Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Είμαστε όλοι τρομοκράτες!!

Η αναζήτηση χύτρας έφερε την Αντιτρομοκρατική στην πόρτα τους



Πώς μία αναζήτηση στο Google τους έκανε οιονεί τρομοκράτες; Γιατί μία οικογένεια στις ΗΠΑ δέχθηκε "επίσκεψη'' από την Αντιτρομοκρατική

Μία σειρά αναζητήσεων στο Google ήταν ικανή για να φέρει την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία στο κατώφλι του σπιτιού τους και να τους ανακρίνει για πιθανή εμπλοκή τους με την τρομοκρατία.
Ο λόγος για μία τυπική οικογένεια στο Λονγκ Άϊλαντ των ΗΠΑ, η οποία όπως έγινε γνωστό, δέχθηκε ''επίσκεψη'' από έξι άτομα της Αντιτρομοκρατικής, τα οποία ήθελαν να ερευνήσουν το σπίτι τους.
"Ήταν θέμα συγκυρίας", δήλωσε η μητέρα.


Κάθε μέλος της οικογένειας έκανε τη δική του αναζήτηση στον υπολογιστή, συνθέτοντας το παζλ που χτύπησε ''κόκκινο συναγερμό'' για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα.
Κι αν όλα αυτά φαντάζουν σενάριο ταινίας δράσης, όταν ακούσετε τις αναζητήσεις τους θα καταλάβετε γιατί αναστατώθηκαν οι αρχές.

Μία χύτρα, ένα σακίδιο και πολλά κλικαρίσματα σχετικά με τις εκρήξεις στο Μαραθώνιο της Βοστώνης, ήταν αρκετά για να θεωρηθούν ύποπτοι και να περάσουν από μία μίνι ανάκριση.
''Έψαχνα μία χύτρα για να μαγειρεύω. Ο άνδρας μου χρειαζόταν ένα σακίδιο και ο 20χρονος γιος μου διάβαζε όσα συνέβησαν στη Βοστώνη, πατώντας links σχετικά με βόμβες'' αναφέρει η μητέρα.
''Ο άνδρας μου ήταν στο σπίτι, όταν ήρθαν από την Αντιτρομοκρατική'' δηλώνει η γυναίκα και περιγράφει τις κινήσεις τους. Ρώτησαν αν μπορούν να ελέγξουν το σπίτι, διάβασαν τους τίτλους των βιβλίων της οικογένειας, ενώ ακολούθησε καταιγισμός προσωπικών ερωτήσεων.

Τους ενδιέφερε να μάθουν για την καταγωγή και τη ζωή της οικογένειας, αλλά και για την ύπαρξη βόμβας μέσα στο σπίτι. Ο διάλογος σε αυτό το σημείο, ήταν μάλλον διασκεδαστικός.
''Έχετε κάποια βόμβα μέσα στο σπίτι;'' ρώτησαν από την Αντιτρομοκρατική, για να λάβουν μία-μάλλον απρόσμενη απάντηση-από τον άνδρα.

''Βόμβα, όχι. Έχουμε όμως ατμομάγειρα ρυζιού. Τον χρησιμοποιεί η σύζυγός μου για να φτιάχνει κινόα''.

''Τι στο καλό είναι το κινόα'' αναρωτήθηκαν.

Μετά από αρκετή ώρα και πολυάριθμες ερωτήσεις πείστηκαν πως η οικογένεια είχε σχέση με τη μαγειρική και όχι την τρομοκρατία. Αποχώρησαν αφήνοντάς τους ανάστατους από την επίσκεψη.

Πηγή: http://news247.gr/eidiseis/paraksena/h_anazhthsh_xutras_efere_thn_antitromokratikh_sthn_porta_toys.2356692.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου