Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Σε ποιόν Θεό πιστεύει ο Κώστας Βαξεβάνης;



Με τον τρόπο που σκέφτομαι,λειτουργώ και εξετάζω τις εξελίξεις,πολλοί μπορεί να διαφωνούν ή να τους φαίνεται γελοίος.Σεβαστό αυτό από ανθρώπους που προσπαθούν να εξηγήσουν τα γεγονότα με την λογική.Θα μου επιτρέψουν όμως να τους επισημάνω ο,τι η κοινή λογική,όταν έχεις να κάνεις με τα πιόνια του συστήματος δεν είναι καλός σύμμαχος και το αποτέλεσμα που βγαίνει στην έρευνα δεν είναι στην πραγματική του βάση ή είναι τελείως λανθασμένο.

Γιατί τα λέω όλα αυτά.Γιατί γνωρίζω εξ' αρχής ο,τι ο τίτλος του άρθρου θα "ξινίσει" αρκετούς,αφού ο Βαξεβάνης είναι μία "πολύ σημαντική φωνή αφύπνισης" στον χώρο των ΜΜΕ και δεν μπορεί κάποιος εύκολα να τον αμφισβητήσει.

Καταρχάς να πω ο,τι η αφορμή για αυτό το άρθρο ήταν η τοποθέτηση του Κώστα Βαξεβάνη για το Μποζόνιο του Χιγκς το οποίο παραθέτω ολόκληρο...


Θεέ μου, μην τους τυφλώσεις


ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ
Το μποζόνιο Χιγκς και οι αγριεμένοι ιεροκήρυκες.
Είχα την τύχη να είμαι από αυτούς που κατέβηκαν στα έγκατα του CERN λίγο πριν ο επιταχυντής Αδρονίων σφραγιστεί για να ξεκινήσει το μεγαλύτερο πείραμα στον κόσμο. Ένας σωλήνας 27 χιλιομέτρων που ξεκινάει από την Ελβετία, μπαίνει ως τη Γαλλία κι επιστρέφει στην Ελβετία, μέσα στον οποίο επιταχύνονται καισυγκρούονται σωματίδια, μέχρι να καταγραφεί το πιθανολογούμενο μποζόνιο του Χιγκς. Τα σωματίδια που επιταχύνονται πρέπει να κρατούνται σε σταθερή τροχιά για να μην τρυπήσουν τον επιταχυντή, πράγμα που γίνεται με τεράστιους ηλεκτρομαγνήτες. Πρέπει, επίσης, όλα αυτά να γίνονται σε -270 βαθμούς Κελσίου. Αυτό ήταν μία από τις μεγαλύτερες τεχνικές προκλήσεις. Το κατάφεραν όμως. Έκαναν το CERN το ψυχρότερο σημείο του σύμπαντος. Εκατοντάδες εφευρέσεις υπήρξαν προκειμένου να λυθούν πρακτικά θέματα λειτουργίας του επιταχυντή.


Δεν ξέρω τι μπορεί να λένε όλα αυτά σε κάποιον που θεωρεί πως το σύμπαν και οι ανακαλύψεις γύρω από αυτό δεν είναι κάτι σπουδαίο. Όχι σπουδαιότερο από τον μικρόκοσμο στον οποίο αναπτύσσονται οι προσωπικές συνήθειες, η επιβίωση ίσως ή η απαίτηση για να λυθούν πιο απτά προβλήματα. Προφανώς και δεν είναι έτσι. Ο κόσμος δεν γίνεται καλύτερος αν δεν τον ερμηνεύσεις.
Μόνο το 24% του σύμπαντος αποτελείται από τη γνωστή μας ύλη – άρα είναι αντιληπτό. Το υπόλοιπο είναι «σκοτεινή», άγνωστη, μη αντιληπτή ύλη. Ό,τι δεν αντιλαμβανόμαστε δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει. Η απουσία απόδειξης, δηλαδή, δεν είναι απόδειξη απουσίας. Μπορεί κάτι να υπάρχει, αλλά να μη γίνεται αντιληπτό.


Και ξαφνικά έγινε αντιληπτό το μποζόνιο. Ένα υποσωματίδιο που αποδεικνύει όλα αυτά που δεν υπάρχουν για μας. Ένα απειροελάχιστο τίποτα που είναι το παν για να ερμηνευτεί ο κόσμος. Όχι, βέβαια, ο κόσμος του Σεραφείμ Πειραιώς. Η ανακάλυψη του μποζονίου γι’ αυτόν δεν είναι παρά μια ύβρις, ένα δημιούργημα των δαιμόνων που έρχεται στο προσκήνιο για να απειλήσει τον ρόλο και τη μονοκρατορία του Θεού. Είναι προφανές πως ο Πειραιώς θεώρησε απειλή την επιμονή κάποιων να ονομάζουν το μποζόνιο «σωματίδιο του Θεού», επειδή ενδεχομένως θα δώσει ερμηνείες για τη δημιουργία του κόσμου. Ήταν αρκετό για να ενεργοποιήσει όλο τον μεταφυσικό στρατό της ιεροσύνης γεμάτο με διαβόλους και άλλα τέρατα. Ο Θεός, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν κάνει καμία χαρά για την πρόοδο των ανθρώπων.


Όταν ο άνθρωπος ετοιμαζόταν για το πρώτο ταξίδι στο Διάστημα, οι εφημερίδες ήταν γεμάτες πρωτοσέλιδα όπου οι χριστιανοί μουλάδες της εποχής προειδοποιούσαν πως μετά από αυτή την απόπειρα, που ήταν η νέα Βαβέλ, ο κόσμος θα καταστρεφόταν. Αφού ο κόσμος δεν καταστράφηκε, παπάδες και θεολόγοι έκαναν επιτόπου στροφή και άρχισαν να μιλούν για τα επιτεύγματα του ανθρώπου που προέκυψαν από τη θεία φώτιση.


Η θρησκεία έχει πάντα τη δυνατότητα να σέρνει την πραγματικότητα ως τη σφαίρα του μεταφυσικού, και εκεί, στο δικό της πεδίο, να την κακοποιεί, να την αντιστρέφει, και όταν δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει, να την οικειοποιείται.
Είναι δεδομένο πως το μποζόνιο θα τραβήξει στα χέρια των ιερωμένων όσα δεν τράβηξε μέσα στον επιταχυντή του CERN μετά από αλλεπάλληλες συγκρούσεις κι επιταχύνσεις. Θα συναναστραφεί δαίμονες, θα πέσει στο στόμα αγριεμένων ιεροκηρύκων, θα καταδειχτεί ως η μεγαλύτερη αμαρτία. Ευτυχώς που δεν μπορεί να φυλακιστεί. Και στο τέλος, όπως πάντα, η θρησκεία θα φτιάξει ένα παράπλευρο παραμύθι ερμηνείας για να συμφιλιωθεί με αυτό που δεν μπορεί ν’ αντιμετωπίσει. Δεν θα ξεχάσει, βεβαίως, πως όλα αυτά έγιναν με τη φώτιση του Θεού για μία ακόμη φορά. Από την εποχή που η Ιερά Εξέταση κατηγορούσε τον Ελ Γκρέκο ότι ζωγραφίζει μεγάλα τα φτερά των Αγγέλων ως και πριν από μερικά χρόνια που τα εκκλησιαστικά συγγράμματα επέμεναν πως η μαλακία τυφλώνει, η Εκκλησία παρουσιάζει μια αξιοσημείωτη ισορροπία μεταξύ υποκρισίας κι ευελιξίας. Τουλάχιστον οι ιεράρχες, όπως ο Σεραφείμ, μπορούν να υποστηρίξουν πως δεν τυφλώνει. Κάτι είναι κι αυτό.
πηγή : lifo.gr


 Η πρώτη φορά που κατάλαβα ο,τι κάτι δεν πάει καλά με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο ήταν η προβολή που έκανε στον Γιώργο Νταλάρα και στις επερχόμενες συναυλίες που θα έκανε στις φτωχογειτονιές της Αθήνας και στον Πειραιά για την διαφήμιση της CYTA και με πρόσχημα την αλληλεγγύη του στους δοκιμαζόμενους πολίτες.

«Χρωστάω σε αυτούς που αγόραζαν τους δίσκους μου»


Όπως και η άμεση καταδίκη σε αυτούς τους "αλήτες" που τόλμησαν και αποδοκίμασαν αυτόν τον μεγάλο τραγουδιστή που τόσα χρόνια έχει βγάλει τίμια το ψωμί του και ποτέ εις βάρος του πόνου των λαών..Μην πυροβολείτε τον κιθαρίστα!

Όταν το γιαούρτι γίνεται πολιτική και μας μιλάει  για αυτό ο Πάγκαλος, Αλέκος Αλαβάνος, Άδωνις Γεωργιάδης, Σωκράτης Ξυνίδης, Νίκος Νικολόπουλος, Πέμη Ζούνη, Γιάννης Παναγόπουλος και Γιώργος Νταλάρας.



Όλη αυτή η προσπάθεια για να σώσει την εικόνα του Νταλάρα και όλη αυτή η αλληλεγγύη, προσωπικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση και μου θύμισε τον τρόπο που λειτουργούν οι Τέκτονες.Είναι σύνηθες φαινόμενο σε αυτούς όταν βάλλεται ή κινδυνεύει κάποιος αδερφός τους να επεμβαίνουν οι υπόλοιποι για να τον "σώσουν"


Βέβαια αυτό δεν το λέω στην τύχη αφού πριν από αυτό είχε τύχει και είχα πέσει σε αυτή την φωτογραφία του Γιώργου Νταλάρα που είναι μια κλασική χειρονομία των μασόνων για να δείξουν την πίστη τους.


Ας έρθω όμως πίσω στην απάντηση του άρθρου...

Καταρχάς όταν μιλάμε για το πρόγραμμα CERN και με καμάρι κιόλας...ας γνωρίζουμε για ποιο πράγμα μιλάμε



Για όσους θα τρέξετε να πείτε ο,τι είναι αστείο αυτό.Θα σας απαντήσω ότι..
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ


Δηλαδή μας δείχνει ο,τι ο σκοπός από την αρχή είναι η αμφισβήτηση Του Θεού και η υποταγή στον εχθρό του ανθρώπου...Βέβαια αυτό δεν είναι περίεργο αφού αυτοί οι τρελοτυπάδες από την ματαιοδοξία τους και την απληστία τους θεωρούν ο,τι μπορούν να τα βάλουν μαζί Του και να Τον αμφισβητήσουν..Παραβλέποντας ακόμα το γεγονός ο,τι όσες φορές επιχείρησαν κάτι ανάλογο,έφαγαν τα μούτρα τους...

Και πως μπορούν να το πετύχουν αυτό;;Με υπερσύγχρονα μηχανήματα με σωλήνες χιλιομέτρων και θερμοκρασίες -270 Κελσίου!!!Ο άνθρωπος μπορεί να πετύχει τα πάντα και δημιουργήσει τα πάντα..Ακόμα και ζωή...Αυτό είναι το μεγάλο ψέμα που προσπαθούν να μας περάσουν τόσα χρόνια για να μας κάνουν να πιστέψουμε ο,τι οι ίδιοι είμαστε θεοί και δεν υπάρχει καμία ανώτερη δύναμη από εμάς.Η αλήθεια είναι ο,τι όλοι μας έχουμε μέσα μας Τον Θεό αφού Αυτού κομμάτια είναι και το σώμα μας αλλά και η ψυχή μας...Ψυχή που είναι ΆΥΛΗ!!!

Άυλη=μη δημιουργημένη από ύλη και σαν τέτοια θα γνωρίζουμε πάντα ο,τι την έχουμε αλλά δεν θα μπορούμε να την δούμε ποτέ.

Άυλος είναι και ο Θεός ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ και δεν μπορεί να Τον δει κανείς...Και αφού κάτι δεν μπορούμε να το δούμε και να το αγγίξουμε ποτέ έτσι όσα υπερσύγχρονα μηχανήματα και να βάλουν..Όσες χιλιετίες εξέλιξης και να έρθουν..Το άυλο δεν θα το αγγίξουν ΠΟΤΕ!!!


Και με την ευκαιρία να πω σε αυτούς που αντιτίθενται Στον Ιησού Χριστό και τον κατηγορούν, να τους πω να μην αγχώνονται.Θα έρθει ο ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΑΣ και θα τα φτιάξει όλα.Είμαστε ένα βήμα πριν την Νέα Τάξη Πραγμάτων..Και επιτέλους σταματήστε να λέτε γιατί δεν επεμβαίνει ο Θεός στα τεκταινόμενα του πλανήτη...Αυτό το βίντεο εξηγεί επακριβώς το γιατί..



Πάμε παρακάτω.Στο σύστημα όλοι έχουν τους ρόλους τους.Άλλοι κάνουν τους κακούς και άλλοι τους κακούς.Οι πιο ύπουλοι όμως είναι αυτοί που κάνουν τους καλούς αλλά στην πραγματικότητα είναι φίδια.Δημοσιογράφοι "ενοχλητικοί" για το σύστημα που έχουν κάνει κάποιες καλές έρευνες που δείχνουν την εικόνα του αντισυστημικού αλλά ταυτόχρονα οι ίδιοι ανήκουν μέσα σε αυτό και με την ανοχή του.Ένα είναι το σίγουρο ο,τι η τηλεόραση ή δημόσια είναι ή ιδιωτική θα σου δείξει αυτό που θέλει να σου δείξει...Θα σου πετάξει το τυράκι για να πέσεις στην φάκα.

Ένας τέτοιος δημοσιογράφος είναι και ο Βαξεβάνης που έχει το προσωπείο του αντισυστημικού αλλά μόλις τον χρειαστεί το σύστημα θα γράψει κάτι καλό για αυτό για να αποπροσανατολίσει...

Ο Βαξεβάνης που αρθρογραφεί στο γνωστό και μη εξαιρετέο από τα Wikilikeaks "LIFO".

Στο LIFO που μας έχει απασχολήσει πολλές φορές αλλά κυριότερα με την επίθεσή του στην ομάδα κατά των Αεροψεκασμών...

Ρίξτε μια ματιά και θα καταλάβετε και μόνοι σας για το τι εστί LIFO.. http://againstnewworldorder.blogspot.gr/2012/06/blog-post_06.html

Κλείνοντας το άρθρο θέλω να πω ο,τι πάντα υπάρχει η περίπτωση του λάθος αλλά στην περίπτωση του Κώστα Βαξεβάνη είναι πολλές οι συμπτώσεις και ειδικά αυτόν τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ του δεν πρέπει να τον συναντάς ούτε σε περίεργες λέχες...

ΘΕΕ ΜΟΥ ΦΩΤΙΣΕ ΤΟΝ!!!
Χ.Τ.

3 σχόλια:

  1. Την προσέγγιση που είχε κάνει στο δήθεν σκάνδαλο του Βατοπαιδίου με ψευδή στοιχεία δεν την συμπεριλάβατε στην έρευνα σας.
    Απο τότε εμείς καταλάβαμε οτι κατι δεν πάει καλά....
    Ανατρέξτε στην τότε εκπομπή του και θα δείτε οτι ήταν μονόπλευρη, δεν είχε αντίλογο, έβγαζε κακία και εμπάθια ενάντια στην Εκκλησία, στην μονή και στους μοναχούς. Και με στοιχεία που σε άλλες εκπομπές αποκαλύφθηκαν οτι ήταν στημένα και ψευδή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ .ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το καψαμε τελειως.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή