Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ;


Δεν ξέρω εάν το έχουμε συνειδητοποιήσει αλλά ζούμε πραγματικά μια πολύ κρίσιμη και Ιστορική στιγμή.Ζούμε την στιγμή που διαπραγματευόμαστε την πραγματική ελευθερία της Ελλάδας μετά την πτώση της Κωνσταντινούπολης!!











Ελλάδα,μια χώρα χιλιοταλαιπωρημένη που είχε την ευλογία και την κατάρα ταυτόχρονα να βρίσκεται σε ένα σημείο πάνω στον χάρτη που είναι υψίστης στρατηγικής σημασίας για πολλούς λόγους αλλά και με μία αξιοζήλευτη ιστορία και πολιτισμό που εξαιτίας αυτών,άνθρωποι με σοβαρά συμπτώματα ανωτερότητας την μίσησαν και την μισούν παράφορα


Θέλω να επικεντρώσω στην επανάσταση του '21 και να αναφέρω περιληπτικά το τι έγινε εκεί...

Η Επανάσταση του '21 και οι αγώνες των Ελλήνων καπηλεύτηκαν και κατευθύνθηκαν από τις ξένες δυνάμεις για δύο πολύ σημαντικούς λόγους.

  • Ο πρώτος λόγος ήταν γιατί ήθελαν να εμποδίσουν την εξάπλωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στην υπόλοιπη Ευρώπη και για να το πετύχουν έπρεπε να την εμποδίσουν στην είσοδό της που ήταν η Ελλάδα.

  • Ο δεύτερος λόγος ήταν για να δημιουργήσουν ένα νέο Έθνος-Κράτος που θα είναι προτεκτοράτο τους, καταχρεώνοντας το από τότε με ασυμφώρητα δάνεια για την αγορά όπλων για την απελευθέρωσή του.

Αυτό το μαρτυράει η προέλευση αρκετών "ηρώων" του '21 που ήταν μυημένοι σε Μασονικές Στοές όπως ο Ρήγας Φεραίος,ο Αλ.Μαυροκορδάτος,ο Διονύσιος Σολωμός,η Φιλική Εταιρία που οργανώθηκε με βάση τις αρχές του τεκτονισμού κ.α.
http://argolikivivliothiki.gr/2009/10/07/%CF%84%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7/

Φιλική Εταιρία

Οι μόνοι που αντιδράσανε με τα γνωστά αποτελέσματα ήταν ο Καποδίστριας που τον σκοτώσανε,ο Κολοκοτρώνης που τον φυλακίσανε και ο Άγιος Εθνομάρτυρας Κυπριανός στην Κύπρο που τον έδωσαν στους Τούρκους.
 υ.γ.Θα υπήρχαν σίγουρα και άλλοι αλλά μέχρι τώρα δεν είναι γνωστοί.

Ιωάννης Καποδίστριας
Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ
http://freelakon.pblogs.gr/2009/09/o-apodistrias-iwkths-twn-asonikwn-etairiwn.html

Ο Άγιος Ιερομάρτυρας Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Κυπριανός
ΚΑΤΑ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ
http://www.markoseugenikos.gr/index.php?name=o.kata.masonon.aforismos.agiou.kyprianou




ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ


Κατά τη διάρκεια του δαπανηρού αλλά κυρίως αιματηρού αγώνα, ο Ελληνισμός είχε ως μόνη διέξοδό του, για να επιβιώσει και να συνεχίσει την εξέγερση, τον εσωτερικό δανεισμό. Οι μόνοι πρόθυμοι να δανείσουν τους 'Ελληνες ήταν οι τοκογλύφοι εβραίοι, θέτοντας φυσικά ως προϋπόθεση για τη σύναψη δανείων, όρους εξοντωτικούς.
 


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγγλοεβραίοι τραπεζίτες Ρικάρντο (Ιωσήφ και Σαμψών), εμφανίσθηκαν πρόθυμοι να δανειοδοτήσουν τους 'Ελληνες, υπό την προϋπόθεση όμως, ότι θα λάμβαναν ως υποθήκη ολόκληρη την Κορινθία και θα εισέπρατταν ως εξόφληση, τα διπλάσια χρήματα απ' όσα είχαν συγκεντρώσει ως φιλέλληνες από ολόκληρη την Ευρώπη. Ιδιαίτερα επαχθείς ήταν και οι όροι του εβραίου τραπεζίτη Ρότσιλντ. Το αποτέλεσμα ήταν, το Έθνος δανειοδοτούμενο κάτω από ληστρικές συνθήκες, να περιέλθει σε μία πιο ασφυκτική μορφή εξάρτησης, την οικονομική, από τους εβραίους...
 


Στο σημείο ακριβώς αυτό, γίνονται κατανοητοί οι υπερχρονικοί στίχοι του κατά πολύ μεταγενέστερου ποιητή Κ. Καρυωτάκη «Λευτεριά, Λευτεριά, θα σε αγοράσουν έμποροι και κονσόρτσια κι εβραίοι...».
 


Τελικά το πρώτο δάνειο του Αγώνα συνάφθηκε στην Αγγλία, το 1824. Οι Έλληνες απεσταλμένοι Ι. Ορλάνδος και Α. Λουριώτης, συνομολόγησαν με τον οίκο Λόφνουν στις 21 Φεβρουαρίου 1824, δάνειο ύψους 800.000 λιρών στερλινών, σε τιμή έκδοσης 59% και τόκο ετήσιο 5% επί της ονομαστικής αξίας. Για την απόσβεση του δανείου, καθοριζόταν διάστημα 36 ετών. Ως εγγύηση δε -παρακαταθήκη- για την αποπληρωμή του δανείου, είχε συμφωνηθεί να τελούν όλα τα «Εθνικά κτήματα». Από το ονομαστικό κεφάλαιο που αποτελούσε το ποσό του δανείου (800.000 λίρες), μόνο οι 298.700 δόθηκαν στους Έλληνες. Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού εξανεμίστηκε σε προμήθειες και... έξοδα από τους εβραίους. Το τελικό ποσό αποφασίσθηκε να κατεβεί στις τράπεζες του φιλοεβραίου Καίσαρα Λογοθέτη και του εβραίου Σαμουήλ Βαρφ, στη Ζάκυνθο. Ωστόσο, ακόμη και το εναπομείναν από τη λεηλασία ποσό, καθυστέρησε αρκετά να φθάσει στην Ελλάδα, στελνόταν δε με αγγλικά πλοία, υπό τη μορφή δόσεων, δυσχεραίνοντας σημαντικά την έκβαση του αγώνα.
 


Το δεύτερο αγγλικό δάνειο ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν οι εβραίοι αδελφοί Ρικάρντο, οι ληστρικές αξιώσεις των οποίων αναφέρθηκαν παραπάνω. Η συμφωνία για τη σύναψη του δανείου, τελικά υπογράφηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1825. Το ονομαστικό κεφάλαιο ανερχόταν στα 2.000.000 λίρες στερλίνες για έξοδα δε του... τραπεζικού οίκου, προμήθεια πληρωμής τόκου, προμήθεια για τα μεσιτικά έξοδα συνομολογήσεως καθώς και για όλες τις εβραϊκές «εκδουλεύσεις», το ύψος του ποσού το οποίο θα παρελάμβαναν οι Έλληνες κατήλθε στις 816.000 λίρες, ενώ η χρέωση λόγω του δανείου ίσχυσε για ολόκληρο το ποσό (2.000.000 λίρες).
 


Όμως ούτε και αυτό το ποσό τελικά ήταν στη διάθεση των Ελλήνων. Τέθηκε στη διάθεση της αγγλοεβραϊκής διαχειρίσεως με εκβιαστικούς όρους και αντί να σταλούν όπλα και χρήματα στην Ελλάδα, όπως είχε εκ των προτέρων συμφωνηθεί, παραγγέλθηκαν πλοία στην Αγγλία, φρεγάτες στις ΗΠΑ, μισθώθηκαν πανάκριβα αμειβόμενοι ξένοι στρατιωτικοί, οι οποίοι ήλθαν στην Ελλάδα όχι βέβαια για να συμβάλλουν στην διεξαγωγή του Αγώνα, αλλά για να θησαυρίσουν, εκμεταλλευόμενοι καιροσκοπικά, τις δυσμενείς για τον Ελληνισμό συγκυρίες, το δε εναπομείναν ποσό κατασπαταλήθηκε στο... χρηματιστήριο.


 Με λίγα λόγια αυτό που έγινε με την Επανάσταση του '21 ήταν να περάσει η Ελλάδα από την Οθωμανική κυριαρχία στον έλεγχο της Αγγλίας....Της Αγγλίας του ΣΙΩΝΙΣΤΗ Ρότσιλντ και των υποτελών του,μασόνων.

Συνεχίζοντας στην σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδας παρατηρούμε ο,τι σε όλα τα καίριες θέσεις τοποθετούνταν μόνο τέτοιοι...

Βασιλείς, πρίγκιπες, πρωθυπουργοί, πατριάρχες, αρχιεπίσκοποι, υπουργοί, στρατιωτικοί, καθηγητές, τραπεζίτες, βιομήχανοι, διπλωμάτες, ποιητές και πολλοί άλλοι επιφανείς άνθρωποι που διαμόρφωσαν με τη δράση τους την ιστορία της Νεότερης Ελλάδας ήταν ελευθεροτέκτονες (δηλαδή μασόνοι).
http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=172012

Οι σχέσεις του Ιωάννη Μεταξά με την Εβραική Ελληνική κοινότητα και την Μασωνία

http://againstnewworldorder.blogspot.gr/2012/06/blog-post_4295.html


Μασονικός(και όχι Ναζιστικός) χαιρετισμός στον θεό ήλιο από οπαδούς του Μεταξά

Συνεχίζοντας φτάνουμε στην Χούντα των Συνταγματαρχών.Η Χούντα, έγινε με έναν συγκεκριμένο στόχο. Ν' ανατραπεί το Παλάτι και να στηθεί η μεταχουντική εποχή αποκλειστικά με αμερικανόδουλους παράγοντες …Για να περάσει και η Ελλάδα με την σειρά της στον νέο κυρίαρχο της ανθρωπότητας  την Αμερική.Έγινε, για να πετύχουν οι Αμερικανοί τον "απογαλακτισμό" του κράτους από τους Βρετανούς …Για να προχωρήσουν στην πλήρη αμερικανοποίηση του. Οι Αμερικανοί, μέσω των μυστικών τους υπηρεσιών, δημιουργούσαν τους δικούς τους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες της μεταχουντικής εποχής. Δημιουργούσαν τους δικούς τους μεγιστάνες, ώστε να ελέγχουν το ελληνικό κράτος και την οικονομία του απόλυτα

Ο Παπαδόπουλος και ο Παττακός ποζάρουν με καμάρι με το σύμβολο των Μασόνων


Άλλος ένας λόγος για την δημιουργία της Χούντας ήταν για να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν το σχέδιό τους που ήταν η διχοτόμηση της Κύπρου.

Χάρτης διχοτομημένης Κύπρου αρκετά χρόνια πριν από την είσοδο του Αττίλα


Στην μεταπολίτευση την σκυτάλη παίρνει πρώτος ο Κώστας Καραμανλής


Και ακολουθεί ο Γεώργιος Ράλλης που προς τιμήν του και για το "έργο" που διατέλεσε δημιουργήθηκε και η Στοά Ράλλη...

Και ο Αντρέας Παπανδρέου...




Με λίγα λόγια και από τα ντοκουμέντα που υπάρχουν,καταλαβαίνουμε ο,τι η Σιωνιστική Ελίτ που στην αρχή εκφραζόταν από την Αγγλία και στην συνέχεια από την Αμερική,πάντα είχε υπό τον έλεγχό της την Ελλάδα και η πολιτική της εφαρμόζονταν βάσει τα συμφέροντα αυτής ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ των πολιτικών εξελίξεων

Θα προσπεράσω το όσα συνέβησαν για να φτάσουμε στο σήμερα και πως γκρέμισαν όλες μας τις αξίες ισοπεδώνοντας το οτιδήποτε θα μας έδινε την δύναμη να σηκώσουμε ανάστημα απέναντί τους,όπως το πως μέσα στα χρόνια κάνανε ότι περνούσε από το χέρι τους για να μας κρατάνε διχασμένους.Νομίζω αυτές οι κατευθυντήριες εντολές τα λένε ΌΛΑ!!!
http://kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html


Στο σήμερα λοιπόν και αφού κατάφεραν και υπερχρεώσαν όλο τον Ελληνικό λαό



η Ελλάδα για πρώτη φορά έχει την απόλυτη ευκαιρία να σταματήσει να είναι προτεκτοράτο.

ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ!!!



Έχει την ευκαιρία να σταθεί στα δικά της πόδια και να σταματήσει να πληρώνει όλους αυτούς που της πίνουν το αίμα τσακίζοντας διαχρονικά τον Ελληνικό λαό.

Για μένα η απόφαση είναι πολύ εύκολη όσο δύσκολη και να είναι,όσα εμπόδια και αν έχει,όση τρομοκρατία και αποπροσανατολισμό να μας κάνουν,όσο πόνο και αν μου προκαλέσει...


Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΛΕΓΕΤΑΙ...

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!

Χ.Τ.

1 σχόλιο:

  1. εύγε για το γράψιμο και...για τον κόπο. Ελευθερία λοιπόν, δηλ. πλησιάζει ο καιρός για το μεγάλο ...ΟΧΙ ή για το πρώτο και τελευταίο μεγάλο "προσκύνημα" που τόσο δεν "πάει" στον έλληνα. Με το ΝΑΙ πεθάναμε. Και υπάρχει ΜΙΑ κ ΜΟΝΗ επιλογή βεβαίως : το όχι, παίρνω το καπελάκι μου και τραβάω μόνος αλλά ελεύθερος και είμαι πλέον έτοιμος για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή