Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!



Mε αφορμή την παρακάτω ανακοίνωση που μας εξέπληξε, θελήσαμε να δούμε τι συμβαίνει. εάν υπάρχει κρυφή συνεργασία ακροδεξιών με παρακρατικούς, και ακροδεξιοαριστερούς και πέσαμε…. κάτω.

«Σήμερα το πρωί έλαβε χώρα η πρώτη συνεδρίαση για την ανάδειξη Προέδρου, αντιπροέδρου και γενικού γραμματέως του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων. Στην συνεδρίαση παρέστη και ο εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ελληνική Αυγή για την Αθήνα σ. Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος εξελέγη μέλος της «Επιτροπής Ποιότητας ζωής» με 18 ψήφους».

Μια μικρή περιήγηση είναι ικανή για να αναλώσει κάποιος μετά, χιλιάδες ώρες σε αναλύσεις.

Υπάρχουν στοιχεία για το φακέλωμα χιλιάδων εθνικιστών από τον Μιχαλολιάκο εδώ και τρεις δεκαετίες, και την παράδοση του υλικού αυτού στην Υπηρεσία Προστασίας του Πολιτεύματος. Είναι λεγόμενη "Αίτηση εγγραφής μέλους" της Χρυσής Αυγής, από αυτές που συμπλήρωναν χιλιάδες εθνικιστές επί σειρά ετών, συνθέτοντας ένα τεράστιο αρχείο...
Σε κάθε αίτηση βασικό σημείο ήταν η μηνιαία οικονομική εισφορά.
3000 δρχ το μήνα. Ποιος τα τσέπωνε αυτά τα λεφτά; Όταν συμπλήρωναν την αίτηση , πολλοί αναρωτιόνταν το γιατί χρειάζονταν να συμπληρώσει κανείς το που δουλεύει και το τηλέφωνο της δουλειάς του.

Πολλοί που το έμαθαν με τον χειρότερο τρόπο, απειλώντας τους, εκβιάζοντάς τους, ώστε να μην δραστηριοποιηθεί κανείς εκτός ΧΑ. Υπάρχει καταγγελία ότι πλέον κρατάνε στην Χρυσή Αυγή αρχείο με βίντεο με τα πρόσωπα όλων, ακόμα και όσων επισκέπτονται τα γραφεία. Υπάρχει πάντα ένα άτομο υπεύθυνο για αυτήν την δουλειά, και υπάρχει αρχείο με φωτογραφίες ανά έτος και με ονόματα ώστε να μπορούν ανά πάσα στιγμή ακόμα και σήμερα να βρουν φωτογραφίες από άτομα που είχαν περάσει από την Χ.Α. το 1995 π.χ. Αυτές τις φωτογραφίες δεν τις έχουν απλά για "αρχείο".
Όταν θέλουν να εκβιάσουν κάποιον ανασύρουν και στέλνουν τέτοιες φωτογραφίες.

Δεν είναι μόνο το περσινό γεγονός με τις φωτογραφίες του γνωστού που ήθελε να κατέβει στην Πάτρα με το ΛΑΟΣ και του ακύρωσαν την υποψηφιότητα στέλνοντας κάπου φωτογραφίες από το αρχείο. Έχουν στείλει φωτογραφίες μαζί με επιστολές μέχρι και στις ειδικές δυνάμεις για να κοπούν συγκεκριμένα άτομα (που πράγματι τα κόψανε) , ενώ τακτικά εκβιάζουν άτομα ότι "πρόσεχε γιατί έχουμε φωτογραφίες". Μαζί με αυτά, έχουν καταγεγραμμένα και τα πλήρη στοιχεία ταυτοτήτων όλων όσων έχουνε περάσει από το μαγαζί δεκαετίες τώρα, αλλά έχουν και ονοματεπώνυμα και στοιχεία όλων των επαφών της οργάνωσης επίσης για δεκαετίες.
Έχουν με λίγα λόγια όλον τον εθνικιστικό χώρο ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟ.

Κάποιοι καταγγέλλουν ότι αυτά δεν υπάρχουν μόνο στην διάθεση του Μιχαλολιάκου όπως νομίζουν μερικοί. Αυτά υπάρχουν και στην Ασφάλεια, και πως πήγαν κάποιους εθνικιστές για ανάκριση στην ασφάλεια όπου είχαν λίστες με ονόματα και φωτογραφίες μελών της ΧΑ και ρωτούσαν αν τον ξέρεις αυτόν ή εκείνον κλπ. Ποιός έστελνε άραγε στην Ασφάλεια τις λίστες και τις φωτογραφίες; Η ασφάλεια εδώ και χρόνια κρατάει βίντεο από πρόσωπα και όποτε δεν της τα δίνουνε έτοιμα από ΧΑ, έρχεται και τα τραβάει η ίδια. Πρακτικά δηλαδή η Χ.Α. εκτός από μαγαζί, λειτουργεί και ως ένας μηχανισμός φακελώματος και αρχειοθέτησης με πλήρη στοιχεία ταυτότητας, φωτογραφίες βίντεο, καταγραφή δραστηριοτήτων και πολιτικών απόψεων κλπ ,όλων των "επικίνδυνων στοιχείων για την δημοκρατία".

Έχουνε στοιχεία φωτογραφίες και πλήρη ονόματα χιλιάδων εθνικιστών 30 χρόνια τώρα, και αν κάποτε η δημοκρατία τους απειληθεί, θα ξέρουν πολύ καλά που να πάνε να ψάξουν. Δίνουν στην Ασφάλεια στοιχεία από το αρχείο της Χ.Α. όποτε τους ζητηθεί. Και όποτε χρειαστεί , αφήνουν την Ασφάλεια έρθει να πάρει και τα δικά της.

Στην αρχή της δεκαετίας του '90, Διοικητής της Υπηρεσίας Προστασίας Πολιτεύματος ήταν ένας Αστυνόμος ο Καβαζίδης Αυτός λοιπόν ο αστυνομικός ένα απόγευμα συνοδευόμενος από έναν έμπιστο συνεργάτη του επισκέφθηκε στο σπίτι του, (λίγα μέτρα από τη Γ.Α.Δ.Α.) τον γνωστό συναγωνιστή ΑΚ που πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί. Πρόθεση του αστυνόμου ήταν να γνωρίσει τον Α.Κ αλλά και να του μεταφέρει ένα μήνυμα που αφορούσε όχι μόνο στον ίδιο αλλά σε πάρα πολλούς συναγωνιστές τους οποίους ο Αστυνόμος Καβαζίδης έβλεπε να κινδυνεύουν με διώξεις. Επιφυλακτικός ο ΑΚ δέχτηκε τους δυό αξιωματικούς και έκπληκτος είδε τον Καβαζίδη να βγάζει από το χαρτοφύλακά του ένα πάκο φωτοτυπιών, να του τις δείχνει και να του λέει : "Μπράβο Α που δεν πλησίασες τη "ΧΑ"! Εκεί μέσα παίζει χοντρή προδοσία. Δες τι φτάνει κάθε βδομάδα στα χέρια μας: είναι φωτοτυπίες του Βιβλίου Παρουσιών. Ξέρουμε ονομαστικά ποιός μπαίνει και ποιός βγαίνει και είμαστε αναγκασμένοι να ενημερώσουμε τώρα και την υπηρεσία μας για συναδέλφους τα ονόματα των οποίων εμφανίζονται εδώ μέσα. Αν μπορείς ενημέρωσε προσεχτικά όποιον νομίζεις χωρίς να εκθέσεις πηγή." Ο ΑΚ πράγματι ενημέρωσε πάρα πολλούς και μπορεί να επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω σε όποιον τον ρωτήσει ακόμα και σήμερα. Ευτυχώς και ζει . Το αποκλειστικό επιχείρημα εναντίον καθενός που τον έβλεπαν για εχθρό ήταν "είναι π..στης". Αγωνιστές που βρέθηκαν κοντά του (Γκέ..., Περ..., Χ. Κουσ..., Βουλγ..., Σαμπ... κλπ) αλλά και όσοι ούτε καν τον πλησίαζαν (Καλέν..., Ροδ..., Καραχ...,) δέχτηκαν τον χαρακτηρισμό του "π..στη".

http://ixnos.blogspot.com/2011/01/blog-post_6727.html
http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?p=47898

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου