Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ


Η Ερμητική Τάξη της Χρυσής Αυγής (Hermetic Order of the Golden Dawn , H.O.G.D.) είναι μια μαύρη μαγική (μαύρη μασονία), ακραιορατσιστική οργάνωση (υπερ της υπεροχής της λευκής φυλής ενώ χαρακτηρίζει υπάνθρωπους όλους τους υπόλοιπους κατοίκους του πλανήτη και ιδιαιτέρως τους εβραίους και τη μαύρη φυλή, ώστε να μένει στο απυρόβλητο η κίτρινη φυλή και να προκαλείται στη δύση διχαστικός πόλεμος μεταξύ λευκης & μαύρης φιλής. Βλ.ρόλο ΚΚΚ επίσης) με ισχυρούς δεσμούς σε κόμματα και οργανώσεις Νεοναζί και ακραιορατσιστών (υπερ της υπεροχής της λευκής φυλής) ανά τον κόσμο, και τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τον έλεγχο μιας πληθώρας από αποκρυφιστικές οργανώσεις και μυστικά τάγματα χρησιμοποιώντας εμπορικά σήματα (όπως το ® και ΤΜ ), νομικές αγωγές και άλλες μορφές καταναγκασμού.

H Ερμητική Τάξη της Χρυσής Αυγής έχει ισχυρούς δεσμούς με το ελληνικό ρατσιστικό (ομώνυμο) πολιτικό κόμμα, Χρυσή Αυγή. Η (Μαρία Βαβατσικη) Maria Babwasingh μια ελληνίδα που ζει στο Νιου Τζέρσευ, υπηρετεί ως ο κύριος σύνδεσμος μεταξύ της Ερμητικής Χρυσής Αυγής και του ομώνυμου κόμματος Χρυσή Αυγή της Ελλάδος.
(Παρέλαση Χρυσής Αυγής Ελλάδος με εμβλήματα τον κέλτικο σταυρό και τον αριστερότροπο μαίανδρο της σινοκινουμενης θιβετιανοκινούμενης θεοσοφικής αριστεράς ατραπούς βλ. αποσυμβολισμό εμβλήματος χρυσής αυγής: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/golden-morgenrote.html
Αρκετά χρόνια πριν, η Βαβατσίκη της Χρυσής Αυγής, χρησιμοποιώντας δικαστικές αγωγές και άλλες μορφές εξαναγκασμού, κατέλαβε τον έλεγχο της Μυστικής Εταρείας Rosicruciana (Ροδοσταυρική – μαύρων μασόνων) στην Αμερική (S.R.I.A.) Σήμερα η Μαρία Βαβατσίκη χρησιμοποιεί την SRIA για να στρατολογήσει Ροδόσταυρους για το αποκρυφιστικό ναζιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής.
Ιστοσελίδα μυστικού τάγματος Societas Rosicruciana in America (S.R.I.A.)

Χρυσή Αυγή Ελλάδος Ναζιστική Χρυσή Αυγή – Μαρία Βαβατσίκη – SRIA.org


O «Φύρερ» της Ερμητικής Χρυσής Αυγής Σικ Σικέρο (Chic Cicero)
Ο Σίκ Σικέρο, ο Φύρερ της Ερμητικής Χρυσής Αυγής του ναζιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής, ηγείται μιας διεθνούς συμμαχίας μαύρων μαγικών ταγμάτων που βρίσκονται σε συμμαχία με ρατσιστικά πολιτικά κόμματα και οργανισμούς, βοηθούμενος και από τη γυναίκα του, Ταμπάθα Σικέρο, και από τον Χριστιανικής Αποκλίσεως Ακραιορατστιστή, Ρόμπερτ Ζινκ.

Hermetic Order of the Golden Dawn®
H.O.G.D. Κεντρικά Αρχηγεία Ναζιστών - HermeticGoldenDawn.org
Golden Dawn Fuhrer Chic Cicero ( Ο Σικέρο δίπλα σε πορτραίτο του Αδόλφου Χίτλερ)


Ο Ναζιστής Φύρερ της Ερμητικής Χρυσής Αυγής, Σικ Σικέρο, μαζί με τους ακραιορατσιστές (υπερ της υπεροχής της λευκής φυλής) R.A. Gilbert και Michael Buckley, πρόσφατα ίδρυσαν ένα «εσωτερικό τάγμα» της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής που το αποκάλεσαν «τάγμα του Ρόδου και του Σταυρού» (O.R.C.)
Το O.R.C. μοιράζετε την ρατσιστική φιλοσοφία Χριστιανικής αποκλίσεως (στα πρότυπα της Κου Κλουξ Κλαν) και δέχεται στις τάξεις του μόνον χριστιανούς. Το O.R.C. διδάσκει ότι η Άρεια φυλή αποτελείτε από τα αληθινά «τέκνα του Ισραήλ» και ότι οι Εβραίοι, Μουσουλμάνοι και οι Αφρικανοί είναι υπάνθρωποι, «τέκνα του Σατανά».
Η Χρυσή Αυγή και όλα τα διάφορα οχήματα στρατολόγησης που διαθέτει είναι τρομερά επικίνδυνα για αυτούς που παρασύρονται σε αυτές τις ομάδες. Πρόκειται για πύλες προς τον (μισάνθρωπο) ρατσισμό, σε απόκρυφους οργανισμούς της υπεροχής της λευκής φυλής, και ελέγχονται από μια κοινή «εσωτερική τάξη», της χριστιανικής αποκλίσεως υπέρ της υπεροχής της λευκής φυλής, τάξης του Ρόδου και του Σταυρού (O.R.C.) η οποία στρατολογεί απευθείας (μαύρους) μασόνους.
Το O.R.C. με τη σειρά του ελέγχεται από την Γερμανική, μαύρη μαγική «Εταιρεία της Θούλης» (Thule Society, Thule Gesellschaft), που πρόκειται για την μυστική εταιρεία που έφερε τον Αδόλφο Χίτλερ (Χισλερ-μπάσταρδο του Ροτσιλδ) και τους Ναζί στην εξουσία της Γερμανίας.

Order of the Rose and Cross (ORC) - Thule Gesellschaft
Ιστοσελίδα, Το "εσωτερικό τάγμα" της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής - OrderRoseAndCross.org
http://1.bp.blogspot.com/_nWAvx506OC4/Shlbqs3vUBI/AAAAAAAAAHQ/NWAqefscDeA/s400/orcfinal.jpg
(Δεξιά το έμβλημα της Εταιρείας της Θούλης, Συγκρίνεται την αριστερόστροφη κυρτή σβάστικα με το έμβλημα του πρώτου τεύχους του περιοδικού της «Ελλήνικής» Ναζιστικής Χρυσής Αυγής συνδυασμένο με τα 4 επεκτεινόμενα βέλη που χρησιμοποιούνται επίσης στο έμβλημα του ΛΑ.Ο.Σ. ,
.
Το Ναζιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής διδάσκει ότι ο Αδόλφος Χίτλερ (Χίσλερ – μπάσταρδος του Ροτσιλδ) ήταν η ενσάρκωση του Ιούλιου Καίσαρα. Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή, το πεπρωμένο του Αδόλφου Χίτλερ ήταν να οδηγήσει την Γερμανία ως 3ο Ράιχ ή την Τρίτη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Εφόσον ο Χίτλερ απέτυχε και η Γερμανική Αυτοκρατορία καταστράφηκε, η Χρυσή Αυγή και η εταιρεία της Θούλης επιδιώκουν «μαγικά» να μετατρέψουν τις Η.Π.Α. σε μια Αμερικανική Αυτοκρατορία ως 4ο Ράιχ ή την 4η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Σύμφωνα με επίσημες διδασκαλίες της Χρυσής Αυγής (Στις ΗΠΑ), αυτό θα συμβεί με τη δεύτερη παρουσία του Ιησού Χριστού, που σε αυτή την ενσάρκωση θα ηγηθεί ως βασιλιάς 1000 ετών της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας αφού θα οδηγήσει την Αμερική σε νίκη στη μάχη του Αρμαγεδώνα. Αυτό πρόκειται για μια τρομερή παραπλάνηση.
Οι παρακάτω είναι οι τοπικοί αρχηγοί της Ερμητικής Χρυσής Αυγής. Ο ναζιστής David Griffin κατέχει το εμπορικό σήμα της Χρυσής Αυγής στην Ευρωπαική Ένωση (Ο Γκριφιν φαίνεται στο τέλος του βίντεο της τελετουργίας της Ερμητικής Χρυσής Αυγής) και το χρησιμοποίησε για πάρει τον έλεγχο από αρκετά Ευρωπαϊκά μυστικά τάγματα για λογαριασμό του Φύρερ της Ερμητικής Χρυσής Αυγής, Σικ Σικέρο.

Hermetic Order of the Golden Dawn®
Ναζιστική Χρυσή Αυγή – Ευρωπαϊκά Αρχηγεία
GoldenDawn.Com - David Griffin
http://2.bp.blogspot.com/_nWAvx506OC4/ShlbcERyUsI/AAAAAAAAAHI/LVv4F9wCR34/s400/hogdeurope.jpg
Ο ακραιορατστιστής (υπέρ υπεροχής λευκής φυλής) Νικ Φαρελ πρόκειται για τον σύνδεσμο της Χρυσής Αυγής στην Βρετανία και συνδέεται με ακραιορατσιστικές νεοναζιστικές ομάδες στη Βρετανία συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Μετώπου και του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος.

Hermetic Order of the Golden Dawn®
Ιστοσελία Ναζιστών Χρυσής Αυγής - Βρετανικά Αρχηγεία - HOGD.co.UK – Νικ Φαρελ
Ο ακραιορατσιστής, Pat Zalewski, ελέγχει τις επιχειρήσεις του «Φύρερ» Σικέρο της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής στην Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Καναδά. Η επιχείρηση διοικείται από τον Γαλλοκαναδό εραστή του Pat Zalewski, Martin Thibeault
Order of the Golden Dawn

Golden Dawn Nazis - Canada, Australia, and New Zealand
Nazis Pat Zalewski and Martin Thibeault

H Ερμητική Χρυσή Αυγή ελέγχει πολλαπλά αποκρυφιστικά τάγματα ως οχήματα στρατολόγησης και μετωπικές οργανώσεις σε ένα απέραντο δίκτυο νεοναζιστικών και ακραιορατσιστικών οργανώσεων. Η Τάξη της Ανοιχτής Πηγής της Ερμητικής Χρυσής Αυγής (O.S.O.G.D.), ηγείται από τους ακραιορατσιστές Sam Webster και Joseph Max, και στρατολογεί Παγανιστές και Θεληματικούς (Ακόλουθους του Κρόουλυ και O.T.O.) για λογαριασμό του Ναζιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής


Open Source Order of the Golden Dawn

Χρυσή Αυγή: Παγανιστική και Θεληματική Στρατολόγηση - OSOGD.org -

Οι ακραιορατστιστές Aaron Leitch και Mark Griggs ηγούνται του τάγματος «Stella Matutina, Sanctuary of Maat». To Stella Matutina στρατολογεί για το Ναζιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής από φόρουμ του Yahoo που ασχολούνται με θέματα αποκρυφισμού.

Ordo Stella Matutina, Sanctuary of Maat

Golden Dawn Nazi Affiliate Ritual-Magic.com - Aaron Leitsch


Ο Σουηδός ναζιστής Tommy Westlund, ηγείται του «Sodalitas Rosae Crucis et Solis Alati» ένα μαύρο μαγικό τάγμα που στρατολογεί για λογαριασμό ακραιορατσιστικών κομμάτων στη Σουηδία.

Ordo Sodalitas Rosae Crucis et Solis Alati

Nazi Golden Dawn Scandinavia - Rosae-Crucis.net

Swedish White Supremacist - Tommy WestlundΟ κύριος σύνδεσμος της Ερμητικής Χρυσής Αυγής με την Koυκ Κλουξ Κλαν και χριστιανικής αποκλίσεως ακραιορατσιστικές ομάδες στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο Robert Zink, που ηγείται της Χριστιανικής αποκλίσεως, Εσωτερικης Ταξης της Χρυσής Αυγής (E.O.G.D.). Η E.O.G.D. στρατολογεί Χριστιανούς για λογαριασμό του Ναζιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής και της KKK. Η Εσωτερική Τάξη της Χρυσής Αυγής χρησιμοποιεί ένα «Σταυρό των Ιεροσολημητών Σταυροφόρων» για να δείξουν την αλληλεγγύη τους με την Κουκ Κλουξ Κλαν.

Esoteric Order of the Golden Dawn (EOGD)
Ku Klux Klan - Χριστιανικής αποκλίσεως - Συνεργάτες Ναζί
EOGD EsotericGoldenDawn.com - Robert Zink
Παραπάνω είναι μια φωτογραφία του Robert Zink που ηγείται μιας πρόσφατης κοινής συνάθροισης μεταξυ Χρυσής Αυγής και ΚΚΚ. Ο Robert Zink επίσης στρατολογεί για το Ναζιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής διαμέσου μιας πληθώρας Νεοεποχήτικων Ιστοσελίδων.
Nazi Robert Zink - The Power or Angels - ThePowerOfAngels.com
EOGD – Νεα Εποχή - KKK – Ναζι – Ιστοσελίδα Στρατολόγησης
http://1.bp.blogspot.com/_nWAvx506OC4/Shla9-q-vkI/AAAAAAAAAGI/j4hkTAe4YZM/s400/angelnazilarge.jpg
Nazi Robert Zink - Neuro Linguistic Alchemy
Personal-Magic.com
EOGD – Νεα Εποχή - KKK – ΝαζιΙστοσελίδα Στρατολόγησης
Αυξήστε την Ψυχικά σας Δύναμη - increaseyourpsychicpower.com
EOGD – Νεα Εποχή - KKK – Ναζι – Ιστοσελίδα ΣτρατολόγησηςNazi Robert Zink - Ruach Healing - RuachHealing. com
EOGD – Νεα Εποχή - KKK – Ναζι – Ιστοσελίδα ΣτρατολόγησηςNazi Robert Zink -The Guarantee - TheGuarantee.info
EOGD – Νεα Εποχή - Ιστοσελίδα Στρατολόγησης


Το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής (H.O.G.D.) και όλα τα οχήματα στρατολόγησης που διαθέτει είναι τρομερά επικίνδυνο.

Πολύ προσοχή χρειάζεται εάν σκεφτείτε να εμπλακείτε με οποιοδήποτε τρόπο με το τάγμα της Χρυσής Αυγής ή τις σχετιζόμενες Νέο Εποχήτικες οργανώσεις.

Όλες πρέπει να εκλαμβάνονται ως τρομερά επικίνδυνες για αυτούς που παρασύρονται στην στρατολόγηση τους.

Χρυσή Αυγη (Golden Morgenrote): Η κατεξοχήν νεοταξική οργάνωση. Αυταρχικοί βίαιοι Ναζιστές με το προσωπείο πατριώτη (πατριδοκάπηλοι).

Ολες αυτές οι στοές και η μητρική Golden Morgenrote Γερμανίας Thule, Ahnenerbe υπάγονταν και υπάγονται στην ιεραρχική γραμμή Hermetic Golden Dawn -> O.T.O. (Ordo Templis Occidentis) -> A.'.A.'. Λονδινου (Ordo Adeptis Atlantis) -> ΖΕΝ ΘΙΒΕΤ -> ΚΙΝΑ-ΣΙΝΑ.


Aποκαλύπτονται τα ονόματα και οι σύνδεσμοι των μαύρων μασόνων της Ερμητικής Χρυσής Αυγής / Ροδοσταυρων (τουτέστιν του αρνητικού σκέλους της A.'.A.'. Λονδινου ) με φασιστικές και ακραιορατσιστικές πολιτικές ομάδες (white supremacists groups) στο Λονδίνο και με την ομώνυμη οργάνωση χρυσή αυγή στην Ελλάδα.

επίσης για τον ναζιστή Νικ Φαρέλ σύνδεσμο Λονδίνου με την .'.H.O.G.D.'. ακολουθεί παρακάτω ανάλυση.

Όλες αυτές οι φαινομενικά σκόρπιες πολιτικές ομάδες αποτελούν στην πραγματικότητα και μέσω των ηγεσιών τους συγκοινωνούντα δοχεία που μοιράζονται και τροφοδοτούνται από την ίδια κεντρική (μασονική) δεξαμενή με ιδεολογίες, τρόπο δράσης και σύμβολα (κυρτή αριστερόστροφη σβάστικα, αριστερότροπος μαίανδρος, επεκτεινόμενος σταυρός, κέλτικος σταυρός κλπ) με τελικό προιόν ένα από αυτά τα σύμβολα να καταλλήξει ακόμα και στο έμβλημα του ΛΑ.Ο.Σ.

Νικ Φαρελ (Nick Farell)

Η διασημότητα της Χρυσής Αυγής

Ο Νικ Φαρέλ είναι ο ηγέτης της ναζιστικής εκστρατείας της Χρυσής Αυγής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι αξιωματικός του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής που έχει αρχηγό τον Σικ Σικέρο. Ο Φαρέλ γεννήθηκε στο Μπάνμπουρι στην Αγγλία και μεγάλωσε στο Γουέλιγκτον της Νέας Ζηλανδίας. Ανήσυχος ο Φαρέλ κατά την Εφηβεία, ο ανατράφηκε ως φονταμενταλιστής Χριστιανός. Στα 17 του ήρθε αντιμέτωπος με το κοινωνικό κίνημα Χριστιανικής Ταυτότητας και άρχισε να διαβάζει ότι βρίσκει που αφορά την Χρυσή Αυγή και την Χριστιανική Ταυτότητα. Επίσης ανέπτυξε ένα ενδιαφέρον στον αποκρυφισμό, και τελικά εντάχθηκε στο Case’s Builders of the Adytum (B.O.T.A)του Πολ Φοστερ το οποίο είναι ένα παρακλάδι της χρυσής αυγής.

Αλλά η τύχη ήταν εναντίον του Νικ Φαρέλ καθώς εντάχθηκε στο εισαγωγικό επίπεδο της οργάνωσης τα πράγματα δεν ήταν όπως φαίνονταν. Το 1984 έγινε συγγραφέας. Ο Γουιλ Τσεστερμαν, ο αρχηγός της (μυστικής) εταιρείας, δεν εμπιστεύονταν τους συγγραφείς – δημοσιογράφους και σκέφτηκε ότι ο Φαρέλ εστάλθει από τον τύπο για να ξεσκεπάσει τις νεοναζιστικές διδασκαλίες της οργάνωσης. Όταν ο Φαρέλ άρχισε να γράφει έγγραφα βασισμένα σε έγγραφα της B.O.T.A για λόγους εσωτερικής διακίνησης, ο Τσεστερμαν ανησύχησε ιδιαίτερα.

Η τελετουργική δραστηριότητα του B.O.T.A εκτελούνταν στο Τσάπτερ (Chapter), αυτές ήταν ουσιαστικά οι ιεροτελεστίες της Χρυσής Αυγής εκτός των Ενοχιακών που αφαιρέθηκαν. Ο Τσεστερμαν έκανε σαφές ότι ο Φαρέλ δεν θα πρεπε να ενταχθεί στο Τσάπτερ. Ευτυχώς ο Φαρέλ μετακινήθηκε στο Hawkes Bay όπου εντάχθηκε στο Τάγμα της Στρογγυλής Τραπέζης ένα Χριστιανικής Ταυτότητας παρακλάδι του Stella Matutina (βλ.παραπάνω), αλλά με μια αποφασιστική ρατσιστική πολιτική στάση. Ο αρχηγός του τάγματος ήταν ο Περσυ Γουιλκινσον, που μαζί με τον Τζακ Τέϊλορ, συνδύασαν το μυητικό σχήμα της Χρυσής Αυγής μαζί με νεοναζιστικές φιλοσοφίες.

Αυτό έδωσε στο Τάγμα της Στρογγυλής Τραπέζης μια ασυνήθιστη ισχυρή επιρροή στην κατοπινή μαγική πρακτική του Φαρέλ. Ο Πέρσυ και αρκετοί από τους υπόλοιπους Χρυσαυγίτες Νεοναζιστές έδωσαν αρκετές σκέψεις στον Φαρέλ.

Ο Φαρέλ μολαταύτα ενδιαφέρονταν περισσότερο για τους υπηρέτες της Φωτεινής Σχολής της Ντολόρες Ασκροφτ-Νοβίνσκι και μετακινήθηκε στην Βρετανία για να ενταχθεί σε αυτούς. Ενώ ήταν στην Βρετανία ο Φαρελ γνώρισε την ηγετική φιγούρα αυτής της ομάδας, τον Ντέιβιντ Γκονταρντ διαμέσου του Μουρέϊ Λανγκχαμ. Ο Γκόνταρντ δούλευε για την Φιλελεύθερη Καθολική Εκκλησία και εκπαίδευε ορθόδοξους εβραίους Καββαλιστές κάτω από την καθοδήγηση του Z’ev Μπεν Σιμόν Χαλεβί. Ο κ.Φαρέλ, πλέον ένας επιβεβαιωμένα ακραιορατσιστής (υπέρ της υπεροχής της λευκής φυλής), σύντομα τερμάτισε την φιλία του με τον Ντέιβιντ Γκονταρντ καθώς ο Φαρέλ απόρριψε την ομοφυλοφιλία του Γκονταρντ και τον εβραικό μυστικισμό.

Το 1997, Ο Φαρέλ ταξίδεψε στις ΗΠΑ όπου έλαβε μέρος σε μερικά σεμινάρια και μυήθηκε από τον ίδιο τον Σικ Σικέρο, ηγέτη του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής και ηγέτη του κοινωνικού ακραιορατσιστικού κινήματος υπέρ της υπέροχης της λευκής φυλής με στενούς συνδέσμους με τη Χρυσή Αυγή το νεοναζιστικό πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα μέσω της Μαρίας Βαβατσίκη μιας ελληνίδας που βρίσκεται στο Νιου Τζέρσεϋ.
Επιστρέφοντας στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Φαρέλ ανέλαβε την ηγεσία του Βρετανικού Κλάδου του ακραιορατσιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής, ως ηγέτης του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποκατέστησε σχέσεις και επαφές με Βρετανικά Εθνικιστικά Κόμματα και άλλες ακραιορατσιστικές ομάδες. Μετά από λίγο καιρό, ο Φαρέλ μετέβει στην Σόφια, Βουλγαρία όπου έμεινε και συμμετείχε σε συνεδρίες της Ερμητικής Τάξης της Χρυσής Αυγής, γράφοντας διάφορα άρθρα και βιβλία. Το 2008 γύρισε πάλι πίσω στην βρετανία, και πήρε μια πρόσκληση να συμμετάσχει στο «εσωτερικό τάγμα» Χριστιανικής Αποκλίσεως της Χρυσής Αυγής το «Τάγμα του Ρόδου και του Σταυρού».
Το 2007, ο Φαρέλ, μαζί με τους νεοναζί R.A.Gilbert, Tom Clarke (Εκδοτικός Οίκος Thoth) και Michael N. Buckley συνελήφθησαν από την αστυνομία και κατηγορήθηκαν για εγκλήματα μίσους και επίθεσης με το μαστίγωμα ενός νεαρού Αφρικανού μετανάστη, του Kinto Kashasi.
.
Μασονική Συνεδρία του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής με μέλη της ΚΚΚ με κρυμμένα τα πρόσωπα και κουκούλες στο ύφος δράσης και λειτουργίας της Κου Κλουξ Κλαν, Εαρινή Ισημερία , Ναός Αχάθορ Παρίσι Γαλλία 2009.
v=D8z2aP1eKhk&feature=player_
embedded

3 σχόλια:

 1. τον κακό σας τον καιρό άχρηστοι ψευτες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εύγε. Πολύ διαφωτιστικό άρθρο για τη διεθνή δράση των ναζιστικών δικτύων!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ζήτω η Χρυσή Αυγή! Zήτω η Ελλάδα!

  ΑΙΜΑ, ΤΙΜΗ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

  Αντίο Ελλινες από Ισπανία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή