Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΣΤΟΕΣ~AΠΟΔΕΙΞΕΙΣ~ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιοί είναι αυτοί που πασχίζουν να μας βγάλουν γραφικούς,τρελούς,φαντασιό​πληκτους κλπ?

Όταν μαθαίνεις να αποκωδικοποιείς τα σύμβολα έχεις και ένα μεγάλο αβαντάζ απέναντι στον εχθρό σου.Μπορείς μέσα από τα σύμβολά του(που είναι και η σφραγίδα του) να τον ξεσκεπάσεις.
Από εδώ σας έχουμε αναφέρει ξανά για το μασονικό δόγμα As Above So below που συμβολίζεται από την γνωστή στάση του μασονικου τραγομορφου θεου Μπαφομέτ(εωσφορου) μεσα σε μασονικες στοες...
Αυτή η εικόνα είναι από ένα γνωστό σάιτ που κατευθύνει τους αναρχικούς
Η Μασονία έχει πολύ βαθιές ρίζες και ελέγχει τα πάντα!

Αναρχικός σε στάση Μπαφομέτ ή αλλιώς το μασονικό δόγμα As Above So Below(Όσο πάνω τόσο κάτω)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...


"Εβραϊκές συνωμοσίες και μασονία: Σχεδόν οι περισσότερες θεωρίες συνωμοσίας θεωρούν τους Εβραίους υπαίτιους για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας με αποκορύφωμα το υπερβολικά διαδεδομένο επιχείρημα ότι «Οι Εβραίοι υπάλληλοι στους Δίδυμους Πύργους γνώριζαν για την επίθεση και απουσίασαν από τη δουλειά τους εκείνη τη μέρα». Δυστυχώς, η φασίζουσα πολιτική του κράτους του Ισραήλ και η κατασταλτική δράση του ενάντια στον αγώνα του λαού της Παλαιστίνης, καθώς και οι σφαγές στον Λίβανο, εξακολουθούν να δίνουν άλλοθι στους διάφορους ακροδεξιούς συνωμοσιολόγους."
ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΤΕΛΕΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΙΣ 9/11...ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ...
ΟΤΑΝ ΦΟΡΑΣ ΠΛΕΡΕΖΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ...ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ..
ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΜΑ...
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ...ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ,ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΥΠΝΩΣΗ ΤΟΥΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ..ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ...ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ,ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ Τ ΑΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ!

ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ,ΟΤΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ @@ΔΑΤΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΩΣΤΟ:
TI ΑΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ?!!
ΑΔΕΡΦΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.....ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...
ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ..ΠΟΥ ΣΑ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ 90%!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου