Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΕΙ Η ΝΤΠ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ






Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ.

Η Λέσχη Bilderberg δείχνει να έχει τρομοκρατηθεί για την πιθανότητα της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη και την ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗ, πράγμα που θα δώσει το παράδειγμα και σε άλλες χώρες να κάνουν ακριβώς το ίδιο.
Μια τέτοια έκβαση είναι βέβαιο ότι θα απειλήσει το ενιαίο νόμισμα της ευρωζώνης και, το σημαντικότερο, το ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΥΣ.

... Η Λέσχη Bilderberg δεν φοβάται απλά ότι η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ, αλλά ότι με την έξοδό της ΘΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ και θα αποτελέσει παράδειγμα για άλλες χώρες της Ευρωζώνης να ακολουθήσουν την ίδια πορεία.
Ο φόβος αυτός διακρίνεται καθαρά σε άρθρο που δημοσίευσε σήμερα το φερέφωνο της Λέσχης Bilderberg, η ελεγχόμενη από την εν λόγω λέσχη εφημερίδα «Financial Times» με τίτλο «Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.»

«Αν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη, θα μπορούσε να αποδειχθεί πιο επικίνδυνη για το σύστημα από ό,τι ήταν ποτέ όσο βρισκόταν μέσα σε αυτήν, δίνοντας το παράδειγμα της αποτελεσματικής αντίδρασης και στα υπόλοιπα κράτη, αυτό θα είχε σαν συνέπεια ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου