Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Το χάραγμα του Αντιχρίστου


Σας παρουσιάζουμε με μεγάλη θλίψη σήμερα, το χάραγμα του Αντιχρίστου.
Electronic-Tattoo-1
Η παρουσίαση αυτή δεν γίνεται βάσει κραυγών κυριών τύπου Λουκά, ή του βιβλίου κάποιου ευφάνταστου συγγραφέα επιστημονικής και θρησκευτικής φαντασίας, από αυτούς που αφθονούν στην Αμερική.
Γίνεται βάσει αυτής της δημοσίευσης  στο επιστημονικό περιοδικό Annual Review of Biomedical Engineering του Απριλίου του 2012.
Εκεί μεταξύ άλλων θα βρείτε και την ανωτέρω φωτογραφία. Στο άρθρο θα διαβάσετε για την ενσωμάτωση ηλεκτρονικών στον εγκέφαλο, στην καρδιά και στο δέρμα.
Το χάραγμα (tatoo) στο χέρι ή στο μέτωπο εφευρέθηκε. Και οι ιατρικές εφαρμογές του είναι ήδη πολλές και αξιόλογες.
Electronic-Tattoo-3-300x186
Για παράδειγμα το τατουάζ στο χέρι που βλέπετε παρακολουθεί την καρδιακή λειτουργία του ασθενούς που το "φοράει".
Ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, επειδή μιλάμε για τατουάζ, του χεριού του ασθενούς επί του οποίου έχει χαραχθεί το τατουάζ.
Ας δούμε όμως τι γράφει για πολλοστή φορά η Αποκάλυψη του Ιωάννη, του αγράμματου ψαρά που έζησε στην Ανατολική Μεσόγειο τον 1ο αιώνα μ.Χ. :
Ύστερα είδα ένα άλλο θηρίο να βγαίνει από τη στεριά. Είχε δύο κέρατα που μοιάζαν με αρνιού, και η φωνή του έμοιαζε με δράκοντα. 12Με εντολή του πρώτου θηρίου ασκούσε όλη την εξουσία, κι έκανε όλη τη γη και τους κατοίκους της να προσκυνήσουν το πρώτο θηρίο, που είχε θεραπευτεί η θανατηφόρα πληγή του. 13Έκανε τερατουρ­γίες μεγάλες, ως και φωτιά να κατεβαίνει από τον ουρανό μπροστά στα μάτια των ανθρώπων. 14Και παραπλανάει τους κατοίκους της γης με τις τερατουργίες που του επιτράπηκε να κάνει με εντολή του θη­ρίου, προτρέποντάς τους να κατασκευάσουν ένα άγαλμα του θηρίου, που είχε δεχτεί την πληγή της μάχαιρας κι ωστόσο έζησε. 15Επίσης του επιτράπηκε να ζωντανέψει το άγαλμα του θηρίου, ώστε να μιλήσει το άγαλμα και να κάνει να θανατωθούν όσοι δεν προσκυνήσουν το άγαλμα του θηρίου. 16Και υποχρεώνει όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να χαράξουν ση­μάδι πάνω στο δεξιό τους χέρι ή πάνω στο μέτωπό τους. 17Κανείς δε θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μόνο αυτός που έχει χα­ραγμένο το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. 18Εδώ χρειάζεται η σοφία. Όποιος έχει μυαλό ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, που είναι αριθμός ανθρώπου· ο αριθμός του είναι χξς΄ (εξα­κόσια εξήντα έξι).

Σε προηγούμενο άρθρο μας, σας παρουσιάσαμε τι συμβαίνει ήδη στη Σουηδία και αλλού. Η χρήση των μετρητών σε λίγο θα αποτελεί παρελθόν.
Τα smatrphones και το πλαστικό χρήμα έχουν πάρει την θέση των χαρτονομισμάτων και των κερμάτων.
Ας φανταστούμε έναν κόσμο στο πολύ κοντινό μέλλον όπου αυτό το τατουάζ, αντί να παρακολουθεί την καρδιακή λειτουργία του κατόχου του, χρησιμεύει ως μια συσκευή NFC με την οποία ο κάτοχός της διενεργεί ασύρματες πληρωμές. 
Δυστυχώς το μέλλον αυτό είναι πολύ πιο κοντά από όσο φανταζόμαστε.
Ο Αντίχριστος έρχεται και το μέλλον όσων δεχτούν να μείνουν στο δίκτυο του και να χαραχθούν με το χάραγμα που σας παρουσιάσαμε είναι πολύ σκοτεινό:

Είδα κι έναν άλλο άγγελο να πετάει μεσουρανίς. Είχε ένα αιώ­νιο, χαρμόσυνο άγγελμα να διαλαλήσει στους κατοίκους της γης, σε κάθε έθνος και φυλή και γλώσσα και λαό. 7Έλεγε με δυνατή φωνή: «Φοβηθείτε τον Κύριο και δοξάστε τον, γιατί ήρθε η ώρα που θα κρίνει τον κόσμο. Προσκυνήστε αυτόν που δημιούργησε τον ουρανό, τη γη, τη θάλασσα και τις πηγές των υδάτων!»

8Ύστερα ακολούθησε ένας άλλος, δεύτερος άγγελος, που έλεγε: «Έπεσε, έπεσε η Βαβυλώνα η μεγάλη· αυτή που πότισε όλα τα έθνη με το μεθυστικό κρασί της πορνείας της!»

9Μετά τους ακολούθησε ένας άλλος, τρίτος άγγελος, που έλεγε με δυνατή φωνή: «Όποιος προσκυνάει το θηρίο και το άγαλμά του και σημαδεύεται με χάραγμα στο μέτωπό του ή στο χέρι του 10θα πιει κι αυτός απ’ το κρασί του θυμού του Θεού, που το ’χουν βάλει ανόθευτο στο ποτήρι της οργής του. Και θα βασανιστεί με φωτιά και θειάφι μπροστά στους άγιους αγγέλους και στο Αρνίο. 11Ο καπνός απ’ τα βασανιστήριά τους θ’ ανεβαίνει αιώνια, και δε θα βρίσκουν ανάπαυση μέρα και νύχτα όσοι προσκυνούν το θηρίο και το άγαλμά του κι όποιος έχει πάνω του χαραγμένο το όνομα του θηρίου. 12Εδώ θα φανεί η υπομονή όσων ανήκουν στο λαό του Θεού, αυτών που τηρούν τις εντολές του Θεού και πιστεύουν στον Ιησού».

13Κι άκουσα μια φωνή από τον ουρανό που έλεγε: «Γράψε: Μακά­ριοι οι νεκροί, όσοι στο εξής πεθαίνουν για χάρη του Κυρίου· όπως διαβεβαιώνει το Άγιο Πνεύμα, θ’ αναπαυθούν από τους κόπους τους, και τα έργα τους θα τους ακολουθούν ως συνήγοροί τους.
Πρέπει να προφυλάξουμε τον εαυτό μας και τους πλησίον μας από αυτή την φοβερή μοίρα.
Η στιγμή που θα πρέπει να πάρουμε απόφαση σε ποιο στρατόπεδο ανήκουμε και με ποιους θα καταταχθούμε πλησιάζει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου