Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ,ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΑΝΟΙΧΤΑ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ!


ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ,ΚΑΘΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΟΠΩΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΠΡΩΤΑ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΔ....ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΞΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΜΚΑ,ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΜΕΣΑ...ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ....ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΣΑΝ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΙ...!!
ΟΜΩΣ...ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ...ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ....ΠΛΥΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΣΤΟΕΣ,ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ,ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ...!!!ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΣΙΚΑ ΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ....ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ..ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ,ΤΗ ΤΡΙΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΦΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΕΛΕΓΕ:ΠΡΩΤΙΜΩ ΤΗ ΕΝΑ ΤΑΞΗ ΑΠΟΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ,ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΤΡΙΜΕΡΗ ΛΕΣΧΗ!!!

KAMMENOΣ:
H NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΛΕΣΧΕΣ,ΤΥΠΟΥ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ Η ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΕΣ..!!!!
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΝΟΥΜΕΡΑ,ΣΑΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΘΗΠΟΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
03:20 ΚΑΙ ΜΕΤΑ...
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ 5:50 ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΟΦΗΜΩΝ...!!!


ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ

Καμμένος vs Ροθτσάηλντ από magiconteam

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου