Κυριακή, 6 Μαΐου 2012

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΟΕ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ !


ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΡΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ!!! ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΟΕ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ. ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΨΕΥΚΑΣΜΩΝ - ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΩΙΝΟΥ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ - ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΜΕ 4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΘΕ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ !!!
ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΞΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ !!!
ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ !!!
ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΣ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΟΕ. ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ !!!
ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΝ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ !!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ -ΕΣΤΙΑ-

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου