Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΚΑΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΦΥΠΝΙΣΗ



Μια πολύ μεγάλη επιτυχία της Ελίτ και των "τρανών" αυτών τυπάδων που διοικούν τον πλανήτη μας είναι ο,τι μέσα από τις πληροφορίες που πήραμε για αυτούς "κολήσαμε" στο να τους ερευνάμε και απομακρυνθήκαμε από το βασικό τρόπο αντίστασης που είναι Ο ΔΡΟΜΟΣ!!

Ο δρόμος της φωτιάς και των αγώνων που για εκατοντάδες χρόνια συνειδητοποιημένοι άνθρωποι αντιδρούν,διαδηλώνουν και παλεύουν για τα δικαιώματά τους,την ελευθερία τους και για όλα όσα τους μαυρίζουν τις ψυχές.




Σίγουρα ένας στόχος ήταν αυτός.Δηλαδή να κάνουν τους ανθρώπους να πιστεύουν ο,τι με ένα καλό αφυπνιστικό στάτους στο Facebook ή με ένα καλό άρθρο σε ένα μπλοκ πολεμάνε το σύστημα και κατ'επέκταση την ΝΤΠ.

Ο άλλος στόχος τους που και αυτός πραγματοποιήθηκε ήταν να κάνει μία πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων να τρομοκρατηθούν από το μέγεθος της δύναμης των εξουσιαστών και εν συνεχεία να έρθουν σε απόγνωση για το τρόπο που θα απαλαγούνε από αυτούς.


Η αλήθεια είναι ο,τι είναι δυνατοί αλλά όχι τόσο δυνατοί όσο θέλουν να εμφανίζονται και σίγουρα και για κανέναν λόγο δεν είναι άτρωτοι!!

Καταρχήν πως γίνεται να είναι κάποιος ποιό δυνατός από έναν άλλο άνθρωπο ειδικά όταν έχει πουλήσει και χάσει ότι πιο σημαντικό έχει σαν οντότητα...ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ;;

Κατά δεύτερον ξεχνάμε μία πολύ μικρή λεπτομέρεια..Αυτοί είναι 10 οικογένειες και εμείς ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Η αφύπνιση είναι από τις πιο σημαντικές δράσεις αφού μέσα από αυτήν θα μάθεις τι πηγαίνει στραβά στον κόσμο και στις ζωές μας.Μέσα από αυτήν θα μάθεις τα σχέδιά τους και τους σκοπούς τους.Και μέσα από αυτήν θα μάθεις ακριβώς τον εχθρό που έχεις να αντιμετωπίσεις.Αλλά η αφύπνιση δεν είναι ο πόλεμος που δίνουμε.Δεν είναι καν μια μάχη.

ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Και για να το κερδίσεις πρέπει να παλέψεις.Πρέπει να παλέψεις με ότι μέσο διαθέτεις και με όλη σου την ψυχή.Για σένα και για ότι αγαπάς!!!





ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ
Λοιπόν αλάνια ακούστε πως έχουν τα πράγματα.Καλή η αφύπνιση αλλά πιστεύω ο,τι έχουμε καεί από την ενημέρωση.Όλοι λίγο πολύ ξέρουμε τι μας γίνεται και που πάει η όλη η φάση.Η μάχες δίνονται στους δρόμους και μόνο εκεί.Μια καλή ευκαιρία είναι το κίνημα που έχει δημιουργηθεί κατά των αεροψεκασμών που είναι κατεξοχήν αντινεοταξική δράση όπως και ο αγώνας κατά της κάρτας του πολίτη ή Νέας Ταυτότητας που κάνουν οι Έλληνες YouTubers.Ενισχύστε με την παρουσία σας τις ομάδες δράσης
 http://www.facebook.com/groups/356792997691446/
 http://www.facebook.com/groups/290988777654802/
 http://www.facebook.com/groups/374878652548630/


Ο κόσμος δεν κινδυνεύει από τους κακούς, αλλά από τους αδιάφορους...
Άλμπερτ Αινστάιν
Χ.Τ.

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αυτή είναι η αλήθεια, αλλά η ομάδα δράσης αττικής δεν συνδέετε με την φωτογραφία βίας του δημοσιεύματος, το γράφω αυτό γιατί εμείς πολεμάμε για την ενημέρωση του κόσμου και την νόμιμη εισαγγελική διερεύνηση για το θέμα των χημικών αεροψεκασμών καθώς και αποδεικτικά στοιχεία για την ζημιά που επιφέρουν στο οικοσύστημα και στον άνθρωπο στην βιοποικιλότητα που οφείλουμε να προστατεύουμε .Θέλει αγώνα δεν είναι εύκολο να φύγεις από το ματριξ του καναπέ σου. Θα επαναλάβω δεν πιστεύουμε στη βία αλλά Έλατε μαζί μας για ενημέρωση και δράση στους δρόμους ειρηνικά και πολιτισμένα.
      ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ

      Διαγραφή
  2. Όχι σε καμία περίπτωση PLANETX14 δεν συνδέεται η ομάδα δράσης κατά των αεροψεκασμών με την βία.Απλά με την φώτο θέλω να τονίσω αυτό που περιγράφω πιο πάνω.Ο,τι μόνο ενωμένοι και στους δρόμους πετυχαίνουμε ΝΙΚΕΣ!!Ακόμα και όταν αυτές έχουν επιτευχθεί απέναντι σε "ντοπαρισμένους" "ΡΟΜΠΟΚΟΠ" που όσοι από εμάς κατεβήκαμε αυτόν τον χρόνο στις μεγάλες διαδηλώσεις ζήσαμε από πρώτο χέρι την "φιλάνθρωπη" καταστολή τους...

    υ.γ. Η καλύτερη αφύπνιση γίνεται στους δρόμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ πάλι καλά τα λέτε.....αλλά κανείς δεν έχει καταλάβει ένα πράγμα.... " κρατήσαμε απο το 100% της δημοκρατίας το 10 τοις εκατό που σημαίνει: βγείτε, διαδηλώστε, φωνάξτε ελευθερα, βρίστε κ χλευάστε όσο θέλετε, γιαουρτώστε, βρίστε κ κοπανήστε τους πολιτικούς, κάψτε τα, σπάστε τα ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ (αν και είναι αρκετά παραπάνω) ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ...ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ (κ εγω μαζι μεσα πρωτος απ ολους, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ??? ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.........

    ΕΝΑ ΛΑΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ...Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ....ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ..ΤΟΣΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ:

    ΕΧΟΥΝΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ Κ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΦΑΛΑΜΕ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ (αποκλειωντας το πολιτικο κατεστημενο) ΕΝΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ Κ ΜΑΖΙ.....ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ (μνημονια κπλ) ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ (διαδηλωσε ρε φιλε ασε τον καναπε) ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ??? να ξέρετε οτι κι αυτό διχόνοια προκαλεί...έλληνες να κράζουνε τους έλληνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή