Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Χρυσή Αυγή στην υπηρεσία της Νέας Τάξης Πραγμάτων


 
Ο Μιχαλολιάκος πλέον και με τον πιο επίσημο τρόπο παίρνει ξεκάθαρη θέση κατά του λαού που αγωνίζεται,αντιστέκεται και διεκδικεί.

Η δήλωσή του,στο κύριο προπαγανδιστικό μέσο της Χρυσής Αυγής EXTRA μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αφού η φημολογία για έντονες κοινωνικές αντιδράσεις από τον Σεπτέμβριο έχουν ανησυχήσει την υποτακτική Κυβέρνηση των Διεθνών Τοκογλύφων. Με μέτρα όπως η η κατάργηση της άρσης των πλειστηριασμών,χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο και  την ιδιωτικοποίηση του νερού θα είναι απίθανο να μείνουν αναπάντητα από τον λαό που υποφέρει,για αυτό και το σύστημα προσπαθεί από τώρα να χρησιμοποιήσει όλα του τα μέσα για να κατευνάσει τις αντιδράσεις


Ο Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι αυτό που χρειάζεται ο λαός είναι μία Επανάσταση της Αρχούσας Κυρίαρχης Τάξης(!!!) και ταυτόχρονα κατάγγειλε κάθε μορφής Λαική εξέγερση και αντίσταση  . Δηλαδή αυτό που μας λέει ούτε λίγο ούτε πολύ είναι το μεγάλο κεφάλαιο(Βαρδινογιάννης,Κόκκαλης,Λάτσης,Μαρινάκης κλπ)που αποτελούν την Άρχουσα Τάξη και που όχι μόνο δεν έχει πληγεί αλλά συνεχίζει και επωφελείται από αυτές τις πολιτικές να ηγηθεί μίας επανάστασης!!


Για να πραγματοποιηθεί αυτό θα χρειαστεί η Χρυσή Αυγή να είναι μέσα σε ένα ενδεχόμενο Κυβερνητικό σχηματισμό


Με αυτές του τις δηλώσεις στοχεύει σε δύο πράγματα.Να κρατήσει καθηλωμένους τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής στους καναπέδες ή ακόμα και να τους στρέψει εναντίων όσων αγωνίζονται και να ανοίξει έτσι τον δρόμο σε μία ενδεχόμενη συγκυβέρνηση με την ΝΔ στα πρότυπα του "πετυχημένου" μνημονιακού μοντέλου με το ΛΑΟΣ.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας είναι ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να καθόμαστε να τους κοιτάμε να μας βιάζουν.Πρέπει να αντισταθούμε με κάθε μέσο και τρόπο και να κερδίσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ!!

Κατά τα άλλα Χρυσή Αυγή ή αλλιώς Νέα Τάξη Πραγμάτων ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ των αγωνιστών και ελεύθερων ανθρώπων.

Χ.Τ.

1 σχόλιο:

  1. Φίλε είσαι σαν υπνωτισμένος και δεν βλέπεις ούτε το προφανές: Δεν είπε για την υπάρχουσα άρχουσα τάξη αλλά για μια νέα άρχουσα τάξη που χρειάζεται να δημιουργηθεί και να κάνει την επανάσταση. Όπως έγινε με τον Καποδίστρια, τον Υψηλάντη, τους οπλαρχηγούς του 1821.

    Αυτή η άρχουσα τάξη δεν μπορεί να δημιουργηθεί από προδότες και βολεμένους του συστήματος σαν τον Κόκκαλη και τα άλλα καθάρματα που αναφέρεις - γιατί να ρισκάρουν να αλλάξουν ένα σύστημα όπου είναι επιτυχημένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή