Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Συνελήφθη ο Ιωάννης Βουλτέψης -στέλεχος της ΝΔ(;)- από την Δ.Η.Ε.


Συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Ιωάννης Βούλτεψης, 34 ετών, κάτοικος Αθηνων, από το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την κατηγορία της εισβολής (hacking) και πλαστογραφιας.


Ο Ιωάννης Βούλτεψης κατηγορείται ότι το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαίου χάκαρε τη σελίδα http://www.facebook.com/oloienwmenoi , την μετονόμασε και άρχισε να ανεβάζει προκλητικά ποστ σχετικά με την γενοκτονία των Ποντίων.
Η αντίδραση των Ελλήνων χρηστών του facebook ήταν άμεση, καθώς έγιναν εκατοντάδες καταγγελίες στην Δ.Η.Ε.


Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη με την κατηγορία της προσβολής νεκρού (σύμφωνα με το άρθρο 363) και της πλαστογραφίας προσώπου, μιας και δήλωσε ότι ονομάζεται Μενέλαος Αγριμάκης και είναι υποστηρικτής της Δημοκρατικής Αριστεράς. Σύμφωνα με πηγές μέσα από τη ΔΗΜ.ΑΡ. ο Ιωάννης Βούλτεψης είναι εξέχων μέλος της Νέας Δημοκρατίας και, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα κάτι τέτοιο, όλο το περιστατικό συνέβη με σκοπό την αποδυνάμωση του κόμματος του κυρίου Κουβέλη εν όψει των επερχόμενων εκλογών.
Κ

ύκλοι της Λεωφόρου Συγγρού αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση με τον κύριο Βούλτεψη, αν και το κλίμα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ήταν ιδιαιτέρως βαρύ, μιας και όπως έλεγαν στελέχη του κόμματος 'ήταν μια αψυχολόγητη ενέργεια που μπορεί να κοστίσει ψηφους στις εκλογές του Ιουνίου'.
Ο κατηγορούμενος ζήτησε προθεσμία τριών ημερών για την απολογία του και αφέθηκε ελεύθερος.

ΠΗΓΗ:  http://www.zougla.gr/blog/article/540345#.T8UkRojAbxH.facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου