be/L6B8wq1VXN0 

http://youtu.be/VGOAmM1rN8s 

http://youtu.be/PXwS4_E3OQE

πηγή : http://anemos5.blogspot.com/2013/08/blog-post_3423.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου